מטחנת איבריטל במחיר שלא יאומן !!!
-
כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
קרמה בהירה לא טובה ובדרך כלל מעידה על חוסר מיצוי של הקפה כלומר כנראה המים זרמו קצת יותר מהר ממה שצריך.
לא צריך להוסיף עוד קפה אלא לדאוג שהקפה יזלוג קצת יותר לאט, פשוט להוריד ממש מעט את דרגת הטחינה לדחוס היטב ולנסות שוב., אני מדגיש להוריד מעט את כמות הקפה כפי שהמלצתי קודם.
תנסה למדוד 60 מ"ל למנה כפולה בסביבות 25+/- שניות ...
קרמה טובה גם לא תתפוגג כל כך מהר ותשאר יותר מדקה בכוס (ואף יותר).
לא צריך להוסיף עוד קפה אלא לדאוג שהקפה יזלוג קצת יותר לאט, פשוט להוריד ממש מעט את דרגת הטחינה לדחוס היטב ולנסות שוב., אני מדגיש להוריד מעט את כמות הקפה כפי שהמלצתי קודם.
תנסה למדוד 60 מ"ל למנה כפולה בסביבות 25+/- שניות ...
קרמה טובה גם לא תתפוגג כל כך מהר ותשאר יותר מדקה בכוס (ואף יותר).
הטמפ' שאתה מקבל היא תקינה, בהנחה שאתה מחמם את הכוס ואת הפורטפילטר(הידית) לפני ההכנה. גם אני חשבתי שיש בעיה עם מכונה כמו שלך שבדקתי (ראה הסקירה על אסקסו בייסיק) ובסוף תיקנתי את עצמי במכונה שלי... אספרסו לא אמור להיות רותח וזה תקין.
כאמור, אתה מעמיס יותר מידי קפה. אם המכונה שלך מהדגם הישן, אפשר לעבוד כך ואפילו רצוי מחוסר ברירה, עקב מבנה לקוי של הראש (מתאים גם לפודים ונראה כמו כיפה) עם מעט סילונים במרכז).
כאמור, אתה מעמיס יותר מידי קפה. אם המכונה שלך מהדגם הישן, אפשר לעבוד כך ואפילו רצוי מחוסר ברירה, עקב מבנה לקוי של הראש (מתאים גם לפודים ונראה כמו כיפה) עם מעט סילונים במרכז).
what's next?
הטמפ' שאתה מקבל היא תקינה, בהנחה שאתה מחמם את הכוס ואת הפורטפילטר(הידית) לפני ההכנה. גם אני חשבתי שיש בעיה עם מכונה כמו שלך שבדקתי (ראה הסקירה על אסקסו בייסיק) ובסוף תיקנתי את עצמי במכונה שלי... אספרסו לא אמור להיות רותח וזה תקין.
what's next?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יכול להיות מעודף קפה או טחינה קצת דקה.
בכל מקרה לא תהיה לך תמיד עוגה סופר יבשה כי פורק הלחץ באסקסו לא שואב ישירות מהידית כמו שסתום תלת כיווני רגיל.
כל עוד זה קצת מים זה לא נורא.
בכל מקרה לא תהיה לך תמיד עוגה סופר יבשה כי פורק הלחץ באסקסו לא שואב ישירות מהידית כמו שסתום תלת כיווני רגיל.
כל עוד זה קצת מים זה לא נורא.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא מוזר - כמות קפה קטנה בכל רמת טחינה תגרום לעוגייה רטובה.
בטחינה גסה תצטרך יותר קפה ודחיסה חזקה אחרת תקבל מה שמקביל לכמות קפה קטנה מדי.
בטחינה גסה תצטרך יותר קפה ודחיסה חזקה אחרת תקבל מה שמקביל לכמות קפה קטנה מדי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)