חמישים שקל? בפחות מ-15 שקל תוכל לרכוש מחבר HDMI (ושיהיה סיני/טורקי/טיווני) שישאיר אותך רגוע להרבה שנים + הרבה שישיות בירה בעודף שישאר לך מ-300 ש"ח.242ariel242 כתב:אתם מצחיקים..חח אם זה משנה מעל חמש מטר אז גם בין מטר למטר וחמש סנטימטר יש הבדל,אך בטח זניח..
לפי דעתי לא צריך להשתולל ולרכוש כבל במאתיים דולר אבל במאתיים שלוש מאות שקל גג..להביא מותג איכותי עם איכות בנייה איכותית ותקנים ובדיקות שהכבל עבר בבקרת איכות זה כבר מרגיע ביחס לכבל בחמישים שקל שיוצר בסין.....
האם לכבל HDMI באורך 3 מטר,יש חשיבות למותג,בשבל איכות התמונה?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
242ariel242,
אני חושב שזה שבזה שהגדרת הוצאה של 200$ כהשתוללות, 300 ש"ח ככבל ממותג איכותי עם בניה איכותית וכבל בחמישים ש"ח ככבל סיני נחות,
עשית לכולנו סדר בבלגן.
ויפה שהתחלת את הפוסט שלך בהערה "אתם מצחיקים"...

אני חושב שזה שבזה שהגדרת הוצאה של 200$ כהשתוללות, 300 ש"ח ככבל ממותג איכותי עם בניה איכותית וכבל בחמישים ש"ח ככבל סיני נחות,
עשית לכולנו סדר בבלגן.
ויפה שהתחלת את הפוסט שלך בהערה "אתם מצחיקים"...
No place like home.......... Theater
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אריאל - מעל מרחק מסוים זה משנה - כי עוצמת האות פוחתת מצד אחד והסיכוי להפרעות עולה מצד שני.
- kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
קראתי את כל הדיון ונשארתי מבולבל! 
אני בדיוק בדילמה אם להשקיע בכבלי HDMI
אם השקעתי במסך 25 וברסיבר 8...
אז לא להשקיע ב2 כבלי HDMI שיעבירו לי 3D אמיתי כמו שצריך?

אני בדיוק בדילמה אם להשקיע בכבלי HDMI
אם השקעתי במסך 25 וברסיבר 8...
אז לא להשקיע ב2 כבלי HDMI שיעבירו לי 3D אמיתי כמו שצריך?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
kingshoko,
אם מדובר על אורך של פחות מ-5 מטרים אז כל כבל יתן לך את אותה התוצאה בדיוק בין אם הוא יעלה 10 ש"ח ובין אם הוא יהיה מצופה בזהב 24 קראט ב-2000 ש"ח. לשיקולך.
אם מדובר על אורך של פחות מ-5 מטרים אז כל כבל יתן לך את אותה התוצאה בדיוק בין אם הוא יעלה 10 ש"ח ובין אם הוא יהיה מצופה בזהב 24 קראט ב-2000 ש"ח. לשיקולך.
- TheTurtle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
יש שני סוגי HDMI רגיל ו HIGHSPEED . הם הפכו את זה ל 4 קטגוריות
HIGHSPEED רגיל סיני מעביר על 10.2GB ב 15 שקל. וגם ב 10 מטרים יפעל יותר טוב מכל מונסטר ב 2000 שקל.
Category 1 HDMI cables are marketed as "Standard" and Category 2 HDMI cables as "High Speed".
בוא נטען גם עוד משהו:
יש לי חבר שקנה כבר HDMI יקר של 300 שקל 3 מטרים, ועף עליו! עף! העיפו אותו בשמיים שזה הכי מדהים שיש! הוא הרי שילם 300.
באתי אליו עם כבל שלי מסין שעלה לי 15 שקל גם 3 מטר אבל HIGHSPEED (לא רק למונסטר יש
מאז אותו יום הבחור החרים לי את הכבל שלי והפציר בי להשאיר את שלי אצלו, הוא לא נוגע יותר בכבל שלו!
הכל בחיים זה ללמוד איזה כבל לקנות. HIGH SPEED סיני, יעשה את העבודה בטוח יותר טוב מכל כבל מונסטר.
מהסיבה הפשוטה שהם לפחות מבינים על מה הם מדברים ויודעים מה הספק הפשוט ובונים לי אותו,
ובמנוסטר מתעופפים לכל כיוון ודיעה בלי באמת לדבר על הטכלס שזה תעבורה נטו.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
מונסטר זה לא פונקצייה להשוואה, משלמים הרבה בשביל השם, תנסה כבלים של אודיו קווסט או קורד, אם הציוד שלך מספיק איכותי אתה תראה את ההבדל, אם הוא לא אז באמת עדיף להשקיע 15 שקל על כבל פשוט.
- shigidar
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
יש לי שתי בעיות עם הפוסט שלך:מאז אותו יום הבחור החרים לי את הכבל שלי והפציר בי להשאיר את שלי אצלו, הוא לא נוגע יותר בכבל שלו! [קורץ] כבר 3 שנים!...
1) אתה כותב על כבל באורך 3 מטר ומזה מסיק לגבי 10 מטר ויותר כאשר ידוע ש-5-6 מטר זה "קו פרשת המים" בכבלי HDMI
2) אתה מתאר מקרה מלפני שלוש שנים כך שיתכן מאוד שאתה השתמשת בכבל 1.3 לעומת כבל 1.2 ... לפני שלוש שנים עדיין הרבה חנויות בארץ שפחות מעודכנות טכנית מכרו כבלים בתקן 1.2
עמדתי לגבי כבלים ידועה, אין צורך לשלם פרמיום עבור כבלים, יחד עם זאת כבלים טובים בהחלט נבדלים מכבלים לא טובים.