מכשיר ה Xtreamer PRO הושק והמשלוחים התחילו להישלח לרוכשים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ofir_nim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #41 

ds123 כתב:YardenBenlulu, זה לא הדגם החדש. זה הדגם הרגיל בתוספת לצלעות קירור (עד עכשיו הם היו נמכרים בנפרד)
...
DS123,
חבל שאתה עונה תשובה לא בדוקה ומטעה את קוראי הפורום!
דגם Xtreamer SideWinder הינו דגם שונה מהדגם הראשון שיצא, וכולל תמיכה עתידית בפורמטי האודיו החדשים - דבר שאמור להתעדכן ב-FW2.4.
השתדל לעשות בדיקה מקצועית לפני שאתה מגיב בתשובה שכזאת שאינה מבוססת על שום ידע אובייקטיבי!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

ofir_nim כתב:
ds123 כתב:YardenBenlulu, זה לא הדגם החדש. זה הדגם הרגיל בתוספת לצלעות קירור (עד עכשיו הם היו נמכרים בנפרד)
...
DS123,
דגם Xtreamer SideWinder הינו דגם שונה מהדגם הראשון שיצא, וכולל תמיכה עתידית בפורמטי האודיו החדשים - דבר שאמור להתעדכן ב-FW2.4.
השתדל לעשות בדיקה מקצועית לפני שאתה מגיב בתשובה שכזאת שאינה מבוססת על שום ידע אובייקטיבי!
...
מאיפה המידע הזה?
אין דגם שנקרא כך בחנות של xtreamer.net.

ofir_nim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #43 

uriler כתב:
ofir_nim כתב:
...
DS123,
...
מאיפה המידע הזה?
...
ע"פ תגובתו של מנהל הפורום שלהם לאריה ("osherov") - זה כתוב שם במפורש.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #44 

ofir_nim כתב:
...
DS123,
...
מה אתה רוצה ממני? לא ידעתי את זה, וכתבתי את התגובה הזו עוד לפני שפירסמו בפורום שלהם שהעדכון הבא יוסיף גם לדגם ה SIDEWINDER תמיכה בפורמטי האודיו החדשים. אז פעם הבאה, לפני שאתה מטיח האשמות, תבדוק מתי נכתבה ההודעה.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #45 

ofir_nim כתב:
uriler כתב:
ofir_nim כתב:
...
DS123,
...
מאיפה המידע הזה?
...
ע"פ תגובתו של מנהל הפורום שלהם לאריה ("osherov") - זה כתוב שם במפורש.
...
אתה יכול לתת קישור?
אני לא רואה את זה בחיפוש זריז.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #46 

אכן הם דיברו שם על דגם חדש שנקרא Xtreamer Sidewinder שיושק בשבועות הקרובים ויכיל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים:

ציטוט מהמסמך המפורסם שלהם 2010 report & announcement:
[left]"The New Xtreamer Sidewinder model (which will be launched in few weeks is the same model of the 2.5” with a form factor pre-installed
passive cooling solution) will support 7.1CH audio (both DTS MA and Dolby TrueHD) as well - as it is regarded as “new model” in our licensing contract. "[/left]
...
וזה ציטוט מהתגובה שמנהל הפורום שלהם שלח אלי:
[left](4) Xtreamer users will enjoy 7.1 DTS MA and 7.1 Dolby TrueHD passthrough if they own Xtreamer Pro and Xtreamer Sidewinder From Factor model. It required us to license only new models. we simply could not do it for old xtreamer. we gave rebate of 50 euro for 2 months. end of story. We will release it in version 2.4 which is around the corner any day now.[/left]
...
הנה שרשור שמדבר קצת על הנושא הזה:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 25ef4a723c

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #47 

יופי, תודה :)
מעניין שבאג מוכרים את זה עוד לפני שזה הושק בחנות של X... הזוי משהו :D

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #48 

למרות שזה נשמע ככה, עדיין אני הייתי מברר טוב-טוב מול Xtreamer האם הדגם הזה שבאג מוכרים באמת, דרך עידכון קושחה, יתמוך בפורמטים החדשים בעתיד הקרוב. Xtreamer Sidewinder From Factor model

ofir_nim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #49 

ds123 כתב:
ofir_nim כתב:
...
DS123,
...
מה אתה רוצה ממני? לא ידעתי את זה, וכתבתי את התגובה הזו עוד לפני שפירסמו בפורום שלהם שהעדכון הבא יוסיף גם לדגם ה SIDEWINDER תמיכה בפורמטי האודיו החדשים. אז פעם הבאה, לפני שאתה מטיח האשמות, תבדוק מתי נכתבה ההודעה.
...
DS123,
אני בסך הכל רוצה קצת אחריות מקצועית ממי שמגיב בפורום כזה.
מה שכתבת היה על סמך השערתך בלבד ולא על סמך בדיקה מקצועית ועובדות.
גם אם רשמת זאת לפני שהייתה את התגובה לאריה אז כמובן לא ידעת שיש, אבל גם לא ידעת שאין!
מידע כזה מטעה !

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #50 

אופיר,
אני חושב שקצת הגזמת. זה לא נתון שהתפרסם בשום מקום רשמי באתר של Xtreamer ולכן ההנחה שזה לא דגם חדש אלא הדגם הרגיל בתוספת צלעות קירור הוא הגיוני מאוד (לדעתי אם תרים טלפון לבאג ותשאל אותם, אני מסופק שהם יבינו על מה אתה מדבר איתם). חלק ממהות הפורום זה להציג מידע שאתה חושב שהוא נכון בסבירות גבוה ובמידה והוא לא כך מישהו אחר יבוא ויתקן את הטעות.....בדיוק כמו שעשית בשרשור הזה

ofir_nim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #51 

osherov כתב:אופיר,
אני חושב שקצת הגזמת. זה לא נתון שהתפרסם בשום מקום רשמי באתר של Xtreamer ולכן ההנחה שזה לא דגם חדש אלא הדגם הרגיל בתוספת צלעות קירור הוא הגיוני מאוד (לדעתי אם תרים טלפון לבאג ותשאל אותם, אני מסופק שהם יבינו על מה אתה מדבר איתם). חלק ממהות הפורום זה להציג מידע שאתה חושב שהוא נכון בסבירות גבוה ובמידה והוא לא כך מישהו אחר יבוא ויתקן את הטעות.....בדיוק כמו שעשית בשרשור הזה
...

אריה,
אני מבין את טענתך ואכן זכותו של DS123 לענות תשובות ע"פ השערותיו, אך חובתו לרשום כי הדבר מבוסס על השערה, ולא להציג זאת כעובדה מוגמרת כפי שניתן היה להבין מהודעתו - זה לא אחראי מבחינה מקצועית, ובטח כשמדובר באדם שמוגדר בפורום כ"חבר פעיל במיוחד".
ע"פ הניסוח של תשובתו, קיים סיכוי סביר שקוראים אחרים יקבלו החלטות המבוססות על תשובה זו, וזה לא אחראי מצידו.

Eyalg07
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Xtreamer Pro לא נשלח ולא הגיע והמועד נדחה שוב ושוב!!!

שליחה #52 

לידיעת הגולשים בפורום, ה- Xtreamer Pro לא נשלח עד כה ומועד השילוח נדחה שוב ושוב!!!
- הזמנתי את ה PRO באמצע אפריל, אמור היה להשלח אלי עד ל- 1 במאי.
- ב-2 למאי לאחר שפניתי אליהם לקבל את ה- Tracking Number של המשלוח, שלחו לי הודעה שהמשלוח נדחה ל- 14 במאי בגלל האבק הוולקני באיסלנד.
- לאחר שעבר המועד החדש,פניתי אליהם שוב והיום קיבלתי תשובה שהם שמחים לבשר לי כי המשלוח יצא כנראה בסוף מאי.

1. אני מציע לכל הגולשים שלא להזמין את ה-PRO עד שתשמעו מאנשים בישראל שקיבלו אותו והוא אכן עובד.
2. יש לי באופן אישי חוסר אמון באופן שהחברה מתנהלת מול הלקוחות שהזמינו מוצרים ושילמו עליהם. עקב חוסר שקיפות ומסירת מידע חלקי ולעיתים כוזב!! מיותר לציין שאת התשלום מכרטיס האשראי הם גבו מיד לאחר ביצוע הרכישה.
3. הם גם הודיעו לי שלא יעמדו בתנאים נוספים שהופיעו במסמך ה- Terms & Conditions עליו נדרשתי לסמן כי אני מסכים לכל האמור בו. לטענתם מדובר בחוסר הבנה למרות שהדברים מופיעים במפורש בכתב במסמך שלהם.
מדובר בהתחחיבות שלהם לצרף למשלוח אנטנת WIFI חינם ללקוחות Pre buyer ציטוט מהמסמך:
''As a pre-buyer customer you are entitled to get from us 1 free USB WIFI 802.11n as a gift. This gift will be attached to your shipped unit.'
4. אשמח לקרוא בפורום זה תגובות מאנשים שקיבלו בפועל את מכשיר ה-PRO ולא להסתפק בשמועות מפוקפקות בפורום שהם מפעילים באתר שלהם.

ראו הוזהרתם!!!! :@

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #53 

ziv_r, העורך הראשי של האתר, כבר קיבל את המוצר.
הם התחילו במשלוח למבקרים ולבודקי בטא.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #54 

ofir_nim, באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה ממני . איזה בדיקות רצית שאעשה? לא פורסם בשום מקום, שהולכת לצאת גרסת XTREAMER SIDEWINDER שתתמוך בפורמטי האודיו החדשים. אז מאיפה הייתי אמור לדעת את זה? ברגע שראיתי את ההודעה שלהם בפורום, תיקנתי את דבריי (לא בשרשור הספציפי הזה).

dpklain
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #55 

גם אני קיבלתי את המכשיר אתמול.
עובד יפה מאוד !

Eyalg07
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #56 

האם אתה יכול לגלות מתי הזמנת אותו ומה צריך לעשות בכדי לזרז את המשלוח?
כל עצה תתקבל בברכה
תודה

yakirh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #57 

dpklain כתב:גם אני קיבלתי את המכשיר אתמול.
עובד יפה מאוד !
...
אתה יכול להרחיב? איך השלט? עובד מהר? איך האינטרנט?

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #58 

osherov כתב:אכן הם דיברו שם על דגם חדש שנקרא Xtreamer Sidewinder שיושק בשבועות הקרובים ויכיל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים:

ציטוט מהמסמך המפורסם שלהם 2010 report & announcement:
[left]"The New Xtreamer Sidewinder model (which will be launched in few weeks is the same model of the 2.5” with a form factor pre-installed
passive cooling solution) will support 7.1CH audio (both DTS MA and Dolby TrueHD) as well - as it is regarded as “new model” in our licensing contract. "[/left]
...
וזה ציטוט מהתגובה שמנהל הפורום שלהם שלח אלי:
[left](4) Xtreamer users will enjoy 7.1 DTS MA and 7.1 Dolby TrueHD passthrough if they own Xtreamer Pro and Xtreamer Sidewinder From Factor model. It required us to license only new models. we simply could not do it for old xtreamer. we gave rebate of 50 euro for 2 months. end of story. We will release it in version 2.4 which is around the corner any day now.[/left]
...
הנה שרשור שמדבר קצת על הנושא הזה:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 25ef4a723c
...
אולי מישהו יועיל בטובו לחדד לי את הנקודה של הפורמטים החדשים,כמו שאני מבין מהציטוט הפורמט לא נתמך בשל חוסר רשיון? חשבתי שזו בעייה של חוסר יכולת של הצ'יפ לפענח את הפורמטים החדשים(הכוונה לדור הראשון של Xtreamer)

dpklain
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #59 

השלט עובד יפה מאוד,בהרבה יותר טוב מהשלט
באקסטרימר הרגיל.
הרדיו אינטרנט עובד רציף ,היוטוב עובד חלק.
תחנות הטלויזיה עובדות בחלקם,הערוצים הכחולים
עבדו ללא תקיעות. :lol:
קיבלתי את המכשיר מתנה אז אני לא יודע מתי הזמינו
אותו אבל אני בטוח שלא עשו שום דבר מיוחד כדי
לזרז את העניין.כנראה עניין של מזל שקיבלתי בין הראשונים.
אני בעל סטרימר נוסף,HDX 1000.
לפי דעתי הפרו יותר מהיר ובטח בעל הרבה יותר פונקציות
מה-HDX,עד עכשיו הוא גם מאוד יציב,לא נתקע אף פעם,טפו,טפו,טפו.
אני מחכה לקושחה החדשה ולשאר העדכונים שאמורים להיות בו,
במיוחד Jukebox שיהיה מובנה ולא יצטרך התעסקות עם המחשב
וכל מיני קומבינות.
העברתי את ה-HDX לחדר שינה כדי שאשתי תוכל לראות את הסדרות
שלה והפרו נשאר בחדר טלויזיה.
לילה טוב.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #60 

shay820,
רק עכשיו אני רואה את השאלה שלך,
התשובה היא שעל פי ההסבר שלהם זאת לא מגבלה של חוסר יכולת הצ'יפ לפענח, אלא זה קשור לבעיות שקשורות לרישיון ולחסימה שנעשתה בצ'יפ של RTL (אגב, הם פירסמו שזה היה ניתן לפתיחה גם על המכשירים הישנים, אבל על מנת לעשות זאת היה נדרש לשלוח את כל המכשירים אליהם למעבדה)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”