בלופים במסכים דקים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

שליחה

maor404 כתב:
menif כתב:
maor404 כתב:menif, אפשרי למכור את המסך הנ"ל במחיר כזה אך צריך לבדוק אם זה יבוא מקביל או יבואן רשמי.
בכל מקרה,הטענה היא כלפי הלקוחות שמשקרים לגבי המחיר כאילו אתה לא יודע מה המחיר עלות של המוצר בכל חנות אחרת.
מה שיותר מצחיק, שהישראלים נוטים לעגל כלפי מטה...כך ש-190 הופך להיות מיידית 100 למרות שאתה לא יכול אפילו לרדת שקל.
לך תבין אותם...
...
קבלתי אחריות מקורית 1+3 של ניופאן
...
ניופאן נותנת 7 שנות אחריות...
לא קשה להבין מי היבואן של המסך שלך..אבל בכל מקרה אני מאמין שהמסך לא ישאר אצלך יותר מכמה שנים בבית כך שעסקה טובה עשית. תתחדש!
...
ניפאן נותנת היום 7 שנים, שהם למעשה 1+6..
ניופאן נתנה 1+6 עד ה 14.4 או משהו כזה (בדיוק עד פסח) , אחרי זה הם חזרו ל 1+3 (הרגיל) , וחזרו ל 1+6 כחודש אחרי (דהיינו ב 10.5 או משהו כזה).
אני קניתי את המסך בתקופה שבין לבין (29.4) ככה ש"נפלתי" בין הכסאות......מבחינת התוספת על האחריות...

מה זאת אומרת שלא קשה לדעת מי היבואן ? קניתי (לפחות לפי מה שאני יודע) מיבואן רישמי שלהם....

maor404
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305

שליחה

חשבתי קנית עכשיו שזה 1+6...לא ידעתי שזה היה לפני כמה חודשים שהיה 4 שנות אחריות..
אחד מהיבואנים המקבילים בד"כ נותן שנה אחת מקורית של ניופאן ועוד 2-3 שלו.
אי הבנה אחת קטנה... :)

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

ziv_r כתב:menif,
מכיר את הרשת. הם מפרסמים בכל נתניה 2-3 דגמי מסכים וכשמגיעים לרכוש, התשלום רק במזומן ואספקה בעוד 7 ימים. "אני לא יכול להחזיק את כל הדגמים פה זמינים" הוא אומר. כששאלתי למה הוא מפרסם כל כך חזק את המסך ובכלל לא מחזיק אותו זמין (ושלל מסכים אחרים כן זמינים), הוא הרים ידיים וניסה לדחוף מותג אחר - סנסוי כמדומני כפי שאמרת.

אפשר להוציא מכאן עוד בלוף:
מפרסמים דגם וכשמגיעים לרכוש, הדגם לא זמין והמוכר דוחף דגם אחר.
...
אל תדאג, זה שבוע אספקה כדי שאם תתעקש על הדגם הזה ותקנה אותו בסוף, יהיה להם שבוע לנסות לשכנע אותך בטלפון שיש דגם אחר עם עוד כניסת HDMI, עוד כניסת קומפוננט, ועוד 2 כפתורי ווליום בשלט בתוספת צנועה של עוד 500 ש"ח.

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 868

שליחה

לא פעם ולא פעמיים יצא לי להיתקל במוכרים כאלו.
לא בהכרח כאלה שמשקרים, אלא פשוט לא מבינים בהכרח. לרובם, יש דעה קבועה, לרוב לא נכונה שאינה ניתנת לשינוי ואפילו יתחילו להתווכח איתך.
הגעתי לברר על מסך דק 42-50 עוד לפני שקניתי את הX20 באחת מחנויות החשמל הגדולות.

לאחר שסיפרתי למוכר מה רצוני, ישר הוציא מפיו "לLG יש את הטלוויזיות הכי טובות, אין מה לעשות הם הכי ברמה".
כנראה לא הבין שנתקל במישהו שמבין עניין. אמרתי לו שאני לא מחבב את LG, האם יש משהו אחר להציע?
בפנים זועמות הוא אמר לי "אוקיי, אז פיליפס זה מה שאתה מחפש".
שאלתי אותו - מה עם סוני? מה עם שארפ? - "לא! מה פתאום, סוני זה לא כמו שהיה פעם, ושארפ זו סתם חברת מדבקה!".
הייתי זועם מבפנים, אך נשארתי "קול". אמרתי לו שעיקר התכנים יהיה SD, לכן מומלץ לקחת פלזמה.
פתאום הוא צעק - "מה?! על מה אתה מדבר? פלזמה זו טכנולוגיה הכי ישנה שיש! אתה חוזר אחורה! יש כבר LED היום! תיקח LCD זה הכי טוב!".
בנושא התחלתי להתווכח איתו, לאחר מכן ביררתי איתו על דגמים נוספים וניפנפתי איתו, מה שנקרא.

אני ממליץ להעביר חוק בכנסת - כל מוכר בחנות אלקטרוניקה, חייב לעבור קורס של X שעות בנושא הטלוויזיות.

שבוע לאחר מכן, נכנסתי לסניף שאני אכן מכיר ואת המוכר גם כן, אמרתי לו אני מחפש פלזמה 50" למרחק של 3.5 מטר,
הוא הנהן בראשו ואמר "כל הכבוד, אתה אכן מבין עניין". לא דחף לי מוצרים ולא דחף שקרים.

כן ירבו כמוהו.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

מסקנה : מוצרי חשמל לקנות בחנויות חשמל, מוצרי אלקטרוניקה - לקנות בחנויות שמתמחות באלקטרוניקה ותחתונים לקנות ב...

maor404
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305

שליחה

וסטיקרים כדאי לקנות בחנויות שמתמחות במוצרי מדבקה! :D :D :D

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”