פעם אחרונה שהסתכלתי זה היה לפני שנה, יכול להיות שאז עוד לא ידעתי לקרוא.
סרטים נפלו על הראש פשוט הרסו את האתר
- haimbl
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1202
תהרגו אותי וזהו... 
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
חבל שדווקה בקהילה של HT נשמעים תגובות שנשמעות כמו טוקבק נחות של YNET
סרטים הוא אתר מעולה - לא הייתי רוצה לחשוב על היום שטורק יהיה האופציה היחידה שלנו.
סרטים הוא אתר מעולה - לא הייתי רוצה לחשוב על היום שטורק יהיה האופציה היחידה שלנו.
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
לסרטים יותר קשה לגייס תרומות/חברות בקהילה בגלל התכנים הגבוליים של האתר וגם אופן השימוש בו.
הפורום והאתר שלנו כאן מאוד חזק בהמון תחומים ויש לא מעט אנשים מהמדיה והתקשורת שמשתמשים בו (לפרסום וחשיפה זה רק מוסיף)
לעומת זאת סרטים זה דווקא אתר שצריך לחיות מתרומות כדי לממן שרתים ומלחמות משפטיות, אחרת רמת השימושיות ואיכות התרגומים תרד לרצפה. נכון שהאתר יכול להתקיים בזכות עצמו, אבל ראינו שלא לאורך זמן, בסופו של דבר גם רמת האובססיביות של מנהל כזה או אחר תהיה מוגבלת לאילוצים כלכליים /זמן פנוי. דבר זה יכול להשתנות במידה ונכנס סכום שמאפשר את קיומו ואולי כמה גרושים להוצאות אישיות.
תום אם הוספת תמיכה במזרימדיה זו בעיה של ידע וכוח אדם, אפשר לבקש עזרה בפניה בעמוד הראשי של האתר או אפילו בפורום של HT
הפורום והאתר שלנו כאן מאוד חזק בהמון תחומים ויש לא מעט אנשים מהמדיה והתקשורת שמשתמשים בו (לפרסום וחשיפה זה רק מוסיף)
לעומת זאת סרטים זה דווקא אתר שצריך לחיות מתרומות כדי לממן שרתים ומלחמות משפטיות, אחרת רמת השימושיות ואיכות התרגומים תרד לרצפה. נכון שהאתר יכול להתקיים בזכות עצמו, אבל ראינו שלא לאורך זמן, בסופו של דבר גם רמת האובססיביות של מנהל כזה או אחר תהיה מוגבלת לאילוצים כלכליים /זמן פנוי. דבר זה יכול להשתנות במידה ונכנס סכום שמאפשר את קיומו ואולי כמה גרושים להוצאות אישיות.
תום אם הוספת תמיכה במזרימדיה זו בעיה של ידע וכוח אדם, אפשר לבקש עזרה בפניה בעמוד הראשי של האתר או אפילו בפורום של HT
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
סתם לידע כללי שיהיה לכם , אתר עם 10,000 כניסות בתחום כזה מכניס בסביבות ה7-10 אלף בחודש , אני לא מבין איך הבחור כאן טוען שהוא לא מצליח לתחזק את האתר ... בכל מקרה , תנו לו זמן 
תודה שהחזרתם את האפשרות להוריד עונה שלמה
תודה:)
תודה שהחזרתם את האפשרות להוריד עונה שלמה
תודה:)
נערך לאחרונה על ידי Bonanja ב 04/10/2010 14:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- off
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
לאתר סרטים הזה היה עמוד בית כל כך יפה וברור.
ועכשיו? אני בכלל לא יודע מה עמוד הבית?
כל מה שמקבלים שם בכניסה זה את ההודעה הזו ואז אתה לא יודע לאן להמשיך.
גם כשאתה נתקל במקרה באיזה עמוד לא ברור מה קורה בו ואיך זה מתנהל וחבל.
אני מציע שבשיטה החדשה יפתחו עמוד בית תוסס ומתעדכן כמו שהיה וזה כבר יראה הרבה יותר טוב.
ועכשיו? אני בכלל לא יודע מה עמוד הבית?
כל מה שמקבלים שם בכניסה זה את ההודעה הזו ואז אתה לא יודע לאן להמשיך.
גם כשאתה נתקל במקרה באיזה עמוד לא ברור מה קורה בו ואיך זה מתנהל וחבל.
אני מציע שבשיטה החדשה יפתחו עמוד בית תוסס ומתעדכן כמו שהיה וזה כבר יראה הרבה יותר טוב.
נערך לאחרונה על ידי off ב 04/10/2010 13:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- off
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
arikbh,
מאיפה המצאת את המספרים האלה? זה מפרסום מקומי או דרך GOOGLE?
אני מתפלא מאוד אם הוא ישיג יותר מ-1000 ש"ח בחודש מגוגל.
לאתר כזה צריך אירוח בעלות של סדר גודל של כ-2000 ש"ח בחודש (מינימום) בשביל לארח שרתים.
לאתר כזה צריך אירוח בעלות של סדר גודל של כ-2000 ש"ח בחודש (מינימום) בשביל לארח שרתים.
- sheva23
-
- חבר ותיק

שיהיה גם 400 אלף כניסות, כל עוד לא לוחצים על פרסומות זה לא יעזור. לא יודע מאיפה הידע הכללי שלך, ספר כאן לחברה אולי ילמדו משהו בתחום הרווחים ברשת
ומה זה 'תחום כזה', מה בדיוק רווחי בתחום אתרי תרגומים.
רוב מי שנכנס לאתר מושך את התרגום, אולי קורא את התקציר ומסתכל על הבאנר עם הבחורה השוכבת ויוצא ממנו כאילו לא היה.
7-10 אלף אגורות
ומה זה 'תחום כזה', מה בדיוק רווחי בתחום אתרי תרגומים.
רוב מי שנכנס לאתר מושך את התרגום, אולי קורא את התקציר ומסתכל על הבאנר עם הבחורה השוכבת ויוצא ממנו כאילו לא היה.
7-10 אלף אגורות
- Bonanja
-
- חבר ותיק

תאמין לי שאני לא ממציא מספרים , את זה אני יכול להבטיח לך.oferlaor כתב:arikbh,
לאתר כזה צריך אירוח בעלות של סדר גודל של כ-2000 ש"ח בחודש (מינימום) בשביל לארח שרתים....
אני לא רוצה להיכנס לכיס של הבן אדם , אבל אם אתה חושב שזה מה שהוא מרוויח בחודש אז אין לך באמת מושג בעניין.
sheva23 , רוב הפרסומות שלו לא עובדות על הקלקלה ... עובדת על פעולה שהמשתמש צריך לעשות.
- sheva23
-
- חבר ותיק

מפרסום מקומי שאולי משלם מראש יש לו כמה גרושים (לא זוכר כבר איזה חברות פרסמו אצלהם), אבל מגוגל אין הרבה פרנסה.
נ.ב לא ידוע לי שגוגל משלמת על הורדת תרגום. איזה עוד פעולות משתמש עושה שם באתר? חיפוש דרך מנוע פנימי של האתר?
נ.ב לא ידוע לי שגוגל משלמת על הורדת תרגום. איזה עוד פעולות משתמש עושה שם באתר? חיפוש דרך מנוע פנימי של האתר?
- Bonanja
-
- חבר ותיק

א.אין לו בכלל פרסומות של גוגל ואני בספק גדול אם הוא יכול לשים פרסומות של גוגל באתר.sheva23 כתב:מפרסום מקומי שאולי משלם מראש יש לו כמה גרושים (לא זוכר כבר איזה חברות פרסמו אצלהם), אבל מגוגל אין הרבה פרנסה....
ב.יש חברות שותפים , כמו Wesell , סקינדו , קליק-און , Clickosmedia וכדו' , אתרים בסדר גודל של עשרות אלפי כניסות עושים שם אחלה כסף.
אתם באמת זורקים שטויות לאוויר בלי הבנה בשוק הזה בכלל.
נ.ב אין לו שום דבר שקשור לגוגל באתר ... בכל מקרה שיעשה כמה שיותר כסף , ושיצליח , להחזיק אתר זה לא קל.
- oferlaor
-
- מנהל

arikbh,
לא יודע מאיפה אתה מכיר את המספרים (סורי, אני לא סתם מאמין לאנשים שאומרים לי "תאמין לי"), אבל ברור לי לחלוטין שאתה לא באמת מכיר את התחום הספציפי של אתרי תרגום.
תאמין לי ש *אני* יודע בדיוק את המספרים. יש לי איזה אתר קטן עם עשרות אלפי כניסות שקוראים לו HOMETHEATER אולי שמעת.
ללא לחיצות אין כמעט כסף ב-GOOGLE ADS ובתחום הזה אין כמעט קליקים, יש רק VIEWS. על VIEWS המחירים מגוחכים ממש.
הדרך היחידה לעשות כסף זה על ידי מכירת פרסומות ישירה וזה לא ממש פרקטי באתר שמתעסק בתחום אפור. עד כמה שאני יודע, אין להם קמפיינים מחוץ למכירה דרך GOOGLE ADS ולכן הפרסום שלהם הוא פונקציה בעיקר של צפיות = מעט מאוד כסף בישראל.
לכן, לא משנה העובדה שהאתר סופר פופולרי ויש בו מיליון איש, בפועל היכולת שלו להרוויח היא מאוד פעוטה.
תוסיף לזה אירוח בארץ שהוא יקר משמעותית מחו"ל ותבין למה יש כאן בעיה.
לא יודע מאיפה אתה מכיר את המספרים (סורי, אני לא סתם מאמין לאנשים שאומרים לי "תאמין לי"), אבל ברור לי לחלוטין שאתה לא באמת מכיר את התחום הספציפי של אתרי תרגום.
תאמין לי ש *אני* יודע בדיוק את המספרים. יש לי איזה אתר קטן עם עשרות אלפי כניסות שקוראים לו HOMETHEATER אולי שמעת.
ללא לחיצות אין כמעט כסף ב-GOOGLE ADS ובתחום הזה אין כמעט קליקים, יש רק VIEWS. על VIEWS המחירים מגוחכים ממש.
הדרך היחידה לעשות כסף זה על ידי מכירת פרסומות ישירה וזה לא ממש פרקטי באתר שמתעסק בתחום אפור. עד כמה שאני יודע, אין להם קמפיינים מחוץ למכירה דרך GOOGLE ADS ולכן הפרסום שלהם הוא פונקציה בעיקר של צפיות = מעט מאוד כסף בישראל.
לכן, לא משנה העובדה שהאתר סופר פופולרי ויש בו מיליון איש, בפועל היכולת שלו להרוויח היא מאוד פעוטה.
תוסיף לזה אירוח בארץ שהוא יקר משמעותית מחו"ל ותבין למה יש כאן בעיה.
- oferlaor
-
- מנהל

אני רואה שהם משתמשים באחת רשתות הפרסום המקומיות. יותר כסף מגוגל, אבל עדיין לא הרבה.
למה אתה בספק שהם יכולים לשים? אין אתר שלא יכול לשים.
יש לי ניסיון עם כמה רשתות כאלה. clickon למשל, הניבו סכומים עלובים על שטח פרסום אצלנו...
ציטוט מהאתר של wesell:
למה אתה בספק שהם יכולים לשים? אין אתר שלא יכול לשים.
יש לי ניסיון עם כמה רשתות כאלה. clickon למשל, הניבו סכומים עלובים על שטח פרסום אצלנו...
ציטוט מהאתר של wesell:
קרי: אם אנשים רק צופים בפרסומת, שום כסף לא עובר ידיים...תשלום מדיד אך ורק לפי התוצאה כאשר אם אין תוצאה אין תשלום....
- Bonanja
-
- חבר ותיק

שוב , אין לו בכלל פרסומות של גוגל בכל האתר , הפרסומות שלהם עובדות על CPA CPL (מדי פעם גם CPC)
השרת לא יושב בארץ בכלל:
כנס ללינק תראה איפה הוא יושב.
http://websiteoutlook.com/www.sratim.co.il
עריכה:
זה תלוי בסוג קמפיין .. יש קמפיינים של תשלום פר קליק , פר אלף צפיות , פר פעולה וכדו' , אתה יכול לבחור מה שאתה רואה לנכון ומתאים לאתר שלך ולקהל היעד שלך , ברגע שאתה יודע לפנות אל קהל היעד שלך הפרסומות יעבדו טוב.
אגב אתרים "לא חוקיים" לא יכולים לשים פרסומות של גוגל (אתרים שגוגל רואה אותם בעין לא חוקית) ואם שמים אז חוסמים את הפרסום.
השרת לא יושב בארץ בכלל:
כנס ללינק תראה איפה הוא יושב.
http://websiteoutlook.com/www.sratim.co.il
עריכה:
זה תלוי בסוג קמפיין .. יש קמפיינים של תשלום פר קליק , פר אלף צפיות , פר פעולה וכדו' , אתה יכול לבחור מה שאתה רואה לנכון ומתאים לאתר שלך ולקהל היעד שלך , ברגע שאתה יודע לפנות אל קהל היעד שלך הפרסומות יעבדו טוב.
אגב אתרים "לא חוקיים" לא יכולים לשים פרסומות של גוגל (אתרים שגוגל רואה אותם בעין לא חוקית) ואם שמים אז חוסמים את הפרסום.
נערך לאחרונה על ידי Bonanja ב 04/10/2010 14:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

arikbh,
מרבית הקמפיינים במקומות האלה הם על בסיס תוצאות (action, ליד, קליק) , ואלה שלא (impression , CPM) משלמים גרושים. יש אלף רשתות שמתחרות בגוגל, ואכן באתר החדש אין פרסומות גוגל (לא זוכר אם היה בקודם או לא). לא בדקתי איפה הם מתארחים, אם בארץ או בחו"ל, אכן בחו"ל זה זול יותר.
לגבי תרגום, זה תחום אפור, גם לגוגל יש שירות תרגום, האם הוא חוקי? השאלה היא האם הם ישימו בו פרסום...
בעוד שמפרסמים רגילים בישראל יתקשו לפרסם בלי לעבור דרך אחת מהרשתות פרסום (קרי: הם חייבים רשת פרסום בשביל לבודד את עצמם מתביעות בסגנון שהיו עם אתרי ההימורים בזמנו). משמעות הדבר שהקמפיינים שרצים הם זולים, לרוב מבוססי תוצאות - וגורפים כספים לא גדולים בכלל.
איך אני יודע? עשינו לא פעם נסיונות באתר הזה עם מני רשתות פרסום כאלה (קליקון, לדוגמא) וזה באמת לא כסף. בוודאי לא למי שצריך לתחזק אתר, לקחת תוכניתנים ולארח אותו בארץ (כמונו).
מרבית הקמפיינים במקומות האלה הם על בסיס תוצאות (action, ליד, קליק) , ואלה שלא (impression , CPM) משלמים גרושים. יש אלף רשתות שמתחרות בגוגל, ואכן באתר החדש אין פרסומות גוגל (לא זוכר אם היה בקודם או לא). לא בדקתי איפה הם מתארחים, אם בארץ או בחו"ל, אכן בחו"ל זה זול יותר.
לגבי תרגום, זה תחום אפור, גם לגוגל יש שירות תרגום, האם הוא חוקי? השאלה היא האם הם ישימו בו פרסום...
בעוד שמפרסמים רגילים בישראל יתקשו לפרסם בלי לעבור דרך אחת מהרשתות פרסום (קרי: הם חייבים רשת פרסום בשביל לבודד את עצמם מתביעות בסגנון שהיו עם אתרי ההימורים בזמנו). משמעות הדבר שהקמפיינים שרצים הם זולים, לרוב מבוססי תוצאות - וגורפים כספים לא גדולים בכלל.
איך אני יודע? עשינו לא פעם נסיונות באתר הזה עם מני רשתות פרסום כאלה (קליקון, לדוגמא) וזה באמת לא כסף. בוודאי לא למי שצריך לתחזק אתר, לקחת תוכניתנים ולארח אותו בארץ (כמונו).
- sheva23
-
- חבר ותיק

אריק, אולי בתאוריה זה נשמע TOO GOOD TO BE TRUE אבל בפועל קהל היעד באתרים מהסוג הזה לא יעיל.
מה בדיוק מאפיין אותם? להיכנס להוריד פרק חדש של LOST ודקסטר, ומנהל האתר יכוון את זה ל1000 קליקים באזור X באתר ויצחק כל הדרך אל הבנק?
ההסברים שנתת מראים שלמדת לעשות כמה שקלים מאתר אינטרנט, אבל מה בין זה ל10K בחודש רק אתה יודע, ולא הצלחת לשכנע פה אף אחד תהיה בטוח.
תביא דוגמאות או משהו יותר אמיתי מתאוריות ושמות של שירותי שותפים. (מה לסרטים ולפיצה האט או מאסטרקארד? תהיה פרקטי ותכתוב משהו הגיוני, אחרת זה אתה יוצא פה ילדון בן 17 שמנסה להראות למי יש יותר גדול. לא מתאים לרמה של האתר הזה התכתובת האחרונה.
לרשום למנהל אתר עם ניסיון של שנים בתחום שהוא לא מבין, ומנגד להציג בדיחות עצובות לא מוציא אותך טוב בכלל.
מה בדיוק מאפיין אותם? להיכנס להוריד פרק חדש של LOST ודקסטר, ומנהל האתר יכוון את זה ל1000 קליקים באזור X באתר ויצחק כל הדרך אל הבנק?
ההסברים שנתת מראים שלמדת לעשות כמה שקלים מאתר אינטרנט, אבל מה בין זה ל10K בחודש רק אתה יודע, ולא הצלחת לשכנע פה אף אחד תהיה בטוח.
תביא דוגמאות או משהו יותר אמיתי מתאוריות ושמות של שירותי שותפים. (מה לסרטים ולפיצה האט או מאסטרקארד? תהיה פרקטי ותכתוב משהו הגיוני, אחרת זה אתה יוצא פה ילדון בן 17 שמנסה להראות למי יש יותר גדול. לא מתאים לרמה של האתר הזה התכתובת האחרונה.
לרשום למנהל אתר עם ניסיון של שנים בתחום שהוא לא מבין, ומנגד להציג בדיחות עצובות לא מוציא אותך טוב בכלל.
- oferlaor
-
- מנהל

arikh,
האתר שהצגת הוא לא רציני. הוא מבוסס על ALEXA (שהיה אולי נותן תוצאות רלוונטיות בתחילת העשור הקודם).
אם התכוונת רק להציג איפה האתר מחזיק את השרתים, זה לא אומר הרבה. יש המון שירותי אירוח (לא כ"כ מעניין איפה הם פיזית יושבים), והשאלה הנכונה יותר זה האם זה שרת DEDICATED, או VC או אפילו כמה שרתים (למשל שרת DB ושרת WEB) והאם הם משלמים על אירוח מלא, האם יש שירותים נוספים שהם מקבלים על השרת וכו'.
אתר אפשר לפתוח ב-6$ לחודש, ככה אנחנו התחלנו. כיום אנחנו זקוקים לשרת מאוד חזק בשביל לעמוד בכמויות ה-TRAFFIC שיש באתר.
ניסינו המון דברים מבחינת הכנסות ואין תחרות למכירת פרסום בעצמך (לצערי הרב, כמובן, זה ממש לא מה שאנחנו רוצים לעשות בחיים) - תסובב את זה איך שתרצה, רק בשיטה כזו אפשר לעשות כסף.
האתר שהצגת הוא לא רציני. הוא מבוסס על ALEXA (שהיה אולי נותן תוצאות רלוונטיות בתחילת העשור הקודם).
אם התכוונת רק להציג איפה האתר מחזיק את השרתים, זה לא אומר הרבה. יש המון שירותי אירוח (לא כ"כ מעניין איפה הם פיזית יושבים), והשאלה הנכונה יותר זה האם זה שרת DEDICATED, או VC או אפילו כמה שרתים (למשל שרת DB ושרת WEB) והאם הם משלמים על אירוח מלא, האם יש שירותים נוספים שהם מקבלים על השרת וכו'.
אתר אפשר לפתוח ב-6$ לחודש, ככה אנחנו התחלנו. כיום אנחנו זקוקים לשרת מאוד חזק בשביל לעמוד בכמויות ה-TRAFFIC שיש באתר.
ניסינו המון דברים מבחינת הכנסות ואין תחרות למכירת פרסום בעצמך (לצערי הרב, כמובן, זה ממש לא מה שאנחנו רוצים לעשות בחיים) - תסובב את זה איך שתרצה, רק בשיטה כזו אפשר לעשות כסף.
- Bonanja
-
- חבר ותיק

אתה צודק , אני לא מתפלא שזה לא עבד כאן , קהל היעד כאן הוא יחסית מבוגר , הפרסומות שמופיעות באתרים כמו סרטים , טורק , הורדות וכדו' זה פרסומות שפונות לבנות\ילדים קטנים וחלקם הקטן לבני ה20.
אתה צריך להבין שזה שעשית ניסוי אצלך וזה לא עבד זה לא אומר שהתכניות האלה לא עובדות באתרים אחרים , תסכים איתי שאם זה לא היה עובד השוק לא היה כל כך גדול ונפוץ ברשת ...
בכל מקרה לסיכום , אני לא יודע כמה כניסות ומה האחוז לחיצות יש לבחור אבל אתר בסדר גודל שלו אמור לכסות את השרת ולהרוויח הרבה.
sheva23 , עובדתית מה שאתה ועופר רשמתם קודם לא היה נכון מה לעשות , אני לא צריך לצאת פה חכם בפני אף אחד , סה"כ מנסה להוציא אתכם מהראש שהוא עושה לכם טובה(דיברתם איתי על גוגל שבכלל אין לו פרסומות כאלה ולא היו גם באתר הקודם).
בכל מקרה באמת שיהיה בהצלחה לבחור , שירוויח כמה שיותר.
עריכה: הבאתי את האתר רק שתראה איפה השרתים יושבים , ברור שאלקסה זה בדיחה ...
שרת ב200-400 דולר מספיק לאתר כזה , התעבורה שם לא גדולה יחסית.
אתה צריך להבין שזה שעשית ניסוי אצלך וזה לא עבד זה לא אומר שהתכניות האלה לא עובדות באתרים אחרים , תסכים איתי שאם זה לא היה עובד השוק לא היה כל כך גדול ונפוץ ברשת ...
בכל מקרה לסיכום , אני לא יודע כמה כניסות ומה האחוז לחיצות יש לבחור אבל אתר בסדר גודל שלו אמור לכסות את השרת ולהרוויח הרבה.
sheva23 , עובדתית מה שאתה ועופר רשמתם קודם לא היה נכון מה לעשות , אני לא צריך לצאת פה חכם בפני אף אחד , סה"כ מנסה להוציא אתכם מהראש שהוא עושה לכם טובה(דיברתם איתי על גוגל שבכלל אין לו פרסומות כאלה ולא היו גם באתר הקודם).
בכל מקרה באמת שיהיה בהצלחה לבחור , שירוויח כמה שיותר.
עריכה: הבאתי את האתר רק שתראה איפה השרתים יושבים , ברור שאלקסה זה בדיחה ...
שרת ב200-400 דולר מספיק לאתר כזה , התעבורה שם לא גדולה יחסית.
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
אני לא יודע על מה התלונות.
האתר החדש נראה לי נוח מאוד. אופציית הורדת התרגום לכל העונה כולל יכולת פילטור לגרסאות, העיצוב, הנגישות, הכל טוב יותר.
ברור שפה ושם יש באגים וחלקים חסרים, אבל זה טבעו של אתר טרי.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ומחמאות על הרצון, היכולת, ההתמדה והס(ו)בלנות.

האתר החדש נראה לי נוח מאוד. אופציית הורדת התרגום לכל העונה כולל יכולת פילטור לגרסאות, העיצוב, הנגישות, הכל טוב יותר.
ברור שפה ושם יש באגים וחלקים חסרים, אבל זה טבעו של אתר טרי.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ומחמאות על הרצון, היכולת, ההתמדה והס(ו)בלנות.
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
אני גם מאוד אוהב את האתר החדש. העיצוב פשוט ונוח, האתר עובד הרבה יותר מהר.
אל תשכחו שהוא נבנה מ 0, וכבר בימים האחרונים נוספו דברים שהגולשים ביקשו כמו מעבר בין פרקים, סימון פרקים שיש להם כתוביות, הורדת כתוביות לעונה עם סינון יעיל, לינקים ל IMDB ועוד.
כמובן צפויים עו שדרוגים בהמשך והאתר ילך וישתפר.
אל תשכחו שהוא נבנה מ 0, וכבר בימים האחרונים נוספו דברים שהגולשים ביקשו כמו מעבר בין פרקים, סימון פרקים שיש להם כתוביות, הורדת כתוביות לעונה עם סינון יעיל, לינקים ל IMDB ועוד.
כמובן צפויים עו שדרוגים בהמשך והאתר ילך וישתפר.