denis29 כתב:תחליף פרופיל שלט ל NEC מ NXP קודם כל חח, זה לפחות מה שמסדר את האיטיות.
ממליץ בנוסף לבקש לעדכן את הממיר לגרסה E4B (האמת אני כבר מבקש כמה ימים ועזבתי את זה) אבל
מתי שהייתי לי את הגרסה הזאת האמת הרגשתי שהוא עובד מהר יותר. בכל מקרה זה מה יש אחי, לא יודע עם
היה מהיר יותר לפני גרסה E49
...
העברתי לNEC, זה עוזר קצת.. תודה
מאז שעדכנו לגרסא עם המעבר האיטי בין ערוצים ( שכשמעבירים ערוצים ברצף זה רק מדפדף בחלון המידע) הכל ניהיה איטי יותר, גם אצלי יש את הבעיה עם 501- שמעביר ל51
בנוסף לכל זה גם יש באג בVOD, הרבה פעמים התמונה נמחרת למשך כל התוכנית(מצריך הורדה מחדש של התכנית), .קרה לי אתמול ב4 תוכניות שהורדתי ברצף
ההבדל היחיד שראיתי ויזואלית מגרסה E49 היא חזרה של העטיפה הגרפית הרגילה של ה- VOD (במקום העטיפה של העשור ל- yes).
מבחינת מהירות הממשק - השתפרה. גם מהירות ונוחות הניווט ב- VOD השתפרה.
מהירות החלפת ערוצים - לא השתנתה לדעתי.
יציבות - נדע עוד שבוע, שבועיים של שימוש בגרסה הזו.
ההבדל היחיד שראיתי ויזואלית מגרסה E49 היא חזרה של העטיפה הגרפית הרגילה של ה- VOD (במקום העטיפה של העשור ל- yes).
מבחינת מהירות הממשק - השתפרה. גם מהירות ונוחות הניווט ב- VOD השתפרה.
מהירות החלפת ערוצים - לא השתנתה לדעתי.
יציבות - נדע עוד שבוע, שבועיים של שימוש בגרסה הזו.
גרסת E4B היא גרסת E49 גרסא שנייה יותר, ואכן המהירות בה משתפרת, סופסוף אפשר לנוע עם פס המידע מבלי להתווכח עם הממיר.
מה שאני לא מבין, זה את אלו מביניכם שמחליפים ממיר רק בגלל האיטיות, נכון, הוא איטי והכל, אבל הוא עדיין מכשיר מהמם ומושלם, אני לא מצליח לחשוב על לראות טלוויזיה בלעדיו על אף המגרעות שלו.
ניסיתי אתמול להחליף פרופיל שלט ל- NEC והוא הפסיק להגיב אחרי השינו. אז החזרתי חזרה NXP.
ממיר איטי בטירוף ושלט גרוע!
כמה שצוחקים על הוט, הממירים שלהם טסים ב- HD יחסית ל-YES.
richrach כתב:ניסיתי אתמול להחליף פרופיל שלט ל- NEC והוא הפסיק להגיב אחרי השינו. אז החזרתי חזרה NXP.
ממיר איטי בטירוף ושלט גרוע!
כמה שצוחקים על הוט, הממירים שלהם טסים ב- HD יחסית ל-YES.
...
העברת פרופיל גם בממיר וגם בשלט ? כי אם העברת רק באחד מהם, אז ברור שלא תהיה תגובה.