זקוק להמלצה לטלויזיה (מדבקה) "46 להורים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #41 

ניר, בוא אני אסביר לך מדוע 9000es חושב שיש לך אינטרס חבוי...
אתה לא יכול לבוא ולטעון שב SONY רואים יותר גרוע ממסך מדבקה. זה לא הגיוני.
בהחלט יכול להיות שראו גרוע בערוץ 1 SD, אבל באותו שידור מאותו מקור, במסך מדבקה היו רואים עוד יותר גרוע... וברגע שהיית רואה HD ההבדל בין ה SONY למסך מדבקה היה הופך להיות תהומי...
...
בשום מקום לא טענתי שבמסך מדבקה היו רואים טוב יותר. כתבתי את זה כדי להראות שהשקעה במסך איכותי, והאמן לי שהמסך של החבר שלי הוא איכותי, אינה ערובה לתמונה טובה.

אילו היה מוותר על המתיחה המטופשת (חי נפשי - את תוצאת המשחק שהייתה רשומה למעלה אי-אפשר-היה-לקרוא!), אילו היה משקיע ביס HD - היה פתאום רואה תמונה מופלאה.

בכל הקשור ל SD, עד לא מזמן, טלוויזת CRT ישנה הייתה עושה צחוק מכל מסכי הפלאזמה. לא לשכוח. ולא לשכוח שמר ישראלי הממותע רואה רק SD, עם DVD פעם בשבוע, במקרה הטוב.

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #42 

nir11 כתב:בכל הקשור ל SD, עד לא מזמן, טלוויזת CRT ישנה הייתה עושה צחוק מכל מסכי הפלאזמה. לא לשכוח. ולא לשכוח שמר ישראלי הממותע רואה רק SD, עם DVD פעם בשבוע, במקרה הטוב.
...
יש לי סוני WEGA 25 במחסן, היא עדיין מראה SD וDVD יותר טוב מרוב הפלזמות שראיתי (אם לא כולן)

בנושא המדבקה, אני מסכים שאין טעם לקנות מוצר יקר אם רואים ***,בנוסף אני נגד להחליף למסך דק אם הCRT לא מתקלקלת.
אבל אם מחליפים, עדיף להחליף למותג (לא חובה דגם הכי מתקדם), כדי שאם התוכן ישתפר, לא יצטערו על זה.

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #43 

זה מתחיל להשמע כמו הויכוח על Iphone.
מי שיש לו יגיד שהוא הכי טוב בעולם ומי שאין לו יגיד שהוא ***, גילוי נאות לי אין Iphone ואני חושב שהוא אחלה מחשב, חרA טלפון.

בחזרה לנושא השיחה. לאנשים לא טכנולוגים, הורים למשל, רוב הזמן יספיק מוצר מדבקה. למה? כי הוא גדול, הוא זול והם לא שמים לב להבדל באיכות התמונה (מישהו אמר משקפיים?). מאותה סיבה לא תראו אותם בפורם הזה.

אנשים שנכנסים לפורם ואומרים שהם מחפשים טלוויזיה גדולה מחיר קטן מתכוונים בעצם למוצר מדבקה.
מאחר והפורם הזה לא מתעסק במוצרי מדבקה אני חושב שהתגובות שלכם לשכנוע הבן אדם שזאת השקעה שוקעת לא רלוונטיות. אפשר פשוט להגיד "זה לא המקום הנכון לשאול על דברים זולים שעולים ביוקר", לנסות להמליץ על הגדלת תקציב או טלוויזיות מדורות קודמים אבל לא לקטול את הבן אדם על זה שאין לו את היכולת להוציא 10K על מסך טלוויזיה, כן, יש גם כאלה שאין להם/ מעדיפים להוציא את הכסף על שידרוג האופנוע.

דבר נוסף, איזה אינטרס יש לבן אדם לקדם מוצרי מדבקה?! ממי הוא יקבל את הבונוס? מגה או שופרסל? (ד"א מישהו יודע מי יותר זול? :wink: )

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #44 

מסכים בכללי אם מה ש nir11 רשם, מבלי להכנס לציטוטים ספציפיים.
רציתי כבר להגיב על דברים שנאמרו עליו אבל ראיתי ש riji גנב לי את המילים מהפה - אז לא היה צורך.
כנ"ל מסכים גם עם haimbl.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #45 

תאמינו לי, ואני מדבר מנסיון, שהאיכות תמונה/שמע/פעולה של מוצרי מדבקה, הם רק חלק מהבעיה עם המוצרים האלה.
כשהמכשירים האלה מוציאים תמונה בשחור לבן או אם כל מני קווים מרצדים על המסך, או לא קוראיחם פורמטים שהם אמורים לקרוא, ואתם צריכים לשלוח אותם כל שני וחמישי לתיקון, אז העצבים וההתעסקות עם המשלוח, לא שווים את ההפרש.
כמו כן כאשר השלט של המגבר שרכשתי החל להעביר לי ערוצים בטלוויזיה אז באמת הבנתי את פרוש השם 'מוצר מדבקה' מכוון ששניהם מיוצרים באותו מפעל.
וזה לא הסוף. אני יודע שתקלות כאלה יכולות לקרות עם מותגים, אבל לא ברמה כזאת, ובנוסף להתעסק אם היבואנים המפוקפקים שמביאים מוצרים אלו לארץ, ולשכנע אותם שיש בעיות אם המוצר, זה ממש לא כיף. עם כל התלונות שיש בפורום על שירותי חברות מותג, תאמינו לי שזה קטן לעומת ההתעסקות אם ספקי מדבקה.
לבסוף, כאשר החלתי להחזיר מוצרים אלו, ועברו '14 ימי החסד' הייתי צריך להתווכח שעות עם אותם חברות, שהמוצרים היו יותר זמן אצלהם בתיקון מאשר אצלי בבית!

בקיצור, עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולרכוש מוצר אמין. כיום יש חברות שאינם מותג יפני (כמו LG וסמסונג) שנותנים מוצרים מצויינים ובמחירים סבירים בהחלט.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”