ראוטר ? SWITCH ? אנטנה ?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מה זאת אומרת בכל מדינה ?
תשכח מזה.
כל מדינה עם תשתית האינטרנט שלה וישראל לדעתי במקום יחסית טוב בעולם.
מה תנסה SPEED TEST מול טיחואנה עילית כשרוב האינטרנט שאתה גולש אליו הוא אמריקאי או אירופאי ?
אין שום צורך בבדיקה מול כל העולם.
מה שגם P2P מחולק פחות או יותר גיאוגרפית.
לגבי הראוטר תיתכן תקלה אם באמת זה ככה אבל צריך לוודא הגדרות תקינות קודם לפני שמחליפים.
תשכח מזה.
מה תנסה SPEED TEST מול טיחואנה עילית כשרוב האינטרנט שאתה גולש אליו הוא אמריקאי או אירופאי ?
לגבי הראוטר תיתכן תקלה אם באמת זה ככה אבל צריך לוודא הגדרות תקינות קודם לפני שמחליפים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
תשמעו מצד אחד יש את תוצאות SPEEDTEST ומצד שני אני מוריד על 12 מגה גם טורנטים וגם הורדות ישירות מ MEGAUPLOAD ככה שלא ברור לי למה אני מקבל מהירות נמוכה באתרagent__smith כתב:מה זאת אומרת בכל מדינה ?
תשכח מזה.
לגבי הראוטר תיתכן תקלה אם באמת זה ככה אבל צריך לוודא הגדרות תקינות קודם לפני שמחליפים....
ערכתי גם בדיקות של HOT ו 014 וגם שם הכל תקין.
אני מחובר כרגע ללא חייגן ככה שאין מה שימנע ממני לקבל את מהירות הגלישה המקסימלית שלי.
לגבי הגדרות לא שיחקתי יותר מידי עם ההגדרות סך הכל הגדרות הבטחה של סיסמא ובהמלצה של מישהו
הורדתי את ה וי מה TRAFFIC SHAPING בתפריט ה ADVENCE. ניסיתי גם לפני השינוי וזה לא ממש משנה.
איך אני יכול לדעת עם הראוטר תקין או שאין סיבה להתרגש מבדיקת SPEEDTEST ?
בשורה התחתונה אני מוריד קבצים באותה מהירות כמו לפני
אבל בחיבור ישיר של המודם אני מקבל תוצאה טובה בבדיקה.
מה לעשות ?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא הבנת את השאלה שלי וגם לא שאלתי אותה כמו שצריך. שאלתי האם הוא מקבל 12 מגה לכל מדינה שהוא מנסה לבדוק מהירות ב SPEEDTEST.agent__smith כתב:מה זאת אומרת בכל מדינה ?
תשכח מזה.
לגבי הראוטר תיתכן תקלה אם באמת זה ככה אבל צריך לוודא הגדרות תקינות קודם לפני שמחליפים....
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא לעשות כלום. את מי מעניין בדיקת המהירות אם בשורה התחתונה אתה מוריד את הקבצים שאתה מנסה להוריד במהירות הרצויה.PROSURFER כתב:תשמעו מצד אחד יש את תוצאות SPEEDTEST ומצד שני אני מוריד על 12 מגה גם טורנטים וגם הורדות ישירות מ MEGAUPLOAD ככה שלא ברור לי למה אני מקבל מהירות נמוכה באתרagent__smith כתב:מה זאת אומרת בכל מדינה ?
תשכח מזה.
לגבי הראוטר תיתכן תקלה אם באמת זה ככה אבל צריך לוודא הגדרות תקינות קודם לפני שמחליפים....![]()
ערכתי גם בדיקות של HOT ו 014 וגם שם הכל תקין.
אני מחובר כרגע ללא חייגן ככה שאין מה שימנע ממני לקבל את מהירות הגלישה המקסימלית שלי.
לגבי הגדרות לא שיחקתי יותר מידי עם ההגדרות סך הכל הגדרות הבטחה של סיסמא ובהמלצה של מישהו
הורדתי את ה וי מה TRAFFIC SHAPING בתפריט ה ADVENCE. ניסיתי גם לפני השינוי וזה לא ממש משנה.
איך אני יכול לדעת עם הראוטר תקין או שאין סיבה להתרגש מבדיקת SPEEDTEST ?
בשורה התחתונה אני מוריד קבצים באותה מהירות כמו לפני![]()
אבל בחיבור ישיר של המודם אני מקבל תוצאה טובה בבדיקה.
מה לעשות ?...