מעוניין לרכוש טלוויזיה פלאסמה/LCD בגודל 42, אנא הכנסו להמלצה
-
balbador
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
אוקיי,
הוחלט ללכת על הפנסוניק PWD8 !
אני מבין שכניסת HDMI לא רלוונטית כרגע ולכן לא אשקיע כסף בלהוסיף אותה.
אם אני מוסיף לטלוויזיה הזאת כניסת SCART, האם תשאר לי כניסה(סלוט פנוי) או שבעצם השתמשתי בכל הסלוטים ?
הוחלט ללכת על הפנסוניק PWD8 !
אני מבין שכניסת HDMI לא רלוונטית כרגע ולכן לא אשקיע כסף בלהוסיף אותה.
אם אני מוסיף לטלוויזיה הזאת כניסת SCART, האם תשאר לי כניסה(סלוט פנוי) או שבעצם השתמשתי בכל הסלוטים ?
-
balbador
-
- חבר פעיל

אשמח אם מישהו יודע את התשובה
תגידו מה ההבדל בין PHD8 ל PWD 8 ? וגם מבחינת מחירים ?
תגידו מה ההבדל בין PHD8 ל PWD 8 ? וגם מבחינת מחירים ?
-
balbador
-
- חבר פעיל

האם זו לא תהיה טעות לקנות את ה PWD8 , כיוון שהיא EDTV וזה נראה כאילו עוברים לHD?
- lito
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1129
בלבדור
תחליט מה התקציב שלך. אם התקציב שלך הוא כפי שאמרת, ה PWD8 היא בחירה מצויינת. אם אתה יכול להרחיב אותו ל 20,000 אז יש לך מבצע מאוד מפתה באתר (NEC XR4) וכמובן PANASONIC 42PHD8 היא בחירה מצויינת.
-
balbador
-
- חבר פעיל

כרגע אני יכול להשיג את ה PWD ב 10...ככה שזה להכפיל את הסכום....לא נראה לי מציאותי....
שידורי HD יראו גרוע על EDTV ב PWD8 ?
האם אתה יודע את התשובה לשאלה הקודמת שלי ? - אם אני מזמין את הPWD8 עם יציאת SCART מאחורה,זה אומר שהשתמשתי בכל הסלוטים או שיש אחד פנוי עדיין ?
שידורי HD יראו גרוע על EDTV ב PWD8 ?
האם אתה יודע את התשובה לשאלה הקודמת שלי ? - אם אני מזמין את הPWD8 עם יציאת SCART מאחורה,זה אומר שהשתמשתי בכל הסלוטים או שיש אחד פנוי עדיין ?
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
אם אתה מזמין בנוסף כניסת SCART לא ישאר לך סלוט פנוי מאחר והפלזמה מגיעה עם הסלוט הכפול.
שידורי HD נראים מצויין על ה PW8 ועוד יותר מצויין על PHD8
שידורי HD נראים מצויין על ה PW8 ועוד יותר מצויין על PHD8
- lito
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1129
מה פתעום גרוע????
זה ייראה טוב מאוד, בוודאי שיותר טוב מהשידורים הרגילים. תנסה לעשות חיפוש בפורומים לפי PWD8, HD. יש כמה אנשים שאהבו מאוד תכנים של HD במסך זה אף על פי שזה לא HD.
אם אתה מקבל את ה מודול הרגיל (מודול הכפול) ואתה מוסיף את הSCART אתה אכן השתמשת בכל הסלוטים. אם אתה מזמין במקום זה שני מודולים קטנים אני לא בטוח אם נשארים לך אז סלוט אחד או שניים. תעשה חיפוש בפורומים לפי סלוט כפול, יש שירשור.
נראה לי ששני הסלוטים הקטנים שאפשר לבקש במקום הכפול הם SVIDEO/COMPOSITE ו COMPONENT.
אבל תקרא מה שכתבו קודם ומה שכתבתי גם אני. אתה יכול לחבר את הממיר ב SVIDEO וה DVD ב COMPONENT ויהיה לך תמונה טובה מאוד. או להיפך, ז.א. לחבר את ה DVD ב SVIDEO והממיר ב RGB עם כבל SCART TO 4BNC וזה גם מצויין. כבל SCART TO BNC אפשר ללהרכיב לבד עם כבל SCART TO 4RCA ולחבר את הקונקטורים BNC או לקנות מוכן.
אני מציע שאם תחליט לקנות את PWD8 תקנה אותה בלי תוספות ותחליט אח"כ. תמיד אפשר להוסיף מאוחר יותר. ותקח בחשבון ש SCART הוא מאוד פרקטי ונח, אבל אותה איכות תמונה אתה משיג עם הכבל שכתבתי קודם.
אם אתה מקבל את ה מודול הרגיל (מודול הכפול) ואתה מוסיף את הSCART אתה אכן השתמשת בכל הסלוטים. אם אתה מזמין במקום זה שני מודולים קטנים אני לא בטוח אם נשארים לך אז סלוט אחד או שניים. תעשה חיפוש בפורומים לפי סלוט כפול, יש שירשור.
נראה לי ששני הסלוטים הקטנים שאפשר לבקש במקום הכפול הם SVIDEO/COMPOSITE ו COMPONENT.
אבל תקרא מה שכתבו קודם ומה שכתבתי גם אני. אתה יכול לחבר את הממיר ב SVIDEO וה DVD ב COMPONENT ויהיה לך תמונה טובה מאוד. או להיפך, ז.א. לחבר את ה DVD ב SVIDEO והממיר ב RGB עם כבל SCART TO 4BNC וזה גם מצויין. כבל SCART TO BNC אפשר ללהרכיב לבד עם כבל SCART TO 4RCA ולחבר את הקונקטורים BNC או לקנות מוכן.
אני מציע שאם תחליט לקנות את PWD8 תקנה אותה בלי תוספות ותחליט אח"כ. תמיד אפשר להוסיף מאוחר יותר. ותקח בחשבון ש SCART הוא מאוד פרקטי ונח, אבל אותה איכות תמונה אתה משיג עם הכבל שכתבתי קודם.
- lironk
-
- חבר מביא חבר

כל מודול בודד תופס מקום אחד כך שאפשר להזמין שלושה מודלים בודדים.
הנה לינק עם כל המודולים :
http://www.av-sales.co.uk/pdf/Brochure-PWD8.pdf
הנה לינק עם כל המודולים :
http://www.av-sales.co.uk/pdf/Brochure-PWD8.pdf
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
חשוב רק לציין (חשתי את זה על בשרי) שמודול ה-HDMI עובד רק ב-SLOT 1 ו-SLOT 2, אבל לא במס' 3!
-
balbador
-
- חבר פעיל

זה אומר שאם מחר אני רוצה להוסיף HDMI אני צריך לפרק את סלוט 1 או 2 להעביר אותו ל 3 ואת ה HDMI להעביר ל1 או 2 ?!!?!?!?
- lironk
-
- חבר מביא חבר

לא סתם נתתי את הלינק, אם תסתכל רשום לך שם איפה אפשר לשים כל מודול לדוגמא HDMI רק בסלוט 1 או 2 , SCART רק בסלוט 1 או 2 וכו.
זה לא כזה סיפור מאחר ואת המודול הכפול ניתן לשים על סלוט 2 ו 3 ומספר 1 נשאר פנוי, במקרה ואתה הולך על 3 מודולים בודדים גם עם זה אין בעיה כי בכל קומבינציה תוכל להשאיר סלוט ל HDMI או SCART ( אלא אם אתה רוצה 3 HDMI )
זה לא כזה סיפור מאחר ואת המודול הכפול ניתן לשים על סלוט 2 ו 3 ומספר 1 נשאר פנוי, במקרה ואתה הולך על 3 מודולים בודדים גם עם זה אין בעיה כי בכל קומבינציה תוכל להשאיר סלוט ל HDMI או SCART ( אלא אם אתה רוצה 3 HDMI )
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
- ofers
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
balbador ,
אתה יכול לשתף אותנו איך ואיפה אתה משיג את ה PWD8 ב 10 ?? או שזו קומבינה סודית...
אתה יכול לשתף אותנו איך ואיפה אתה משיג את ה PWD8 ב 10 ?? או שזו קומבינה סודית...
לא מומחה - אבל מתמחה
- nickname
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
המלצה חמה!
Balbador האם חשוב לך HD?
מכיוון שאם טיפה תעלה את התקציב (או שאולי הקומבינה תעזור גם למסכים אחרים חוץ מפנסוניק) תוכל להשיג כבר מסך HD
עם HDMI כגון סמסנוג S5H
חוץ מזה למה להוסיף את הכניסות האלו ישנן מסכים מצויינים שכבר מגיעים עם הכניסות האלו כגון LG שאמורה להיות במחיר נמוך יותר
מהפנסוניק ולא פחות טובה (אם לא יותר)
מכיוון שאם טיפה תעלה את התקציב (או שאולי הקומבינה תעזור גם למסכים אחרים חוץ מפנסוניק) תוכל להשיג כבר מסך HD
עם HDMI כגון סמסנוג S5H
חוץ מזה למה להוסיף את הכניסות האלו ישנן מסכים מצויינים שכבר מגיעים עם הכניסות האלו כגון LG שאמורה להיות במחיר נמוך יותר
מהפנסוניק ולא פחות טובה (אם לא יותר)