UserName כתב:דרך אגב מה זה החיסרון המטומטם הזה שרשמת ל yes?
אין הפקות מקור ישראליות (סדרות ישראליות שיש רק ב HOT)
...
בטח שיש הפקות מקור! רק שהן לא מתבלטות יותר כמו בHOT.
...
צודק, טעות ניסוח.. אני יתקן
menif כתב:
menif - אתה בכלל קורא את ההודעות שלי?
במהלך היום ערוץ הפורנו ממילא לא יפעל אז מה זה יעזור לך?
הוט לא מחייבת אותי להתחבר לממיר כדי לראות את השידורים שלה, בזמן שיס כן , ולכן אם יש לי טלויזיה נוספת בבית שאני לא רוצה להתחבר אליה בממיר ומספיקים לי השידורים האנלוגים והערוצים הבסיסים אני צריך רק נקודה...
...
מה יעזור לך? היתרון של רכישת ממיר הוא שאתה מקבל שידור דיגיטלי, ממילא בעוד כשנה תתחיל כיבוי ארצי של כל האנלוגי אז זה לא יעזור לך.
ואתה גם לא חושב על החיסרון של זה - ישובים שלא עוברים דרכם כבלים (למשל בדרום ומעט ישובים בצפון, כמו כן גם הקיבוץ שלי) לא יקבלו את האנלוגי.
...
קורא את ההודעות..
ערוץ פורנו כשמו כן הוא לכן אין בו תכנים במשך היום , בסופו של דבר מי שמזמין את הממיר /משלם עליו הינו אדם בוגר מעל גיל 18 , שיכול לצפות בשידורים אלה בצורה חוקית (לא מדבר על ילדים קטנים שיודעים את הקוד וצופים כשההורים לא שמים לב). מה שאני אומר שמבחינה שיווקית ערוץ מהסוג הזה יכול דווקא לתרום ולהגרום ל BOOST עבור יס....
הכיבוי האנלוגי שיהיה עוד שנה יהיה לגבי ערוץ 1,2.....הערוצים האנלוגים של הוט , זה בספק..
בעצם גם עוד שנה זה בספק..
אולם ההסתכלות כרגע היא יתרונות מול חסרונות נכון להיום ולא נכון לעוד שנה, כי אם אתה מסתכל קדימה , אז אין שום טעם לרשום לרעתה של הוט שאין לה ממיר HD מקליט כי עוד שנה אולי יהיה ...
ישובים שלא מקבלים את האנלוגי כנראה שיתחברו ליס, אבל כמו שאתה מסתכל על הנקודה הזאת אני יכול להסתכל על הנקודה שביום שמזג האוויר סגרירי וגשום במיוחד, השידורים לא הכי נקיים ביס.... תמיד על כל דבר חיובי אפשר למצוא שלילי , לא צריך להתאמץ יותר מידי בשביל זה
...
למה אתם סתם מתווכחים אם ערוץ פורנו זה יתרון או לא? זה ממש וייכוח חסר תועלת.
בסופו של דבר למישהו הוא יתרון ולמישהו אחר הוא לא
menif כתב:
ותאמין לי שבאינטרנט סרטים ישנים קשה למצוא ב-HD, היום הקלטתי סרט משנות ה-70 ב-HD בערוצי הסרטים של yes, ולא לשכוח שרוב הסרטים בMGM הם עתיקי יומין וכולם שם ב-HD.
...
רוב הסיכויים שסרטים ישנים מעל 5 שנים בכלל עוברים תהליך של UPSCALE ככה שזה לא HD טהור..
שלא לדבר על סרטים בני 10 ומעלה..
...
UserName כתב:menif כתב:
ותאמין לי שבאינטרנט סרטים ישנים קשה למצוא ב-HD, היום הקלטתי סרט משנות ה-70 ב-HD בערוצי הסרטים של yes, ולא לשכוח שרוב הסרטים בMGM הם עתיקי יומין וכולם שם ב-HD.
...
רוב הסיכויים שסרטים ישנים מעל 5 שנים בכלל עוברים תהליך של UPSCALE ככה שזה לא HD טהור..
שלא לדבר על סרטים בני 10 ומעלה..
...
ממש לא, yesHD1, yesHD2 ו-MGMHD משדרים HD רצוף, שלא כמו ערוצי הסדרות שמתואמים עם הערוצים המקוריים ובכך יש בהם תכנים שלא צולמו ב-SD, סרטי קולנוע מאז ומתמיד צולמו ברזולוציה ענקית, אז אולי DOWNSCALE אם כבר.
ואם היה לי מקום עוד ברוחב פס לא הייתי מבזבז אותו על ערוץ פורנו.
...
אתה צודק מבחינת הרזולוציה, הסרטים צולמו במקור ברזולוציה ענקית.
אבל זה עדיין לא פוסל UPSCALE בכל מקרה אם כבר מסתכלים על זה ככה
במיוחד לאור העובדה של YES ו HOT יש כבר רישיון על התכנים ב SD (ולא, הם לא מקבלים את הפילם המקוריים) ויש להם רצון לחסוך כמה שיותר
יש סיכוי לא קטן שסרטים ישנים עברו UPSCALE רק כדי לחסוך קנייה נוספת למרות שהם קיימים ב HD
ובתאכלס בגלל כל הוויכוח חסר פואנטה על ערוץ פורנו, אני חייב להגיד מבחינה כלכלית אני חושב שזה מאד משתלם להם,
ורוחב פס?
אתם בעצמכם אמרתם שזה ערוץ שפועל רק בלילה, ומשלמים עליו בנפרד, אתם באמת חושבים שהם מפסידים עליו?