Supernatural עונה 6
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
די ברור שאלהים החליט לסגור את ה help desk וכמו כל מנהל רשת טוב הוא בישר לקהל המשתמשים שיסתדרו לבד ושמצידו יקימו פורום תמיכה עצמאי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כן, בהחלט התגעגעתי לסאם חסר הנשמה, הוא היה הרבה יותר כייפי
גם אני חושב שה"חומה" (שבפועל התגלתה כקיר נייר) מתמוטטת קצת מוקדם מידיי. בנוסף, לאף אחד לא היה מוזר שהם קורעים את קורי העכביש כ"כ בקלות? זה אמור להיות אחד הדברים היותר חזקים בטבע (לפי מחקר שקראתי - יותר חזק מקוולר או מתכת באותו העובי), וקורים של עכביש כזה ענק אמורים להיות חזקים באותה המידה, קרי בלתי קריעים ובטח לא ניתנים לחיתוך ע"י סכין.
גם אני חושב שה"חומה" (שבפועל התגלתה כקיר נייר) מתמוטטת קצת מוקדם מידיי. בנוסף, לאף אחד לא היה מוזר שהם קורעים את קורי העכביש כ"כ בקלות? זה אמור להיות אחד הדברים היותר חזקים בטבע (לפי מחקר שקראתי - יותר חזק מקוולר או מתכת באותו העובי), וקורים של עכביש כזה ענק אמורים להיות חזקים באותה המידה, קרי בלתי קריעים ובטח לא ניתנים לחיתוך ע"י סכין.
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

כשהמכונית שלו רדפה אחריו בפרק 14 - פשוט גאוני 
ד"א, הם כבר עשו פרק בו הם היו דמויות בתוכנית טלוויזיה אם אני זוכר נכון, אולי לא עצמם בתוכנית שלהם, אבל דמויות בתוכנית טלוויזיה כלשהי (משהו עם רופאים?).
ד"א, הם כבר עשו פרק בו הם היו דמויות בתוכנית טלוויזיה אם אני זוכר נכון, אולי לא עצמם בתוכנית שלהם, אבל דמויות בתוכנית טלוויזיה כלשהי (משהו עם רופאים?).
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זה היה כשהמלאך גבריאל עוד בדמות הטריקסטר, ניסה לשכנע אותם "לשחק את התפקיד שלהם" ולהגיד כן ללוציפר ומייקל.Huber כתב:ד"א, הם כבר עשו פרק בו הם היו דמויות בתוכנית טלוויזיה אם אני זוכר נכון, אולי לא עצמם בתוכנית שלהם, אבל דמויות בתוכנית טלוויזיה כלשהי (משהו עם רופאים?)....
הם עברו מתוכנית לתוכנית, כולל ה-NUT BUSTER שדין חטף לביצים כשהוא ענה לא נכון על שאלות ביפנית...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

בפרק המיוחד, הופיעו בתפקיד עצמם - רובי (שלא ידעתי שהיא באמת נשואה לסאם והם "ירוקים").
וכל השאר לצערי לא היו אמיתיים למעט הבחור שמביים את הקרבות.
הטוויטים של מישה קולינס אמיתיים והוא מכור לזה, הרג אותי שהרצח שלו הביא אותם לעמוד הראשון בוראיטי - אבל זה טראגי...
אחלה טרמינייטור עשו מהמלאך.
בסה"כ היה נחמד לא יותר מזה, בעיקר כי היה צפוי מאוד.
וכל השאר לצערי לא היו אמיתיים למעט הבחור שמביים את הקרבות.
הטוויטים של מישה קולינס אמיתיים והוא מכור לזה, הרג אותי שהרצח שלו הביא אותם לעמוד הראשון בוראיטי - אבל זה טראגי...
אחלה טרמינייטור עשו מהמלאך.
בסה"כ היה נחמד לא יותר מזה, בעיקר כי היה צפוי מאוד.
- Huber
- חבר במועדון HT

מודה שאני מאוד אוהב את הסידרה, אבל אני לא מאלו שהולך ומשנן את שמות השחקנים ובטח ובטח לא את הרגקע והחיים הפרטיים שלהם (למשל לא ידעתי שהם קנדיים) ככה שלכל אורך הפרק תהיתי מה היה נכון (למשל האם הוא באמת נשוי לשחקנית רובי והאם שני השחקנים הראשיים באמת לא מדברים בחיים וכו) ומה סתן הומצא בשביל הפרק.
פרק חביב בהחלט.
פרק חביב בהחלט.
- Huber
- חבר במועדון HT

פה רשום משום מה שהיה אמור לצאת פרק נוסף אתמול:
http://www.tv.com/supernatural/show/30144/episode.html
http://www.tv.com/supernatural/show/30144/episode.html
- Huber
- חבר במועדון HT

אני בעד עוד עונה 
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

נראה שהכיוון הוא לסיים את העלילה העונה (הגיוני יש לציין...)
שוב סוג של פיתרון אינסטנט - לפתע פתאום נמצא פיתרון להרוג את ה-BIG BAD (וזה למרות שהיא הופיע ככה רק בפרק אחד...)
הפרק היה חביב, אבל צפוי מאוד
שוב סוג של פיתרון אינסטנט - לפתע פתאום נמצא פיתרון להרוג את ה-BIG BAD (וזה למרות שהיא הופיע ככה רק בפרק אחד...)
הפרק היה חביב, אבל צפוי מאוד
- Huber
- חבר במועדון HT

כל הסידרה הזו בנויה על שיטת ה Deus ex machina ועל פתרונות אינסטנט, זה עדיין לא הופך אותה לסידרה גרועה
אני חולה על השטויות שלהם. "אני צריך לגעת בנשמה שלך, זו אנרגיה טהורה ואני צריך לשאוב חלק. אה - רק שיש סיכוי שתתפוצץ"
או IT MEANS I DIDN'T GET A SOULONOSOPI FOR NOTHING
ד"א- איזו חברת משלוחים אמריקאית קיימת מהמאה ה19?
אני חולה על השטויות שלהם. "אני צריך לגעת בנשמה שלך, זו אנרגיה טהורה ואני צריך לשאוב חלק. אה - רק שיש סיכוי שתתפוצץ"
או IT MEANS I DIDN'T GET A SOULONOSOPI FOR NOTHING
ד"א- איזו חברת משלוחים אמריקאית קיימת מהמאה ה19?