אם כתבת שאין בפורום הזה אנשים שמבינים עניין ברמה של ........... ובקושי אפשר לספור אותם באצבעות של כף יד אחת .
תסלח לי .......... אז אתה לא יודע איפה אתה חי .....
יום טוב לך .
...
אני יודע היטב איפה אני חי ואני יודע (לא מהשמועות) מהי רמת הידע המקצועי של....... בתחום . אל תכעס, אבל אין יותר מדי חברי הפורום (ולא רק בפורום הזה) עם ידע ברמה זו (אני גם לא שייך לקטגוריה הנ"ל).
זה לא אומר אמנם שאף אחד לא מבין כלום כאן - לרובינו יש ניסיון שצברנו תוך כדי התעסקות עם ציוד זה או אחר, ולא מעט חברים חולקים את הידע שלהם עם אחרים. אין פה שום סתירה. מי שיודע פחות גם יכול לתרום – אבל חבל לוותר על עזרה של מי שיודע יותר.
יום טוב גם לך.
...
vitaliy , אני רק יכול להשוות את התגובות שלך לנושא השרשור ואת של קודמך ותסכים איתי שיש הבדל גדול בגישה,
אם "עסוק בתחום" מביע דעה בצורה כ"כ מבטלת אז אין לי שום עניין לתקשר איךו ולא משנה מה הרמה המקצועית,
כמו ש 9000ES אמר , לא חסר חברה טובים עם ידע רחב ואני אישת מעדיף לתקשר עם כאילו,
אם כתבת שאין בפורום הזה אנשים שמבינים עניין ברמה של ........... ובקושי אפשר לספור אותם באצבעות של כף יד אחת .
תסלח לי .......... אז אתה לא יודע איפה אתה חי .....
יום טוב לך .
...
אני יודע היטב איפה אני חי ואני יודע (לא מהשמועות) מהי רמת הידע המקצועי של....... בתחום . אל תכעס, אבל אין יותר מדי חברי הפורום (ולא רק בפורום הזה) עם ידע ברמה זו (אני גם לא שייך לקטגוריה הנ"ל).
זה לא אומר אמנם שאף אחד לא מבין כלום כאן - לרובינו יש ניסיון שצברנו תוך כדי התעסקות עם ציוד זה או אחר, ולא מעט חברים חולקים את הידע שלהם עם אחרים. אין פה שום סתירה. מי שיודע פחות גם יכול לתרום – אבל חבל לוותר על עזרה של מי שיודע יותר.
יום טוב גם לך.
...
אין צורך שתנסה להפיס דעתו של מישהו. מי שהתמזל מזלו להכיר את יאיר פ. ואת מקצועיותו, יכול מיד להסיק שקוצר רוחו וחוסר הנחת של המלין נובע מהעדר הכרות כזו. וכפי שכתבת ובצדק, ההפסד כולו שלו.
היי Rino
אם אתה מרוצה מהרמקולים - זה מעולה, לדעתי בכל מקרה מקור איכותי + מגבר ישפר לך את הסאונד גם בלי שידרוג רמקולים.
לגבי התקציב - 3K למקור, זה לא להיט, אבל גם לא בזבוז זמן, כמו שחברי הפורום מבטיחים ... בכל מקרה קיימים עוד אפיקים שבתקציבים דומים ייתנו לך תמורה טובה יותר, את יד השניה שהזכירו פה, ו - DIY שלא הוזכר כלל. סתם חומר למחשבה ...
valer_valer כתב:היי Rino
אם אתה מרוצה מהרמקולים - זה מעולה, לדעתי בכל מקרה מקור איכותי + מגבר ישפר לך את הסאונד גם בלי שידרוג רמקולים.
לגבי התקציב - 3K למקור, זה לא להיט, אבל גם לא בזבוז זמן, כמו שחברי הפורום מבטיחים ... בכל מקרה קיימים עוד אפיקים שבתקציבים דומים ייתנו לך תמורה טובה יותר, את יד השניה שהזכירו פה, ו - DIY שלא הוזכר כלל. סתם חומר למחשבה ...
valer_valer כתב:היי Rino
...
המקור הוא SB Duet והתקציב 3K הוא עבור ה DAC
...
מתנצל, עם מילת "מקור" התכוונתי ל - DAC
אגב ניסית להאזין ל - DAC1 ? הזול בסדרה הוא בערך בתקציב ...
בשביל הרבה אנשים הוא היווה Ref די הרבה זמן.
יש גם סיניים ברבע ממחירו (ויש שטוענים שבאיכות שלא נופלת בהרבה).
יש כ"כ הרבה DAC's , אני בטוח שאם היו לי עשרה בבית היה קשה לי להחליט
בכל אופן אני בטוח צריך לבדוק עוד לפחות שניים מומלצים, אח"כ נראה מה לעשות עם התקציב,
בהמשך לשיחה שלנו רק התחזקה דעתי שיש לך צוואר בקבוק רציני במערכת עם הרמקולים שלך. לא יכול שמי שעובד עם הימאהה 3900 ומנסה את ה-MF 5.5 רק יגיד שיש שיפור קטן ולא ידבק לקיר מעוצמת השינוי.
רמקולים של פולק אודיו הנמכרים בארץ ב-13,000 ש"ח מחירם בחו"ל הוא בערך $1000 וזה שהם נמכרים כאן ביוקר מן הסתם לא משפר את איכותם.
כאילו רמקולים די מתקרבים למיצוי עם הימאהה 3900 שלא רע בכלל בסטריאו ולכן לא תרגיש הבדל גדול אם תשדרג למגבר ברמה גבוהה.
אם אתה כן מתעקש להישאר עם הרמקולים שלך, אז כמו שכתבת הייתי משקיע במקור DAC ומחבר אותו אנאלוגית לרסיבר.