Ceado
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אבל היא עדיין ענקית ואוגרת לא פחות קפה מסופר ג'ולי. מה היתרון שלה על פני מאצר מיני מלבד היותה זולה בכמה מאות שקלים?
אם כבר שמים 3000 אז 3500 למאצר מיני אלק' זה לא הפרש משמעותי כלל ואני יודע שאפשר אפילו להוציא מאצר בפחות.
אם כבר שמים 3000 אז 3500 למאצר מיני אלק' זה לא הפרש משמעותי כלל ואני יודע שאפשר אפילו להוציא מאצר בפחות.
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
כן אבל זה כמעט אותו עיצוב אחד לאחד.. חוץ מהידית של המחלק מנות..דבוטאנט כתב:ממש לא חיקוי.
התכנון הראשוני התבסס על מאצר סופר ג'ולי ומשם הם לקחו כיוונים אחרים.
כל המטחנות גם ככה מבוססות על מנוע ודיסקיות - לא?...
איפה מיוצרות המטחנות האלה?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
בסין. זה לא רק אותו עיצוב.
בזמנו שמענו הסבר שהתכנון המקורי התחיל מחיקוי למאצר, אבל גם המשיך לשם
הן לא זהות, כמובן, אבל יש המון המון משותף ביניהן (סופר ג'ולי).
חברים מהפורום לקחו אחת כזו לבדיקה, לפני די הרבה זמן. אולי joncafe יוכל לתת כמה נקודות על ההשוואה בין המטחנה הזו למאצר.
בזמנו שמענו הסבר שהתכנון המקורי התחיל מחיקוי למאצר, אבל גם המשיך לשם
הן לא זהות, כמובן, אבל יש המון המון משותף ביניהן (סופר ג'ולי).
חברים מהפורום לקחו אחת כזו לבדיקה, לפני די הרבה זמן. אולי joncafe יוכל לתת כמה נקודות על ההשוואה בין המטחנה הזו למאצר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני יודע מה שאני יודע ממה שהמייסד של הייקפה אמר.
המבנה של סופר ג'ולי הוא מהטובים שיש וגם לפיורנצאטו יש משהו דומה. יש שם משהו שמיצב את הדיסקיות ולא הוא סטטי בחיבור לבסיס וככה הטחינה יותר אחידה.
העיצוב החיצוני רחוק ממאצר כי הוא מעוגל - אולי פחות יפה אבל עדיין שונה.
בכל מקרה - התכנון ישראלי והייצור בסין.
המבנה של סופר ג'ולי הוא מהטובים שיש וגם לפיורנצאטו יש משהו דומה. יש שם משהו שמיצב את הדיסקיות ולא הוא סטטי בחיבור לבסיס וככה הטחינה יותר אחידה.
העיצוב החיצוני רחוק ממאצר כי הוא מעוגל - אולי פחות יפה אבל עדיין שונה.
בכל מקרה - התכנון ישראלי והייצור בסין.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אם היו מוכרים אותה במחיר שווה ערך לחיקוי היה על מה לדבר.. אבל במחיר שווה ערך למקורי נשאר רק לשאול מי הפראייר שנפל בפח?
לדוגמא אספר סיפור:
המשפחה שלי חזרה מטיול בסין והביאה איתה iPad חיקוי, שפשוט מזכיר את הדגם האמיתי אחד לאחד עד שהוא נדלק וקופץ האנדרואיד מהמסך ואז מתחילים לשים לב שזה חיקוי וממש ממש לא המכשיר האמיתי, אפילו שהרעיון של החיקוי התחיל מהמכשיר האמיתי וחלק מהחלקים זהים כמו במכשיר האמיתי.. כמובן שהמכשיר הוא ממש ממש לא עובד כמו האמיתי... אבל במחיר הוא משתלם 250₪
אז המוסר השכל מהסיפור הוא ״לא מאצר לא קונה״
או שיתחילו למכור לנו מטחנות הייקפה ב 300-400₪ ואז נדבר
לדוגמא אספר סיפור:
המשפחה שלי חזרה מטיול בסין והביאה איתה iPad חיקוי, שפשוט מזכיר את הדגם האמיתי אחד לאחד עד שהוא נדלק וקופץ האנדרואיד מהמסך ואז מתחילים לשים לב שזה חיקוי וממש ממש לא המכשיר האמיתי, אפילו שהרעיון של החיקוי התחיל מהמכשיר האמיתי וחלק מהחלקים זהים כמו במכשיר האמיתי.. כמובן שהמכשיר הוא ממש ממש לא עובד כמו האמיתי... אבל במחיר הוא משתלם 250₪
אז המוסר השכל מהסיפור הוא ״לא מאצר לא קונה״
או שיתחילו למכור לנו מטחנות הייקפה ב 300-400₪ ואז נדבר
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אגב אם אני לא טועה ה wpm שלך מגיעה מאותו יצרן
נראה לי שהגזמת כי גם אני בחנתי בזמנו את המטחנה כשחיפשתי מחליפה לרוקי שהיתה לי והיא ממש לא עשתה רושם של חיקוי סיני זול ב400 שקל. בוא נאמר שמחיר סביב 2000 היה מעמיד אותה בפוזיציה טובה להמלצה כמטחנה משתלמת וטובה אבל שוב לא כל כך לשימוש ביתי...
נראה לי שהגזמת כי גם אני בחנתי בזמנו את המטחנה כשחיפשתי מחליפה לרוקי שהיתה לי והיא ממש לא עשתה רושם של חיקוי סיני זול ב400 שקל. בוא נאמר שמחיר סביב 2000 היה מעמיד אותה בפוזיציה טובה להמלצה כמטחנה משתלמת וטובה אבל שוב לא כל כך לשימוש ביתי...
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

יש סיבה שלא משלמים מחירים כאלה על מוצרים מסין, גם אם זה נראה איכותי, מי יודע איזה בקרת איכות יש להם..
מאצר זה שם, אתה יודע שבטוח תקבל משהו טוב, כשאתה קונה חיקוי אתה לוקח סיכון ובמחיר הזה לא הייתי לוקח סיכון.
מאצר זה שם, אתה יודע שבטוח תקבל משהו טוב, כשאתה קונה חיקוי אתה לוקח סיכון ובמחיר הזה לא הייתי לוקח סיכון.
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ליצנים - גם על האייפון שלכם כתוב מייד אין צ'יינה....
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

אייפון של מידבוטאנט כתב:ליצנים - גם על האייפון שלכם כתוב מייד אין צ'יינה.......
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני לא יודע אם היא עדיפה על K3, אבל אני מסכים לגמרי שהיא ממש לא מרגישה כמו צעצוע ב-400 ש"ח. היא מרגישה מאסיבית ביד ואיכותית יחסית, ולכן גם מחירה.כפיר_ש כתב:בחנתי בזמנו את המטחנה כשחיפשתי מחליפה לרוקי שהיתה לי והיא ממש לא עשתה רושם של חיקוי סיני זול ב400 שקל. בוא נאמר שמחיר סביב 2000 היה מעמיד אותה בפוזיציה טובה להמלצה כמטחנה משתלמת וטובה אבל שוב לא כל כך לשימוש ביתי......
אבל ההשוואה היא מול סופר ג'ולי, ושם כנראה שיש הבדל גדול. שוב, לא ניסיתי בעצמי.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -