מעבר להבדל של תוספת הכוח, ההגברה הדיגיטלית שברסיבר נשמעת אחרת מהגברה חיצונית CLASS A/B, כמו הסוני שברשותו.tvholic כתב:תתחדש על השדרוג!!
שמח לשמוע שאתה מרוצה ומרגיש שהשדרוג אכן עומד בציםיות וקיים שיפור משמעותי![]()
איציק, אם אפשר לשאול ברשותך,
למה אתה משתמש בו כפרה פרוססור ומחבר מגבר נפרד?
איזה יתרון יש לזה? הוא משמעותי?...
התחדשתי ... ברסיבר פיוניר Pionner LX- 82 התרשמות כללית +תמונות .
- gro111
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1519
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
9000es
ברכות ותתחדש, אני מאוד שמח לשמוע שאתה מאשרר את מה שקראתי בעיתונות מקצועית לגבי השיפורים של ה-LX82 מול ה-LX81, עבורי מה שכתבת היא חותמת סופית. מההיכרות שלי איתך, אין כמוך שמסוגל לעמוד על הבדלים בין מכשירים כאשר אתה בוחן אותם בסלון שלך עם הציוד שלך.
שאלת המליון דולר, איך ה-LX82 מול הסוני פרה 9000 בסטריאו?
ואיך הוא מול ה-LX70 מזיכרון?
itay123
די, אני אומר לך את זה כבר הרבה זמן ואתה תמיד מתרגז מחדש. זה ממש, ממש לא אותו המכשיר. מדובר באין ספור שיפורים. מניתי לך אותם כמה פעמים בשירשורים קודמים.
ה-LX82 הוא הרסיבר הק"ב הראשון שאי פעם ראיתי שמקבל חמישה כוכבים בלי אף הערה תחת השדה weaknesses. ה-LX81 קיבל רק ארבעה כוכבים ועם די הרבה הערות נגדו.
משום מה נראה לי שברגע שתשדרג ל-LX82 תשנה את דעתך באופן מיידי.
ברכות ותתחדש, אני מאוד שמח לשמוע שאתה מאשרר את מה שקראתי בעיתונות מקצועית לגבי השיפורים של ה-LX82 מול ה-LX81, עבורי מה שכתבת היא חותמת סופית. מההיכרות שלי איתך, אין כמוך שמסוגל לעמוד על הבדלים בין מכשירים כאשר אתה בוחן אותם בסלון שלך עם הציוד שלך.
שאלת המליון דולר, איך ה-LX82 מול הסוני פרה 9000 בסטריאו?
itay123
די, אני אומר לך את זה כבר הרבה זמן ואתה תמיד מתרגז מחדש. זה ממש, ממש לא אותו המכשיר. מדובר באין ספור שיפורים. מניתי לך אותם כמה פעמים בשירשורים קודמים.
ה-LX82 הוא הרסיבר הק"ב הראשון שאי פעם ראיתי שמקבל חמישה כוכבים בלי אף הערה תחת השדה weaknesses. ה-LX81 קיבל רק ארבעה כוכבים ועם די הרבה הערות נגדו.
משום מה נראה לי שברגע שתשדרג ל-LX82 תשנה את דעתך באופן מיידי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
זה העניין שהייתי לפני הדילמה הזו לפני מס' של שבועות, וגורמים חיצוניים הורידו לי את ההתלהבות בשדרוג...danlior כתב:9000es
itay123
משום מה נראה לי שברגע שתשדרג ל-LX82 תשנה את דעתך באופן מיידי....
יכול מאוד להיות שאתם צודקים, כי הרי לא שמעתי את ה-82 ובטח לא בהשוואה ל-81.
מה שבטוח ששניהם רסיברים מצויינים משכמם ומעלה, והמובילים בשוק כיום בארץ.
מה שכן אני יודע שאני (בניגוד לאיציק) נהנה מאוד מה-81, והוא מבחינתי הרסיבר ק"ב הטוב ביותר שיצא לי לשמוע ולהיות בעל ניסיון איתו, איכות הפרוסינג שלו עולה על פרוססורי הייאנד ייעודיים שהיו לי לפני...
ואתה יודע דני, כשאנ עושה השוואות זה מ-כ-ל ה-
לא מדוייק, ה-81 בתחילת דרכו קבל 5 STARS, אך בהמשך הורידו אותו משום מה ל-4 STARS, דבר שהוביל לשאלות רבות ולתמיהה אצל ההאנשים, ואף הרגיז מספר רב של כותבים.ה-LX82 הוא הרסיבר הק"ב הראשון שאי פעם ראיתי שמקבל חמישה כוכבים בלי אף הערה תחת השדה weaknesses. ה-LX81 קיבל רק ארבעה כוכבים ועם די הרבה הערות נגדו....
בזמנו לפני שרכשתי את ה-81 עשיתי עליו שעורי בית רבים...
מה שמוביל אותי לומר שהביקורות "מכורות" ובעלות אינטרס שיווקי חסר תקדים...!
דוגמא לכותב שהרגיש כעס בעניין:
http://community.whathifi.com/forums/t/248624.aspx
ולעיניינו:
כשהיית אצלי לפני כחודשיים, אתה נפלת והיית פעור פה מה-81 והיכלות הביצועיסטים שלו...
אתה כמו כל אדם אחר שבא להאזין אצלי, אפילו מכרי "אנשי הסטיראו מהמכובדים ביותר" פשוט נפלו כששמעו אצלי סטיראו דו-ערוצי (מכוויל) והשוו למערכת עם PRE הייאנד ייעודי באלפי שקלים.
פשוט סגרו את העיניים ולא האמינו שהם שומעים רכיב של PIONEER בהרכב סאונד כזה שהתקבל...!
המערכת שלי מונה אמנם רכיבים מאוד איכותיים, רמקולים מדהימים והגברה משובחת, אך אם כל היופי והחן שיש בציוד, עדיין הטון הסופי ייתן הכיול פרוססינג שה-81 מעניק.
אין לי ספק ואני עם היד הלב שה-81 הוא MAGNIFICENT BEAST והוא הרסיבר היחיד שנתן לי תחושה קולנועית אמיתית, (לאחר שהייתי עם פרוססורים של THETA, SUNFIRE, LEXICON, CLASSE),
אין לי את בעיה להוציא את ה-X כסף על שדרוג אבל אני לא רואה את עצמי כרגע לפחות עושה זאת, לכסף שלי יש משמעות.
אתה יודע אני גם לא שולל דבר, מה שכן אני מאמין שהשדרוג אם וכאשר הוא יהיה זה לכיוון ה-LX83...שהוא ניראה לפחות ע"פ הביקורות כ-NEXT BEST THING ל-LX90 ובמיוחד שהוא מצוייד בפיטשרים חדשים אפשרויות כיול נוספות, שיפור הגברה והפרוססינג, 3D זוג רמקולים נוסף, סאב שני וכו'...אבל לא כרגע בכל אופן.
אני עוד רוצה להנות ממה שיש לי..(רק סיימתי לכוון אותו באופן סופי לפני שבועיים
טל HD הנכבד ביקר אצלי לפני שבוע, מעניין מה יש לו להוסיף...??
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 27/10/2010 9:38, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- dori102
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
סליחה שאני מתערב אבל למחלה הזאת אין סוף ! לי ניראה שכל יום שיעבור או יצא משהו חדש מישהו שקונה רסיבר עם אופציית סאונד חדשה. זה לי ניראה לא לעניין איפה ההדגשה על האיכות הלו ??? אי אפשר להינות ! החיפזון מהשטן ככה אני חושב או שאני טועה ??
- itay123
-
- חבר מכור קשה

כפי שהגדרת זאת היטב, זו מחלה (אמנם חלילה לא סופנית אבל בהחלט מרוששתdori102 כתב:סליחה שאני מתערב אבל למחלה הזאת אין סוף ! לי ניראה שכל יום שיעבור או יצא משהו חדש מישהו שקונה רסיבר עם אופציית סאונד חדשה. זה לי ניראה לא לעניין איפה ההדגשה על האיכות הלו ??? אי אפשר להינות ! החיפזון מהשטן ככה אני חושב או שאני טועה ??...
יום מקסים לכולם
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
חיים פעם אחת אז כדיי לחיות. ט ו ב
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
danliordanlior כתב:9000es
שאלת המליון דולר, איך ה-LX82 מול הסוני פרה 9000 בסטריאו?ואיך הוא מול ה-LX70 מזיכרון?
itay123
תודה על הברכות .
1. ל82 נכנס גוון חם יותר... כמעט לא ניתן להבחין שמדובר בהגברה דיגיטלית . כרגע הגוון של נמצא קרוב מאוד ל 70 . אבל ביתרון של איכות צליל של של באס הדוק ואיכות הגבוהים אינה מפריעה כלל .
לשאלת המליון דולר . הוא כבר די קרוב ל 9000 של סוני עם יתרון של של איזון בין הגבוהים לנמוכים .
אני שוב כותב שברגע זה ה 82 די מספק את הסחורה בדו ערוצי . וההבדל בינו לבין ה 81 מתחיל להיות גדול בדו ערוצי ככל שאני שומע יותר תקליטורי שמע שאני מכיר כל ההבדילם הולכים וגדלים .
במציאות של היום .במידה והייתי מתחיל לתכנן את המערכת מחדש . אין ספק ששוב הייתי רוכש את ה 82 גם למטרת שמע בדו ערוצי . ובטח לרב ערוצי ששם אין לו שום מתחרה .
לגבי כל המומחים שאומרים שאין שום הבדל בין שני המכשירים .
1. ה 81 נמכר בזמנו באנגליה ב 1500 פאונד . קיבל 4 כוכבים . עם כל מיני היסתייגויות למינייהם .
2. ה 82 נמכר בזמנו באנגליה ב 1900 פאונד .וקיבל 5 כוכבים . ללא שום בעיות חולשה למינייהם .
הציון היה פשוט מושלם .
יש לציין שבמידה ואכן והיה מדובר בשני מכשירים זהים . התמכור של המכשיר לא היה משתנה .תוספת של עוד 400 פאונד זה המון כסף באנגליה .בכדי לקבל אותו מכשיר .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

כמה שאתה צודק ...... הרבה אנשים לא מבנים אתה העניין .frankym כתב:חיים פעם אחת אז כדיי לחיות. ט ו ב...
- frankym
-
- חבר ותיק

שוב יש ביננו קונצנזוס והסכמה מה יהיה איך נריב ככה9000es כתב:כמה שאתה צודק ...... הרבה אנשים לא מבנים אתה העניין .frankym כתב:חיים פעם אחת אז כדיי לחיות. ט ו ב......
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

לא כולם חייבים לריב .frankym כתב:שוב יש ביננו קונצנזוס והסכמה מה יהיה איך נריב ככה9000es כתב:כמה שאתה צודק ...... הרבה אנשים לא מבנים אתה העניין .frankym כתב:חיים פעם אחת אז כדיי לחיות. ט ו ב......
...
- frankym
-
- חבר ותיק

חלילה הכל בהומור
- itay123
-
- חבר מכור קשה

מעניין, אגב איציק למה לא חיכית ל-LX83...?9000es כתב:danliordanlior כתב:9000es
שאלת המליון דולר, איך ה-LX82 מול הסוני פרה 9000 בסטריאו?ואיך הוא מול ה-LX70 מזיכרון?
itay123
תודה על הברכות .![]()
1. ל82 נכנס גוון חם יותר... כמעט לא ניתן להבחין שמדובר בהגברה דיגיטלית . כרגע הגוון של נמצא קרוב מאוד ל 70 . אבל ביתרון של איכות צליל של של באס הדוק ואיכות הגבוהים אינה מפריעה כלל .
לשאלת המליון דולר . הוא כבר די קרוב ל 9000 של סוני עם יתרון של של איזון בין הגבוהים לנמוכים .
אני שוב כותב שברגע זה ה 82 די מספק את הסחורה בדו ערוצי . וההבדל בינו לבין ה 81 מתחיל להיות גדול בדו ערוצי ככל שאני שומע יותר תקליטורי שמע שאני מכיר כל ההבדילם הולכים וגדלים .
במציאות של היום .במידה והייתי מתחיל לתכנן את המערכת מחדש . אין ספק ששוב הייתי רוכש את ה 82 גם למטרת שמע בדו ערוצי . ובטח לרב ערוצי ששם אין לו שום מתחרה .
לגבי כל המומחים שאומרים שאין שום הבדל בין שני המכשירים .
1. ה 81 נמכר בזמנו באנגליה ב 1500 פאונד . קיבל 4 כוכבים . עם כל מיני היסתייגויות למינייהם .
2. ה 82 נמכר בזמנו באנגליה ב 1900 פאונד .וקיבל 5 כוכבים . ללא שום בעיות חולשה למינייהם .
הציון היה פשוט מושלם .
יש לציין שבמידה ואכן והיה מדובר בשני מכשירים זהים . התמכור של המכשיר לא היה משתנה .תוספת של עוד 400 פאונד זה המון כסף באנגליה .בכדי לקבל אותו מכשיר .
יום טוב לך ....
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

itay123
ה 83 כבר עלה למדפים ויכולתי לרכוש אותו ... התמכור שלו די יקר . ואני אישית אין לי צורך ברכישת רסיבר שתומך ב 1.4 .
ה 83 כבר עלה למדפים ויכולתי לרכוש אותו ... התמכור שלו די יקר . ואני אישית אין לי צורך ברכישת רסיבר שתומך ב 1.4 .
- itay123
-
- חבר מכור קשה

א. אתה צודק...בכל הקשור ל-3D אבל עדיין אם כבר משדרגים, אז משדרגים...זו המנטרה שלי לפחות...9000es כתב:itay123
ה 83 כבר עלה למדפים ויכולתי לרכוש אותו ... התמכור שלו די יקר . ואני אישית אין לי צורך ברכישת רסיבר שתומך ב 1.4 ....
ב. הבנתי מביקורות שאיכות ההגברה שופרה ומתקרבת ביכולתה לאיכות ההגברה ב-90.
כנ"ל לגבי איכות הפרוססור שמתקרב לאיכות ה-SUSANA...
ג. שופר מיתוג ה-וידאו. ל-ABT
ראתי במספר כתבות הכרזות על ה-83, כ-young SUSANA
אני קורא לזה LX90 במחיר שפוי...
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אני מקווה שבלחיות טוב, אתה לא מתכוון להמליץ לאנשים לקחת הלוואות שוק אפור כדי לשדרג ציוד אודיו ווידאוfrankym כתב:חיים פעם אחת אז כדיי לחיות. ט ו ב...
הגישה שלי ללחיות טוב היא להיות בריא להיות שמח בחלקך ולשדרג כשאפשר. נשמע מטורף נכון?! מישהו מכיר טיפול לתופעות האלה?
- itay123
-
- חבר מכור קשה

הכי חשוב בריאות ואושר לנו ולילדים שלנו...opv כתב:אני מקווה שבלחיות טוב, אתה לא מתכוון להמליץ לאנשים לקחת הלוואות שוק אפור כדי לשדרג ציוד אודיו ווידאוfrankym כתב:חיים פעם אחת אז כדיי לחיות. ט ו ב...![]()
הגישה שלי ללחיות טוב היא להיות בריא להיות שמח בחלקך ולשדרג כשאפשר. נשמע מטורף נכון?! מישהו מכיר טיפול לתופעות האלה?...
- frankym
-
- חבר ותיק

כל מילה בסלע אבל שאני אומר לחיות טוב זה כמובן אם אפשרי כלכלית אני מדבר על אלה שיש להם והם גרזנים קמצניםopv כתב:אני מקווה שבלחיות טוב, אתה לא מתכוון להמליץ לאנשים לקחת הלוואות שוק אפור כדי לשדרג ציוד אודיו ווידאוfrankym כתב:חיים פעם אחת אז כדיי לחיות. ט ו ב...![]()
הגישה שלי ללחיות טוב היא להיות בריא להיות שמח בחלקך ולשדרג כשאפשר. נשמע מטורף נכון?! מישהו מכיר טיפול לתופעות האלה?...
- frankym
-
- חבר ותיק

ברור שלא יהיה ספק בלי זה כל השאר לא מתאפשרitay123 כתב:הכי חשוב בריאות ואושר לנו ולילדים שלנו...opv כתב:אני מקווה שבלחיות טוב, אתה לא מתכוון להמליץ לאנשים לקחת הלוואות שוק אפור כדי לשדרג ציוד אודיו ווידאוfrankym כתב:חיים פעם אחת אז כדיי לחיות. ט ו ב...![]()
...
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
frankym כתב:כל מילה בסלע אבל שאני אומר לחיות טוב זה כמובן אם אפשרי כלכלית אני מדבר על אלה שיש להם והם גרזנים קמצניםopv כתב:אני מקווה שבלחיות טוב, אתה לא מתכוון להמליץ לאנשים לקחת הלוואות שוק אפור כדי לשדרג ציוד אודיו ווידאוfrankym כתב:חיים פעם אחת אז כדיי לחיות. ט ו ב...![]()
הגישה שלי ללחיות טוב היא להיות בריא להיות שמח בחלקך ולשדרג כשאפשר. נשמע מטורף נכון?! מישהו מכיר טיפול לתופעות האלה?......
אין ספק שצריך לדעת גם להנות בתוך המגבלות השונות.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
ES מה לגבי הרמקולים, האם אתה חש צורך לשדרג אותם או שהם עומדים ב"עומס"?