עידכון חדש ל DVD של Pioneer -ללא הפיכת הכתוביות
חברים, האם יש לינק לאתר שבו אפשר לדעת מה תיקנו אותם העידכונים בשני הדגמים המדוברים ( 383 ו 470 ) ?
אני מעוניין לרכוש בקרוב אחד מהשניים ואחד השיקולים העיקריים לבחירת הדגם הוא טיב העדכון - כמה שיותר נוח ומסודר.
אם אין לינק כזה אשמח אם אחד מהאנשים הנפלאים שאחראים לעדכונים הללו יפרסמו כאן מה בדיוק יכולים הדגמים לבצע כרגע או מה תוקן ליתר דיוק, אני פשוט קצת מבולבל לפני הרכישה.
תודה
אני מעוניין לרכוש בקרוב אחד מהשניים ואחד השיקולים העיקריים לבחירת הדגם הוא טיב העדכון - כמה שיותר נוח ומסודר.
אם אין לינק כזה אשמח אם אחד מהאנשים הנפלאים שאחראים לעדכונים הללו יפרסמו כאן מה בדיוק יכולים הדגמים לבצע כרגע או מה תוקן ליתר דיוק, אני פשוט קצת מבולבל לפני הרכישה.
תודה
כן תעבור על השרשור הזה כמה דפים אחורה..
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
למיטב זכרוני 470 הוא דגם של שנה קודמת שלא נמכר יותר, כך שהדילמה שלך נעלמהMash כתב:חברים, האם יש לינק לאתר שבו אפשר לדעת מה תיקנו אותם העידכונים בשני הדגמים המדוברים ( 383 ו 470 ) ?
תודה...