אהה הבנתי...ילדיעפים כתב:קמצן...
אז אם זאת הסיבה אז למה לטעון שבCRT שלך יש את התמונה האולטימטיבית ??
dor8 כתב:אבל בדיבעד הם מגלים שלראות SD ב-55" ממרחק 2.5 מטר זה לא כל כך מושלם.
קומפוזיט , לפי מה קבעת שמי שקונה מסך 55 יושב 2.5 מטר ממנו ??
אני אישית יושב 3.5 , זה בסדר בעיניך?...

ילדיעפיםילדיעפים כתב:הסיבה שלא קניתי מסך בכלל עד היום היא -lcd
אצל רוב האנשים או בחנויות ראיתי מסכים כאלו,ופשוט לא רואים בזה טוב![]()
לא ראיתי באף מסך תמונה טובה כמו בסוני 29 אינצים,100 הרץ הרגילה,בחיי,,,...

אם המטרה העיקרית היא לצפות בתכנים רגילים אז הצעתך תופסת אך בראיה לעתיד (אפילו ערוץ 1 הפנים זאת) ואם התכנים הנצפים ביותר הם למעשה תכני HD אז עדיף גם 60 אינץ' (אם התקציב מאפשר) על פני מסך בגודל 50 אינץ' גם למרחק 3 מטרים...קומפוזיט כתב:dor8 כתב:אבל בדיבעד הם מגלים שלראות SD ב-55" ממרחק 2.5 מטר זה לא כל כך מושלם.
קצת הגזמתי, אבל אני בטוח שיש כאלה שפיתוי ה-HD תפס אותם וב-SD הם מקללים כי הם יושבים קרוב מדי.
3.5 מטר זה נשמע לי יותר סביר, ובערוצים היותר איכותיים זה בסדר, אבל עדיין 55" זה גדול מדי ל-SD ממרחק 3.5 מטר, אני הייתי הולך על 50" ל-SD אבל תוך הסתייגות שאני לא מומחה כמוכם בעניין המרחקים....
nils3373 כתב:אם המטרה העיקרית היא לצפות בתכנים רגילים אז הצעתך תופסת אך בראיה לעתיד (אפילו ערוץ 1 הפנים זאת) ואם התכנים הנצפים ביותר הם למעשה תכני HD אז עדיף גם 60 אינץ' (אם התקציב מאפשר) על פני מסך בגודל 50 אינץ' גם למרחק 3 מטרים...קומפוזיט כתב:dor8 כתב:אבל בדיבעד הם מגלים שלראות SD ב-55" ממרחק 2.5 מטר זה לא כל כך מושלם.
קצת הגזמתי, אבל אני בטוח שיש כאלה שפיתוי ה-HD תפס אותם וב-SD הם מקללים כי הם יושבים קרוב מדי.
3.5 מטר זה נשמע לי יותר סביר, ובערוצים היותר איכותיים זה בסדר, אבל עדיין 55" זה גדול מדי ל-SD ממרחק 3.5 מטר, אני הייתי הולך על 50" ל-SD אבל תוך הסתייגות שאני לא מומחה כמוכם בעניין המרחקים.......

איזו פיוניר קורו הייתה לך?? סידרה 8 או 9??dor8 כתב:מסכים עם כל מילה !
עומד אצלי כרגע בסלון זמנית הC7000 בגודל 55". הזמנתי בתחילה את הC8000 בגודל 46
והחלטתי ואני מרוצה מכך לשדרג לC8000 גודל 55.
החנות באדיבותה הרבה השאילה לי את ה7000 פלוס נגן 3D ואת הסרט MONSTERS VS ALIENS
עד שיגיע המסך בשבוע הבא.
איכות התמונה בHD פשוט מטורפת ! היה לי לפני פיוניר קורו וזה פשוט שיפור משמעותי .
פשוט צריך לראות ולחוות את כל אוסף הבלו ריי שלי מחדש עכשיו.
ה3D זה פשוט חוויה ! במיוחד בגודל הזה . התמונה נשארת חדה וברורה כמו בHD ומקבלת עומק
מרשים שברוב הזמן כאילו נכנס אך תוך המסך ובסצינות המרשימות יותר יוצא ממנו לכיוון הצופה.
אנשים שהדגמתי להם פשוט נפלו מהספה וכשהסתכלתי עליהם מהצד צופים עם המשקפיים לא ירד להם
החיוך הדבילי מהפנים.
המרת ה2D ל3D מרשימה גם כן אבל כמובן עם אפקט הרבה יותר נמוך מ3D מקורי.
במיוחד היה נחמד לראות את ערוץ פנטהאוזHD החדש בהמרה ל3D . ממש חוויה מעוררת.......![]()
ממליץ לכל אחד שמחפש כרגע מסך לבדוק קודם כל את המסכים האלה . אני מאוד מרוצה מהבחירה שלי
ומאמין שבדגם ה8000 איכות התמונה תהיה גבוהה יותר משמעותית....
אם אתה באמת חושב שהטלויזיה הנ"ל טובה יותר מהפיוניר, אתה כנראה מסונוור מהקנייה.dor8 כתב:מי שחושב שבפלזמה הוא רואה תמונה טובה יותר אז לבריאות , שיקנה פלזמה.
אין לי מושג על איזה רצודים או הבהובים ראיתם בתלת מימד אבל אני יכול לומר שלאחר 10
ימים שהמסך אצלי בבית לא ראיתי שום דבר מהדברים שהזכרתם. רואה תמונה חלקה לגמרי בתלת מימד !
לא לשכוח שיש כאן ענין חשוב של כיול כי בתלת מימד בדגם הלד חשוב שבMOTION PLUS ההגדרה
תעמוד על CLEAR על מנת להגיע לתוצאות מקסימליות וזה בדיוק מה שנאמר בביקורות על המסך.
לא ראיתי עדיין את המסך פלזמה C7000 של סמסונג אבל אם כבר משווים לפלזמה ולאחר שנים רבות של צפיה בחמישה מסכי קורו של פיוניר ( בביתי ובבית הורי ) כולל מסך הדגל שלהם 600A אני יכול להגיד ככה :
בשידור SD התמונה בפלזמה קצת יותר נעימה לעין וזה מכיוון שהלד כנראה פחות "סלחן" לשידור לא איכותי
ומדגיש היטב את כל הפגמים שלו. בשידור SD בעל איכות גבוהה יותר קצת כמו פרסומות בערוץ 2 או 10 או שידור
אולפן חדשות באיכות טובה אז המצב משתנה והלד משווה את הפערים.
בשידור HD ובלו ריי הלד לוקח בענק !! החדות גבוהה יותר משמעותית. הצבעים חזקים יותר ורמות התאורה גבוהות
יותר משמעותית ! מה שנותן תמונה הרבה יותר חיה וקרובה למציאות.
למי שצופה באור יום אין בכלל מה להשוות לפלזמה הלד נותן תמונה מושלמת בתנאים אלה בניגוד לפלזמה
שברגע שנכנס קצת אור יום לבית התמונה הופכת לדהויה לגמרי בהשוואה ללד.
תלת מימד בפלזמה עדיין לא יצא לי לראות כך שאיני יכול להשוות אבל אני בספק אם היא תיתן יתרון מסוים
על התוצאות הנהדרות שראיתי בלד.
בכל מקרה לי אישית לא היה אפשרי לבחור בפלזמה מבחינת הגדלים שכן 63 אינץ גדול מידי למרחק הצפיה
שלי ו50 אינץ יהיה קצת קטן. הבחירה ב55 מושלמת לסלון שלי....
קיפודי,kipikipod כתב:אם אתה באמת חושב שהטלויזיה הנ"ל טובה יותר מהפיוניר, אתה כנראה מסונוור מהקנייה.dor8 כתב:מי שחושב שבפלזמה הוא רואה תמונה טובה יותר אז לבריאות , שיקנה פלזמה.
אין לי מושג על איזה רצודים או הבהובים ראיתם בתלת מימד אבל אני יכול לומר שלאחר 10
ימים שהמסך אצלי בבית לא ראיתי שום דבר מהדברים שהזכרתם. רואה תמונה חלקה לגמרי בתלת מימד !
לא לשכוח שיש כאן ענין חשוב של כיול כי בתלת מימד בדגם הלד חשוב שבMOTION PLUS ההגדרה
תעמוד על CLEAR על מנת להגיע לתוצאות מקסימליות וזה בדיוק מה שנאמר בביקורות על המסך.
לא ראיתי עדיין את המסך פלזמה C7000 של סמסונג אבל אם כבר משווים לפלזמה ולאחר שנים רבות של צפיה בחמישה מסכי קורו של פיוניר ( בביתי ובבית הורי ) כולל מסך הדגל שלהם 600A אני יכול להגיד ככה :
בשידור SD התמונה בפלזמה קצת יותר נעימה לעין וזה מכיוון שהלד כנראה פחות "סלחן" לשידור לא איכותי
ומדגיש היטב את כל הפגמים שלו. בשידור SD בעל איכות גבוהה יותר קצת כמו פרסומות בערוץ 2 או 10 או שידור
בשידור HD ובלו ריי הלד לוקח בענק !! החדות גבוהה יותר משמעותית. הצבעים חזקים יותר ורמות התאורה גבוהות
למי שצופה באור יום אין בכלל מה להשוות לפלזמה הלד נותן תמונה מושלמת בתנאים אלה בניגוד לפלזמה
תלת מימד בפלזמה עדיין לא יצא לי לראות כך שאיני יכול להשוות אבל אני בספק אם היא תיתן יתרון מסוים
בכל מקרה לי אישית לא היה אפשרי לבחור בפלזמה מבחינת הגדלים שכן 63 אינץ גדול מידי למרחק הצפיה
הC8000
http://www.avforums.com/review/Samsung- ... eview.html
הKRP
http://www.avforums.com/review/Pioneer- ... eview.html
הציונים בסוף דיי צוחקים שאתה בכלל משווה....
אתה צודק, בדיוק בגלל זה לכל מביני הקולנוע ביתי בעולם עדיין יש פיוניר.ruti_ziv כתב:קיפודי,kipikipod כתב:אם אתה באמת חושב שהטלויזיה הנ"ל טובה יותר מהפיוניר, אתה כנראה מסונוור מהקנייה.dor8 כתב:מי שחושב שבפלזמה הוא רואה תמונה טובה יותר אז לבריאות , שיקנה פלזמה.
הC8000
http://www.avforums.com/review/Samsung- ... eview.html
הKRP
http://www.avforums.com/review/Pioneer- ... eview.html
הציונים בסוף דיי צוחקים שאתה בכלל משווה....
הגיע הזמן שתפנים שהקורו היא כמעט בגדר מוצג מוזאוני![]()
היא נעקפה ע"י טכנולוגיה טובה וחדישה ממנה....
ruti_ziv כתב:בוא תגיד לי בבקשה מה הקורו המיושנת נותנת חוץ מאיכשהו עדיין שחורים ברמה טובה מאד
מלבד זה-היא נופלת בכל פרמטר שקיים מול המסכים החדישים.
מי שקנה קורו-לבטח לא ימכור מהר,זה היה בעבר.בטח בהתחשב בסכומים ששולמו על המסכים האלו.
אבל נראה לך שבתקופה הזו של פריצת התלת מימד-בנאדם שפוי ירכוש מסך מיושן משנת 2008?...
אני מניח שאתה רק יכול לנחש באיזה מסך אני משתמש :}dor8 כתב:קיפי , אני רק יכול לאחל לך מכל הלב שבקרוב ישב אצלך בסלון מסך לא "מוצלח" ולא "מדויק" כמו הC8000 .
אני באמת סקרן לדעת עם איזה מסך מוצלח אתה משתמש ??...
לפי מה שזכור לי -לייבואן יש כמות לא קטנה של מסכי KRP שמשום מה קשה לו להיפטר מהם.dor8 כתב:קיפוד חביב ,
אתה יכול לצחוק עד מחר ולהמשיך להתמוגג מכל מיני ביקורות .
אותי לא מעניין מה שכתוב שם ואני בטוח שאני מכיר את הKURO לא פחות טוב ממך ואולי
אפילו קצת יותר.
הענין הוא שהמסכים האלה שייכים להסטוריה !! נקודה !! זה שיש עוד איזה אחד פה ושם מתצוגה
זה נחמד מאוד אבל מי שקונה עכשיו או יקנה בעתיד מסך יקר ללא יכולת הצגת תלת מימד עושה גם לדעתי טעות גדולה.
אגב איזה מסך יש לך ??...
אתה צודקruti_ziv כתב:לפי מה שזכור לי -לייבואן יש כמות לא קטנה של מסכי KRP שמשום מה קשה לו להיתפטר מהם.dor8 כתב:קיפוד חביב ,
אתה יכול לצחוק עד מחר ולהמשיך להתמוגג מכל מיני ביקורות .
אותי לא מעניין מה שכתוב שם ואני בטוח שאני מכיר את הKURO לא פחות טוב ממך ואולי
אפילו קצת יותר.
הענין הוא שהמסכים האלה שייכים להסטוריה !! נקודה !! זה שיש עוד איזה אחד פה ושם מתצוגה
זה נחמד מאוד אבל מי שקונה עכשיו או יקנה בעתיד מסך יקר ללא יכולת הצגת תלת מימד עושה גם לדעתי טעות גדולה.
אגב איזה מסך יש לך ??...
ולגבי השאלה שלך לקיפודי-זה הרי שקוף שיש לו קורו.
לו ולכל אלה שמנסים להגן על הדגם הזה כאילו מדובר באל יווני...
תגובה בוגרת בנאדם.dor8 כתב:קיפי אתה פסיכיאטר ??...