יורש חדש לרסיבר של YAMAHA RX-V3900 דגם שנקרא RX-V3067
- shalevagr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 160
אם אתה אומר לי פרט אחד רק אחד אחי אתה שכנתה אותי שזה יותר טוב
- Adix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 744
אין עדיין יורש ל Z11
סדרת ה A החדשה לא מחליפה את סדדרת ה Z.
מבחינת פיצ'רים אכן לא חסר דבר, אבל מבחינת הגברה נראה לי שזו אותה ההגברה שיש ב RXV 1900/3900 כנ"ל לגבי איכות הבניה (מן הסתם מעט טוב יותר)
ההבדלים בין סדרות ה RXV לסדרות ה Z לדורותיהם (לטובת סדרת העל כמובן) הם שנאי גדול יותר, הגוף בנוי כמו טנק, המחברים מאסיביים, כמות גדולה יותר של כניסות ויציאות, עוד יותר פיצ'רים, עיבוד קול ותמונה מתקדמים יותר.
לגבי שימוש בנגן בלו-רי עם שבעה ערוצים, זה נחמד אם אתה בקטע של לקנות או לשכור מדיה. מכיוון שבארץ ההצע עלוב והמחיר יקר, הדבר לא פותר את הבעיה, בתכלס כידוע הרוב מורידים ומשתמשים בסטרימרים.
חוץ מזה, זה פותר את הנושא רק עבור מקור אחד, מה קורה אם רוצים לחבר כבלים/לווין, פליסטיישן או מקורות נוספים ב HDMI או תלת ממד?
שדרוג של רסיבר על זה עסק יקר, אפילו יקר מאוד. פתרון אפשרי הוא רסיבר איכותי כדוגמת ה 3900 או ה A3000 החדש ושידוך שלו להגברה חיצונית, לפחות עבור זוג הרמקולים הקדמיים או עבור השלישיה הקידמית (רצוי ביד שניה למשל)
ואז אפשר לשדרג את הרסיבר בצורה חכמה כל כמה שנים ואת המגבר לא חייבים להחליף.
עוד אופציה לבעל ה Z9 הוא קניית רסיבר חדש כמו שתארתי למעלה ושימוש ב Z9 כמגבר (בלי שליטה על הווליום,מגבר נטו), זה אפשרי עם ה AX1 הישן שלי אז אני מניח שזה אפשרי גם עם ה Z9.
עוד משהוא קטן, אני יכול לומר שה 3900 שלי סוחב לא רע, אני מת עליו אבל חסר לו משהוא בנפח הצליל בהשוואה ל AX1 הישן, (הרמקולים שלי קצת קשים להנעה), איכשהוא היתה תחושה שה AX1 פשוט סוחב הכל גם בווליום מטורף ושום דבר לא מזיז לו וב RXV3900 קצת חסר משהוא.
מעבר לכך, כשרסיבר עובד במצב שבו שבעת ערוצי הגברה עובדים בווליום גבוהה הרסיבר מתחמם שזה פשוט מפחיד (ניסיתי את זה פעם אחת ולא חוזר על זה יותר)
זה לא מצב נורמלי, כי הפעלתי את זה במצב של "סטראו 7 ערוצים" שבו כל המגברים עובדים יחד, במצב של סרטים זה לא קורה בתכלס, ואם כן אז לזמן קצר בקטע אקשן.
מבחינת פיצ'רים אכן לא חסר דבר, אבל מבחינת הגברה נראה לי שזו אותה ההגברה שיש ב RXV 1900/3900 כנ"ל לגבי איכות הבניה (מן הסתם מעט טוב יותר)
ההבדלים בין סדרות ה RXV לסדרות ה Z לדורותיהם (לטובת סדרת העל כמובן) הם שנאי גדול יותר, הגוף בנוי כמו טנק, המחברים מאסיביים, כמות גדולה יותר של כניסות ויציאות, עוד יותר פיצ'רים, עיבוד קול ותמונה מתקדמים יותר.
לגבי שימוש בנגן בלו-רי עם שבעה ערוצים, זה נחמד אם אתה בקטע של לקנות או לשכור מדיה. מכיוון שבארץ ההצע עלוב והמחיר יקר, הדבר לא פותר את הבעיה, בתכלס כידוע הרוב מורידים ומשתמשים בסטרימרים.
חוץ מזה, זה פותר את הנושא רק עבור מקור אחד, מה קורה אם רוצים לחבר כבלים/לווין, פליסטיישן או מקורות נוספים ב HDMI או תלת ממד?
שדרוג של רסיבר על זה עסק יקר, אפילו יקר מאוד. פתרון אפשרי הוא רסיבר איכותי כדוגמת ה 3900 או ה A3000 החדש ושידוך שלו להגברה חיצונית, לפחות עבור זוג הרמקולים הקדמיים או עבור השלישיה הקידמית (רצוי ביד שניה למשל)
ואז אפשר לשדרג את הרסיבר בצורה חכמה כל כמה שנים ואת המגבר לא חייבים להחליף.
עוד אופציה לבעל ה Z9 הוא קניית רסיבר חדש כמו שתארתי למעלה ושימוש ב Z9 כמגבר (בלי שליטה על הווליום,מגבר נטו), זה אפשרי עם ה AX1 הישן שלי אז אני מניח שזה אפשרי גם עם ה Z9.
עוד משהוא קטן, אני יכול לומר שה 3900 שלי סוחב לא רע, אני מת עליו אבל חסר לו משהוא בנפח הצליל בהשוואה ל AX1 הישן, (הרמקולים שלי קצת קשים להנעה), איכשהוא היתה תחושה שה AX1 פשוט סוחב הכל גם בווליום מטורף ושום דבר לא מזיז לו וב RXV3900 קצת חסר משהוא.
מעבר לכך, כשרסיבר עובד במצב שבו שבעת ערוצי הגברה עובדים בווליום גבוהה הרסיבר מתחמם שזה פשוט מפחיד (ניסיתי את זה פעם אחת ולא חוזר על זה יותר)
זה לא מצב נורמלי, כי הפעלתי את זה במצב של "סטראו 7 ערוצים" שבו כל המגברים עובדים יחד, במצב של סרטים זה לא קורה בתכלס, ואם כן אז לזמן קצר בקטע אקשן.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
Re: אין עדיין יורש ל Z11
לא אמרת כלוםההבדלים בין סדרות ה RXV לסדרות ה Z לדורותיהם (לטובת סדרת העל כמובן) הם שנאי גדול יותר, הגוף בנוי כמו טנק, המחברים מאסיביים, כמות גדולה יותר של כניסות ויציאות, עוד יותר פיצ'רים, עיבוד קול ותמונה מתקדמים יותר....
להשתמש ב-Z9 כמגבר (פאואר) נטו, ניראה לי בזבוז יקר, שכאפשר לשדח פאואר איכותי בהחלט שילעס וירק את ה-Z9 בפחות ממחירו ביד 2...עוד אופציה לבעל ה Z9 הוא קניית רסיבר חדש כמו שתארתי למעלה ושימוש ב Z9 כמגבר (בלי שליטה על הווליום,מגבר נטו), זה אפשרי עם ה AX1 הישן שלי אז אני מניח שזה אפשרי גם עם ה Z9....
כל פאואר חיצוני ייעודי יהיה עדיף, פאוארים של ROTEL בהחלט יעשו את העבודה המשובחת יותר בשביל מחירם ביד 2, פאוארים של ADCOM או ATI למשל...יהיו מעולים עבור קולנוע ביתי ואפילו בסטיראו...
כיום ה-Z9 שווה ביד 2 באיזור ה-6000 ש"ח.והוא בהחלט מגבר איכותי עבור קולנוע ביתי...
אמנם יש לא מעט מציאות סביב מחיר זה ביד 2...ואפילו חדש עם יש LX60/70 (ללא 3D אבל משובחים שלעצמם) סביב מחיר ה-6K...
כמובן, ה-3900/800 בעלי הגברה בינונית ואינם יכולים לעמוד בדינאמיקה מחמירה כמו פסיקול של PCM רב ערוצי או DTS MASTER...עוד משהוא קטן, אני יכול לומר שה 3900 שלי סוחב לא רע, אני מת עליו אבל חסר לו משהוא בנפח הצליל בהשוואה ל AX1 הישן, (הרמקולים שלי קצת קשים להנעה), איכשהוא היתה תחושה שה AX1 פשוט סוחב הכל גם בווליום מטורף ושום דבר לא מזיז לו וב RXV3900 קצת חסר משהוא....
וכמובן שה-AX1 ישמע טוב יותר, יש לו הגברה הרבה יותר איכותית ודינאמית ופתוחה..
מה שלא יהיה אני אומר דבר ראשון: תמתין
אך עם מחלת השדרגת בוערת בעצמותייך, אז אני אומר:
א. תמכור את ה-Z9 בסביבות ה-6000-6500 (תנסה לכוון לכיוון ה-6+)...
ב. תרכוש פאואר חיצוני עבור הבמה הקדמית או פאואר רב ערוצי...ממליץ בחום: ROTEL RB-991/993/985.
למחירם אין תחרות, ה-985 MK 2 הוא רב ערוצי - 100W ל-5 ערוצים, אבל ברמה איכותית, וצריך לעלות באיזור ה-1800 ש"ח ביד 2, או 991 דו ערוצי (לטעמי המגבר הטוב של החברה) שצריך לעלות באיזור ה-2000 ש"ח + 993 ל-3 ערוצים שמחירו צריך להיות באיזור ה-2500. או הגברה רב ערוצית ברמה גבוהה יותר כמו ATI שמחירם ביד 2 הוא באיזור ה-5000.
ואז בהחלט הסתדרת עם הגברה שלא רואה ממטר את ה-Z9...
ויהיה לך מספיק ייתרה + אולי 2000 עד 3000 ש"ח הוספה לרסיבר שכולל הכל (גם 3D)..
ואז בהחלט תהיה מסודר...
בעל ה-Z9 לא אמרת עם איזה רמקולים אתה משתמש...ומה גודל החלל...
- itay123
-
- חבר מכור קשה

אין ל-608 יציאות PRE OUT רב ערוצי...ולצערי זה החיסרון שבו...shalevagr כתב:יפה יפה לדעתי 608 של אונקיו יכול לקחת אותו בקלות (לא ביופי)...
אמנם שלעצמו הוא עושה רושם לא רע..(במיוחד עבור מחירו-שלטעמי אין לו מתחרה בשוק כיום)..
וכמה וכמה פיטשרים אטרקטיביים: כמו הכנה ל-3D, עיבוד THX SELECT 2, בעל 7.2 ערוצים ואפשרות ל-9.2...
כיול מתקדם...
סה"כ כששמעתי אותו אצל מכר..הוא בהחלט נשמע לא רע בכלל...ועם יד על הלב אמרתי לו שהוא עשה קנייה טובה...
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
שוב אני חוזר....shlomore כתב:במקום להחליף את הנושאת מטוסים שלך
ולחפש לה נמל שיכול להכיל אותה ולהעמידה שם..
הייתי מוסיף לה רק סירת טורפדו נוספת..
והכוונה
אם חסר לך פורמטים חדשים ברסיוור (HDMI )....
קח DVD BD עם יציאות אנאלוגיות (5.1)או 7.1 ...
וחבר יציאה לכניסה ברסיוור שלך מהDVD ....
בצורה אנאלוגית לXTERNAL IN שלך נדמה ברסיוור או MULLTI CHANNEL IN שנקרא
בשביל כניסות מפענחים עתידיים כמו הHDMI
ובא לציון גואל
אגב אמרתי לאשתי שאני מעדיף כמו גואל 20 נשים כל אחת
במקום אחת כמו עשרים....
קודם כל שנה טובה לכולם ותודה רבה על התגובות . רציתי לשאול אותך איך בדיוק אני מקבל פורמט אודיו של MASTER HD במגבר הנוכחי ,והאם יש שינוי משמעותי באיכות הסאונד בפורמטים החדשים שהגיעו עם הבלוריי לעומת הפורמט הישן של דולבי דיגיטל או dts?
אשמח מאד לשמוע אם מישהו מכם שמע הבדלים משמעותיים בצפייה בסרטים ואני מדגיש בסרטים בין הפורמט הישן לעומת החדש והאם באמת שווה לשדרג מגבר מצוין כמו הAZ-9 בשביל זה?...
לכל רסיוור מיושן מהשנים האחרונות(שמכבד את עצמו.....)יש כניסות מאחור למפענח עתידי.....
כלומר כניסות אנאלוגיות לכל ערוץ בנפרד.....
תקרא לזה EXTERNAL IN
MULLTY CHANELL IN וכו......(כל חברה משהו אחר..)
לכן אתה קונה במקום בלוריי ללא מפענח (לרסיוורים חדשים)
תקנה אחד עם מפענח פנימי -כלומר יציאות אנאלוגיות לכל ערוץ..)
זה כל ההבדל
חבר אותם אחד לאחד מהבלו לרסיווור ...
לחץ על כפתור המפענח החיצוני(בשלט)
ואתה מקבל פורמטים עתידיים כמו המאסטר ודיגיטאל HD בPCM ..
איך נשמע?
לא יודע דווח לנו.....
חג שמח
- Adix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 744
ADICT אתה חוזר על הטעות של shlomore לפניך
נגר BDR עם מפענחים פנימיים מגביל את הניגון לכותרי BDR על גבי מדיה פיזית.
רוב הסרטים שחברי הפורם צופים בהם, מקורם דוקא בסטרימרים, וגם אם לא, אז אתה מגביל את הרסיבר לעבודה עם מקור יחיד.
רוב הסרטים שחברי הפורם צופים בהם, מקורם דוקא בסטרימרים, וגם אם לא, אז אתה מגביל את הרסיבר לעבודה עם מקור יחיד.
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל למה לקרוא למשהו טעות כאשר אין שום טעות........
התשובה שלי עדיין בעינה......מגבילה או לא מגבילה זה כבר סיפור אחר.....
זה נכון שהוא לא יוכל לחבר כמה מכשרים של BD שיתנו לו PCM
כי אם רק אחד -הוא כן יוכל לחבר אותם באופטי או קואקס אך ללא פענוח אלא רק פורמטים הישנים
ומאחד להינות מהכותרים החדשים
אגב כמה בלוריי אתה צריך לחבר לרסיוור שלך?
יותר מאחד?
לגבי תמיכה רק במדיות פיזיות של דיסק הרי זה כל הכיף לרואת על דיסק
אם אין תמיכה למזרימים או USB בBD לא יודע לא בדקתי
אך אני לא מנסה גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה ..
ולאחוז במקל משני הקצוות......
אז אל תגיד לי טעות !
כי אם רק אחד -הוא כן יוכל לחבר אותם באופטי או קואקס אך ללא פענוח אלא רק פורמטים הישנים
אגב כמה בלוריי אתה צריך לחבר לרסיוור שלך?
יותר מאחד?
אז אל תגיד לי טעות !
- itay123
-
- חבר מכור קשה

שלומי אתה בהחלט צודק, לגבי ניצול ה-multi channel input...ADICT כתב:קודם כל למה לקרוא למשהו טעות כאשר אין שום טעות........
אגב כמה בלוריי אתה צריך לחבר לרסיוור שלך?![]()
יותר מאחד?![]()
אז אל תגיד לי טעות !...
אך כמו שכבר טענו, הניצול הזה הוא טוב עבור מקור אחד, במידה ורוצים לשדח נקור נוסף נתקעים...
אני לא רואה אנשים מחליפים 8 כבלים (7.1) ממקור למקור...
ומה שנגן בלוריי בעל פענוח פנ ימי (יציאות 7.1) עולה ב-50% יותר מנגן פשוט יותר..וזה כבר מייקר...
כולל סטרימרים למינהם, שלמיטב ידיעתי רק ה-DUNE בעל 7.1 החוצה...(ומחירו נע בין 1500 ש"ח ל-2500 ש"ח)...
מה עם נגן playstation כמקור נוסף...ובכלל מי שנהנה עדיין מ-SACD הכניסה הזו מגבילה אותו מאוד...
הכי פשוט רסיבר עדכני שישמש כפרוססור בעל מיתוג HDMI (לפי הכניסות שרצוי ע"פ המקורות שקיימים), וכמובן פענוח מובנה לכל הפורמטים הקיימים...
ושידוח למגבר כוח חיצוני...
יתן תוצאות טובות יותר מה-Z9...ופרקטיות...
במיקרה שלך שלומי, אתה לא צריך משהו מעבר ל-AX10, מסיבה פשוטה שעדיין לא ביצעת מעבר ל-HD (לא טכנולוגית, לא פיזית ולא פסיכולוגית
השימוש שלך בעיקר הוא DVD והופעות (פחות סרטים)...אתה משתמש בכלליות בעיקר ב-2.1 (קדמיים וסאב)...שזה כל אינטגרייטד איכותי ייתן לך תוצאה עדיפה...
אין לך צורך לא ב-DTS ולא בדולבי...כי אם אתה שומע סטיראו (99%) אז מגבר משוטלב איכותי של סטיראו במחיר של AX10 ייתן לך תוצאות בהרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובות...
הפרוססורים השתדרגו פלאים..בשנים האחרונות...ולצערי ה-AX10 (פרט להגברה הטובה שלו) כבר ללא ייתרון...
כי כמו שכבר אמרתי רסיבר מעודכן + הגברה חיצונית איכותית יעלה על כל flagship מזדקן...
זה פשוט עובדה...
ואנחנו מבינים שאתה לא הגעת למסקנה זו, כי עדיין לא ביצעת מעבר כללי ל-HD...
שנה טובה לכולנו
- Rainbow
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
שלום איתיitay123 כתב:שלומי אתה בהחלט צודק, לגבי ניצול ה-multi channel input...ADICT כתב:קודם כל למה לקרוא למשהו טעות כאשר אין שום טעות........
יותר מאחד?![]()
אז אל תגיד לי טעות !...
אך כמו שכבר טענו, הניצול הזה הוא טוב עבור מקור אחד, במידה ורוצים לשדח נקור נוסף נתקעים...
ומה שנגן בלוריי בעל פענוח פנ ימי (יציאות 7.1) עולה ב-50% יותר מנגן פשוט יותר..וזה כבר מייקר...
כולל סטרימרים למינהם, שלמיטב ידיעתי רק ה-DUNE בעל 7.1 החוצה...(ומחירו נע בין 1500 ש"ח ל-2500 ש"ח)...
מה עם נגן playstation כמקור נוסף...ובכלל מי שנהנה עדיין מ-SACD הכניסה הזו מגבילה אותו מאוד...
הכי פשוט רסיבר עדכני שישמש כפרוססור בעל מיתוג HDMI (לפי הכניסות שרצוי ע"פ המקורות שקיימים), וכמובן פענוח מובנה לכל הפורמטים הקיימים...
במיקרה שלך שלומי, אתה לא צריך משהו מעבר ל-AX10, מסיבה פשוטה שעדיין לא ביצעת מעבר ל-HD (לא טכנולוגית, לא פיזית ולא פסיכולוגית)...
השימוש שלך בעיקר הוא DVD והופעות (פחות סרטים)...אתה משתמש בכלליות בעיקר ב-2.1 (קדמיים וסאב)...שזה כל אינטגרייטד איכותי ייתן לך תוצאה עדיפה...
אין לך צורך לא ב-DTS ולא בדולבי...כי אם אתה שומע סטיראו (99%) אז מגבר משוטלב איכותי של סטיראו במחיר של AX10 ייתן לך תוצאות בהרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובות...
הפרוססורים השתדרגו פלאים..בשנים האחרונות...ולצערי ה-AX10 (פרט להגברה הטובה שלו) כבר ללא ייתרון...
כי כמו שכבר אמרתי רסיבר מעודכן + הגברה חיצונית איכותית יעלה על כל flagship מזדקן...
זה פשוט עובדה...
ואנחנו מבינים שאתה לא הגעת למסקנה זו, כי עדיין לא ביצעת מעבר כללי ל-HD...![]()
שנה טובה לכולנו
...
רציתי לשאול אותך משהו שלבטח אתה מבין בו יותר ממני.
האם לפי דבריך עדיף רסיבר עדכני עם הגברה חיצונית , על פני
מכשיר דגל של חברה מסוימת?
האם זה תלוי רק בתקציב?
מה קורה עם איכות העיבוד של רסיבר כזה?
האם הקדם מגבר של רסיבר כזה יהיה מספיק איכותי על
פני מפלצת כגון פיוניר A-10 ?
- itay123
-
- חבר מכור קשה

מניסיון:Rainbow כתב:שלום איתיitay123 כתב:שלומי אתה בהחלט צודק, לגבי ניצול ה-multi channel input...ADICT כתב:קודם כל למה לקרוא למשהו טעות כאשר אין שום טעות........
יותר מאחד?![]()
אז אל תגיד לי טעות !...
במיקרה שלך שלומי, אתה לא צריך משהו מעבר ל-AX10, מסיבה פשוטה שעדיין לא ביצעת מעבר ל-HD (לא טכנולוגית, לא פיזית ולא פסיכולוגית)...
זה פשוט עובדה...
שנה טובה לכולנו
...
רציתי לשאול אותך משהו שלבטח אתה מבין בו יותר ממני.
האם לפי דבריך עדיף רסיבר עדכני עם הגברה חיצונית , על פני
מכשיר דגל של חברה מסוימת?
האם זה תלוי רק בתקציב?
מה קורה עם איכות העיבוד של רסיבר כזה?
האם הקדם מגבר של רסיבר כזה יהיה מספיק איכותי על
פני מפלצת כגון פיוניר A-10 ?...
על AX10 העדפתי PIONEER LX60 כאשר הוא משודח ל-פאואר חיצוני (ROTEL 991 ו-ROTEL 993), התוצאה (עוד לפני כיול) נשמעה הרבה יותר מרשים, גדול, ופתוח...לאחר כיול כבר לא היה על מה לדבר...פשוט היה נשמע עדיף...
מה שכן...הפרה סטיראו של AX10 ללא כיול, היה נשמע מעים יותר..שגם זה השתנה לאחר שכיילתי את ה-60 גם עבור מוזיקה דו-ערוצית...
אז בגדול התשובה היא בהחלט כן...
- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
sam22 האמת שעכשיו אני בקושי בבית אז ככה שלא יצא לי עדיין לשמוע אותם דופקים לי על הדלת או מכבים לי את המתג של החשמל מבחוץ...
אבל ברגע שיהיה לי זמן אני יכפה על הכול
אבל ברגע שיהיה לי זמן אני יכפה על הכול
- shlomore
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 418
תקנו אותי אם אני טועה,לפי מה שהבנתי ממה שקראתי ניתן על ידי חיבור מכשיר בלו ריי שתומך בפורמטים החדשים של האודיו בחיבורים אנלוגיים למגבר שאינו תומך בפורמטים החדשים של האודיו דרך הכניסות של המגבר בMULTY CHANNEL,ובכך לשמוע MASTER DTS או TRU HD גם במגבר שיש לי?(AZ-9)
תקנו אותי אם אני טועה בהבנתי את החומר !!
תקנו אותי אם אני טועה בהבנתי את החומר !!
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
אני לא יודע אם יש בכלל איזה הבדל קריטי בין ה 3067 ל RX-A
http://www.hifix.co.uk/sku2.lasso?YAMAH ... 7fd4a1e7b3
http://www.hifix.co.uk/sku2.lasso?YAMAH ... 7fd4a1e7b3
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
HDMI
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
ה - RX-A3000 זה דגם המיועד לשוק האמריקאיbossgt6 כתב:אני לא יודע אם יש בכלל איזה הבדל קריטי בין ה 3067 ל RX-A
http://www.hifix.co.uk/sku2.lasso?YAMAH ... 7fd4a1e7b3...
ה - RX-V3067 זה דגם המיועד לשוק האירופאי
כמו ש - DSP-Z ו - RX-Z
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אין מה לתקןshlomore כתב:תקנו אותי אם אני טועה,לפי מה שהבנתי ממה שקראתי ניתן על ידי חיבור מכשיר בלו ריי שתומך בפורמטים החדשים של האודיו בחיבורים אנלוגיים למגבר שאינו תומך בפורמטים החדשים של האודיו דרך הכניסות של המגבר בMULTY CHANNEL,ובכך לשמוע MASTER DTS או TRU HD גם במגבר שיש לי?(AZ-9)
תקנו אותי אם אני טועה בהבנתי את החומר !!...
כי אתה לא טועה......
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

איתי אתה יודע שקשה לי להתווכח איתך כי לרוב אתה מדבר לעניין .....itay123 כתב:שלומי אתה בהחלט צודק, לגבי ניצול ה-multi channel input...ADICT כתב:קודם כל למה לקרוא למשהו טעות כאשר אין שום טעות........
יותר מאחד?![]()
אז אל תגיד לי טעות !...
זה פשוט עובדה...
שנה טובה לכולנו
...
הקטע הוא שקודם כל אין מה לרוץ לכיוון הHD
כי קודם אין הרבה כותרים של בלוריי ואצלי לפחות אין ספריות שלהם באזור
כך שלהכנס לנישה הזו שזה כולל החלפת מגבר והוספת BD
יש לי את ה410 עם אפסקיילינג גם זה מספיק....
לגבי הAX10 אני מסכים איתך שזה בכל לא המילה האחרונה היום (ממש לא..)
אבל לפרוט אותו לפונקציות ולהגיד יש יותר טובים כמו לסטריאו או לפרה או לפאוור
או כפרוססור זה יהיה ממש לא פייר
כי אומנם זה נכון אך לא פרקטי כלכך כי שוב אתה מכניס פה להוצאות והחלפות והוספות של הרבה מכשירים
שימלאו את הפונקציות הנל
וזה ממש לא פראקטי להיכנס לזה
מה שכן כALL IN ONE הוא עדיין המלך בסביבה
כי אני לא רוצה להגביל עצמי באינטגרייטד או מגבר סטריאו או פרה ופאוור
אלא לכל הנישות באותו מכשיר
ואני עדיין לא סובל ....
אל תשכח שיש לי גם פאוור עלית שנותן בראש ומצטרף לעזרה אם אתה תעצבן אותם יותר מידי ...
ככה שאני מסודר עם חברים נאמנים.......
- itay123
-
- חבר מכור קשה

אין ספק שלצריכך כרגע ה-AX10 מספיק..לגבי הAX10 אני מסכים איתך שזה בכל לא המילה האחרונה היום (ממש לא..)
כי אומנם זה נכון אך לא פרקטי כלכך כי שוב אתה מכניס פה להוצאות והחלפות והוספות של הרבה מכשירים
שימלאו את הפונקציות הנל
מה שכן כALL IN ONE הוא עדיין המלך בסביבה![]()
...
שאתה לא באמת זקוק לו...אל תשכח שיש לי גם פאוור עלית שנותן בראש ומצטרף לעזרה אם אתה תעצבן אותם יותר מידי ...
ככה שאני מסודר עם חברים נאמנים..........
- erezm_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
מתי הדגם RX-V3067 נוחת פה בארץ ??? 
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ממש לא נכון ...itay123 כתב:אין ספק שלצריכך כרגע ה-AX10 מספיק..לגבי הAX10 אני מסכים איתך שזה בכל לא המילה האחרונה היום (ממש לא..)
שימלאו את הפונקציות הנל
מה שכן כALL IN ONE הוא עדיין המלך בסביבה![]()
...
שאתה לא באמת זקוק לו...אל תשכח שיש לי גם פאוור עלית שנותן בראש ומצטרף לעזרה אם אתה תעצבן אותם יותר מידי ...
ככה שאני מסודר עם חברים נאמנים.............
הפאוור כן יעיל ואפקטבי גם עפ הרסיוור הנל
וזאת אם ארצה לבחור בקונפיגורציות של 7.1 רמקולים
ובנוסף גם ביאמפין לקדמיים
אהיה חייב להשתמש בפאוור חיצוני כדי להגביר את הסראונד האחוריים...(BACK )