ערב צח, דעתכם על מסכי FUJICOM LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #41 

ם תעשה סקר אם רוכשי מסכים בסיגנון של פוג'יקום מכירים את אתר "הום טייאטר"-תקבל תשובה שלילית כמעט במאה אחוז (יש פה ושם כאלו שכבר קנו,נכנסים לפורום לקבל "חיזוק" על הקנייה,ואז מתבאסים )
אין מה לעשות...כמעט רוב המישתתפים כאן מחפשים איכויות...גם אם מדובר על השקעה כספית נוספת
...
אני מסכים לגמרי למה שכתבת כאן, מה שאני לא מקבל זה מסע הצלב הפנאטי שחלק מהחברים עורכים כאן כנגד כל מסך שאינו עומד בסטנדרטים מסויימים. יש כאן השמצות פרועות, ולדעתי משוללות יסוד.
ישנם מסכים זולים יותר, כנראה מבוססים על טכנולוגיות ישנות יותר, עם פחות השקעב באיכות היצור, באיכות ההרכבה, ובבקרת איכות.
ועדיין, אלה מוצרים שעובדים, רואים בהם תמונה לא רעב בכלל, בטח טובה יותר מהתמונה שראו בפלזמה שעלתה 80 אלף שקל בשנת 2000. יש המון אנשים בישראל שכל העניין הזה של איכות לא ממש מציק להם. הרבה יותר מציק להם איך לגמור את החודש.
אז הם הולכים וקונים פוגי'קום, מתקינים בבית, מקבלים מסך דק כמו שחלמו, וטוב להם עם זה. כנראה שהם לא חברים באתר HT, ולא בטוח בכלל שיש להם אינטרנט בבית. לא מגיע להם להנות ממוצר שעד לפני מספר שנים היה נחלת העשירים הבלעדית?

למה דומה הדבר ? למי שקונה קאיה חדשה (או תחליפו במותג רכב ירוד השנוא עליכם במיוחד), ומקבל המלצה חמה להתרחק מהמוצר הירוד הזה, ולרכוש במקומו מרצדס בת 15.

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #42 

nir11 כתב:
ם תעשה סקר אם רוכשי מסכים בסיגנון של פוג'יקום מכירים את אתר "הום טייאטר"-תקבל תשובה שלילית כמעט במאה אחוז (יש פה ושם כאלו שכבר קנו,נכנסים לפורום לקבל "חיזוק" על הקנייה,ואז מתבאסים )
אין מה לעשות...כמעט רוב המישתתפים כאן מחפשים איכויות...גם אם מדובר על השקעה כספית נוספת
...
אני מסכים לגמרי למה שכתבת כאן, מה שאני לא מקבל זה מסע הצלב הפנאטי שחלק מהחברים עורכים כאן כנגד כל מסך שאינו עומד בסטנדרטים מסויימים. יש כאן השמצות פרועות, ולדעתי משוללות יסוד.
ישנם מסכים זולים יותר, כנראה מבוססים על טכנולוגיות ישנות יותר, עם פחות השקעב באיכות היצור, באיכות ההרכבה, ובבקרת איכות.
ועדיין, אלה מוצרים שעובדים, רואים בהם תמונה לא רעב בכלל, בטח טובה יותר מהתמונה שראו בפלזמה שעלתה 80 אלף שקל בשנת 2000. יש המון אנשים בישראל שכל העניין הזה של איכות לא ממש מציק להם. הרבה יותר מציק להם איך לגמור את החודש.
אז הם הולכים וקונים פוגי'קום, מתקינים בבית, מקבלים מסך דק כמו שחלמו, וטוב להם עם זה. כנראה שהם לא חברים באתר HT, ולא בטוח בכלל שיש להם אינטרנט בבית. לא מגיע להם להנות ממוצר שעד לפני מספר שנים היה נחלת העשירים הבלעדית?

למה דומה הדבר ? למי שקונה קאיה חדשה (או תחליפו במותג רכב ירוד השנוא עליכם במיוחד), ומקבל המלצה חמה להתרחק מהמוצר הירוד הזה, ולרכוש במקומו מרצדס בת 15.
...
תאמין לי שאף אחד כאן לא רוצה את רעתם של אלו שרוכשים מסכים באיכויות ירודות.
ההיפך הוא הנכון
הפורום הזה הינו פורום טכני ברמה גבוהה, משתתפים כאן אנשים עם ניסיון רב שנצבר במשך שנים .
מניסיון עבר בשימוש במסכים מהסוג הזה התברר שה"זול" הזה עולה לבסוף מאד ביוקר..
עד לפני מספר שנים ההפרש בינם לבין מסכים מותגיים ברמת הכניסה היה דיי גדול,אבל כיום-ההפרש הוא דיי זניח(מאות בודדות של שקלים).
לכן,ממליצים כאן להיזהר(לטווח הארוך),להוסיף קצת יותר ולהנות מהמוצר לטווח הרבה יותר רחוק.
אם תשים לב-רוב המסכים הללו נמכרים למוסדות שונים,מישרדי חברות,משרדי ממשלה,וועדי עובדים של "עמך" וכד'.
לבטח לא למשתמש המעודכן בטכנולוגיות החדשות ובאיכויות נדרשות,שמצפה שהמוצר שרכש ילווה אותו לאורך שנים ועם אבא ואמא במקרים של מתן שירות.
קבל את זה באופן החיובי 8)

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #43 

ruti_ziv - על זה נאמר well said (Y)
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #44 

ruti_ziv - נכון, רק שפוגיקום אינו שם של חברה גדולה ומוכרת מהעבר ולכן זה אינו נחשב למוצר "מדבקה".

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #45 

HazooM כתב:ruti_ziv - נכון, רק שפוגיקום אינו שם של חברה גדולה ומוכרת מהעבר ולכן זה אינו נחשב למוצר "מדבקה".
...
אני לא חושב שזה קשור לגודל או שם של החברה מהעבר
מדובר על מוצרים שמיוצרים ללא שם,במקרה שלנו הוצמד להם השם:"פוג'יקום"
אם(נניח) היית מזמין מהמפעל הזה כמות גדולה של מסכים מאותו הסוג-היית יכול לבקש שיקראו להם גם בשם:
"HazooM" :)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #46 

נראה לי שהדיון הזה מוריד את רמת הפורום כמה מדרגות למטה .

ברגע שמוצר כגון פוג'יקום מקבל כאן התיחסות ללא סוף . פותח השרשור וכל מי שנלווה אליו השיג את המטרה .

אני לא מבין את כל הקטנות האלה זה לא מוצר מדבקה . זה מוצר פרטי . אין גולם כזה בשום מקום .
פשוט מאוד צריך לומר לכל באי הפורום זהו מוצר לא איכותי וכל מי שרוכש אותו אינו יקבל איכות מייטבית כמו המותגים המובילים .

מה שעוד שההפרש כיום בין מסכי הכניסה של המותגים המובילים הם די זניחים שלא כדאי בכלל להתעסק במותגי מדבקה.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

9000es כתב:נראה לי שהדיון הזה מוריד את רמת הפורום כמה מדרגות למטה .

ברגע שמוצר כגון פוג'יקום מקבל כאן התיחסות ללא סוף . פותח השרשור וכל מי שנלווה אליו השיג את המטרה .
...
9000es,
בדיוק בגלל מישפט הפתיחה הזה שלך-החבר הספציפי כותב:
"מסע הצלב הפנאטי שחלק מהחברים עורכים כאן כנגד כל מסך שאינו עומד בסטנדרטים מסויימים. יש כאן השמצות פרועות" וכו ..

על איזו בדיוק ירידה של רמת הפורום אתה מדבר?
חברים מדברים כאן על מסכים,לא על אביזרי מין............
אז נכון,מדובר על מסכים מאיכות ירודה,אבל למה לנסות(בעקיפין) לסתום לאנשים את הפה?

על איזו "מטרה" בדיוק אתה מדבר?
זכותו של כל אחד להביע את דעתו האישית,גם אם היא קצת מנוגדת לדעת הרוב כאן
אז מה קרה אם מוצר של פוג'יקום מוזכר בשרשור הזה הרבה יותר ממה שציפית? התהפך העולם???
אתה לפעמים מתנהג כאילו הפורום הזה הוא פורום פרטי שלך...

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #48 

מחזק את דבריו של מרטין.

פוג'יקום הוא מותג המיוצר ע"פ ספציפיקציות של יניר מערכות על ידי ספק הונג-קונגי (שוודאי מייצר להרבה חברות אחרות גם כן).

לפני שיניר "המציאה" את המותג "פוג'יקום" לא היה כזה. העובדה שכולם "מכירים" את המותג הזה אומרת שיניר עשו עבודה מצויינת.

לגבי האתר, גם הישראלי וגם הבינלאומי, שניהם מתארחים ומתוחזקים בחוות ישראליות (ניתן לבדוק בקלות ע"פ כתובת ה IP).

והאמור לעיל אינו השערה, כי אם היכרות עם הנפשות הפועלות.

לגבי איכותו של המותג - זה כבר שאלה של העדפה.

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #49 

9000es כתב:נראה לי שהדיון הזה מוריד את רמת הפורום כמה מדרגות למטה .

אני לא מבין את כל הקטנות האלה זה לא מוצר מדבקה . זה מוצר פרטי . אין גולם כזה בשום מקום .
פשוט מאוד צריך לומר לכל באי הפורום זהו מוצר לא איכותי וכל מי שרוכש אותו אינו יקבל איכות מייטבית כמו המותגים המובילים .

מה שעוד שההפרש כיום בין מסכי הכניסה של המותגים המובילים הם די זניחים שלא כדאי בכלל להתעסק במותגי מדבקה.
...
התאפקתי לא להתערב בשירשור הזה כי נראה לי שכבר מיצא את עצמו...

זה כבר לא רלוונטי אם אני אטען שפוג'יקום הוא מוצר מדבקה או לא- הנושא כבר מיצא את עצמו.

מה שכן רלוונטי זה החוצפה של חלק מהחברים פה להפוך להיות הדובר הרישמי של האתר ולהצהיר בשם כל החברים שמוצר כזה או אחר הוא גרוע ולא איכותי.

מה עוד שחלק מהם (ואני לא מתכוון אליך 9000es הרי אני לא מכיר אותך אישית) שלא יבדילו בין המסך הכי טוב בעולם לבין הכי גרוע בעולם אם תסתיר להם את הלוגו ועדיין משחררים הצהרות ומזהירים את מבקרי הפורום החדשים לבל יקבלו רושם מוטעה חס וחלילה...
אני מציע לאלו ששיחררו כאן הצהרות לחשוב רגע ולנשום עמוק ואם הם עדיין רוצים לכתוב שמוצר זה או אחר הוא טוב או גרוע, שיכתבו שזה נכתב על פי דעתם הפרטית!

וד"א כל מה שכתבתי נכתב על פי דעתי הפרטית אך אני משוכנע שחברים רבים באתר מעדיפים להביע את דעתם בעצמם ושלא יקומו להם כל מיני דוברים...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

oviloga
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #50 

לדעתי הדיון הזה נהייה יותר מידי פילוסופי או עקרוני,
בתחלס צריך לחשוב על עלות מול תועלת,
לדוגמא: לאחר מחשבות רבות והתייעצות פה בפורום קניתי מסך של סמסונג 32 אינץ B450 , ב 2200 שקל עם אחריות מקורית,

והכוונה שלי היא שלפעמיים שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מוצר בעל שם עם אחריות שיש לה גב,
ולא לרוץ ולקנות משהו זול שאחר כך אולי יעלה ביוקר.

והכל לכאורה...

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4199
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #51 

בכל קנייה של מוצר אלקטרוני כלשהוא ומסך בפרט
צריך הרבה מזל,שמעתי על חברה ששילמו המון כסף על
מסכים יקרים שסבלו מתקלות ושירות על הפנים
וגם על חברה ,ואני אחד מהם שרכשו מותגי מדבקה
ונהנים מהם כבר כמה שנים טובות.
לאחותי יש מסך של פיילוט בעסק כבר 5 שנים
עובד נון סטופ ללא שום תקלה,גם אם תהיה לו תקלה
את העלות שלו כבר החזרתי.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #52 

oviloga כתב:לדעתי הדיון הזה נהייה יותר מידי פילוסופי או עקרוני,
בתחלס צריך לחשוב על עלות מול תועלת,
לדוגמא: לאחר מחשבות רבות והתייעצות פה בפורום קניתי מסך של סמסונג 32 אינץ B450 , ב 2200 שקל עם אחריות מקורית,

והכוונה שלי היא שלפעמיים שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מוצר בעל שם עם אחריות שיש לה גב,
ולא לרוץ ולקנות משהו זול שאחר כך אולי יעלה ביוקר.

והכל לכאורה...
...
oviloga

ובדיוק לזה התכוונתי . שבתוספת של כמה שקלים אתה רוכש מסך של מותג מוביל . (Y)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #53 

amitbak כתב:בכל קנייה של מוצר אלקטרוני כלשהוא ומסך בפרט
צריך הרבה מזל,שמעתי על חברה ששילמו המון כסף על
מסכים יקרים שסבלו מתקלות ושירות על הפנים
וגם על חברה ,ואני אחד מהם שרכשו מותגי מדבקה
ונהנים מהם כבר כמה שנים טובות.
לאחותי יש מסך של פיילוט בעסק כבר 5 שנים
עובד נון סטופ ללא שום תקלה,גם אם תהיה לו תקלה
את העלות שלו כבר החזרתי.
...
מסך זה לא מניות בבורסה....הוא לא צריך להחזיר את העלות שלו.
הוא צריך להיות נעים ואיכותי לצפיה.

אם צפית בפיילוט 5 שנים באיכות גרועה....ואתה מרוצה אז בדיוק בשבילך מוכרים כאלו מסכים.
דרך אגב, ההבדל בין מסך טוב לרע לפעמים גדול יותר מההבדל בין SD ל HD.
מי שלא מבדיל בינהם, גם מספיק טוב לו לרכוש מסך מדבקה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #54 

טלHD

בארצנו הקטנטונת יש קליינטים לכל דבר ......... וגם למוצרי מדבקה ...... העיקר שיהיה להם בבית מסך זול ? שיהיה כתוב עליו FHD .
מרבית עם ישראל הוא לא רק פראייר אלא סופר פראייר ..................מוכרים לו כל הבא ליד תאמין לי שכל מה שיש במחסני חשמל ועוד מחסנים אחרים למינייהם . הכל נמכר ...לכולם יש קליינטים .

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #55 

yoav4x4 - בשונה מתחום האודיו תחום הוידאו הינו מבוסס על עובדות ומדידות טכניות שמעוגנות בתקנים ברורים.
עצם העובדה שמסך כלשהו מתוצרת מוכרת עומד בתקנים/מדידות האלו בכבוד בעוד שמסך "מדבקה" אינו, די מוציא
מהמשוואה את עניין "הטעם אישי".

אתה יכול להסתיר את הלוגו כמה שאתה רוצה, אנשים עדיין יראו הבדלים לטובת המסך "מבית טוב".

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #56 

קיפי,
ספר לנו מה קנית בסוף. זה מעניין.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #57 

HazooM כתב:yoav4x4 - בשונה מתחום האודיו תחום הוידאו הינו מבוסס על עובדות ומדידות טכניות שמעוגנות בתקנים ברורים.
עצם העובדה שמסך כלשהו מתוצרת מוכרת עומד בתקנים/מדידות האלו בכבוד בעוד שמסך "מדבקה" אינו, די מוציא

אתה יכול להסתיר את הלוגו כמה שאתה רוצה, אנשים עדיין יראו הבדלים לטובת המסך "מבית טוב".
...

1) באמת שמתי לב שיש פה הרבה חברים שמבינים בכל תוצאות המדידות שעופר לאור מביא בביקורות שלו, ושואלים שאלות מעמיקות בתחום. כל שרשורי התגובות על הביקורות הנ"ל מלאות בהערות סופר מקצועיות של חברי הפורום על נתוני המדידה.
2) ואיך אתה יודע שמסכי ENTRY LEVEL של מותגים מובילים עולים על מסכי מדבקה? מתי בפעם האחרונה ראית מבחן שמודד ערכים אלה במסכי מדבקה? בעיני הכל מקסם שווא. אני אתחיל להאמין אחרי שבמבחן השוואתי עיוור המסכים האלה יביסו את מסכי המדבקה.
שים לב למה שאמרתי:

1) השוואתי
2) עיוור

עוד משהו, יצא לי לצפות במסכי ENTRY LEVEL של מותגים שונים, צפיה מזדמנת, רק ב SD. מה אני אגיד לכם - זוועה.
נערך לאחרונה על ידי nir11 ב 12/09/2010 20:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #58 

אחרי מה שנאמר כאן הוא יקנה מקרן .... :) :)

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #59 

nir11 כתב:
HazooM כתב:yoav4x4 - בשונה מתחום האודיו תחום הוידאו הינו מבוסס על עובדות ומדידות טכניות שמעוגנות בתקנים ברורים.

...

1) באמת שמתי לב שיש פה הרבה חברים שמבינים בכל תוצאות המדידות שעופר לאור מביא בביקורות שלו, ושואלים שאלות מעמיקות בתחום. כל שרשורי התגובות על הביקורות הנ"ל מלאות בהערות סופר מקצועיות של חברי הפורום על נתוני המדידה.
2) ואיך אתה יודע שמסכי ENTRY LEVEL של מותגים מובילים עולים על מסכי מדבקה? מתי בפעם האחרונה ראית מבחן שמודד ערכים אלה במסכי מדבקה? בעיני הכל מקסם שווא. אני אתחיל להאמין אחרי שבמבחן השוואתי עיוור המסכים האלה יביסו את מסכי המדבקה.
שים לב למה שאמרתי:

1) השוואתי
2) עיוור

עוד משהו, יצא לי לצפות במסכי ENTRY LEVEL של מותגים שונים, צפיה מזדמנת, רק ב SD. מה אני אגיד לכם - זוועה.
...
שמע,
ברוב המיקרים ניתן יהיה להבדיל בין מוצר מדבקה לבין מסך ENTRY LEVEL של מותגים מבחינת איכויות תמונה.
במיקרים מסויימים-זה יהיה קשה,אבל גימור המסך והתפריט שלו יסגירו את היותו מוצר מדביקה
אבל היה סמוך ובטוח שלאחר שנתייםלערך (פלוס מינוס) של שימוש-רק עיוור לא יוכל להבדיל בין שניהם..............

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #60 

היה לך מסך מדבקה במשך שנתיים?
אתה יכול לבסס את השמועות שלך על משהו יותר מבוסס מאשר "לדוד של אח שלי באוזבקיסטן היה מסך מדבקה ואחרי שנתיים ויום בדיוק כל האדום הפך לירוק?

אני אשמח לשמוע על עובדות. עובדות קשות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”