אני אומר תנסה שניה את הקוד הזה תראה אם נפתח לך מה שאמור להיפתח ...(לא לשנות כלום כמובן ולצאת ..כי לך כבר עובד)
הרי שנינו על אותה הגרסא עם אותו מכשיר אז איך זה ?
GALAXY S - מפנה שאלות לכאן במקום לפרטי
-
asd1301
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 299
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
אנחנו בגרסה קצת שונה. אצלי מותקן ה JPA הישן של דוק מ XDA, אצלך מותקנת הגרסה הישראלית. (שגם היא מבוססת ה JPA הישן של דוק אבל עם שינויים ותוספות).
במקום זה תתקין את SGS Tools מהמרקט. תבחר Secret Codes ואז תבחר GPS-Test and settings. אתה אמור להגיע לאותו המסך. אצלי זה עובד.
במקום זה תתקין את SGS Tools מהמרקט. תבחר Secret Codes ואז תבחר GPS-Test and settings. אתה אמור להגיע לאותו המסך. אצלי זה עובד.
-
asd1301
-
- חבר פעיל מאוד

טוב
מסתבר שהיה לי את זה מותקן כבר ולא שמתי לב לזה בכלל
אז ככה לא הייתי צריך לשנות את עניין ה GOOGLE והפורט זה כבר היה על זה ...
רק שיניתי ל MS BASE
אני צריך לאפשר אינטרנט או משהו כדי שזה יתחבר לגוגל ששיניתי ? (בסים שלי אין DATA בכלל כרגע)
בקיצור זה לא שינה כלום אותו דבר כבר 5 דקות הפלאפון בחוץ נהנה מהשמש מנסה לקלוט GPS
אז ככה לא הייתי צריך לשנות את עניין ה GOOGLE והפורט זה כבר היה על זה ...
רק שיניתי ל MS BASE
אני צריך לאפשר אינטרנט או משהו כדי שזה יתחבר לגוגל ששיניתי ? (בסים שלי אין DATA בכלל כרגע)
בקיצור זה לא שינה כלום אותו דבר כבר 5 דקות הפלאפון בחוץ נהנה מהשמש מנסה לקלוט GPS
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

אני לא חושב, כנראה שזה לא עובד בשבלך.
הייתי מציע לך לעבור רום ולראות אם הבעיה נפתרה, אבל אין לך את הקומבינציה של שלושת הכפתורים.... תחכה שיהיה עדכון ששווה לעבור אליו.
הייתי מציע לך לעבור רום ולראות אם הבעיה נפתרה, אבל אין לך את הקומבינציה של שלושת הכפתורים.... תחכה שיהיה עדכון ששווה לעבור אליו.
-
asd1301
-
- חבר פעיל מאוד

I APSS
אני ימות לפני שאני יעבור עדכון עכשיו
כבר שבועיים אני מתעסק איתו ומתקין משחקים\תוכנות ...מעצב אותו ב GUDGETS כמו שאני אוהב
אין לי כוח להתחיל שוב מאפס לצערי ...
כבר שבועיים אני מתעסק איתו ומתקין משחקים\תוכנות ...מעצב אותו ב GUDGETS כמו שאני אוהב
אין לי כוח להתחיל שוב מאפס לצערי ...
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

תחכה לתיקון רשמי ל GPS מסמסונג ותבדוק בשרשור ב iAndroid אולי נתקל בבעיה שם...