תגובות למאמר: מה בסך הכל רציתי? לראות סרט ביום שבת בערב
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1.... רק אולי אוואטר וכד' שווי באמת את ההשקעה (או כל סרט אחר עם פסקול HD או וידאו HD באמת טוב)
וגם כן אז אני בד"כ עורך אותם מחדש לMKV ושומר ללא המרה את האודיו והוידאו שאני רוצה.
וגם כן אז אני בד"כ עורך אותם מחדש לMKV ושומר ללא המרה את האודיו והוידאו שאני רוצה.
אני אתך ידידיKosh כתב:ADICT כתב:זיו מה דעתך לעבור לשידרוג האולטימטיבי
למזרים של המילה האחרונה
ללא תקלות ותלאות
איפוא הימים הפשוטים של פעם.......
![]()
![]()
![]()
מזדהה..
מעניין,פעם בשביל לראות סרט לא היה צריך לעבוד כל כך קשה,ולא היה צריך להיות מומחה לרשתות ומחשבים
וקינפוגים שונים.אישית,יש לי את הנגן בלוריי של LG,ה-BD370,ואני צופה דרכו במדיות בלוריי -פיזיות- או בגירסאות MKV.סטרימרים? למרות שאני בן אדם טכנולוגי באופיי,אין לי כוח ועצבים בשביל כולה לראות סרט,
להתעסק כל כך הרבה.אין מה לעשות,כשתוותרו לגמרי על המדיה הפיזית,תגיעו למצבים כאלה,שאוסף הבידור
והמדיה שלכם תלוי באיזה מקודד או באיזו חברה סינית עם מתכנת וחצי ששכח לתכנת איזה פתיל רוזט בקושחה של המכשיר.נסו ללמד את ההורים שלכם להפעיל סטרימר.....
אין כמו מדיה פיסית
ויעיד הלייזר שלי
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
רק שדווקא לייזרדיסק הוא לא דוגמה לאיכות תמונה טובה.ADICT כתב:אני אתך ידידיKosh כתב:ADICT כתב:זיו מה דעתך לעבור לשידרוג האולטימטיבי
למזרים של המילה האחרונה
ללא תקלות ותלאות
![]()
![]()
![]()
מזדהה..
מעניין,פעם בשביל לראות סרט לא היה צריך לעבוד כל כך קשה,ולא היה צריך להיות מומחה לרשתות ומחשבים
וקינפוגים שונים.אישית,יש לי את הנגן בלוריי של LG,ה-BD370,ואני צופה דרכו במדיות בלוריי -פיזיות- או בגירסאות MKV.סטרימרים? למרות שאני בן אדם טכנולוגי באופיי,אין לי כוח ועצבים בשביל כולה לראות סרט,
להתעסק כל כך הרבה.אין מה לעשות,כשתוותרו לגמרי על המדיה הפיזית,תגיעו למצבים כאלה,שאוסף הבידור
והמדיה שלכם תלוי באיזה מקודד או באיזו חברה סינית עם מתכנת וחצי ששכח לתכנת איזה פתיל רוזט בקושחה של המכשיר.נסו ללמד את ההורים שלכם להפעיל סטרימר.....
אין כמו מדיה פיסית![]()
ויעיד הלייזר שלי....
...
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
לפחות נתנו לך שקט לטפל בנושא
אשתי אחרי 10 דקות של נסיונות פשוט מבקשת שאפסיק (בד"כ זה נגמר בויכוח)
לדעתי יצרני הסטרימרים למיניהם יצטרכו לתת פיצוי על יעוץ זוגי.
לדעתי יצרני הסטרימרים למיניהם יצטרכו לתת פיצוי על יעוץ זוגי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מסכים רק לא מבין על איזו השקעה אתה מדבר?agent__smith כתב:+1.... רק אולי אוואטר וכד' שווי באמת את ההשקעה (או כל סרט אחר עם פסקול HD או וידאו HD באמת טוב)
וגם כן אז אני בד"כ עורך אותם מחדש לMKV ושומר ללא המרה את האודיו והוידאו שאני רוצה....
בשביל מה להשקיע בציוד שתומך בפורמטים החדשים או במסכים/מקרנים שהם 1080P ?
הרי גם HD-R נראה אותו הדבר כמו FULL HD ממרחק צפיה נורמאלי על מסך של 42-50 אינץ?
הסאונד של ה DTS CORE ו DD CORE נשמעים כמו הפורמט המלא אז למה צריך בכלל לרכוש רסיבר שתומך בהם?
שוב אני לא טוען שמדובר על הבדלים שמים וארץ אבל אני בדעה שבמידה ויש לך את הציוד המתאים אתה צריך לשאוף להכניס לו את המקסימום, במיוחד שזה לא דורש ממך השקעה מיוחדת.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

כוונתי הייתה שהגודל שווה את הסרט.....
מה תוריד 50GB לסרט סוג ב' ?
המרה היום לMKV פשוטה ומהירה(תלוי מעבד) וגם ניקח את אוואטר שהוא וידאו מדהים אולי איתו באמת שווה לשמור את כל ה50,
ככה חבל לשמור את כל ה50... תמיר לMKV ושמור ללא שינוי איזה פסקול ווידאו שבא לך.
הרי שאר ה50 הם בד"כ תוספות DD+DTS רגילים והרבה קטעי וידאו נוספים...שלא קשורים לסרט.
אצלי יש מגבר רגיל, אבל גם כאשר יהיה מגבר HD חבל להוריד 50GB למעט פה ושם איזה סרט שווה.
מה תוריד 50GB לסרט סוג ב' ?
המרה היום לMKV פשוטה ומהירה(תלוי מעבד) וגם ניקח את אוואטר שהוא וידאו מדהים אולי איתו באמת שווה לשמור את כל ה50,
ככה חבל לשמור את כל ה50... תמיר לMKV ושמור ללא שינוי איזה פסקול ווידאו שבא לך.
הרי שאר ה50 הם בד"כ תוספות DD+DTS רגילים והרבה קטעי וידאו נוספים...שלא קשורים לסרט.
אצלי יש מגבר רגיל, אבל גם כאשר יהיה מגבר HD חבל להוריד 50GB למעט פה ושם איזה סרט שווה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
גם אצלי התרגום הוא רק בונוס נחמד מעיין Nice to have...oferlaor כתב:אצלי זה הפוך. אני מוותר על התרגום לפני התפריטים .
גרסאות cee עם תרגום עברי קשה מדי להשיג (הבן שלי שמח נורא שזה היה באיירון מן 2).
אם עברית זה העניין mkv זה עדיין כנראה פתרון הפשרה האבסלוטי היחיד....
אני לא מצליח להבין למה הDUNE שוב מועלה ראש בראש מול הפופקורן שכבודו במקומו מונח, הDUNE לא נמכר כמכשיר שתומך בהצמדת הכתוביות לBR, כל מה שהוא מבטיח (לפחות אצלי) עד כה הוא נותן...
אני רואה את שרשור עדכוני התוכנה של הפופקורן וכל פעם לא מבין למה מוכנים לשלם על משהו שהוא בגדר "ייפעל פעם"..."מחכים לSDK..." כאשר הDUNE מקבל עדכון פעם ב...ופשוט סוחב בצורה יפה את כל הכותרים (אני ד"א לא נתקלתי בבעיה בריפ של רובין הוד, אבל שוב תרגום לא היה חלק מהדרישה שלי...)
הייתי מציע להשוות את ה DUNE מול אותן התכונות שהפופקורן מתיימר לבצע...
גיא
(ודרך אגב אין לי מניות בDUNE...אבל מאז שרכשתי אותו אני פשוט מתרגז ל פעם מחדש שמנסים להשוות אותו מול מכשירים שאמורים להיות דומים לו, בתכונות שהוא לא מייחס לעצמו...)
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מסכים לחלוטין.ayael01 כתב:אולי אני מפספס משהו או שפשוט אני לא רואה/שומע טוב (למרות שבבדיקה האחרונה הייתי 100% בשניהם).
בפעם האחרונה שבדקתי קבצי m2ts מול mkv וזה היה בשחרור האחרון של ג'יימס בונד 1080P ובפירוש לא הרגשתי בשום הבדל.
אז אולי השילוב של tvix6500 ומסך Phillips טוב עושה את שלו אבל לא נראה לי שבשנים הקרובות אני יחפש משהו שהוא יותר מגרסאות ה mkv למיניהן....
לא ברורה לי הרדיפה אחרי הגרסאות המלאות של ה BD.
ברוב המקרים מרחק הצפיה הנתון וגודל המסך לא מאפשרים לראות הבדל בין 720 ל 1080 ..
לעניות דעתי, ובהתחשב ביחס עלות תועלת ( במיוחד אם רוצים לשמור את הסרט ולא למחוק אותו מיד לאחר הצפיה )
הורדת 1080P מקודד H264 היא האופציה השפויה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לטובת הבלו ריי המלא לא מדובר רק על VIDEO.
רוב הוצאות הH264 הן עם DTS/DD רגיל ולא HD.
רוב הוצאות הH264 הן עם DTS/DD רגיל ולא HD.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
מאד מבאס לדעת שגם היום לאחר כל כך הרבה מזרימדיות אין מכשיר אולטימטיבי ויציב, ואני בדיוק חשבתי לרכוש משהו...
למען האמת במחשב אני לא נתקל בשום בעייה. בלוריי מלא אני מנגן ב- TMT3 וזה עובד חלק.
קבצים אחרים ב- MPC ו- WMP וגם שם הכל עובד חלק.
לקח זמן עד שהכל התייצב אצלי מבחינת גרסאות של המפענחים אבל ברגע שיש לך את הגרסאות הנכונות הכל פרפקט.
למען האמת במחשב אני לא נתקל בשום בעייה. בלוריי מלא אני מנגן ב- TMT3 וזה עובד חלק.
קבצים אחרים ב- MPC ו- WMP וגם שם הכל עובד חלק.
לקח זמן עד שהכל התייצב אצלי מבחינת גרסאות של המפענחים אבל ברגע שיש לך את הגרסאות הנכונות הכל פרפקט.
איכזבת אותי, ציפיתי לתמונה של אחד הפיוניירים שלךADICT כתב:זיו מה דעתך לעבור לשידרוג האולטימטיבי
למזרים של המילה האחרונה
ללא תקלות ותלאות
גם אצלי, כמו עוד כמה פה, הפתרון שאני משתמש בו זה מחשב מדיה עם כונן בלו-רי קורא, TMT3, ו ANYDVD HD, הכל בגרסאות האחרונות שלהן, ועד היום לא היה כותר שלא עבד חלק - גם מאיזור B וגם מאיזור A. והכל עם סאונד HD ו 24fps.
מבחינת תפריטים, דווקא אני חובב גדול - גם יותר נוח לגשת ככה לתוספות, וגם זה מכניס לאווירת הסרט לפני שמתחילים אותו, בעיקר כשזה עם חברים - תמיד יש כמה דקות לפני הצפייה - מתארגנים על המקום, מביאים את הפופקורן וכו', ונחמד שיש תפריט בנושא הסרט ברקע, במקום התוכנה או הרקע של חלונות.
מבחינת תפריטים, דווקא אני חובב גדול - גם יותר נוח לגשת ככה לתוספות, וגם זה מכניס לאווירת הסרט לפני שמתחילים אותו, בעיקר כשזה עם חברים - תמיד יש כמה דקות לפני הצפייה - מתארגנים על המקום, מביאים את הפופקורן וכו', ונחמד שיש תפריט בנושא הסרט ברקע, במקום התוכנה או הרקע של חלונות.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
זיו
אני מזדהה מאד עם מורת הרוח שלך. בדומה לרבים אחרים, תמיד חשוב לי שהציוד שלי יתן לי את המקסימום שהוא מסוגל לו. למרות שכנראה הציוד שלי נחות ביחס לשלך (אין לי אפשרות ל HD אודיו למשל), תמיד שאפתי להוציא ממנו את המקסימום. מצד שני (ולמה זה חייב לסתור?) שהכל יתבצע בלחיצת כפתור. כך שאם אשתי פתאום מעוניינת לצפות בסרט (כן כן זה קורה!) לא יעברו אלא מספר שניות והסרט יתנגן.
כך אחרי המון התעסקות בארבע השנים האחרונות הגעתי לקונפיגורציה הנוכחית. התחלתי עם HTPC בודד וחלש עד כדי חוסר יכולת ניגון 1080P. עברתי לחזקים יותר, רשת, והיום סטרימרים של SAGE.
אני מתבסס על MKV בדומה לרבים מאחר והוא נותן לי כל מה שאני יכול לנגן. אם היה לי רסיבר תומך HD אודיו בודאי לא הייתי מסתפק ב DD/DTS ושואף לקבל את האודיו הטוב ביותר שאפשר. (גם אם אשתי לא תצליח להבחין בהבדל...) ובמצב כזה אכן הייתי מחפש גירסאות BD מלאות. וזה מבלי להתפשר על תרגום (מסונכרן כמובן. וגם אודיו מסונכרן...). לגבי תפריטים זה עניין של טעם ואני בדרך כלל לא התעניינתי בתוספות הללו עוד מימי ה DVD.
אז מה שיש לי עובד. בדרך כלל. אשתי יודעת לתפעל את הסטרימרים. הסדרות שהיא רואה מתנגנות עליהם "שקוף". וסרטים די נדיר שהיא רואה. אבל כשכן, הם בדרך כלל עובדים. עבורי+הילדים+חברים אני בהחלט "מסתפק" במה שיש. ומה שיש הרבה יותר טוב מכל בית קולנוע שנקלעתי אליו בארבע השנים האחרונות. למדתי בדרך הקשה להפסיק להתעסק בחומרה ולהתחיל להנות מהקולנוע. הזמינות והביטחון בהפעלה הם חלק בלתי נפרד מההנאה.
זהו מקרה של חוליה חלשה. הסטרימרים לא הדביקו את הצרכים שהרסיברים "מייצרים".
הכתבה עזרה לי לדחות את ההחלטה לגבי החלפת רסיבר
אני מזדהה מאד עם מורת הרוח שלך. בדומה לרבים אחרים, תמיד חשוב לי שהציוד שלי יתן לי את המקסימום שהוא מסוגל לו. למרות שכנראה הציוד שלי נחות ביחס לשלך (אין לי אפשרות ל HD אודיו למשל), תמיד שאפתי להוציא ממנו את המקסימום. מצד שני (ולמה זה חייב לסתור?) שהכל יתבצע בלחיצת כפתור. כך שאם אשתי פתאום מעוניינת לצפות בסרט (כן כן זה קורה!) לא יעברו אלא מספר שניות והסרט יתנגן.
כך אחרי המון התעסקות בארבע השנים האחרונות הגעתי לקונפיגורציה הנוכחית. התחלתי עם HTPC בודד וחלש עד כדי חוסר יכולת ניגון 1080P. עברתי לחזקים יותר, רשת, והיום סטרימרים של SAGE.
אני מתבסס על MKV בדומה לרבים מאחר והוא נותן לי כל מה שאני יכול לנגן. אם היה לי רסיבר תומך HD אודיו בודאי לא הייתי מסתפק ב DD/DTS ושואף לקבל את האודיו הטוב ביותר שאפשר. (גם אם אשתי לא תצליח להבחין בהבדל...) ובמצב כזה אכן הייתי מחפש גירסאות BD מלאות. וזה מבלי להתפשר על תרגום (מסונכרן כמובן. וגם אודיו מסונכרן...). לגבי תפריטים זה עניין של טעם ואני בדרך כלל לא התעניינתי בתוספות הללו עוד מימי ה DVD.
אז מה שיש לי עובד. בדרך כלל. אשתי יודעת לתפעל את הסטרימרים. הסדרות שהיא רואה מתנגנות עליהם "שקוף". וסרטים די נדיר שהיא רואה. אבל כשכן, הם בדרך כלל עובדים. עבורי+הילדים+חברים אני בהחלט "מסתפק" במה שיש. ומה שיש הרבה יותר טוב מכל בית קולנוע שנקלעתי אליו בארבע השנים האחרונות. למדתי בדרך הקשה להפסיק להתעסק בחומרה ולהתחיל להנות מהקולנוע. הזמינות והביטחון בהפעלה הם חלק בלתי נפרד מההנאה.
זהו מקרה של חוליה חלשה. הסטרימרים לא הדביקו את הצרכים שהרסיברים "מייצרים".
הכתבה עזרה לי לדחות את ההחלטה לגבי החלפת רסיבר
Enjoy the Silence
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כתיבה מעולה
מה שכן, מפחיד לחשוב - שאם מפיצי הסרטים יחשבו על זה - וזה לא מסבך את העניינים מבחינתם - יש להם דרך לנצח את הפיראטיים - לפחות בינתיים.
כאשר אני מניח שאפשר בדרך זו או אחרת לאחד את הקבצים.
zaki - מדובר בסרטים בודדים שלא רצים, בנוסף לא כל הזמן חייבים לנגן בלוריי מלא.
נוסיף לכך את העובדה שאפשר גם לקנות מזרימדיה עם כונן בלוריי ולסגור את העניין.
מה שכן, מפחיד לחשוב - שאם מפיצי הסרטים יחשבו על זה - וזה לא מסבך את העניינים מבחינתם - יש להם דרך לנצח את הפיראטיים - לפחות בינתיים.
כאשר אני מניח שאפשר בדרך זו או אחרת לאחד את הקבצים.
zaki - מדובר בסרטים בודדים שלא רצים, בנוסף לא כל הזמן חייבים לנגן בלוריי מלא.
נוסיף לכך את העובדה שאפשר גם לקנות מזרימדיה עם כונן בלוריי ולסגור את העניין.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
נהנתי לקרוא בעיקר משום שכלכך קל להזדהות עם המצבים האלה.
אני משתמש ב-PS3 כסטרימר וכל עניין התרגום (חובה מבחינתי) מטריד.
אני מסתפק לחלוטין בMKV וגם AVI טובים אבל גם זה לא תמיד מצליח.
מצאתי את עצמי ביום שישי ממיר איזה סרט 3 פעמים עד שהתרגום התמקם לו, ואז התברר שהסאונד לא מסונכרן לתמונה כמנגנים את הסרט בPS3.
אז היתי צריך לפתוח כבל רשת בכל הבית בשביל לנגן את הסרט בPMS.
חייב נקודת רשת בסלון, חייב...
אוף.
אני משתמש ב-PS3 כסטרימר וכל עניין התרגום (חובה מבחינתי) מטריד.
אני מסתפק לחלוטין בMKV וגם AVI טובים אבל גם זה לא תמיד מצליח.
מצאתי את עצמי ביום שישי ממיר איזה סרט 3 פעמים עד שהתרגום התמקם לו, ואז התברר שהסאונד לא מסונכרן לתמונה כמנגנים את הסרט בPS3.
אז היתי צריך לפתוח כבל רשת בכל הבית בשביל לנגן את הסרט בPMS.
חייב נקודת רשת בסלון, חייב...
אוף.