tomer_h כתב:כן, שיחקתי עם ה-move וההרגשה ממש מוזרה, עוד צריך להתרגל, במיוחד שאין לי את הנביגטור ולשחק עם השלט הרגיל ביד אחת זה די קשה.
זה משחק קילזון ראשון שאני משחק והאווירה מאוד דומה ל-COD שאני מאוד אוהב. הפרמטר המנצח מבחינתי יהיה השימוש ב-Move כי לדעתי אין כמו מקלדת ועכבר למשחקים האלה, אבל השיתוף של המוב יחד עם הרובה המיוחד שראיתי שיוצא למשחק יכול להיות מאוד מאוד מעניין.
Pavelz - לא נראה לי. תרשום את דבריי ותבדוק אותם עוד חצי שנה-שנה, המשחק הזה יהיה הצלחה. כמעט כל משחק להיט בלעדי ל PS3 מקבל באנדל, ע"ע UNCHARTED למינהם ועוד.
Huber כתב:Pavelz - לא נראה לי. תרשום את דבריי ותבדוק אותם עוד חצי שנה-שנה, המשחק הזה יהיה הצלחה. כמעט כל משחק להיט בלעדי ל PS3 מקבל באנדל, ע"ע UNCHARTED למינהם ועוד.
...
אם אני לא טועה Uncharted הצטרף לבנדלים בשלב יותר מאוחר של ה market cycle שלו. לא איכשהו יצא.
יכול להיות שאני טועה.
הדמו די אכזב אותי. אני מאד מקווה שזו לא הרמה של המוצר הסופי.
ראשית, מבחינה ויזואלית הוא לא נראה שונה מהותית מ KZ2 לדעתי. מה גם שראיתי לא מעט דברים לא מלוטשים ומרושלים,
כמו כתמי דם על השלג שהטקסטורה והצבע שלהם נראים כאילו ממש לקחו אותם מאיזה משחק כושל מה- PS2..
בכלל, הכל חסר ליטוש ונראה לא ממש משכנע לדעתי.
שוב, קשה לי להאמין שזה נלקח ישירות מהמנוע הסופי של המשחק.. זה נראה כמו משהו חצי גמור משלבים ישנים יותר בפיתוח..
דבר נוסף - הוא פשוט קל ברמות. סיימתי אותו באיזה רבע שעה - עשרים דקות על רמת ה Veteran כשנהרגתי מספר פעמים
בודדות וזה רק בגלל שהייתי חלוד ולא בגלל שהוא איתגר אותי בשום אופן..
בקיצור, אני ממש מקווה שלא כך נראה ומרגיש המשחק הסופי..
זה לא קשור להנאה.. לא אמרתי שלא נהנתי..
אמרתי שני דברים :
1. הוא לא נראה מלוטש מספיק כמו משחק סופי. לפחות לא כמו מה שציפיתי ממנו להיות..
2. הוא קל מאד והתנהגות ה A.I די פאטתית וצפויה האמת..
בכל מקרה, נראה לי שהמשחק הזה דורש את בקר התנועה בנוסף למוב. והרובה בהחלט יוסיף לו עוד יתרון.
אגב - אם יש לכם מישהו בארה"ב, אז המחיר באמזון הוא 60$, ומקבלים 20$ קרדיט לרכישה של מוצרים באמזון, כך שזה יוצא בערך 40$. בהחלט משתלם לעומת המחיר בארץ (אני חישבתי הפרש של 223 שקלים על המחיר של 367ש"ח בארץ, שזה בדיוק פי 2.5 מהמחיר עם הדיל הזה באמזון).
הוא דורש את הNav controller. שיחקתי בדמו בצורה הזאת.
אני חושב שזאת חווית משחק שונה ומרעננת.
הזמנתי כבר את המשחק, שאמור להגיע בימים הקרובים, והזמנתי היום את הרובה.
המשחק אמור להיות זמין רישמית בחנויות. המשחק מקבל כרגע ציון ממוצע של 84 בביקורות באופן די הזוי מכיוון שהוא אמור להיות שיפור של השני בסידרה שקיבל ממוצע ביקורות של 91.