חשקה נפשי בפרוססור ייעודי לקולנוע.
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
הייתי ממליץ לך לבחון גם את הדגם הזה של "רוטל": ROTEL RSP-1570.
לא שמעתי אותו, אבל כבעלים ותיק של הציוד שלהם, אני בטוח שהוא איכותי מאד.
היבואן כיום הוא טופ-אודיו.
לא שמעתי אותו, אבל כבעלים ותיק של הציוד שלהם, אני בטוח שהוא איכותי מאד.
היבואן כיום הוא טופ-אודיו.
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
MartinHSabag כתב:אני הייתי ממתין ל-EMOTIVA ואז שוקל שוב.
HDMI 1.4 לדעתי הוא חשוב, במיוחד בזכות ה-AUDIO RETURN שלו....
היי מרטין
ממתין לאימוטיבה למה בגלל המחיר?
מנסיון של הדגם הנוכחי שלהם יקח הרבה זמן עד שהדגם החדש יתייצב ויהיה ראוי לשימוש. הרבה לקרדה אחלו איתו המשתמשים עד שהיום ניתן לומר שהוא ראוי לשימוש. לא מתאים לי להמתין כל כך הרבה זמן ,כל עוד יש אופציות 1.4 אחרות.
אתה מוכן להסביר לי בקצרה למה אני צריך את ה AUDIO RETURN הזה?
תודה
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
היי יואב,
אני הייתי שוקל קנייה של THETA מיד שנייה, לא תמצא פרוססור טוב יותר.
אני הייתי שוקל קנייה של THETA מיד שנייה, לא תמצא פרוססור טוב יותר.
....
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

יד שניה חוץ מטטה יש עוד אופציות, כמו קלאסה,אנטם, ADA ,מקינטוש אבל שתי בעיות יש עם העסק הזה:yarino כתב:היי יואב,
אני הייתי שוקל קנייה של THETA מיד שנייה, לא תמצא פרוססור טוב יותר....
1.אין 1.4
2.אין תמיכה בסאונד HD
מאחר ואני לא מוכן לוותר על שתי התכונות הללו העסק לא ישים עבורי.
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

בהנחה שאני זורם עם הגישה שלך על מה היית הולךdanlior כתב:istarmini
ההגיון שלך בריא והגיוני אך הוא לא עומד מול מבחן המציאות. לפני שתרכוש את אחד הפרוססורים הנ"ל אציע לך לבדוק היטב האם מדובר בגרסאות שונות לחלוטין מהרסיברים או האם מדובר באותם הצ'יפים עם טיפה יותר השקעה ברמה של יציאות XLR וכו. אם מדובר באותם הצ'יפים ואותם ה-DACים אני מבטיח לך שהפיוניר LX83 יעקוף אותם בסיבוב.
לא בכדי פיוניר לא מוציאה פרוססורים לק"ב אלא רסיברים. הרסיברים שלהם מיועדים לשמש גם כפרוססורים....
LX83 או LX73 ,בהנחה שהייעוד הוא לפרוססינג בלבד ,ללא הגברה ועבור תכנים רב ערוציים בלבד..
מבדיקה שעשיתי באתר פיוניר אירופה ההבדלים בניהם מינורים וכוללים:
1.שלט RF ב 83 לעומת IR ב 73 מה שמבחינתי מהווה חסרון ל 83 כי יש לי הרמוני ONE שלא תומך RF .
2.D/A ב 83 32bit לעומת 24bit ב 73 . עד כמה זה חשוב? אין לי מושג.
חוץ מזה לא מצאתי הבדלים . האם ההבדלים הללו מצדיקים תוספת של כ 5000 ש"ח?
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
yarino בוקר טובyarino כתב:היי יואב,
אני הייתי שוקל קנייה של THETA מיד שנייה, לא תמצא פרוססור טוב יותר....
כבעלים לשעבר של THETA קזנובה. כשהיה משודח לפאואר סאנפייר גראנד סינמה.
התוצאות היו מדהימות לכל תוכן 5.1/6.1 סטנדרטי..
היום עם הקדמה, סט כפי שהיה לי בהשוואה ישירה ל-81 עם הגברה יותר איכותית כאשר ה-81 מכויל היטב, אין מקום להשוואה...
הדינאמיקה אחרת, הפתיחות והצלילות אחרת, ישנו עומק יוצא דופן, יש תחושת 360 מעלות מדהימה, הסראוונד הופך להיות לא רק SIDE ו-BACK אלא גם בפרונט, הבמה מאוד מרחבית, דבר שלא היה לי ב-SETUP הקודם עוד בבית הורי, ועוד שם הייתה לי אקוסטיקה משובחת ומוקפדת!!
כאמור היה אצלי מכר טוב עם THETA קזבלנקה 2 (שלכל הדעות הפרוססור הכי משובח שקיים לניגון 5.1) יחד עם הגברה רב ערוצית של פאראסאונד.
שמע אצלי (עוד לפני שהוספתי את הלקסמן 6000 לקדמיים אצלי שאוסיף ה-מ-ו-ן!!!!!), עם שידוח להגברת ADA וכיול ב-81, לתוצאה שאיתה הגעתי, הוא היה פעור פה ומילותיו היו "עדיין לא שמעתי כזה דבר".
ה-THETA שאתה מדבר אליו (קזנובה/קזבלנקה) עוד במנחיר שפוי ביד 2, עם כל הכבוד והערכה העצומה שיש לי לחברה המדהימה הזו, (לאחר עבודה עם THETA DAVID ו-THETA KAZANOVA) אני יכול לומר שהם לא עומדים בסטנדרט של היום (בכל הקשור לפרוססינג בלבד!!!) על הקדם המגבר, ה-THETA אוכל את ה-81 וכל רסיבר ק"ב אחר, בלי מצמוץ, אוכל, לועס, בולע ותוקע גרבץ רציני
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
ממה שאני שמעתי אני התלהבתי מהקזנובה יותר מה LX70 שלי, כמובן שיש פה הרבה גורמים כמו כיול,סטים שונים עם הגברה שונה ולכן זה מאוד מטעה.
....
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
צודק בהחלטyarino כתב:ממה שאני שמעתי אני התלהבתי מהקזנובה יותר מה LX70 שלי, כמובן שיש פה הרבה גורמים כמו כיול,סטים שונים עם הגברה שונה ולכן זה מאוד מטעה....
על מצב FLAT/DIRECT אין מה לדבר במיוחד בניגון 5.1 סטנדרטי
כל פרוססור מיושן ומאוד איכותי כמו הקזנובה למינהם יהיה עדיף בהרבה על ה-70
אך ה-70 עם כיול קפדני ונגיעות אקוסטיות המשפרות מהותית את הסאונד ומתאימות אותו כמו יד לכפפה בחלל שלך, ה-70 יהיה בעל יתרון מוחץ