אם בעבר הצבעת אז אין לך אפשרות לעשות זאת שוב...ShayR כתב:קיבלתי את הדיזייר, איך מעדכנים את הטבלה ?...
תתחדש בכל מקרה

אם בעבר הצבעת אז אין לך אפשרות לעשות זאת שוב...ShayR כתב:קיבלתי את הדיזייר, איך מעדכנים את הטבלה ?...

אפשר לשדרג דדרך אורנג את המערכת מ 1.5 ל 2.1?Pavelz כתב:בכ"א, כל מי שעדיין עם 1.5 או 1.6 מסיבה כזאת או אחרת (גרסת מפעיל ישראלי...) אני ממליץ לשדרג בהקדם. זה ממש נותן חיים חדשים אפילו למכשירים היותר ישנים. Magic, Spica, Galaxy ועוד מכשירים שיצאו בארץ דרך המפעילות.osherov כתב:תתחדשPavelz כתב:החל מאתמול, בעלים גאה של HTC Magic עם ה UI Sense 2.1 של Verizon...![]()
אגב, למה בחרת את הדגם הזה ולא נניח את ה Desire?......

לא, אין היום עדכון רשמי לאף אחד מהמכשירים האלה ל 2.1 או 2.2 אבל יש כל הזמן לחשושים שהם מגיעים. אולי גם לארץHuber כתב:אפשר לשדרג דדרך אורנג את המערכת מ 1.5 ל 2.1?Pavelz כתב:בכ"א, כל מי שעדיין עם 1.5 או 1.6 מסיבה כזאת או אחרת (גרסת מפעיל ישראלי...) אני ממליץ לשדרג בהקדם. זה ממש נותן חיים חדשים אפילו למכשירים היותר ישנים. Magic, Spica, Galaxy ועוד מכשירים שיצאו בארץ דרך המפעילות.osherov כתב:תתחדשPavelz כתב:החל מאתמול, בעלים גאה של HTC Magic עם ה UI Sense 2.1 של Verizon...![]()
אגב, למה בחרת את הדגם הזה ולא נניח את ה Desire?.........

לשדרג עצמאית כמובן. RootingHuber כתב:כתבת:
"כל מי שעדיין עם 1.5 או 1.6 מסיבה כזאת או אחרת (גרסת מפעיל ישראלי...) אני ממליץ לשדרג בהקדם. זה ממש נותן חיים חדשים אפילו למכשירים היותר ישנים."
לחמה התכוונת אם כך?...

במשרד שלנו יש כרגע שני אנשים עם מיילסטון (סלקום) ונקסוס אחד (אני). השאר "מסתפקים" בנוקיה E71, בלאקברי 9000 וסוני אריקסון K660.osherov כתב:קטע מעניין שהמכשיר הכי נפוץ בקרבנו הוא הנקסוס של גוגל! שדווקא מבחינת מכירות הוא כישלון לא קטן לגוגל....
אך למרות חוסר ההצלחה שלו במכירות עדיין כל הפורומים בארץ ובעולם, שמתעסקים באנדרואיד, המכשיר המוביל אצלם מבחינת כמות הודעות וכמות עניין הוא הנקסוס של גוגל...

האם תוכל לתאר מה ההבדלים בין המיילסטון ובין הנקסוס ? ואיך הם מרגישים ביד ובעבודה ממשית ?skyhawlk כתב:במשרד שלנו יש כרגע שני אנשים עם מיילסטון (סלקום) ונקסוס אחד (אני). השאר "מסתפקים" בנוקיה E71, בלאקברי 9000 וסוני אריקסון K660.osherov כתב:קטע מעניין שהמכשיר הכי נפוץ בקרבנו הוא הנקסוס של גוגל! שדווקא מבחינת מכירות הוא כישלון לא קטן לגוגל....
אך למרות חוסר ההצלחה שלו במכירות עדיין כל הפורומים בארץ ובעולם, שמתעסקים באנדרואיד, המכשיר המוביל אצלם מבחינת כמות הודעות וכמות עניין הוא הנקסוס של גוגל...
אין כמעט יום שבעלי המיילסטון לא מגיעים אלי לשאול "איך זה אצלך". בנוסף גם העתיקו ממני חבילות שנעדרו מהמיילסטון כמו הגאלרי והסינכרון מול האקצ'יינג' (מוזר ככל שזה ישמע - המיילסטון שמגיע מסלקום אינו יכול להסתנכרן מול אקסצ'ינג'...)....

המכשיר לא רע, פשוט בניגוד למכשירים אחרים החברה לא משחררת עידכונים למכשיר ואנחנו תקועים עם גיסת אנדרואיד 1.5. גם אני אישית לא נוגע יותר בסמסונג בסלולרי.osherov כתב:אני שם לב שכל בעלי הסמסונג מצוברחים מהמכשיר שלהם, מה כל כך רע בו?...

אבל כמעט כל מכשיר סלולאר אחר בשוק "תקוע" עם הגירסה איתה הוא מגיע ולא מקבל שידרוגים משמעותים לגירסאות חדשות. לכן אם גירסה 1.5 היא טובה מספיק, אז לא צריכה להיות לכם בעייה איתה. נראה לי שהבאסה שלכם נובעת מזה שעל הנייר ניתן לבצע שידרוג לגירסה מתקדמת יותר אבל בגלל מספר סיבות (סמסונג,קהילת מפתחים) זה לא ניתן לביצוע.......עדיין תסתכלו על החצי המלא של הכוס ולא הריקHuber כתב:המכשיר לא רע, פשוט בניגוד למכשירים אחרים החברה לא משחררת עידכונים למכשיר ואנחנו תקועים עם גיסת אנדרואיד 1.5. גם אני אישית לא נוגע יותר בסמסונג בסלולרי.osherov כתב:אני שם לב שכל בעלי הסמסונג מצוברחים מהמכשיר שלהם, מה כל כך רע בו?......