מישהו יכול להסביר מה מיניליין עושה ?
WTF-אתם טוחנים פשוט מים
,כל עוד המכשיר הוא של מיני-ליין(לכל מכשיר יש סריאלי יחודי),ורטפון התקינו לך הם יכולים לרשום מה שבאה להם,זה לא יעמוד במבחן של שום בית משפט,נקודה.אתם תקבלו את האחריות שהוא מציר על המוצרים שלו.
במידה והסריאלי של המכשיר הוא לא מייבוא שלהם,אז ברור שמיניליין לא מחוייב כלפיכם בכלום,לתקן בשימחה יתקנו לך במחיר מופקע.
בכל תגובה אני חזרתי על צורת ניהול שלהם,ובטיפול הכושל שלהם במותג האדיר הזה SAMSUNG,וסמסונג זה לא רק מסכי LCD,לא פלא שהם על מדף למכירה/או הכנסת שותף.אבל ללא קשר למיניליין,כל היבואנים יורים לכל הכיוונים,ניסו לשים לוגו ליד חנויות מורשים בזאפ (עלה להם הון תועפות,עם אפס אפקטיוויות) הם לא בידיוק יודעים להתמודד עם מה שהאינטרנט עשה בשוק מוצרי חשמל.
והשוואה לארה"ב זה לא רלוונטי,בארצנו אין אחריות יצרן.
אני לפני שנה וחצי רכשתי ישירות ממיניליין דרך וואלה שופס,כי היו יותר זולים מפרללי,עם כל הסלידה שלי ממיני-ליין והקבלן שרות שלהם רטפון,כי בבמידת הצורך יהיה אפשר ללחוץ על מיני ליין דרך היצרן.
שנה וחצי נהנה מהמוצר,במיוחד שעברתי לצלחת פרטית,ועדיין מתפלל שלא אזדקק לשרות שלהם.
במידה והסריאלי של המכשיר הוא לא מייבוא שלהם,אז ברור שמיניליין לא מחוייב כלפיכם בכלום,לתקן בשימחה יתקנו לך במחיר מופקע.
בכל תגובה אני חזרתי על צורת ניהול שלהם,ובטיפול הכושל שלהם במותג האדיר הזה SAMSUNG,וסמסונג זה לא רק מסכי LCD,לא פלא שהם על מדף למכירה/או הכנסת שותף.אבל ללא קשר למיניליין,כל היבואנים יורים לכל הכיוונים,ניסו לשים לוגו ליד חנויות מורשים בזאפ (עלה להם הון תועפות,עם אפס אפקטיוויות) הם לא בידיוק יודעים להתמודד עם מה שהאינטרנט עשה בשוק מוצרי חשמל.
והשוואה לארה"ב זה לא רלוונטי,בארצנו אין אחריות יצרן.
אני לפני שנה וחצי רכשתי ישירות ממיניליין דרך וואלה שופס,כי היו יותר זולים מפרללי,עם כל הסלידה שלי ממיני-ליין והקבלן שרות שלהם רטפון,כי בבמידת הצורך יהיה אפשר ללחוץ על מיני ליין דרך היצרן.
שנה וחצי נהנה מהמוצר,במיוחד שעברתי לצלחת פרטית,ועדיין מתפלל שלא אזדקק לשרות שלהם.
אתה סתם מתעצבן
אם כל קניה של מוצר אנשים צריכים לחשוב שבמקרה תקלה הם צריכים בית משפט זה ביזיון למוצר ולחברה
מיני ליין כותבים בפרוש באתר שלהם ואני מצטט (כניראה לא קראת את זה לפי דבריך) .
ואני לא מתייחס ליבוא מקביל - שזה ברור שזה לא קשור אליהם !!
אם כל קניה של מוצר אנשים צריכים לחשוב שבמקרה תקלה הם צריכים בית משפט זה ביזיון למוצר ולחברה
מיני ליין כותבים בפרוש באתר שלהם ואני מצטט (כניראה לא קראת את זה לפי דבריך) .
ואני לא מתייחס ליבוא מקביל - שזה ברור שזה לא קשור אליהם !!
אתרי האינטרנט המפורטים כאן אינם מורשים ע"י סמליין בע"מ.
בנוסף, מוצרים הנרכשים מאתרי האינטרנט הבלתי מורשים המפורטים כאן, בכל מקרה לא יהיו זכאים ליהנות מהאחריות המורחבת, אותה מעניקה סמליין בע"מ רק למוצרים הנרכשים ע"י הלקוח ישירות באתרי אינטרנט מורשים בלבד (כלומר, גם אם יתברר שמוצר כלשהו זכאי לאחריות המינימאלית הקבועה בחוק הגנת הצרכן, בכל מקרה לא תחול לגביו האחריות המורחבת, אותה מעניקה סמליין בע"מ רק למוצר הנרכש ע"י הלקוח ישירות באתרי אינטרנט מורשים בלבד)....
לפי היגיון שלך מה דינו של מוצר:
מקרה א': שנירכש לפני חצי שנה מאתר מסויים,שנכון להיום "לא מורשה" ,אבל בזמנו המוצר היה של מיני ליין וגם נפתח לידי רטפון ויש סימוכין לזה ?
מקרה ב':נירכש היום,אפילו שהאתר "לא מורשה",אבל כמו במקרה הקודם זה של מיני ליין ?
ברור שעדיף לא להגיע לבית משפט,ולשניה לא מצפה שמיני ליין יתנו אחריות מורחבת על מוצר שלא היגיע דרכם,אבל כולנו יודעים את תרגילי "חוזה אחיד" של כל החברות הגדולות במשק שמשרת את ה"שיטת המצליח" שלהם,שמקפחים את הצרכן מכל הבחינות,והם יודעים ש-99% מהצרכנים לא ילכו איתם לבית משפט.
כל זה עדיין לא מכשיר את התרגילים שלהם.
אין שחור/לבן במציואת.
מקרה א': שנירכש לפני חצי שנה מאתר מסויים,שנכון להיום "לא מורשה" ,אבל בזמנו המוצר היה של מיני ליין וגם נפתח לידי רטפון ויש סימוכין לזה ?
מקרה ב':נירכש היום,אפילו שהאתר "לא מורשה",אבל כמו במקרה הקודם זה של מיני ליין ?
ברור שעדיף לא להגיע לבית משפט,ולשניה לא מצפה שמיני ליין יתנו אחריות מורחבת על מוצר שלא היגיע דרכם,אבל כולנו יודעים את תרגילי "חוזה אחיד" של כל החברות הגדולות במשק שמשרת את ה"שיטת המצליח" שלהם,שמקפחים את הצרכן מכל הבחינות,והם יודעים ש-99% מהצרכנים לא ילכו איתם לבית משפט.
כל זה עדיין לא מכשיר את התרגילים שלהם.
אין שחור/לבן במציואת.
אני רק יודע שמה שהולך פה מראה כמה היבואן הזה מסוכן ולא כדאי להתעסק איתו
יש גם חנויות רבות מאוד שלא מופיעות לא ברשימה של המורשות ולא ברשימה של הלא מורשות
מה עם כל בעלי העסקים הקטנים ???
ולשאלותך - עצם זה שאתה שואל אותם ויש חוסר וודאות אם יש לך אחריות או לו למוצר ששילמת את כספך עליו
כבר מראה שיש פה בעיה חמורה עם כל ההתנהלות של היבואן הזה .
ההיגיון שלי אומר שאתה בבעיה ואני מקווה שלא תצתרך להתעסק עם השירות שלהם לעולם
ועד 120 למסך שלך .
ושמור על קשר עם העורך דין שלך אין לדעת .
יש גם חנויות רבות מאוד שלא מופיעות לא ברשימה של המורשות ולא ברשימה של הלא מורשות
מה עם כל בעלי העסקים הקטנים ???
ולשאלותך - עצם זה שאתה שואל אותם ויש חוסר וודאות אם יש לך אחריות או לו למוצר ששילמת את כספך עליו
כבר מראה שיש פה בעיה חמורה עם כל ההתנהלות של היבואן הזה .
ההיגיון שלי אומר שאתה בבעיה ואני מקווה שלא תצתרך להתעסק עם השירות שלהם לעולם
ועד 120 למסך שלך .
ושמור על קשר עם העורך דין שלך אין לדעת .
אתה באמת קראתה מה שרשמתי ?viper כתב: אני לא יודע אם המסך שלך באחריות .
מה שבטוח שהתיקון של המסך שלך הוא לשיקול היבואן ....
http://miniline.com/Samsung/?CategoryID=163
WALLASHOPS הוא האתר הראשון ברשימה של מורשים.
אצלי זה שחור לגבי לבן,מחזיק חשבונית של סם-ליין
בחודש האחרון ניסיתי לקנות 4 פעמים פלזמה מיבוא של סמליין .
פעמיים B450 ופעמיים B550 2 הדגמים האלה נגמרו מהמלאי .
4 פעמים שילמתי - 4 פעמים זוכתי !
בסופו של דבר רכשתי את ה B550 מחנות ( קירות+תצוגה) עם אחריות 3 שנים של י.שלום.
אז לפני שסמליין מנופפת את חרב האחריות שלה אולי כדאי שתדאג שהטלויזיות יהיו במלאי .
אז לפני שסמליין מנופפת את חרב האחריות שלה אולי כדאי שתדאג שהטלויזיות יהיו במלאי .
אתה מאשים את סמליין בזה? למה אתה לא מוודא שיש את הטלוויזיה במלאי לפני התשלום?golanh כתב:בחודש האחרון ניסיתי לקנות 4 פעמים פלזמה מיבוא של סמליין .
אז לפני שסמליין מנופפת את חרב האחריות שלה אולי כדאי שתדאג שהטלויזיות יהיו במלאי ....
אם כבר, זו אשמת החנויות שלא מעדכנות את המוצרים שהן מציעות.
סליחה !?
ראשית זה לא עניין של "להאשים" אני לא רוצה מהם כלום .
זה סתם התנהלות קפקאית של סמליין .
גם בנענעשופס ו p1000 צריך לבדוק מלאי ?
גם בחנויות מורשות צריך לבדוק מלאי ?
נראה לי שהם עשו פדיחה עם סידרה C החדשה ובעצם רוצים להראות שהם קיימים לפני המונדיאל עם מחסור רציני בדגמים המובילים שלהם .
הם לא רוצים להיות מסווגים בליגה של המסכים היקרים להחריד ( led למינהם ) אז עדיין אתה רואה את דגמי הכניסה "כאילו" במלאי .
נראה לי שהם עשו פדיחה עם סידרה C החדשה ובעצם רוצים להראות שהם קיימים לפני המונדיאל עם מחסור רציני בדגמים המובילים שלהם .
הם לא רוצים להיות מסווגים בליגה של המסכים היקרים להחריד ( led למינהם ) אז עדיין אתה רואה את דגמי הכניסה "כאילו" במלאי .
לי קרה אותו הדבר עם הדגמים של פילפס משנה שעברה, אחרי שהזמנתי (בלי פרטי תשלום) התקשרו אלי למחרת והודיעו שאין את הדגם במלאי. פעמיים. ובכל פעם באותו היום הורידו את הדף של המוצר מהאתר. אז כן - הרבה פעמים החנויות לא מודעות לזה שהמוצר נגמר עד שמישהו מזמין.golanh כתב:סליחה !?
הם לא רוצים להיות מסווגים בליגה של המסכים היקרים להחריד ( led למינהם ) אז עדיין אתה רואה את דגמי הכניסה "כאילו" במלאי ....
בכל מקרה אני מסכים שהיבואן פישל עם הדגמים החדשים, הם היו צריכים להיות כאן כבר מזמן.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
ייבוא אישי?dor8 כתב:אני לא חיכיתי למיני ליין...
צריך לקבל את הC8000 שלי עד סוף השבוע . היא מחכה לשחרור בנמל.
ואני כבר לא יכול לחכות..................
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
לכל החברים שכתבו שמעשה כזה של סמלין "לא יעמוד בבית משפט"....הצחקתם אותם....
סמליין לא מפחדים מבתי משפט, יש נגדם המון תביעות ובטוח שהם מעסיקים עו"ד שעובד פול טיים ג'וב...
יותר תביעה או פחות תביעה זה לא מזיז להם את הקצה של הXXX.
הם שוב מוכיחים במעשה הנדון שהם מחפשים בכל דרך אפשרית כיצד ניתן להתחמק מלתת אחריות ושירות.
כך גם ההתנהלות שלהם עם מעבדות השירות והתיקונים שלהם...
רטפון נותנים את ה"שירות" במעבדה שהטכנאים שלה עם ידע טכני שואף לאפס (שוחחתי עם כמה טכנאים שם בעבר והם בקושי הכירו את התכונות של המסך שקניתי). לא מזמן הבנתי שהם בכלל בבעלות פל...
נראה אותך ברגע שיש לך תקלה, לך חפש את החברים שלך כשאחד זורק אותך על השני...מיניליין/סמליין/רטפון/פל ואלוהים יודע מי עוד...
סמליין לא מפחדים מבתי משפט, יש נגדם המון תביעות ובטוח שהם מעסיקים עו"ד שעובד פול טיים ג'וב...
יותר תביעה או פחות תביעה זה לא מזיז להם את הקצה של הXXX.
הם שוב מוכיחים במעשה הנדון שהם מחפשים בכל דרך אפשרית כיצד ניתן להתחמק מלתת אחריות ושירות.
כך גם ההתנהלות שלהם עם מעבדות השירות והתיקונים שלהם...
רטפון נותנים את ה"שירות" במעבדה שהטכנאים שלה עם ידע טכני שואף לאפס (שוחחתי עם כמה טכנאים שם בעבר והם בקושי הכירו את התכונות של המסך שקניתי). לא מזמן הבנתי שהם בכלל בבעלות פל...
נראה אותך ברגע שיש לך תקלה, לך חפש את החברים שלך כשאחד זורק אותך על השני...מיניליין/סמליין/רטפון/פל ואלוהים יודע מי עוד...
לא , קניתי בחנות שכנראה לא כל כך אוהבים אותה פה בפורום משום מה..טלHD כתב:ייבוא אישי?dor8 כתב:אני לא חיכיתי למיני ליין...
צריך לקבל את הC8000 שלי עד סוף השבוע . היא מחכה לשחרור בנמל.
ואני כבר לא יכול לחכות.....................
כשכותבים את השם שלה באנגלית מקבלים : ******** ( די וי די סנטר כרמיאל ) .
החנות נותנת שנתיים אחריות . ( לא של מיני ליין כמובן ) .