המלצה על סדרה חדשה HAVEN
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
מה לעזאזל עשית בתאילנד כשכול המדינה מוצפת ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
שחה!
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

לפחות הוא היה מביא כמה דיסקים קשיחים שהיה מציל שם מהשיטפון , או כמה אייפדים/מצלמות 
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
אני חייב לציין שדברים שרואים משם, לא רואים מכאן. היינו בבנגקוק יומיים ולא ראינו זכר להצפות. אנשים שוכחים שבנגקוק זו עיר של כ 10 מיליון תושבים ולמרות שהיו הצפות ענק באיזורים מסויימים של העיר, רב העיר לא הושפעה מהם. באיזורי התיירות בהן שהינו אפילו לא ירד גשם.
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

לא הבנתי , הם אומרים שזה בגלל המונסונים, אז גשמי מונסון יורדים בחלק אחד ולידו כלום ? יבש לחלוטין?
- noamre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 359
הסדרה משעשעת, ואף על פי החורים בעלילה, היא בהחלט לא רעה.
היא עדיפה על פרינג׳, לדעתי.
היא עדיפה על פרינג׳, לדעתי.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

כנראה. היינו בבנגקוק 3 ימים ולא ירדה אפילו טיפה בחלק בו שהינו.truejoker כתב:לא הבנתי , הם אומרים שזה בגלל המונסונים, אז גשמי מונסון יורדים בחלק אחד ולידו כלום ? יבש לחלוטין?...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

וואו, הלכת רחוק מאוד...noamre כתב:הסדרה משעשעת, ואף על פי החורים בעלילה, היא בהחלט לא רעה.
היא עדיפה על פרינג׳, לדעתי....
הייתי אומר הרבה יותר מדי
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

טוב מאוד שנהנית (אני מקווה כך ) ושבאמת נשארת יבש , שמח בשבילךHuber כתב:כנראה. היינו בבנגקוק 3 ימים ולא ירדה אפילו טיפה בחלק בו שהינו.truejoker כתב:לא הבנתי , הם אומרים שזה בגלל המונסונים, אז גשמי מונסון יורדים בחלק אחד ולידו כלום ? יבש לחלוטין?......
- noamre
-
- חבר פעיל מאוד

על טעם ועל...guyezra כתב:וואו, הלכת רחוק מאוד...noamre כתב:הסדרה משעשעת, ואף על פי החורים בעלילה, היא בהחלט לא רעה.
היא עדיפה על פרינג׳, לדעתי....
הייתי אומר הרבה יותר מדי...
אותי פשוט פרינג׳ מאכזבת באופן קבוע, והופתעתי שחידשו אתה, לעומת מהייבן לא היו לי הרבה צפיות והיא עלתה מעבר לצפיות.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זה לא שאני לא נהנה מהייבן, אבל פרינג׳ זה ליגה אחרת בכל פרמטר שתבחר, חוץ מטעם אישי כמובן 
- Huber
-
- חבר במועדון HT

הפרק האחרון של העונה השנייה היה פשוט מעולה, היה שווה בשבילו לצפות בכל העונה הבינונית הזו. סופסוף גילו לנו מעט מידע על הנפשות הפועלות, סופסוף אנחנו מבינים קצת מי נגד מי ולמה.
קודם כל ברור שנייתן לא הרג את דיוק, זה פשוט יותר מידי פשוט בשביל להיות אמיתי. בין זה לבין העובדה שרק השמיעו את הירייה ולא הראו אותו יורה בו, ברור שהוא לא הרג אותו. שנית, היה ברור שהכומר יחזור איכשהו ומתישהו, ישר כשאודרי הרגה אותו ידעתי שנראה אותו שוב.
את שני השותפים שמנהלים את העיתון אני ממש מחבב, במיוחד את העובדה שאף פעם אי אפשר לדעת מי הבחור "הרע" ומי הבחור "הטוב". אם הבנתי נכון, השותף הגדול היה הבן זוג של אודרי בגילגול הקודם שלה (אני מניח כך מעצם העובדה שהייתה לו את הטבעת שלה ומהתגובה שלו כשהיא שאלהא ותו למה יש לו אותה).
ד"א, זיהתם את השחקן שגילם את אבא של דיוק? יש פה מעריצי BSG?
אני אישית שמח שמחדשים את הסידרה לעונה נוספת:
http://insidetv.ew.com/2011/10/12/syfy- ... rd-season/
קודם כל ברור שנייתן לא הרג את דיוק, זה פשוט יותר מידי פשוט בשביל להיות אמיתי. בין זה לבין העובדה שרק השמיעו את הירייה ולא הראו אותו יורה בו, ברור שהוא לא הרג אותו. שנית, היה ברור שהכומר יחזור איכשהו ומתישהו, ישר כשאודרי הרגה אותו ידעתי שנראה אותו שוב.
את שני השותפים שמנהלים את העיתון אני ממש מחבב, במיוחד את העובדה שאף פעם אי אפשר לדעת מי הבחור "הרע" ומי הבחור "הטוב". אם הבנתי נכון, השותף הגדול היה הבן זוג של אודרי בגילגול הקודם שלה (אני מניח כך מעצם העובדה שהייתה לו את הטבעת שלה ומהתגובה שלו כשהיא שאלהא ותו למה יש לו אותה).
http://insidetv.ew.com/2011/10/12/syfy- ... rd-season/
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

לא נראה לי שיש מישהו שראה הייבן ולא ראה BSG... 
- noamre
-
- חבר פעיל מאוד

Huber כתב:הפרק האחרון של העונה השנייה היה פשוט מעולה, היה שווה בשבילו לצפות בכל העונה הבינונית הזו. סופסוף גילו לנו מעט מידע על הנפשות הפועלות, סופסוף אנחנו מבינים קצת מי נגד מי ולמה.
http://insidetv.ew.com/2011/10/12/syfy- ... rd-season/...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

עונה 3 התחילה היום 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
תודה על העדכון! 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"