נגן תקליטורים עד 25K $. דרושה המלצתכם.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

דוחף_לויתן כתב: איך כל פעם שמישהו משדרג משהו הוא חוזר עם תאורים מפליגים
בדיוק שעה אחרי הרכישה - ולא ימים או שבועות?

><>
...

אולי בגלל שהוא "בילה" בבחינת מכשיר זמן רב עוד לפני שרכש ?
לאחר הרכישה, מרגישים בטוחים לתאר את ההבדלים.

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #42 

דוחף_לויתן כתב:איזה יבואן יתן למישהו לשמוע מספר שבועות בבית מכשיר של 25K?

איך כל פעם שמישהו משדרג משהו הוא חוזר עם תאורים מפליגים
בדיוק שעה אחרי הרכישה - ולא ימים או שבועות?

><>
...
1. בפורומים בחול יש לא מעט אנשים שמחזיקים בבית מכשירים כאלו - ולזה התכוונתי בעיקר
2. אני אישית נתקלתי במקרים של השאלת ציוד לש שבוע עד 3 שבועות.
3. זה לא סוד שאחרי זמן ארוך מתגלים דברים חדשים - ולפעמים זה לרעה. פורמן אומר על זה ובצדק "לא כל מה זנוצץ זה זהב"

noah501
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

ל NAIM יש מה להציע

שליחה #43 

....

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

הצעה לשלושה כיווני חיפוש

שליחה #44 

זו ההודעה הראשונה שלי באתר זה אז שלום לכולם, אני מקווה שלא אטריד איש ושאוכל ליהיות לעזר לרבים.
בקשר לבקשה בשירשור הזה אוכל להציע שלושה כיוונים לאפשרות חיפוש.
באחד הירחונים הגרמנים העוסקים בתחום שאני קורא, ניתנים ציונים על סקלה שמגיעה עד שיבעים נקודות למוצרים הניבחנים. הציון הנמוך ביותר שניתן בשנים האחרונות היה 25 נקודות. הציונים שניתנים לרכיבים ה"טובים ביותר" הם מעט מעל שישים נקודות. אים אאמץ את הסקלה הזאת לצורך הדיון הזה הרי: אים נבחר בקפידה שתי מערכות שהבדל ממוצע הניקוד בניהן הוא מעל עשרים נקודות אני מאמין שכול אדם שישמע אותן ואפילו בלוקיישנים שונים ובהפרש זמן סביר בין שמיעה לשמיעה יצא בהכרזה שמערכת מסויימת טובה יותר מחברתה.
אים נבחן שתי מערכות שהפרש הנקודות בניהן הוא כעשר הרי ניצטרך רובנו להיתאמץ יותר בהערכה ובסוף נישאל שתי שאלות: האחת מה ההבדל במחיר והשניה האים עבורינו יש הצדקה להפרש.
אים ניבחן שתי מערכות שהפרש הנקודות בניהן כארבע ופחות, ניצתרך במיקרה האידאלי לדאוג להאזנה א נגד ב באותו מקום ובאותו זמן. רובנו נגיב בסוף שמערכת זו או זו מצאה חן בענינו, נישמעה לנו יותר פתוח, יותר עמוק, צליל כזה או אחר וכו וכו וכו. ניראה לי שמעטים יאזרו עוז לתאר את ההבדל כאן במוסגים של טוב ורע.
נגני הדיסקים היקרים נעים על המישרעת של כארבע נקודות בין שישים לשישים וארבע, וניראה לי שהערכה אובייקטיבית תיהיה כימעט בילתי אפשרית. כמובן שכל הנגנים במחירים האלו טובים. אלה מה?
מה שאוכל להציע לך שיכול לעניין את חברך ובכך להקטין את המיבחר להשוואה בפועל זה לבדוק את הפילוסופיה הכללית שמיסתתרת מאחורי היצרנים, ואולי זה "יגניב" אותו למוצר מסויים. הפיתוח בנגנים במחירים האמורים הוא בעיקר בשני מישורים. אחד עד כמה שזה נישמע פרדוקסאלי, שיפור איכות האות הדיגיטלי, והשני שיפור איכות המרת האות הדיגיטלי לאנלוגי.
אציג בפניך שלושה מוצרים עים פיתרונות שונים שיכולים לעניין את חברך.
החברה הגרמנית T+A פיתחה נגן דיסקים וסופרדיסקים בשם D 10. הכונן הוא כונן של פיליפס שחוזק מכנית ויושב בגוש אלומיניום. יותר הם השקיעו במערכות האלקטרוניות שמבוססות על מיספר מנורות ובפילטרים שונים שאמורים להתאים את הצליל לטעם השומע ולמוסיקה. הנגן זכה לשבחים רבים וניראה בהחלט יוצא דופן.
החברה הבריטית Meridian מישתמשת בכונן שׁעובד כמו כונן מעולם המחשבים. הוא קורא את הדיסק מהר מהרגיל, האינפרמציה עוברת לזיכרון פנימי ומישם עובר האות לממיר. כל זאת על מנת לשפר את הדיוק של קריאת האות הדיגיטלי. מכשיר דומה יש גם לחברה האמריקאית מקינטוש.
הכי רחוק מבן השלושה הלכו המפתחים של שלTeac, בחברת הבת Esoteric. הם פיתחו מחדש כונן רב השראה שניראה מביפנים נהדר מבחינה מכנית. את המכשירים של איזוטריק ניתן לשדרג על ידי הוספת מכשיר נוסף שמשמש, אים הבנתי נכון, כשעון של האותות הדיגיטלים.
מגניב!
אני אבהיר מה בדיוק אני מזבל כאן: שלוש הקונצפטים הם כדילכמן. 1. לוקחים כונן מיסחרי נפוץ וטוב, מחזקים אותו מכנית ומשקיעים באלקטרוניקה. 2. מנסים בעצם להיתעלם מחסרונות הכונן על ידי איכסון המידע בזיכרון המכשיר. 3. ניסיון להביא את המכניקה של הכונן לצורה המושלמת.

מקווה שעזרתי.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #45 

היי ramkol,

ואחד סיפתח הבאת לנו (Y)
כל הכבוד.

נראה לי שאתה תהנה פה.
אנחנו בטוח נהנה מפוסטים כאלו בעתיד..
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #46 

אכן כניסה מרשימה.. :D
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #47 

איפה היית עד היום :מבולבל:
אנחנו מצפים ממך לכאלף תגובות בתוך חודשיים...
ברוך הבא (f)

eldad_z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 676

שליחה #48 

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

Re: הצעה לשלושה כיווני חיפוש

שליחה #49 

ramkol כתב:זו ההודעה הראשונה שלי באתר זה אז שלום לכולם, אני מקווה שלא אטריד איש ושאוכל ליהיות לעזר לרבים.
בקשר לבקשה בשירשור הזה אוכל להציע שלושה כיוונים לאפשרות חיפוש.
באחד הירחונים הגרמנים העוסקים בתחום שאני קורא, ניתנים ציונים על סקלה שמגיעה עד שיבעים נקודות למוצרים הניבחנים. הציון הנמוך ביותר שניתן בשנים האחרונות היה 25 נקודות. הציונים שניתנים לרכיבים ה"טובים ביותר" הם מעט מעל שישים נקודות. אים אאמץ את הסקלה הזאת לצורך הדיון הזה הרי: אים נבחר בקפידה שתי מערכות שהבדל ממוצע הניקוד בניהן הוא מעל עשרים נקודות אני מאמין שכול אדם שישמע אותן ואפילו בלוקיישנים שונים ובהפרש זמן סביר בין שמיעה לשמיעה יצא בהכרזה שמערכת מסויימת טובה יותר מחברתה.
אים נבחן שתי מערכות שהפרש הנקודות בניהן הוא כעשר הרי ניצטרך רובנו להיתאמץ יותר בהערכה ובסוף נישאל שתי שאלות: האחת מה ההבדל במחיר והשניה האים עבורינו יש הצדקה להפרש.
אים ניבחן שתי מערכות שהפרש הנקודות בניהן כארבע ופחות, ניצתרך במיקרה האידאלי לדאוג להאזנה א נגד ב באותו מקום ובאותו זמן. רובנו נגיב בסוף שמערכת זו או זו מצאה חן בענינו, נישמעה לנו יותר פתוח, יותר עמוק, צליל כזה או אחר וכו וכו וכו. ניראה לי שמעטים יאזרו עוז לתאר את ההבדל כאן במוסגים של טוב ורע.
נגני הדיסקים היקרים נעים על המישרעת של כארבע נקודות בין שישים לשישים וארבע, וניראה לי שהערכה אובייקטיבית תיהיה כימעט בילתי אפשרית. כמובן שכל הנגנים במחירים האלו טובים. אלה מה?
מה שאוכל להציע לך שיכול לעניין את חברך ובכך להקטין את המיבחר להשוואה בפועל זה לבדוק את הפילוסופיה הכללית שמיסתתרת מאחורי היצרנים, ואולי זה "יגניב" אותו למוצר מסויים. הפיתוח בנגנים במחירים האמורים הוא בעיקר בשני מישורים. אחד עד כמה שזה נישמע פרדוקסאלי, שיפור איכות האות הדיגיטלי, והשני שיפור איכות המרת האות הדיגיטלי לאנלוגי.
אציג בפניך שלושה מוצרים עים פיתרונות שונים שיכולים לעניין את חברך.
החברה הגרמנית T+A פיתחה נגן דיסקים וסופרדיסקים בשם D 10. הכונן הוא כונן של פיליפס שחוזק מכנית ויושב בגוש אלומיניום. יותר הם השקיעו במערכות האלקטרוניות שמבוססות על מיספר מנורות ובפילטרים שונים שאמורים להתאים את הצליל לטעם השומע ולמוסיקה. הנגן זכה לשבחים רבים וניראה בהחלט יוצא דופן.
החברה הבריטית Meridian מישתמשת בכונן שׁעובד כמו כונן מעולם המחשבים. הוא קורא את הדיסק מהר מהרגיל, האינפרמציה עוברת לזיכרון פנימי ומישם עובר האות לממיר. כל זאת על מנת לשפר את הדיוק של קריאת האות הדיגיטלי. מכשיר דומה יש גם לחברה האמריקאית מקינטוש.
הכי רחוק מבן השלושה הלכו המפתחים של שלTeac, בחברת הבת Esoteric. הם פיתחו מחדש כונן רב השראה שניראה מביפנים נהדר מבחינה מכנית. את המכשירים של איזוטריק ניתן לשדרג על ידי הוספת מכשיר נוסף שמשמש, אים הבנתי נכון, כשעון של האותות הדיגיטלים.
מגניב!
אני אבהיר מה בדיוק אני מזבל כאן: שלוש הקונצפטים הם כדילכמן. 1. לוקחים כונן מיסחרי נפוץ וטוב, מחזקים אותו מכנית ומשקיעים באלקטרוניקה. 2. מנסים בעצם להיתעלם מחסרונות הכונן על ידי איכסון המידע בזיכרון המכשיר. 3. ניסיון להביא את המכניקה של הכונן לצורה המושלמת.

מקווה שעזרתי.
...
שלום רמקול,

ברוך הבא לפורום.

אני לא חושב שבחירה של קומפקט דיסק צריכה להיות לפי איכות הכונן. ישנם נגנים עם כונן זול וחורק שנשמעים טוב מאוד (מרידיאן 588), אחרים עם כונן ומכניקה מצויינים, נשמעים פחות טוב (מרנץ CD7). מה שקובע בסופו של דבר הוא כיצד המכשיר משחזר בצורה נאמנה את החוויה המוזיקאלית וכיצד הוא משתלב בהרמוניה עם שאר הרכיבים. אני מנוי על המגזינים הגרמניים STEREOPLAY, AUDIO, STEREO, למרות שאני לא מבין מילה בגרמנית (זו חלק מ"המחלה" להיות מעודכן מי-קיבל ציון-איפה). ב-STEREOPLAY הארקאם 23 מקבל ציון יותר גבוה מבורמיסטר 006 מהבורמיסטר רונדו, מהמרידיאן 07, מהאלקטרוקומפניה EMC1 ומהניים CD5 בתוספת הפלטקאפ (ספק חיצוני). במגזין הזה (ספציפית), ישנן הרבה מוזרויות.

כל הכבוד על ההשקעה בהודעה הראשונה שלך בפורום.

תומר

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #50 

...
אחת מהדרישות היא "יציאות באלנס".

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #51 

תומר אתה כמובן צודק. כמובן שהכונן הוא רק חלק אחד בשרשרת וצריך את כול המיכלול לבדוק. אני רק הצגתי אפשרות תקיפת הנושא מגיזרה שונה ותו לא.
גם לדעתי היציאה של סטראופליי עים הארקם היא תמוהה.
ליל מנוחה

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #52 

ramkol כתב:תומר אתה כמובן צודק. כמובן שהכונן הוא רק חלק אחד בשרשרת וצריך את כול המיכלול לבדוק. אני רק הצגתי אפשרות תקיפת הנושא מגיזרה שונה ותו לא.
גם לדעתי היציאה של סטראופליי עים הארקם היא תמוהה.ליל מנוחה
...
אם אתה נחפש הסבר
תקנה את התקליט Dark Side of the Moon תאזין ל TRACK 5 והכל יהיה לך ברור.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

audiofreak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 321
יצירת קשר:

הי רמקול- יש גם cec עם הנעת רצועה, גם איזוטרי משהו....

שליחה #53 

..

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה #54 

אודיופריק, C.E.C עם הנעת רצועה זה לא פטיפון?

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029
קיבל תודות: 13 פעמים

CD

שליחה #55 

ב-STEREOPLAY הארקאם 23 מקבל ציון יותר גבוה מבורמיסטר 006 מהבורמיסטר רונדו, מהמרידיאן 07, מהאלקטרוקומפניה EMC1 ומהניים CD5 בתוספת הפלטקאפ (ספק חיצוני). במגזין הזה (ספציפית), ישנן הרבה מוזרויות.

אולי זה מוזרות, אבל אולי זה נכון? המגזין טוען שמכשיר זול יחסית נשמע טוב יותר ממכשירים נורא יקרים ונורא מושקעים מבחינת רכיבים ועיצוב חיצוני.
אבל אולי באמת מכשיר זול יחסית שמושקע במקומות הנכונים וחותך פינות בעיצוב ובחלקים אקזוטיים - אולי הוא עושה דברים שיותר נכונים מבחינה מוזיקלית ממכשירים שעולים הרבה יותר ממנו?
האם זו "המוזרות" של הכתב שטוען שמכשיר אחד נשמע נכון יותר לדעתו ממכשיר אחר, גם אם המכשיר האחר יקר הרבה יותר ממנו?
או אולי זו ה"מוזרות" שלנו להניח שמכשיר שמתהדר בספקים גדולים, משקל כבד, המון כרום וחלקים נוצצים, חייב גם לעשות את המוזיקה נכון?
לא עשיתי מעולם השוואות בין המכשירים הנ"ל, אם כי שמעתי אותם בהרבה הזדמנויות. מה שכן, אני נוטה להאמין הרבה יותר לכתב שהולך נגד מה שנראה "נכון מבחינה מסחרית ופרסומית" מאשר למי ששר כמעט אוטומטית את המנטרה של ה - HUGH END (יקר=טוב).
איל פור

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #56 

אייילפור
אני חושב שפרופורציות ושימוש בהם מהווים הבנה ראלית של מצב נתון או במיקרה שלנו השוואה בין מכשירים .
מאוד קשה לי להאמין שהית אומר\כותב את אותו המלל אם חבר משורת הCD שניבחנים היה CRAY.
מאחר אני גם מכיר את המוצרים המדוברים לטעמי המשפט אינו נכון ואינו קרוב המרידיין טוב יותר חד משמעי ואני לא רוצה להיכנס לשאר.
אני חושב שכדאי לכולנו לשמור על פרופרציות ובמיקה שלך גם על יושרה (ואתה יודע שאיני מזלזל ביושרה שלך ).

פרטים

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #57 

מת'ני, מדוע לקפוץ למסקנות? כי הוא מוכר Cary?
האיש אמר את דעתו באופן הכללי ביותר.
לפעמים מכשיר זול יותר נשמע טוב יותר מחלק מהמכשירים היקרים יותר. קורה.

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #58 

אגב, איני מכיר אף אחד מהמכשירים הנ"ל, אבל לומר שהמרידיאן, או מכשיר X "חד משמעית" טוב יותר...
בחייך.

Cut the man some Slack.

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #59 

מסכים ומחזק את דברי logankungfu אם יש כבר מישהו שמערער / מהרהר בפורום על המנטרה הרווחת יקר ומעוצב = יותר טוב, אין מה לתקוף ובמיוחד לא לקבוע בנחרצות כזו שמכשיר זה טוב מזה,, הדבר הכי ברור בתחום האודיו, לפחות לדעתי, שעניין הטיב לאוזן הוא מאוד סובייקטיבי אך ניכרת גם השפעה פסיכולוגית בהחלטות הקנייה שלנו (לחץ חברתי..).
איל פור נאמן לדרכו לאורך זמן- השגת איכות מקסימלית לטעמו/ בחירתו של לקוחו במינימום הוצאה ללקוח (האם זה רק בגלל מתח רווחים הפוך?? אני בספק, אני מאמין שכוונתו יותר מטובה).
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #60 

logankungfu כתב:אגב, איני מכיר אף אחד מהמכשירים הנ"ל, אבל לומר שהמרידיאן, או מכשיר X "חד משמעית" טוב יותר...
בחייך.

Cut the man some Slack.
...
אני מאוד מתקשה להבין אותך לאחרונה רכשת מכשיר כי חשבת שהוא טוב נשמע נעים וכו...
האם הוא יותר טוב ממכשיר אחר ששמעת אני בטוח שכן .
הרי אם כל המכישירים היו זהים לא היה פורום ולא הינו דנים בנושא.
כמובן שני חושב או ליתר דיוק בטוח שמרידיין טוב יותר ואם אתה רוצה שאפרט את הסיבות אז הינה
1. מכשירים בנויים באיכות ובגיומר טוב יוצר
2.הם נשמעים מדהים ובעלי פירוט ואווריות מדהימים

ואכן יש לו חיסרון אחד מחיר (בגלל זה אין לי אחד כזה מי יודע אולי בעתיד )

אוסיף ואומר או לייתר דיוק אכתוב
אכן לא תמיד קיים יחס של עלות מול טיב וברור לחלוטין שיש מכישירים שעולים הון ולטעמי לא שווים את ההשקעה .
הכתבה המדוברת מכילה רשימת פריטים מאוד מדוייקת ואינה מתיחסת באופן כללי ולכן התייחסתי באופן הזה.

ואחזור שוב המרידיין טוב יותר מארקם נקודה .

פרטים

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”