דוחף_לויתן כתב: איך כל פעם שמישהו משדרג משהו הוא חוזר עם תאורים מפליגים
בדיוק שעה אחרי הרכישה - ולא ימים או שבועות?
><>...
אולי בגלל שהוא "בילה" בבחינת מכשיר זמן רב עוד לפני שרכש ?
לאחר הרכישה, מרגישים בטוחים לתאר את ההבדלים.
דוחף_לויתן כתב: איך כל פעם שמישהו משדרג משהו הוא חוזר עם תאורים מפליגים
><>...
1. בפורומים בחול יש לא מעט אנשים שמחזיקים בבית מכשירים כאלו - ולזה התכוונתי בעיקרדוחף_לויתן כתב:איזה יבואן יתן למישהו לשמוע מספר שבועות בבית מכשיר של 25K?
איך כל פעם שמישהו משדרג משהו הוא חוזר עם תאורים מפליגים
><>...

שלום רמקול,ramkol כתב:זו ההודעה הראשונה שלי באתר זה אז שלום לכולם, אני מקווה שלא אטריד איש ושאוכל ליהיות לעזר לרבים.
בקשר לבקשה בשירשור הזה אוכל להציע שלושה כיוונים לאפשרות חיפוש.
באחד הירחונים הגרמנים העוסקים בתחום שאני קורא, ניתנים ציונים על סקלה שמגיעה עד שיבעים נקודות למוצרים הניבחנים. הציון הנמוך ביותר שניתן בשנים האחרונות היה 25 נקודות. הציונים שניתנים לרכיבים ה"טובים ביותר" הם מעט מעל שישים נקודות. אים אאמץ את הסקלה הזאת לצורך הדיון הזה הרי: אים נבחר בקפידה שתי מערכות שהבדל ממוצע הניקוד בניהן הוא מעל עשרים נקודות אני מאמין שכול אדם שישמע אותן ואפילו בלוקיישנים שונים ובהפרש זמן סביר בין שמיעה לשמיעה יצא בהכרזה שמערכת מסויימת טובה יותר מחברתה.
אים נבחן שתי מערכות שהפרש הנקודות בניהן הוא כעשר הרי ניצטרך רובנו להיתאמץ יותר בהערכה ובסוף נישאל שתי שאלות: האחת מה ההבדל במחיר והשניה האים עבורינו יש הצדקה להפרש.
אים ניבחן שתי מערכות שהפרש הנקודות בניהן כארבע ופחות, ניצתרך במיקרה האידאלי לדאוג להאזנה א נגד ב באותו מקום ובאותו זמן. רובנו נגיב בסוף שמערכת זו או זו מצאה חן בענינו, נישמעה לנו יותר פתוח, יותר עמוק, צליל כזה או אחר וכו וכו וכו. ניראה לי שמעטים יאזרו עוז לתאר את ההבדל כאן במוסגים של טוב ורע.
נגני הדיסקים היקרים נעים על המישרעת של כארבע נקודות בין שישים לשישים וארבע, וניראה לי שהערכה אובייקטיבית תיהיה כימעט בילתי אפשרית. כמובן שכל הנגנים במחירים האלו טובים. אלה מה?
מה שאוכל להציע לך שיכול לעניין את חברך ובכך להקטין את המיבחר להשוואה בפועל זה לבדוק את הפילוסופיה הכללית שמיסתתרת מאחורי היצרנים, ואולי זה "יגניב" אותו למוצר מסויים. הפיתוח בנגנים במחירים האמורים הוא בעיקר בשני מישורים. אחד עד כמה שזה נישמע פרדוקסאלי, שיפור איכות האות הדיגיטלי, והשני שיפור איכות המרת האות הדיגיטלי לאנלוגי.
אציג בפניך שלושה מוצרים עים פיתרונות שונים שיכולים לעניין את חברך.
החברה הגרמנית T+A פיתחה נגן דיסקים וסופרדיסקים בשם D 10. הכונן הוא כונן של פיליפס שחוזק מכנית ויושב בגוש אלומיניום. יותר הם השקיעו במערכות האלקטרוניות שמבוססות על מיספר מנורות ובפילטרים שונים שאמורים להתאים את הצליל לטעם השומע ולמוסיקה. הנגן זכה לשבחים רבים וניראה בהחלט יוצא דופן.
החברה הבריטית Meridian מישתמשת בכונן שׁעובד כמו כונן מעולם המחשבים. הוא קורא את הדיסק מהר מהרגיל, האינפרמציה עוברת לזיכרון פנימי ומישם עובר האות לממיר. כל זאת על מנת לשפר את הדיוק של קריאת האות הדיגיטלי. מכשיר דומה יש גם לחברה האמריקאית מקינטוש.
הכי רחוק מבן השלושה הלכו המפתחים של שלTeac, בחברת הבת Esoteric. הם פיתחו מחדש כונן רב השראה שניראה מביפנים נהדר מבחינה מכנית. את המכשירים של איזוטריק ניתן לשדרג על ידי הוספת מכשיר נוסף שמשמש, אים הבנתי נכון, כשעון של האותות הדיגיטלים.
מגניב!
אני אבהיר מה בדיוק אני מזבל כאן: שלוש הקונצפטים הם כדילכמן. 1. לוקחים כונן מיסחרי נפוץ וטוב, מחזקים אותו מכנית ומשקיעים באלקטרוניקה. 2. מנסים בעצם להיתעלם מחסרונות הכונן על ידי איכסון המידע בזיכרון המכשיר. 3. ניסיון להביא את המכניקה של הכונן לצורה המושלמת.
מקווה שעזרתי....
אחת מהדרישות היא "יציאות באלנס".eldad_z כתב:http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 164&Page=1
DVD-A1XV...
אם אתה נחפש הסברramkol כתב:תומר אתה כמובן צודק. כמובן שהכונן הוא רק חלק אחד בשרשרת וצריך את כול המיכלול לבדוק. אני רק הצגתי אפשרות תקיפת הנושא מגיזרה שונה ותו לא.
גם לדעתי היציאה של סטראופליי עים הארקם היא תמוהה.ליל מנוחה...

') javascript:emoticon('
')אני מאוד מתקשה להבין אותך לאחרונה רכשת מכשיר כי חשבת שהוא טוב נשמע נעים וכו...logankungfu כתב:אגב, איני מכיר אף אחד מהמכשירים הנ"ל, אבל לומר שהמרידיאן, או מכשיר X "חד משמעית" טוב יותר...
בחייך.
Cut the man some Slack....