RAPIDSHARE מעלים מחירים?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

sheva23 כתב:צריך להפעיל את האופציה בSETTINGS של Automatically delete inactive files (after 60 days without a download).
אחרת החשבון באופן אוטומטי עושה CONVERT לחבילה הרצויה. מי שעשה את זה לא סבל משדרוג אוטומטי.
לי יש 20 ג'יגה מאוחסנים, לכן החשבון הותאם באופן יחסי לשטח האחסון שלי.
או שמוחקים קבצים לבד כדי להתאים לRAPIDSMALL או שמפעילים את האופציה של ה60 יום.

אנשים בחול עם 300 ג'יגה מאוחסנים איבדו בלילה אחד 230 RAPIDS רק בגלל שלא ידעו.
מיסכנים כל מי שמעלה בSERETHD עד שילמדו את השיטות החדשות יאכלו הרבה חצץ :!:
...
או שפשוט יעברו ל megaupload
כרגע שרת האחסון הכי משתלם ונח בשוק...

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049

שליחה

sheva23 כתב:זה אומר שאתה על החבילה הכי קטנה RAPIDSMALL = 4 נקודות ליום. מותר לך להוריד 1 גי'גה . אם תרצה להוריד יותר עדיף לך לכוון את מנהל ההורדות לשעה 3 בלילה עד 11 בבוקר כדי להוריד 10 ג'יגה.
אזהרה: במידה ותוריד יותר מ1 ג'יגה או יותר מ10 ג'יגה בלילה, החבילה עוברת באופן אוטומטי למצב RAPIDMEDIUM דבר שיעלה לך פי 5 נקודות ליום.
ככל שהנקודות יגמרו לך יותר מהר, כך יגמר לך החשבון.
את השינוי חזרה (כלומר שינמוך) אתה יכול לעשות רק פעם 1 ביום, והוא יתעדכן בחצות בחו"ל.

סתם לדוגמא אני רוצה להוריד משהו ששוקל 15 ג'יגה. אחכה לשעות הלילה, לא משנה אם אני בחבילת SMALL או MEDIUM המערכת לבד תדע לעדכן את החשבון על פי הכמות שאני מוריד.
לעומת זאת בימים שאני יודע שאני לא מוריד כלום, אעביר את החשבון למצד SMALL כדי שלא ירדו לי 20 נקודות כל יום על פארש.
...
זאת אומרת שב RAPIDSMALL מותר לי להוריד בכל יום 1 ג'יגה?
אבל משהו פה לא הגיוני, כי יש לי 1763 נקודות כלומר זה מספיק לעוד 440 ימים! אבל המנוי שלי היה אמור להסתיים בסוף סטפמבר, עוד שלושה חודשים!
דבר שני, אם אני מתחיל להוריד משהו ששוקל 20 ג'יגה בבוקר, ואני מסיים את ה 1 ג'יגה שמותר לי להוריד. אני יוכל להמשיך להוריד רק בחצות? הרי שינוי החבילה מתעדכן בחצות.

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

בשיטה החדשה, כל עוד אתה בוחר להישאר בחבילה של SMALL (אתה יכול כל יום להחליף לMEDIUM ולחזור לSMALL על פי הכמות שאתה רוצה להוריד).
ה3 חודשים שהיו לך זה שווה ערך לחבילת MEDIUM כלומר 88 ימים (1763 תחלק ב20 נקודות ליום=מדיום). תכפיל ב5 תקבל 440 .

דבר שני, אם אני מתחיל להוריד משהו ששוקל 20 ג'יגה בבוקר, ואני מסיים את ה 1 ג'יגה שמותר לי להוריד. אני יוכל להמשיך להוריד רק בחצות? הרי שינוי החבילה מתעדכן בחצות.
...
אמרתי שזה אוטומטי. ברגע שהחלטת להוריד מעל הכמות המותרת השרתים שלהם לבד ישדרגו לך את החבילה עוד באמצע ההורדה ויקחו לך על זה נקודות בלי לשאול אותך. יענו ירדו לך 20 נקודות אם אתה עובר את ה1GB ואם עברת גם את ה5GB ירדו לך 78 נקודות (החבילה הבאה בתור).
כל עוד אתה לא דואג להוריד בשעות הלילה ולדאוג להתאים את ההורדות למכסה המותרת, המנוי שלך יסתיים לא ב440 יום אלא ב20 ימים (למורידים מעל 5 ג'יגה במהלך שעות היום).
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

yishayn
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 497

שליחה

מישהו יודע מה לגבי "traffic share balance" ?
אם נניח רכשתי 100GB לפני השינוי.
האם גם את זה הם המירו לנקודות ?

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958

שליחה

אם יש לי 9000 Free RapidPoints
ו- 3000 Premium RapidPoints
אני יכול לעשות איתם משהו או שהם ילכו לאיבוד?

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אתה יכול לעשות CONVERT RAPIDPOINTS מהתפריט ותקבל משהו כמו חודשיים נוספים. 5000 נקודות זה 30 יום=600 ראפידס במסלול מדיום.
כמו כן ב7 ליולי גם ככה כל מי שנשארו לו נקודות או כל דבר אחר, הכל יהפוך לRAPIDS

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958

שליחה

הבעיה שצריך 5000 מכל סוג כדי לעשות את
זה ויש לי 9000 ו3000.

אבל אם הם ממירים לבד אני לא אגע בנקודות
ושהם כבר יהפכו אותם לrapids.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

sheva23 כתב:בשיטה החדשה, כל עוד אתה בוחר להישאר בחבילה של SMALL (אתה יכול כל יום להחליף לMEDIUM ולחזור לSMALL על פי הכמות שאתה רוצה להוריד).
ה3 חודשים שהיו לך זה שווה ערך לחבילת MEDIUM כלומר 88 ימים (1763 תחלק ב20 נקודות ליום=מדיום). תכפיל ב5 תקבל 440 .

...
אמרתי שזה אוטומטי. ברגע שהחלטת להוריד מעל הכמות המותרת השרתים שלהם לבד ישדרגו לך את החבילה עוד באמצע ההורדה ויקחו לך על זה נקודות בלי לשאול אותך. יענו ירדו לך 20 נקודות אם אתה עובר את ה1GB ואם עברת גם את ה5GB ירדו לך 78 נקודות (החבילה הבאה בתור).
כל עוד אתה לא דואג להוריד בשעות הלילה ולדאוג להתאים את ההורדות למכסה המותרת, המנוי שלך יסתיים לא ב440 יום אלא ב20 ימים (למורידים מעל 5 ג'יגה במהלך שעות היום).
...
אז אם הבנתי נכון, השיטה הזאת ממש מגבילה. קודם יכולתי להוריד יותר מ 5 ג'יגה בכל יום ללא כל חששות שהמנוי שלי פתאום יסתיים תוך 20 יום. יש אפשרות לבטל את המנוי ? נראה לי עדיף לעבור ל MU.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

משום מה יש לי חשבון COLLECTORS עם 10664 נקודות FREE ו4700 נקודות פרימיום,המרתי אותו לחשבון פרימיום (אחרת זה מציק לך כל פעם),הקבצים עברו,אבל הנקודות - לא רואה אותן :(

עריכה נמצאו הנקודות :lol:

אבל מה לגבי RAPIDS?
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

ds123 כתב:
sheva23 כתב:בשיטה החדשה, כל עוד אתה בוחר להישאר בחבילה של SMALL (אתה יכול כל יום להחליף לMEDIUM ולחזור לSMALL על פי הכמות שאתה רוצה להוריד).

...
...
אז אם הבנתי נכון, השיטה הזאת ממש מגבילה. קודם יכולתי להוריד יותר מ 5 ג'יגה בכל יום ללא כל חששות שהמנוי שלי פתאום יסתיים תוך 20 יום. יש אפשרות לבטל את המנוי ? נראה לי עדיף לעבור ל MU.
...
זה מה שהכי מבאס אותי. משלמים פרימיום כדי להיות עם ראש שקט, לא כדי לתפעל את זה כמו שמתפעלים ביטורנט אחרת זה שותה לך את כל המנוי בחודש.

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

חח הוסיפו עכשיו חבילה נוספת שנקראת RAPIDFREE והיא בלתי מוגבלת
זה כמו להקפיא את המנוי בזמן שאתה לא מוריד.
הבנתי שהאפשרות עדיין לא פעילה, אבל רואים שהם כרגע מבולבלים ומנסים לתמרן בין כל התלונות של המשתמשים

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

RAPIDFREE רעיון טוב. עכשיו הוסיפו גם בהגדרות כמה ימים ישארו לך בכל חבילה.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מסתבר שחשבון שהיה לי ונגמר לפני יותר מחודש, חזר לחיים עם 17 נקודות :lol: :lol:
יש לי 4 ימים לנצל אותו :D

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222

שליחה

או.קיי, אז מה היה לנו ?
בשביל השלושה חודשים שנשארו לי קיבלתי 1890 ראפידס שזה כ- 470 ימים בחבילת המיני (RapidSmall). בדקתי את עיניין ה- Happy Hours וזה עדיין שריר וקיים.
כלומר RS האריכו לי את זמן המנוי פי חמש !!!, לשנה ורבע, ובאפשרות הורדה יומית של 10GBבשעות השמחות, שזה פוטנציאל של 300GB בחודש, תודה RS.

לצורך השוואה, ניקח את ה- 180GB ב 25$ באסטרה. זה מחיר של 2000 ראפידס וזמן של 500 ימים בחבילת המיני, שזה כ- 16 חודשים. לגבי משתמש שמוריד בממוצע 50GB בחודש ה- RS עדיף פי 4 (16 חודשים לעומת 4) אם הכמות הממוצעת עולה אז הכדאיות ב- RS עולה, נקודת האיזון היא באזור ה- 12.5GB בחודש.

בחבילת המיני (RapidSmall), מחיר המנוי השנתי הוא 14.6 יורו (לפני השינוי מחיר מנוי שנתי היה 55 יורו) שהם כ- 18 דולר לשנה.

עוד ערך מוסף שיש ל- RS בשיטה החדשה על פני המתחרים: אימון ותירגול לחיים, של שליטה עצמית ודחיית סיפוקים, חשוב מאד בימנו :wink:

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

GioraS, מי שיקפיד להוריד בשעות השמחות בהחלט ירוויח המון ימים לחשבון שלו. אבל הבעיה שזה מאוד מגביל. אני מעדיף את השיטה שבה אני יכול להוריד כמה שאני רוצה, בלי לעשות חשבון .

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

הוסיפו אופציה שנותנת לקבוע מה החבילה המקסימלית שמתבצע אליה שדרוג אוטומטי.

בכל אופן בשביל דחיית סיפוקים אני לא משלם מנוי פרימיום.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

הגיע הזמן שRAPIDSHARE ידביקו את הקצב של שאר השרתים, גם במחיר, וגם בכמות ההורדה, השאננות שלהם תעלה להם ביוקר, וכבר מתחילים לראות את HOTFILE בכל חור, רק שהמעלים יקבלו כבר שכל ויפסיקו להעלות לRAPIDSHARE
בMEGAUPLOAD אפשר להעלות קבצים של 1GB וגם מי שאין לו מנוי יכול להוריד קובץ כזה בלי בעיה במהירות הרבה יותר גבוהה ממה שאפשר בRAPIDSHARE

ומה ההתלהבות מה-HAPPY HOUR ??? מה שמח בזה שצריך לחכות 23 שעות ?! עדיף כבר להוריד בלי מנוי עם JDOWNLOADER יהיה יותר מהיר, כל הרעיון של המנוי זה שאני אוכל להוריד מהר, עכשיו, ובלי כאב ראש...

הם מזכירים לי את ההתנהלות של מיקרוסופט עם IE...בוקר אחד הם התעוררו ויבינו שמישהו שם פישל בגדול

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1433

שליחה

משהו מאוד מוזר קורה לי עם הjdownloader:
יש לי חשבון פרמיום בRS והוא מוגדר בjdownloader
וכך הייתי מוריד תמיד, אבל משום מה מאז שהתחילה השיטה החדשה
לאחר מספר דקות של הורדה החשבון מתנתק מעצמו בתוכנה!
אני צריך כל פעם לעשות לו enable מחדש. זה קרה לעוד מישהו?
יודעים איך לעזאזל לסדר את זה?

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

ntk כתב:הגיע הזמן שRAPIDSHARE ידביקו את הקצב של שאר השרתים, גם במחיר, וגם בכמות ההורדה, השאננות שלהם תעלה להם ביוקר, וכבר מתחילים לראות את HOTFILE בכל חור, רק שהמעלים יקבלו כבר שכל ויפסיקו להעלות לRAPIDSHARE
בMEGAUPLOAD אפשר להעלות קבצים של 1GB וגם מי שאין לו מנוי יכול להוריד קובץ כזה בלי בעיה במהירות הרבה יותר גבוהה ממה שאפשר בRAPIDSHARE

ומה ההתלהבות מה-HAPPY HOUR ??? מה שמח בזה שצריך לחכות 23 שעות ?! עדיף כבר להוריד בלי מנוי עם JDOWNLOADER יהיה יותר מהיר, כל הרעיון של המנוי זה שאני אוכל להוריד מהר, עכשיו, ובלי כאב ראש...

הם מזכירים לי את ההתנהלות של מיקרוסופט עם IE...בוקר אחד הם התעוררו ויבינו שמישהו שם פישל בגדול
...
לאור התנאים שמציעים MU וקלות ההורדה והעלאה, אני לא מבין איך לא כולם עוברים לאחסן שם קבצים. מדובר בשירות משמעותית יותר טוב ובלי הכאב ראש של RS. כשאתה משלם על פרימיום אתה לא רוצה כאב ראש, אתה רוצה להרגיש ששילמת כדי להבדיל את עצמך מאלו שלא משלמים וצריכים כל הזמן להוריד בהקצבה בגלל זה.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

השאלה אם אפשר בעקבות השינוי לבטל את המינוי עם RAPIDSHARE. בכל אופן ברגע שנגמר לי המנוי אני מצטרף ל MU.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”