AVATAR - האם אתם מתכוונים לצפות בדו מימד?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
הייתי בקולנוע ב 3D, צפיתי שוב בבית ב 2D ואחרי שראיתי ש"חסר משהו" אני מתכוון לצפות בו שוב כשיגיע ה 3D אליי הביתה.
- jepe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1411
אז באיזה שיטה ניתן לראות את הסרטי תלת מימד?איתי_הגיתי כתב:אין יותר את המשקפי קרטון הנוראיים ההם.
היום זה בשיטה הרבה יותר נוחה לעיניים....
אם יש לי רק מסך LCD רגיל.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
אולי אני במיעוט כאן
אבל הגדולה של הסרט לפי דעתי היא בתלת מימד שלו
כי התוכן ממש לא משהו.
כי התוכן ממש לא משהו.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
חיים.חיים כתב:אולי אני במיעוט כאן
כי התוכן ממש לא משהו....
אתה לא במיעוט . אם הסרט הזה היה מוצג בד מימד . לדעתי ההכנסות שלו גם לא היו מגיעות לשליש .
תוכן הסרט לא לטעמי בכלל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
זה כי קמרון, שכל סרט שלו זה מפעל חיים, חידושים טכנולוגיים ו pushing the boundaries, לוקח בהליכה את חובב האסטטיקה החוזר על עצמו מזה שנים - טים-הכל-אותו-הדבר-ברטון.nadavck כתב:מסכים איתך מאוד, יחד עם זאת, ראה את תגובת הקהל הצוננת לאליס בארץ הפלאות שגם הוא בתלת מימד מהמם של הלייףLior_M כתב:נכון,nadavck כתב:אני חושב שאפשר להחליט אחת ולתמיד שהסרט אווטר לא הצליח אך ורק בזכות תלת המימד. אנשים לא נהנים במשך כמעט 3 שעות רק מאפקט - ראו את 2012 כדוגמא הפוכה. אם הסרט לא היה טוב, לא היינו נהנים ממנו, נקודה...
אבל ה 3D בהחלט עזר לו למשוך קהלים שבאופן מסורתי לא היו קונים כרטיסים לסרט כזה.....אבל משום לא לא מביא אנשים לצפיות חוזרות בקולנוע.
...
אין מה להשוות בינהם.
וברור שסטריאוסקופי לבד זה רק אפקט, אף אחד לא הולך לראות סרט כי הוא בסראונד.
או בצבע...
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
כרגע שתי השיטות, anaglyph הישנה, והמקטבים או משקפי LCD אקטביותjepe כתב:אז באיזה שיטה ניתן לראות את הסרטי תלת מימד?איתי_הגיתי כתב:אין יותר את המשקפי קרטון הנוראיים ההם.
היום זה בשיטה הרבה יותר נוחה לעיניים....
אם יש לי רק מסך LCD רגיל....
נמצאים בשוק.
על מסך רגיל אפשר לראות רק בשיטה הישנה, העושה כאב ראש ושלא רואים בה כלום,
ולשיטות החדשות יותר התחילו להוציא השנה מסכים חדשים.
עכשיו השאלה איך האולפן מוציא את הכותר, באיזה שיטה.
- Netstat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 690
מסכים עם כל מילה ,אליסה בארץ הפלאות והתנגשות הטיטנים לא נחלו הצלחה גדולה ,למרות 3D ,אבל עלילה לא ממריאה ולא ממוקדת ,ולראיה לא היו הצלחה ברמה שאפילו קרובה לאווטאר מבחינת מכירת כרטיסים.nadavck כתב:אני חושב שאפשר להחליט אחת ולתמיד שהסרט אווטר לא הצליח אך ורק בזכות תלת המימד. אנשים לא נהנים במשך כמעט 3 שעות רק מאפקט - ראו את 2012 כדוגמא הפוכה. אם הסרט לא היה טוב, לא היינו נהנים ממנו, נקודה...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
אין מה להשוות בין אווטאר, שבשבילו נוצרה טכנולוגיית צילום חדשה, לבין כל סרט אחר שיצא בזמן האחרון. רק בעוד כמה חודשים אני מאמין שנראה עוד סרטי תלת מימד ברמה של אווטאר, מבחינה טכנולוגית.Netstat כתב:מסכים עם כל מילה ,אליסה בארץ הפלאות והתנגשות הטיטנים לא נחלו הצלחה גדולה ,למרות 3D ,אבל עלילה לא ממריאה ולא ממוקדת ,ולראיה לא היו הצלחה ברמה שאפילו קרובה לאווטאר מבחינת מכירת כרטיסים.nadavck כתב:אני חושב שאפשר להחליט אחת ולתמיד שהסרט אווטר לא הצליח אך ורק בזכות תלת המימד. אנשים לא נהנים במשך כמעט 3 שעות רק מאפקט - ראו את 2012 כדוגמא הפוכה. אם הסרט לא היה טוב, לא היינו נהנים ממנו, נקודה......
אליס הוא דוגמא רעה במיוחד, כי מדובר בסרט שצולם בדו מימד והוסיפו לו תלת מימד בפוסט פרודקשן, וככה זה גם נראה.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
כנ"ל, הוצאת לי את המילים מהפה...uriler כתב:ראיתי בבית ב 720p ונהניתי מכל רגע (אבל אני מאלו שיצאו מהסרט בקולנוע בתחושה של "אחלה סרט", ולא רק בגלל ה 3D).
נכון, בקולנוע היה הרבה יותר מרשים (בכל שלושת הפעמים - פעמיים ב 3D), אבל בהחלט נהניתי.
עכשיו אני מחכה לבלוריי של אוקטובר עם תוספת ה 45 דק'...
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
ראיתי בקולנוע, פעמיים ב 3D.
ומתכוון לראותו שוב בבית בגרסת ה BD הנוכחית, מזיפזופ קצר בנתיים, מדובר בחוויה מדהימה, ראשית ב 3D הייתה חסרה לי החדות, מה שקיבלתי בדיוק ב BD:)
ומתכוון לראותו שוב בבית בגרסת ה BD הנוכחית, מזיפזופ קצר בנתיים, מדובר בחוויה מדהימה, ראשית ב 3D הייתה חסרה לי החדות, מה שקיבלתי בדיוק ב BD:)
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money