אל תיהו תמימים.
מדובר פה בערבוב של כסף ואגו.
גברים כסף ואגו יוצרים מלחמה.
זכותו של עופר להכחיש, אני מניח שרצונו לנהל את המלחמה הזו מאחורי הקלעים.
אל תשכחו, מדובר פה בהגמוניה ששווה הרבה כסף.
האתר שינצח יוביל את התחום וזה שווה הרבה הרבה כסף.
כמובן שכל מנהל אתר, בין אם זה HOMETHEATER או DTOWN יכול לטעון שהאתר לא מרוויח כסף.
כמובן, יכולים לגבות זאת באינספור נתונים.
אבל אל לנו לשכוח שהאתר לבדו אינו מקור ההכנסה היחידי, באמצעות האתר, גם אם הוא לא מרוויח, ניתן ליצור שיתופי פעולה ומיזמים עסקיים רבים שכן שווים כסף.
השורה התחתונה היא שאם האתר הזה היה התנדבותי או ללא מטרות רווח אז לא הייתה בעיה לבעלי האתר לנסות להגיע לסולחה
מכיוון שלא כך הדבר ויש כאן פוטנציאל עיסקי הרי שישנה מלחמה, גם אם לא יודו בה.
אם אני הייתי מנהל אתר HT הייתי מעוניין להיות המוביל בשוק ושלא יהיו לי מתחרים...
בלי שום קשר, עופר ומרטין, אני מקווה שהפנמתם את הלקח.
ואם אתם חושבים שאין כזה, כדאי שתתעוררו, לפני שאנשים יפתחו סלידה והדברים האלו יכולים לקרות בקלות.
חסימת הדיונים בפורום על התערוכה הייתה מעשה שלא יעשה, חוצפה ממדרגה ראשונה.
זה לא מעניין שהאתר בבעלותכם, ומה שעשיתם היה מעשה דיקטטורי
יש לי שאלה, האם האתר בבעלותכם? או האם הקהילה בבעלותכם????
לא נראה לי שהקהילה בבעלותכם!
נכון, הפורומים זקוקים לפיקוח והכוונה וכל זאת רק בתחום תרבות הדיבור
מעבר לזאת לכל אחד זכות להביע את דעתו, אתם אולי בעלי האתר אבל האתר קיים בזכות הקהילה שלו וכל מעשה כמו זה שעשיתם רק מרחיק את הקהילה ממכם ומדמה לכם מראית עין של תאבי בצע שמשתיקים את הקהל שלהם! זו חוצפה.
לדעתי בהשתקה הזו איבדתם קצת מהדרך ושכחתם מי אחראי להצלחה של האתר.
אני קורא אדוק של HT, אני כאן מאז ימיו הראשונים.
הייתי בכל התערוכות שהיו ונכחתי במספר מפגשים.
אני לא קורא של DTOWN ואני מאוד אוהב את האתר ותמיד אהבתי.
אבל סתימת הפיות של הקהילה, שהיא בעצם האתר הזה זו חוצפה שלא תתואר!
דורשים ומבקשים מפגש סולחה בין hometheater לבין dtown
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- alanby
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 180
Re: בדיחת היום
בוא אני אספר לך מה כל כך מצחיק פה ? בחיים שלי לא ראיתי תת-רמה כזאת של 2 אתריםsenesh321 כתב:אם כבודו ירשה לי לשאול:alanby כתב:אני פשוט מתפוצץ מצחוק מהבוקר - בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר משעשע.....
תמשיכו זה ממש מעביר לי את היום בעבודה...
מה בדיוק מצחיק אותך?...
שרבים ביניהם למי יש ז*ן יותר גדול.....
והכי משעשע זה 'ניטרליות' - זה הרי די ברור שכל המניעים פה מאחורה הם מלחמות בין יבואנים וחנויות - הרי אף פעם לא תראו פה ביקורת צולבת על מוצרים ( במידה ויקרה מצב כזה היבואן\חנות לא יפרסמו פה או באתר המתחרה במקרה דומה).
ולכן כל הוויכוח הזה מטופש - יש פרסומות , יש ביקורות בלי לצלוב מוצרים = אינטרס כלכלי מובהק....
2 האתרים נחמדים - אבל פה זה נגמר בסופו של דבר הם מקבלים כסף מיבואנים ולכן הם לא באמת יכולים לכתוב ביקורות אמתיות.
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
shlomiassaf,
בפעם האחרונה כשנתנו לדיונים על התערוכה שלהם להתקיים, קיבלנו מכתב התראה לפני תביעה. אז עכשיו שאמרנו שאנחנו נמנע את זה מלכתחילה זה גם לא טוב?
אין פה עיניין של סתימת פיות. יש פה עיניין של הגנה עצמית פשוטה.
אם ייתקיימו דיונים וחלילה לא יהיו לשביעות רצונם - ייתבעו אותנו.
אם לא מתקיימים דיונים אז אנחנו סותמי פיות.
בקיצור, שיחליטו מה הם רוצים ואנחנו נפעל לפי זה, בסדר?
מה יותר מזה?
לכל מי שהסרנו את ההודעה לגבי התערוכה גם שלחנו הסבר מנומק. לא היה פה שום "עריכה בסתר".
מעבר לזה, באמת שעייפתי.
איננו מעוניינים להמשיך את הסאגה הזו.
תודה לשמעון על הרצון הטוב, אני כרגע בשיחות איתו ב-OFF LINE. מבחינתי השירשור הזה מיצה את עצמו.
מי שרוצה להתעסק בריכולים ועל שמועות וטענות של צד אחד (שקריות או לא, תחליטו אתם) מוזמן לעשות את זה אצלם או בפורומי רכילות.
הנושא סגור ותודה לכולם.
בפעם האחרונה כשנתנו לדיונים על התערוכה שלהם להתקיים, קיבלנו מכתב התראה לפני תביעה. אז עכשיו שאמרנו שאנחנו נמנע את זה מלכתחילה זה גם לא טוב?
אין פה עיניין של סתימת פיות. יש פה עיניין של הגנה עצמית פשוטה.
אם ייתקיימו דיונים וחלילה לא יהיו לשביעות רצונם - ייתבעו אותנו.
אם לא מתקיימים דיונים אז אנחנו סותמי פיות.
בקיצור, שיחליטו מה הם רוצים ואנחנו נפעל לפי זה, בסדר?
מה יותר מזה?
לכל מי שהסרנו את ההודעה לגבי התערוכה גם שלחנו הסבר מנומק. לא היה פה שום "עריכה בסתר".
מעבר לזה, באמת שעייפתי.
איננו מעוניינים להמשיך את הסאגה הזו.
תודה לשמעון על הרצון הטוב, אני כרגע בשיחות איתו ב-OFF LINE. מבחינתי השירשור הזה מיצה את עצמו.
מי שרוצה להתעסק בריכולים ועל שמועות וטענות של צד אחד (שקריות או לא, תחליטו אתם) מוזמן לעשות את זה אצלם או בפורומי רכילות.
הנושא סגור ותודה לכולם.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
מחזק את ידי מרטין, הדיון הזה סתם מיותר.
אם היה באמת תחושה של רצון טוב מהצד השני היה אפשר לשקול זאת, אבל אי אפשר לירות טיל גראד ביד אחד וביד השניה להתקשר לשיחת פיוס. או זה או זה...
alanby,
מרבית המוצרים שאנחנו סוקרים כאן הם מחברות שכלל לא מפרסמות. כנ"ל גם בכל אתרי הקולנוע ביתי ואודיו בארץ.
הדבר האחרון שמשחק כאן לשני הצדדים זה כסף. אני יודע בערך כמה כסף הם עושים, ואני די בטוח שהם יודעים את המצב אצלנו.
יש חפיפה גדולה בין המפרסמים ויש רצון אמיתי שלא לצלוב בתכני המאמרים (לפחות מצידנו) בכדי למנוע שעמום מהקוראים שקוראים את שני האתרים.
צר לי שהתזה שלך לצערי לא מחזיקה אפילו טיפת מים...
אם היה באמת תחושה של רצון טוב מהצד השני היה אפשר לשקול זאת, אבל אי אפשר לירות טיל גראד ביד אחד וביד השניה להתקשר לשיחת פיוס. או זה או זה...
alanby,
מרבית המוצרים שאנחנו סוקרים כאן הם מחברות שכלל לא מפרסמות. כנ"ל גם בכל אתרי הקולנוע ביתי ואודיו בארץ.
הדבר האחרון שמשחק כאן לשני הצדדים זה כסף. אני יודע בערך כמה כסף הם עושים, ואני די בטוח שהם יודעים את המצב אצלנו.
יש חפיפה גדולה בין המפרסמים ויש רצון אמיתי שלא לצלוב בתכני המאמרים (לפחות מצידנו) בכדי למנוע שעמום מהקוראים שקוראים את שני האתרים.
צר לי שהתזה שלך לצערי לא מחזיקה אפילו טיפת מים...