מעוניין לרכוש טלוויזיה פלאסמה/LCD בגודל 42, אנא הכנסו להמלצה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
balbador פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61

שליחה

אוקיי,
הוחלט ללכת על הפנסוניק PWD8 !
אני מבין שכניסת HDMI לא רלוונטית כרגע ולכן לא אשקיע כסף בלהוסיף אותה.
אם אני מוסיף לטלוויזיה הזאת כניסת SCART, האם תשאר לי כניסה(סלוט פנוי) או שבעצם השתמשתי בכל הסלוטים ?

balbador פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אשמח אם מישהו יודע את התשובה :D
תגידו מה ההבדל בין PHD8 ל PWD 8 ? וגם מבחינת מחירים ?

balbador פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

האם זו לא תהיה טעות לקנות את ה PWD8 , כיוון שהיא EDTV וזה נראה כאילו עוברים לHD?

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

בלבדור

שליחה

תחליט מה התקציב שלך. אם התקציב שלך הוא כפי שאמרת, ה PWD8 היא בחירה מצויינת. אם אתה יכול להרחיב אותו ל 20,000 אז יש לך מבצע מאוד מפתה באתר (NEC XR4) וכמובן PANASONIC 42PHD8 היא בחירה מצויינת.

balbador פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

כרגע אני יכול להשיג את ה PWD ב 10...ככה שזה להכפיל את הסכום....לא נראה לי מציאותי....
שידורי HD יראו גרוע על EDTV ב PWD8 ?
האם אתה יודע את התשובה לשאלה הקודמת שלי ? - אם אני מזמין את הPWD8 עם יציאת SCART מאחורה,זה אומר שהשתמשתי בכל הסלוטים או שיש אחד פנוי עדיין ?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049

שליחה

אם אתה מזמין בנוסף כניסת SCART לא ישאר לך סלוט פנוי מאחר והפלזמה מגיעה עם הסלוט הכפול.
שידורי HD נראים מצויין על ה PW8 ועוד יותר מצויין על PHD8

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

מה פתעום גרוע????

שליחה

זה ייראה טוב מאוד, בוודאי שיותר טוב מהשידורים הרגילים. תנסה לעשות חיפוש בפורומים לפי PWD8, HD. יש כמה אנשים שאהבו מאוד תכנים של HD במסך זה אף על פי שזה לא HD.

אם אתה מקבל את ה מודול הרגיל (מודול הכפול) ואתה מוסיף את הSCART אתה אכן השתמשת בכל הסלוטים. אם אתה מזמין במקום זה שני מודולים קטנים אני לא בטוח אם נשארים לך אז סלוט אחד או שניים. תעשה חיפוש בפורומים לפי סלוט כפול, יש שירשור.

נראה לי ששני הסלוטים הקטנים שאפשר לבקש במקום הכפול הם SVIDEO/COMPOSITE ו COMPONENT.

אבל תקרא מה שכתבו קודם ומה שכתבתי גם אני. אתה יכול לחבר את הממיר ב SVIDEO וה DVD ב COMPONENT ויהיה לך תמונה טובה מאוד. או להיפך, ז.א. לחבר את ה DVD ב SVIDEO והממיר ב RGB עם כבל SCART TO 4BNC וזה גם מצויין. כבל SCART TO BNC אפשר ללהרכיב לבד עם כבל SCART TO 4RCA ולחבר את הקונקטורים BNC או לקנות מוכן.

אני מציע שאם תחליט לקנות את PWD8 תקנה אותה בלי תוספות ותחליט אח"כ. תמיד אפשר להוסיף מאוחר יותר. ותקח בחשבון ש SCART הוא מאוד פרקטי ונח, אבל אותה איכות תמונה אתה משיג עם הכבל שכתבתי קודם.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כל מודול בודד תופס מקום אחד כך שאפשר להזמין שלושה מודלים בודדים.

הנה לינק עם כל המודולים :

http://www.av-sales.co.uk/pdf/Brochure-PWD8.pdf

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חשוב רק לציין (חשתי את זה על בשרי) שמודול ה-HDMI עובד רק ב-SLOT 1 ו-SLOT 2, אבל לא במס' 3!

balbador פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

זה אומר שאם מחר אני רוצה להוסיף HDMI אני צריך לפרק את סלוט 1 או 2 להעביר אותו ל 3 ואת ה HDMI להעביר ל1 או 2 ?!!?!?!?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לא סתם נתתי את הלינק, אם תסתכל רשום לך שם איפה אפשר לשים כל מודול לדוגמא HDMI רק בסלוט 1 או 2 , SCART רק בסלוט 1 או 2 וכו.
זה לא כזה סיפור מאחר ואת המודול הכפול ניתן לשים על סלוט 2 ו 3 ומספר 1 נשאר פנוי, במקרה ואתה הולך על 3 מודולים בודדים גם עם זה אין בעיה כי בכל קומבינציה תוכל להשאיר סלוט ל HDMI או SCART ( אלא אם אתה רוצה 3 HDMI )

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור

שליחה

balbador,

נכון מאוד.

ofers
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77

שליחה

balbador ,

אתה יכול לשתף אותנו איך ואיפה אתה משיג את ה PWD8 ב 10 ?? או שזו קומבינה סודית... :wink:
לא מומחה - אבל מתמחה

nickname
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80

המלצה חמה!

שליחה

Balbador האם חשוב לך HD?
מכיוון שאם טיפה תעלה את התקציב (או שאולי הקומבינה תעזור גם למסכים אחרים חוץ מפנסוניק) תוכל להשיג כבר מסך HD
עם HDMI כגון סמסנוג S5H
חוץ מזה למה להוסיף את הכניסות האלו ישנן מסכים מצויינים שכבר מגיעים עם הכניסות האלו כגון LG שאמורה להיות במחיר נמוך יותר
מהפנסוניק ולא פחות טובה (אם לא יותר)

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”