מכונות קפה של saeco ב - yellow

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #41 

uron כתב:אשמח לקבל המלצות: האם קפסולות, או מכונה לאבקה (כאלה יש לי שתיים פשוטות, אז אם יש דגשים למכונות כאלהאוט הסבר כיצד מאופיינת מכונה טובה כזאת- אשמח לקבלם), מכונה שגם טוחנת, או מכונה ללא מקציף... בקיצור: אנא, אם יש בכם ממוחה שבע ניסיונות, אני מחפש המלצה למכונה ממנה אפיק די בקלות קפה עשיר, ריחני, חזק מאד, ארומטי, בלי חמיצות.... מקציף כבר קניתי לחוד. נשארה השאלה האם מכונה טוחנת, או קפסולות ואם קפסולות אז איזו ושל מי הקפסולות. אם טוחנת- אז מה הדגשים שעלי לחפש. תודה מראש למי שיושיע אותי מהטעם התפל שיוצא מהמכונה הטפשית שקניתי ביילו....
...
אני לא יכול להמליץ לך יותר מידי ואני משאיר זאת למומחים גדולים ממני פה באתר שבטוח ישמחו לפרוט בפניך את כל האפשרויות, אך אציין שאם בקפסולות עסקינן אזי לחברות המובילות יש בוטיקים ודוכנים בהם אפשר לטעום את הקפה ככה שניתן לדעת מראש האם זה כדאי או לא, לפני הקנייה. גם ביילו אפשר לטעום בד"כ ואני מופתע שלא יצא לך.

בהצלחה בבחירה.

uron
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

ביילו הם טוענים, שהקפה שהם מגישים הוא מאותה קפסולה. כבר היה מי שהסביר לי מה כאן לא מדוייק... אכן טעמתי את הקפה שהם מגישים שם, והתפתיתי להאמין שכזה יצא לי בבית. פתי.
אגב טעמתי כבר לא פעם קפה בחיי, מן הסתם. זיהיתי מכונה שהוציאה משקה טעים (גולד מטינה של לוואצה), אבל אני מקווה שגם מכונה מעט פחות יקרה יכולה לתת מענה, כשרצוי ביותר שהמענה לא יכלול חתונה קתולית עם אף חברה. בכל מקרה, תודה לך. אני מרשה לעצמי להניח שלמרות שאתה די מפרגן ליילו, אצלך בבית יש משהו אחר, ולא בכדי.... ואם לא, אתמהה.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #43 

ממש לא מפרגן ליילו, לא התרשמתי מהמכונה, מהקפה ואפילו לא ממייצג השווא של הקצפת החלב באמצעות חלב שמן שהוחזר פעם אחר פעם למיכל כבר אחרי הקצפה, אבל למי שלא מומחה גדול והטעם טוב בעיניו מדובר בעסקה משתלמת.

רק היה לי חשוב לציין שבתחום הקפסולות יש מספר חלופות וניתן לטעום את הטעמים השונים אצל החברות המובילות, אצלי בבית יש נספרסו ואני ממליץ עליהם בחום. אבל קפה זה גם עניין של אווירה, הגשה, בחירת טעמים וכו'... יש לי חברים שקנו נספרסו ולא נוגעים במכונה, מצד שני כל פעם שהם באים אלינו הם מתלהבים מהקפה, זה הקפה שלי כל בוקר ואני לא מתחיל את היום בלעדיו.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”