ספורט5HD מול ערוץ 1 HD
על השניה הראשונה שמתי לב להבדל באיכות.
רק היום קניתי את הפלטינום כדי לנסות.
אם ככה ראיתם גם את ליגת האלופות והספרדית אני לא מקנא.
זה לא HD.
בתקריבים זה ניראה טוב אפילו טוב מאוד, באופן כללי רמה נמוכה בהשוואה למה ש1HD הביאו לנו.
אני מתנחם ש5HD קנו רק 8 משחקים.
עם מי אפשר לדבר בכלל??? מי אחראי ישירות לאיכות הזאת שאמורה להתקבל מאותו פיד?
אני עובר ל22, חוזר ל5HD ויש רגעים שההבדלים כמעט ולא נראים לעין.
לעומת זאת שידור 1 רגיל ו1HD זה שמיים וארץ.
אגב מי זה האח התאום של אוחנה בצוות הגרמני?
רק היום קניתי את הפלטינום כדי לנסות.
אם ככה ראיתם גם את ליגת האלופות והספרדית אני לא מקנא.
זה לא HD.
בתקריבים זה ניראה טוב אפילו טוב מאוד, באופן כללי רמה נמוכה בהשוואה למה ש1HD הביאו לנו.
אני מתנחם ש5HD קנו רק 8 משחקים.
עם מי אפשר לדבר בכלל??? מי אחראי ישירות לאיכות הזאת שאמורה להתקבל מאותו פיד?
אני עובר ל22, חוזר ל5HD ויש רגעים שההבדלים כמעט ולא נראים לעין.
לעומת זאת שידור 1 רגיל ו1HD זה שמיים וארץ.
אגב מי זה האח התאום של אוחנה בצוות הגרמני?
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אולי האיכות טיפה פחות טובה (לדעתי).
אבל עדיין רואים שזה HD בלי ספק.
יש משהו בהוט שטוען שהאיכות הרבה פחות טובה,
או שכולם ביס?
אבל עדיין רואים שזה HD בלי ספק.
יש משהו בהוט שטוען שהאיכות הרבה פחות טובה,
או שכולם ביס?
זה פשוט מייאש...
אבל לפחות עכשיו אנחנו יודעים את האמת - ערוץ ספורט HD לא משדר באיכות HD - וזה באשמתו.
לא יודע אם הם קונים פיד של SD ועושים אפסקייל, אם יש להם איזה פילטר מיותר בדרך, אם הם סתם לא יודעים מה הם עושים או כל סיבה אחרת - והאמת שגם לא איכפת לי.
אם יש פה מישהו עם רקע משפטי - לדעתי יש כאן עילה לתביעה ייצוגית - סה"כ הם גובים כסף על שידור HD, מצהירים על שידור HD - ומספקים שידור SD. מישהו צריך לתת להם :
אבל לפחות עכשיו אנחנו יודעים את האמת - ערוץ ספורט HD לא משדר באיכות HD - וזה באשמתו.
לא יודע אם הם קונים פיד של SD ועושים אפסקייל, אם יש להם איזה פילטר מיותר בדרך, אם הם סתם לא יודעים מה הם עושים או כל סיבה אחרת - והאמת שגם לא איכפת לי.
אם יש פה מישהו עם רקע משפטי - לדעתי יש כאן עילה לתביעה ייצוגית - סה"כ הם גובים כסף על שידור HD, מצהירים על שידור HD - ומספקים שידור SD. מישהו צריך לתת להם :
bporat כתב:זה פשוט מייאש...![]()
אם יש פה מישהו עם רקע משפטי - לדעתי יש כאן עילה לתביעה ייצוגית - סה"כ הם גובים כסף על שידור HD, מצהירים על שידור HD - ומספקים שידור SD. מישהו צריך לתת להם :...
ורק לחשוב שהיינו צריכים לקבל עונה שלמה של צ'מפיונס וליגה ספרדתית באיכות של ערוץ 511
נשבר הז**ן מהם סופית!
הנה הקלטה קצרה מערוץ שווצרי שמשדר 720P 50FPS ו5.1 
http://www.fileflyer.com/view/VzU7qBR
איך ההבדלים?
איך ההבדלים?
וואי בדיוק המצב שלי.mayahaz1 כתב:איך נפלתי בפח..
אמרתי ניתן להם צ'אנס (אחרי שקראתי את כל התלונות על שידורי הליגה הספרדית) והזמנתי את הערוץ בשעה 8 בערב
אכלתי אותה ולחשוב שעל זה הם גובים 35 ש"ח לחודש
פשוט בושה..זרקתי סתם כסף-זו הרגשתי כעת...
עשכיו מול מי יש להתלונן? אף אחד
אין למי לפנות
זה פשוט מעצבן.
דר"א אני יכול להבין אנשים ששילמו כדי לראות ליגה ספרדית כי השידורי SD של ערוץ הספורט הם זוועה.
הדשא נראה זרחני.
יש שידורים שבכלל נראה שמועברים בסטרים מה YOUTUBE
הערוץ הזה פשוט משתין עלינו ואנחנו מקבלים הכל בכיף
אין בכלל מה להשוות. זה נראה כאילו ששידרו שם משחק אחר.... גם אצלך נגמר ב- 4:0 ?vic1234 כתב:הנה הקלטה קצרה מערוץ שווצרי שמשדר 720P 50FPS ו5.1
איך ההבדלים?...