פרט נמק והסבר, בינתיים אתה רק זורק מילים באוויר .תשמע, נדב, אני יכול להסכים עם חלק מהדברים, אבל אתה עוד פעם טועה, מטעה, ופשוט מתקשה להבין כמה דברים בסיסיים, כנראה שחלק מזה בעקבות העובדה שאין לך ניסיון עם אף אחד מהמכשירים......
גם HTPC הוא גמיש יותר אבל עדיין יש אנשים שחושבים שדווקא גמישות יתר זו היא חסרון ולכן הם הולכים על סטרימר, לאקסטרימר יש הכל מוכן ומובנה ולא צריך לחפש כלום.נראה לך שהתמיכה בסדרות זה היתרון היחיד שיש לפופקורן???
הפופקורנים גמישים הרבה יותר ומאפשרים התקנה של תוכנות ותוספים רבים מצד שלישי, הפופקורנים מזרימים תוכן בצורה טובה ויציבה יותר, לפופקורנים אפשרויות JB מגוונות יותר, והפופקורנים מותאמים לניגון תכני בלו-ריי, כולל הצגת תפריטים (חלקית ב-A200), בניגוד לאקסטרימר, וכמובן שלפופקורן יש שלט טוב יותר....
אני רוצה לתקן אותך שוב, הפופקורנים מזרימים תוכן בלוריי מלא בצורה טובה ויציבה יותר, בהזרמת תכנים פחות תובעניים ו-MKV הם מזרימים טוב כמו ה-XT, ואתה עוד מצטט לי את זיו שאמר בעצם אחד לאחד בדיוק מה שאמרתי לך (אתה לא מראה פה שטעיתי במשהו אלא בדיוק ההיפך), השוואה לא הוגנת של מוצר שמתאים ל-א' עם מוצר שמתאים ל-ב' ! (וגם את זה זיו אמר !)
השלט החדש של XT עבר שיפור ועכשיו הוא הרבה יותר טוב מהשלט הישן. (וגם את זה זיו אמר !)
בגדול אתה משווה מוצר שמיועד לקהל א' עם מוצר שמיועד לקהל ב' וזאת הסיבה שההשוואה לא הוגנת ברוב הפרמטרים (גם אם הם לטובת האקסטרימר).
למה לא ציינתי עד עכשיו שהפופקורן יקר ב-200-300 שקל?
למה לא ציינתי שלפופקורן אין אנטנה בארץ?
למה לא ציינתי שאיכות הרכבת הפופקורן פחות טובה?
למה לא ציינתי שהוא מתחמם ושצריך הרד דיסק מיוחד בשביל לקרר אותו בקושי?
למה? כי זאת תיהיה השוואה לא הוגנת מצידי, השוואה הוגנת זה לקחת 2 מכשירים שמיועדים לאותה מטרה ויש להם את אותם הפיצ'רים ולבחון את ביצועיהם ותכונותיהם .
השוואה הוגנת זה לציין את היתרונות מול החסרונות (אם יש), אחד שמציין רק יתרונות זה אחד שמטעה .