V20 על הקיר - התרשמות קצרה ומספר תמונות
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
asaf23
לפי ההסבר של יורוקום הסיומת של האות M היא .Middle East ועד עכשיו יורוקום יבאו רק מוצרים שמתאימים לאזורנו .
כנראה שיורוקום החליטה לרכוש את כל הבא ליד .
לפי ההסבר של יורוקום הסיומת של האות M היא .Middle East ועד עכשיו יורוקום יבאו רק מוצרים שמתאימים לאזורנו .
כנראה שיורוקום החליטה לרכוש את כל הבא ליד .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 17/08/2010 0:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
איפה יש תיעוד של כל האותיות ומשמעותן?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אין למסכים אלו כניסת סקארט. לא הייתי אומר שזה מתאים לאזורנו.9000es כתב:asaf23
כנראה שיורוקום החליטה לרכוש את כל הבא ליד ....
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
עפ"י האתר של פנסוניק הדגמים עם סיומת P הם של ישראל למרות החוסר בסקראט.
http://panasonic.jp/support/global/cs/t ... iddle.html
http://panasonic.jp/support/global/cs/t ... iddle.html
- 9000es
- חבר במועדון 10K

LiorDrZLiorDrZ כתב:עפ"י האתר של פנסוניק הדגמים עם סיומת P הם של ישראל למרות החוסר בסקראט.
http://panasonic.jp/support/global/cs/t ... iddle.html...
צריך להפעיל את השכל הישר ישראל שייכת לשוק האירופאי . וכל המסכים אמורים להגיע כולל סקרט .
נראה לי גם סיומת P M לא שייכים לאזורנו .
אכן כך. לדעתי זה משהו שמוכתב ע"י פנסוניק , כיוון שרק סדרה V מגיעה עם הסיומת הזו. (כלומר, זה אכן מיועד לאיזורנו). מעניין מה ההבדלים9000es כתב:asaf23
כנראה שיורוקום החליטה לרכוש את כל הבא ליד ....
הכוונה לשיוך של פנסוניק ויורוקום שמשייכות את ישראל למזרח התיכון ועד עתה הביאו דגמים אלו.שי-כ כתב:אין למסכים אלו כניסת סקארט. לא הייתי אומר שזה מתאים לאזורנו.9000es כתב:asaf23
כנראה שיורוקום החליטה לרכוש את כל הבא ליד .......
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

חשבתי שזאת החלטה של פנסוניק ודווקא יורוקום היו שמחים לקבל טלויזיות עם SCART ו-DTT
-
sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
חברים אני לא מאמין שיש משהו שניתן לעשות מול פנסוניק במקרה הזה ובמקרה האישי לי אני לא ממש מתרגש מההבדלים שהרי הפנל נטו זהה בכל המקרים (כך על כל פנים הבנתי).asaf23 כתב:הכוונה לשיוך של פנסוניק ויורוקום שמשייכות את ישראל למזרח התיכון ועד עתה הביאו דגמים אלו.שי-כ כתב:אין למסכים אלו כניסת סקארט. לא הייתי אומר שזה מתאים לאזורנו.9000es כתב:asaf23
כנראה שיורוקום החליטה לרכוש את כל הבא ליד ..........
באשר לשינויים / תוספים השונים מול דגם ה"B" להלן התרשמותי -
- סקראט - לא רלווטי
- WIFI - לא רלוונטי
- THX - חבל שאין אבל לא קריטי
- טיונר לוויני - חבל שאין אבל לא קריטי
- הקלטה ל DOK וכו' - חבל שאין אבל לא קריטי
זו כמובן דעתי האישית וכל אחד מוזמן לעשות את הבעד והבנגד שלו
-
- LiorDrZ
- חבר ותיק

9000es,9000es כתב:LiorDrZLiorDrZ כתב:עפ"י האתר של פנסוניק הדגמים עם סיומת P הם של ישראל למרות החוסר בסקראט.
http://panasonic.jp/support/global/cs/t ... iddle.html...
צריך להפעיל את השכל הישר ישראל שייכת לשוק האירופאי . וכל המסכים אמורים להגיע כולל סקרט .
נראה לי גם סיומת P M לא שייכים לאזורנו ....
שכל ישר או לא תסתכל בלינק שהעליתי פה... הלינק הזה הוא של פנסוניק העולמית ושם מצויין שחור על גבי לבן את הדגמים עם סיומת P ואת מדינת ישראל שנמצאת תחת קטגורית מזרח תיכון. גם אני הייתי רוצה לראות את הדגמים של פנסוניק מגיעים עם תאימות אירופית שכוללים ממיר DTT, כניסות סקראט וכו אבל ככל הנראה זו החלטה של פנסוניק לשווק למזרח התיכון דגמים אחרים עם פחות פיצ'רים.
ליאור
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
על תדאג ידידי. לא תמצא את הדגם האירופאי של V20, גם ביבוא מקבילי, במחיר שקיבלתsigamore כתב: חברים אני לא מאמין שיש משהו שניתן לעשות מול פנסוניק במקרה הזה ובמקרה האישי לי אני לא ממש מתרגש מההבדלים שהרי הפנל נטו זהה בכל המקרים (כך על כל פנים הבנתי).
באשר לשינויים / תוספים השונים מול דגם ה"B" להלן התרשמותי -
- סקראט - לא רלווטי
- WIFI - לא רלוונטי
- THX - חבל שאין אבל לא קריטי
- טיונר לוויני - חבל שאין אבל לא קריטי
- הקלטה ל DOK וכו' - חבל שאין אבל לא קריטי
זו כמובן דעתי האישית וכל אחד מוזמן לעשות את הבעד והבנגד שלו![]()
-...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

LiorDrZ
אנחנו מזרח תיכון ....... אבל שייכים לשוק האירופי . יבוא רשמי נכון אמור ליבא לארץ מסכים הכוללים כניסת סקרט .
כל המסכים של ישפאר =סוני כוללים כניסות סקרט . גם המסכים של ט.ר פיוניר כללו כניסות סקרט . כנל אלקטרה =פילפס .
כל הסיפורים של יורוקום זה פשוט עניין כספי המוצרים שמגיעים מאירופה איכותיים יותר ויקרים יותר .
אנחנו מזרח תיכון ....... אבל שייכים לשוק האירופי . יבוא רשמי נכון אמור ליבא לארץ מסכים הכוללים כניסת סקרט .
כל המסכים של ישפאר =סוני כוללים כניסות סקרט . גם המסכים של ט.ר פיוניר כללו כניסות סקרט . כנל אלקטרה =פילפס .
כל הסיפורים של יורוקום זה פשוט עניין כספי המוצרים שמגיעים מאירופה איכותיים יותר ויקרים יותר .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אם אנשים ממילא קונים, יותר כסף נשאר בכיס של יורוקום.
ככה זה עובד פה.
ככה זה עובד פה.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

9000es,
ושלא תבין אותי לא נכון כי הויכוח הזה עקר, אני בעד שיורוקום תביא את הטלביזיות עם סקארט, עם DTT, עם יכולת עיבוד THX, עם ממיר לוויני ועם יכולת הקלטה ל DOK = בקיצור דגם EU ולא דגם P שמיועד למזרח התיכון. אבל מה עם חברת פנסוניק החליטה שלא לשווק לישראל דגמים כאלו?
בניגוד ליבואנים אחרים (סמסונג, LG) שמשווקים לך דגמים אסייתים מוצהרים (הודים מלאזים וניו זילנדים ואם תחפש את מספר הדגם עדיין יהיה לך קשה לברר מהיכן הוא) הדגם של פנסוניק שנמכר בארץ מופיע באתר הרשמי של החברה כדגם שמשווק לישראל.
הבהרה
אינני עובד של פנסוניק ואינני מסנגר על החלטת היבואן לייבא את הדגמים הנ"ל.הייתי מעדיף שיהיה יבוא של דגמי החברה לשוק האירופי בארץ. כל מה שרשמתי הוא על דעתי האישית בלבד ואני מאמין שהחלטות יבוא לא מסתמכות על שמועות של מנהלי התקנות וכו...ונובע גם מתוך רצון לרכוש מסך שכזה לביתי ועדיין לא נסגרתי האם לקנות דרך יבואן רשמי או להנות מרשימת הפיצ'רים המלאה דרך יבוא מקביל.
ליאור
- מי קבע?? ואם פנסוניק העולמית החליטה שהמדינה הקטנה שנקראת ישראל עם השוק המאד מצומצם ביחס למדינות ערב שנמצאים גם תחת אותו איזור, היא חלק מהמזרח התיכון ולכן אין צורך לשווק שם טלביזיה עם סקראט?אנחנו מזרח תיכון ....... אבל שייכים לשוק האירופי ....
ושלא תבין אותי לא נכון כי הויכוח הזה עקר, אני בעד שיורוקום תביא את הטלביזיות עם סקארט, עם DTT, עם יכולת עיבוד THX, עם ממיר לוויני ועם יכולת הקלטה ל DOK = בקיצור דגם EU ולא דגם P שמיועד למזרח התיכון. אבל מה עם חברת פנסוניק החליטה שלא לשווק לישראל דגמים כאלו?
בניגוד ליבואנים אחרים (סמסונג, LG) שמשווקים לך דגמים אסייתים מוצהרים (הודים מלאזים וניו זילנדים ואם תחפש את מספר הדגם עדיין יהיה לך קשה לברר מהיכן הוא) הדגם של פנסוניק שנמכר בארץ מופיע באתר הרשמי של החברה כדגם שמשווק לישראל.
הבהרה
אינני עובד של פנסוניק ואינני מסנגר על החלטת היבואן לייבא את הדגמים הנ"ל.הייתי מעדיף שיהיה יבוא של דגמי החברה לשוק האירופי בארץ. כל מה שרשמתי הוא על דעתי האישית בלבד ואני מאמין שהחלטות יבוא לא מסתמכות על שמועות של מנהלי התקנות וכו...ונובע גם מתוך רצון לרכוש מסך שכזה לביתי ועדיין לא נסגרתי האם לקנות דרך יבואן רשמי או להנות מרשימת הפיצ'רים המלאה דרך יבוא מקביל.
ליאור
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

היבואנים המקבילים מביאים את הדגמים האירופיים?
אפשר לקבל דוגמא?
אפשר לקבל דוגמא?
לתשומת לבך, נתקלתי בלא מעט מקרים בהם חנויות אינטרנט המופיעות בזאפ פשוט מעתיקות מפרט טכני של מסכים מאתר היצרן. לעיתים הם טועים ומעתיקים מפרט של דגם אירופאי כאשר בפועל יש להם מלאי של דגם אסיאתי, וכנראה שלא בכוונה אלא פשוט מתוך בורות. לכן הייתי מציע להתייחס לתוצאות העולות בזאפ בערבון מוגבל וכאינדיקציה כללית בלבד.LiorDrZ כתב:תכנס לזאפ ובשורת החיפוש תקיש TXP50V20B ותמצא...