ד"א, הקטע עם חברת המשלוחים היה ברור לכל מי שראה את סדרת סרטי בחזרה לעתיד, והם אפילו הכניסו את המשפט של "הייתה לחבר'ה אצלנו התערבות...". מחווה יפה
Supernatural עונה 6
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כן, המשפטים שלהם הורגים אותי מצחוק לפעמים...
ד"א, הקטע עם חברת המשלוחים היה ברור לכל מי שראה את סדרת סרטי בחזרה לעתיד, והם אפילו הכניסו את המשפט של "הייתה לחבר'ה אצלנו התערבות...". מחווה יפה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
uriler - ראיתי, די מזמן, לא מצליח להבין את ההקשר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני אתקן את הניסוח שלי, ל"למי שראה את בחזרה לעתיד יותר מדי פעמים..." 
בסוף הסרט השני, מרטי נתקע ב 1955 כשהדלוריאן חוטפת מכת ברק ונעלמת.
בתחילת השלישי, הוא עומד באותו המקום (לכאורה, כמה דק' אח"כ) כשמופיע שליח של western uniun ושואל אותו אם הוא מרטי מק'פליי.
כשהוא עונה כן, השליח אומר שהוא לא מאמין, שהוא הפסיד בהתערבות, כי יש להם מכתב ששוכב במשרד 70 שנה ומיועד ל"מרטי מק'פליי, במקום הזה, בשעה הזו ב 1955".
בקיצר, המכתב הזה הוא מדוק שחזר ל 1885, שם הוא מסביר למרטי איפה הוא החביא את הדלוריאן ואיך לתקן אותה (קטע די משעשע, מרטי תופס שם את דוק של 1955 מיד אחרי שהוא שולח את מרטי של 1985 מהסרט הראשון חזרה ל 1985, דוק מתעלף וכן הלאה. בסוף הוא מתקן את הדלוריאן עם שפופרות ואקום, ואז חוזר ל 1885 בניגוד להוראות של דוק כי הוא מגלה שדוק נרצח יומיים אחרי שהוא כתב את המכתב).
בסוף הסרט השני, מרטי נתקע ב 1955 כשהדלוריאן חוטפת מכת ברק ונעלמת.
בתחילת השלישי, הוא עומד באותו המקום (לכאורה, כמה דק' אח"כ) כשמופיע שליח של western uniun ושואל אותו אם הוא מרטי מק'פליי.
כשהוא עונה כן, השליח אומר שהוא לא מאמין, שהוא הפסיד בהתערבות, כי יש להם מכתב ששוכב במשרד 70 שנה ומיועד ל"מרטי מק'פליי, במקום הזה, בשעה הזו ב 1955".
בקיצר, המכתב הזה הוא מדוק שחזר ל 1885, שם הוא מסביר למרטי איפה הוא החביא את הדלוריאן ואיך לתקן אותה (קטע די משעשע, מרטי תופס שם את דוק של 1955 מיד אחרי שהוא שולח את מרטי של 1985 מהסרט הראשון חזרה ל 1985, דוק מתעלף וכן הלאה. בסוף הוא מתקן את הדלוריאן עם שפופרות ואקום, ואז חוזר ל 1885 בניגוד להוראות של דוק כי הוא מגלה שדוק נרצח יומיים אחרי שהוא כתב את המכתב).
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
טוב, היה די ברור שקראולי לא מת, אם כי לא צפיתי שהוא יהיה יד אחת עם קאס...
אני מאוכזב ומקווה שהאמא לא מתה, אפשר להקים אותה לתחייה בטענה שהמינון של האפד לא היה מספיק או שהוא היה מדולל מדי...בנו אותה עונה שלמה, וראינו אותה אולי בשני פרקים.
בקצב הזה בסוף קאס יהיה ה-BIG BAD של העונה הבאה
אני מאוכזב ומקווה שהאמא לא מתה, אפשר להקים אותה לתחייה בטענה שהמינון של האפד לא היה מספיק או שהוא היה מדולל מדי...בנו אותה עונה שלמה, וראינו אותה אולי בשני פרקים.
בקצב הזה בסוף קאס יהיה ה-BIG BAD של העונה הבאה
- Huber
- חבר במועדון HT

סטארשיפ ג'פרסון?!
זה שקראולי חי די הפתיע אותי, זה שהוא עובד עם קאס הרבה פחות, די הכינו אותנו לזה שמשהו מסריח עם קסטיאל בפרק בו הוא רצח את הסגנית שלו. ד"א - רק אני הופתעתי מכך שהאמא מנטרלת כ"כ בקלות מלאכים?
זה שקראולי חי די הפתיע אותי, זה שהוא עובד עם קאס הרבה פחות, די הכינו אותנו לזה שמשהו מסריח עם קסטיאל בפרק בו הוא רצח את הסגנית שלו. ד"א - רק אני הופתעתי מכך שהאמא מנטרלת כ"כ בקלות מלאכים?
- Huber
- חבר במועדון HT

למרות שרב דמויות המפתח בסידרה הזו חוזרות ל"סיבוב שני" ולחלקן יש יותר נשמות מלחתול, לא נראה לי שנראה אותה שוב.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אז אפשר להגיד ש-"ראינו" את איב גם בפרק 20...
פרק חזק מאוד של גילויים עם שאלה גדולה - האם סוף סוף נראה את אלוהים?
אני תוהה האם הם ערכו שינויים בפרק הכפול של סיום העונה בשבוע הבא לאור זה שקיבלו עונה נוספת.
פרק חזק מאוד של גילויים עם שאלה גדולה - האם סוף סוף נראה את אלוהים?
אני תוהה האם הם ערכו שינויים בפרק הכפול של סיום העונה בשבוע הבא לאור זה שקיבלו עונה נוספת.
- Huber
- חבר במועדון HT

אהבתי את העובדה שהמספר של הפרק היה קאס וכל הפרק הוא קיריין את המאורעות. שינוי חביב ומרענן. גם המהפך שלו מילד טוב אלוהים לדמות אפלה מוסיפה לא מעט. פרק מוצלח.
לגבי אלוהים, קשה לדעת. מתחיל להיגמר להם השפנים בכובע ככה שיתכן והם יכניסו את המשתנה הגדול ביותר, מצד שני היה להם מספיק הזמנויות לעשות את זה. אני חושב שלא מכיוון שברגע שאלוהים יכנס כגורם פעיל בסידרה - לאן הם יתקדמו?
לגבי אלוהים, קשה לדעת. מתחיל להיגמר להם השפנים בכובע ככה שיתכן והם יכניסו את המשתנה הגדול ביותר, מצד שני היה להם מספיק הזמנויות לעשות את זה. אני חושב שלא מכיוון שברגע שאלוהים יכנס כגורם פעיל בסידרה - לאן הם יתקדמו?
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
guyezra כתב:לאן אתה רץ? למה לסגור הכל? עם זה שהסידרה תוכננה רק ל-5 עונות הם עושים עבודה מעולה.
אם הם הצליחו לשמור על הרמה למרות שקריפקי עזב את ההגה, אין סיבה שהם לא ירוצו עוד עונות...
אם הם ימשיכו ככה הלוואי שהיא תגיע לעונה 20
- Huber
- חבר במועדון HT

איזה סיום עונה מדהים - אלוהים אדירים (ומי שראה את הפרק יבין את כפל המשמעות)
ספוילרים:
מזל שלא הרגו את קראולי, חבל שהרגו את בלתזר, הטוויסט בסוף היה גאוני
ד"א, השחקנית ששיחקה את הברמנית (זו שעוזרת לסאם בתוך הראש שלו), היה לה פעם סידרה משלה בה היא הייתה שוטרת/שותפה של שוטר ששוחרר מהכלא לאחר שהוכיחו שהוא הוכנס לשם בטעות. לא זוכר את שם הסידרה, השחקן הראשי היה ג'ינג'י.
ספוילרים:
מזל שלא הרגו את קראולי, חבל שהרגו את בלתזר, הטוויסט בסוף היה גאוני
ד"א, השחקנית ששיחקה את הברמנית (זו שעוזרת לסאם בתוך הראש שלו), היה לה פעם סידרה משלה בה היא הייתה שוטרת/שותפה של שוטר ששוחרר מהכלא לאחר שהוכיחו שהוא הוכנס לשם בטעות. לא זוכר את שם הסידרה, השחקן הראשי היה ג'ינג'י.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

באמת סיום חזק מאוד.
טוב שקראולי חי. וחבל שהרגו את בלתזר למרות שהוא לא היה דמות ממש משמעותית.
הפכו את קאס לדמות בלתי מנוצחת ולא ממש ברור מה זה "להפוך" לאלוהים,יותר נראה לי שהוא שיכור מהכח. אני מניח שזה יתפוצץ איכשהו בעונה הבאה.
גם מעניים אם פרגטורי נשאר פתוח או לא ואיך יתייחסו לזה בעונה הבאה - המון פוטנציאל.
הייתי מביא את מוות לעוד כמה פרקים, דמות מעולה.
מעניין מה היו משנים אם לא הייתה עונה שביעית...
טוב שקראולי חי. וחבל שהרגו את בלתזר למרות שהוא לא היה דמות ממש משמעותית.
הפכו את קאס לדמות בלתי מנוצחת ולא ממש ברור מה זה "להפוך" לאלוהים,יותר נראה לי שהוא שיכור מהכח. אני מניח שזה יתפוצץ איכשהו בעונה הבאה.
גם מעניים אם פרגטורי נשאר פתוח או לא ואיך יתייחסו לזה בעונה הבאה - המון פוטנציאל.
הייתי מביא את מוות לעוד כמה פרקים, דמות מעולה.
מעניין מה היו משנים אם לא הייתה עונה שביעית...