idabari כתב:אנחנו יושבים כל המשפחה ומשפשפים את העיניים.
אין שום בעיה של חוסר קליטה והשידור חלק ולא נעצר.
מה גם, שיש כתבות חוץ שנראות ב- HD (יכול להיות שיש עוד ציוד צילום חוץ מזה של מזמור?).
מה שכן, יש מעט בעיות סאונד.
...
למזמור מה שיש זאת ניידת שידור עם ציוד HD.
ציוד לצילום חוץ (ENG) יש כבר מזמן בארץ ושימש למשל לצלם דברים כמו דרמות (סרוגים, רבעיית רן...), לצלם כתבות חוץ של ערוץ 5HD ועוד הרבה תכנים מקומיים שקיימים בHD כבר כמה שנים.
שמי איל שינדלר ואני איש הסאונד של מזמור HD.
החברה שלנו מספקת לערוץ אחד את מכלול שרותי הוידאו והסאונד לשידור המונדיאל. כולל הניידת, המצלמות באולפן, חדרי עריכה בHD, שרת וידאו להקלטת השידורים, מצלמות ENG לצילום כתבות, מצלמת HD לאולפן תל אביב ועוד.
חברת שגב ספורט מספקת את שרותי הגרפיקה והסטטיסטיקה וצוות של ערוץ אחד מתפעל את כל המערכת תחת הדרכתנו ותמיכתנו.
את השבועיים האחרונים העברתי עם עוד כמה מאנשי מזמור ועוד רבים מאנשי ערוץ אחד בהקמת אולפן המונדיאל.
אני באופן אישי שמח על הפרגון שלכם ואני גם שמח לקבל את ההערות שלכם. רק שתדעו שיש מי שקורא ומתייחס וגם מנסה לתקן כשאפשר.
(למשל הפרשי העוצמות בין ערוץ 11 ו-511, הדיליי של השדרנים במגרשים וכו'...)
לי נראה שהשידור הזה הולך להתחיל עידן חדש וחד הרבה יותר בטלווזיה בישראל והתחושה שלי היא שבקרוב מאוד גם שאר ערוצי הברודקאסט יתחילו בשידורי HD.
מונדיאל נעים לכולם
איל
משהו שדי מציק לי במשחקים - הRELAY של השידור לפי מה שהבנתי הוא של איזושהי תחנה אירופאית, הבעיה היא שכשמראים למשל את הפרטים של המשחק של התחנה האירופאית רואים שיש דילאי בין השעון של ערוץ 1 לשעון של הRELAY.
דבר אחר שמציק זה שהמוד של הנקודות נמצא בקצה העליון של המסך, אי אפשר לשים אותו למטה? כי זה פשוט מציק בעין.
UserName כתב:משהו שדי מציק לי במשחקים - הRELAY של השידור לפי מה שהבנתי הוא של איזושהי תחנה אירופאית, הבעיה היא שכשמראים למשל את הפרטים של המשחק של התחנה האירופאית רואים שיש דילאי בין השעון של ערוץ 1 לשעון של הRELAY.
דבר אחר שמציק זה שהמוד של הנקודות נמצא בקצה העליון של המסך, אי אפשר לשים אותו למטה? כי זה פשוט מציק בעין.
...
אם תשים לב, מידי פעם (בהבקעת גול/מחצית וכו') קופץ באר עם התוצאה הנוכחית (מגיע עם ה-feed), כך שאם הבאר של הערוץ הראשון יהיה במקום הזה (למטה במרכז), זה יצור באר על באר ויראה לא טוב.
פשוט מדהים !!!!!1
אני מאוד מקווה שהם יבינו את הקפיצה שהם עשו ושימשיכו לשדר לפחות מבט ב HD
עכשיו שיש אולפן חדש כל כך יפה , פשוט שישתמשו בו לאחר המונדיאל לשאר התוכניות
מקווה מאוד שזה לא עוד חלום שיעלם לנו בעוד כחודש לכשיסתיים המונדיאל
ישר כח ערוץ 1 !!
ומי שלא שילם אגרה זו בהחלט הזדמנות טובה לשלם
כי עכשיו באמת ניתן לאמר שיש תמורה בעד האגרה
תרגיע, תרגיע. שום דבר שם לא של הרשות. כל הציוד שכור. מבט בHD? אפילו SKY UK עברו לשדר חדשות ב HD רק לפני חודש. זה ייקח עוד הרבה זמן, אם הרשות בכלל תחזיק מעמד.
מסתבר שכן קיימת בעיה בקליטת/שידור התוכן ב-511 באזורים ובשעות מסויימות (HOT).
אתמול בערב זה היה סיוט (רמת גן קרוב לכפר המכביה) לצפות במשחק האחרון באפיק 511. השידור נתקה כל שתי דקות עם הופעת מסך התקלה "אין קליטה".
דיברתי עם התמיכה הטכנית של HOT והם מסרו שזו בעיה כללית ומנסים לפתור אותה - משום מה אני בספק שמנסים... אני מאמין שהטכנאים של הוט לא ממהרים לשום מקום כי יש להם YES בבית...
nils3373 כתב:דיברתי עם התמיכה הטכנית של HOT והם מסרו שזו בעיה כללית ומנסים לפתור אותה - משום מה אני בספק שמנסים... אני מאמין שהטכנאים של הוט לא ממהרים לשום מקום כי יש להם YES בבית...
...
וואו אתה ממש אדם דיכאוני, קצת אמון במערכת. הוט לרוב פותרים תקלות במהרה דווקא.
וגם אצל יס יש תקלות כך שזה לא משנה מה יש לטכנאים בבית.
nils3373 כתב:דיברתי עם התמיכה הטכנית של HOT והם מסרו שזו בעיה כללית ומנסים לפתור אותה - משום מה אני בספק שמנסים... אני מאמין שהטכנאים של הוט לא ממהרים לשום מקום כי יש להם YES בבית...
...
וואו אתה ממש אדם דיכאוני, קצת אמון במערכת. הוט לרוב פותרים תקלות במהרה דווקא.
וגם אצל יס יש תקלות כך שזה לא משנה מה יש לטכנאים בבית.
...
אם היה לך מושג איזה בעיות עברתי איתם ועדיין עובר אז לא היתה מוציא את המשפט הזה כאן. אין לי אפילו כח לפרט אחוז בודד מהבעיות הנ"ל.
nils3373 כתב:מסתבר שכן קיימת בעיה בקליטת/שידור התוכן ב-511 באזורים ובשעות מסויימות (HOT).
אתמול בערב זה היה סיוט (רמת גן קרוב לכפר המכביה) לצפות במשחק האחרון באפיק 511. השידור נתקה כל שתי דקות עם הופעת מסך התקלה "אין קליטה".
דיברתי עם התמיכה הטכנית של HOT והם מסרו שזו בעיה כללית ומנסים לפתור אותה - משום מה אני בספק שמנסים... אני מאמין שהטכנאים של הוט לא ממהרים לשום מקום כי יש להם YES בבית...
...
צפיתי במשחק של 21:30 מתחילתו ועד סופו דרך ממיר Hot HD ללא שום בעיה ( אני מנס-ציונה )
אני מאוד מקווה שהן לא יתחילו להופיע אצלי ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי