אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פעם ראשונה בים. אז כקודמי: שמי אסי, בן 35 נשוי+2. מתגורר בהרצליה. חולט קפה כבר 12 שנה. את הרנ'ציליו סילביה שלי אני מחזיר כבר 5 שנים. טוחן בעצמי, חולט בעצמי ומספר סיפורים לבד (קישקשתא). ועכשיו לשאלה המטרידה:
החלטתי להתחדש בטמפר חדש. ביקשתי טמפר 5, ובחרתי לי אחד נוח ומרשים. בבית הוא עשה לי רושם של מעט צר. בדיקה קצרה הראתה שהוא זהה לקודמו בקוטר. שלפתי קאליבר (גם אני מהנדס אז מותר), וראיתי שקוטרו האמיתי הוא 57. בחנות אמרו לי שאין טמפר 58. השאלה, מכובדי, אם לאלה מבינכם שיש טמפר לסלסלה בקוטר 58 יש טמפר באותו הקוטר או צר יותר (אני מתכוון לטמפר מסחרי ולא ל-DIY)?
יש טמפר 57 ו 58 - כל אחד בהתאם לידית שאליה הוא מתאים.
מה שכן, חנויות מוכרות 57 ל 58 ואומרות שיהיה בסדר כי זה מה שיש להם בסטוק.
תכלס אפשר גם להסתדר עם 57 מ"מ בסלסלה 58 אבל זה לפעמים מעצבן.
"מה שיש בסטוק" נשמע משפט שזורקים מתוך עצבים. שוק האספרסו בארץ גדל תמידית, אך עדיין, כפי שאתה רואה, כולם מכירים את כולם וברגע שאתה כותב דבר כזה, זה זהה ללכתוב מייל אישי ליבואן או למשווק.
טמפר 57 מ"מ אכן מתאים לסלסילת 58 מ"מ מתוך ניסיון רב, לא מתוך אוזלת יד ומציאות פתרון בשליפה מהמותן.
לא אמורה להיות חפיפה הרמטית, אין גם ב-58 מ"מ.
לעניינינו, מחיר טמפר 57 מ"מ נמוך פי 2 מטמפר 58 מ"מ וזאת הסיבה שאנשים רבים מעדיפים אותו.
אתה מחליט איזה טמפר אתה קונה וכל פתרונות הDIY הם מעולים למי שרוצה בהם, אך עיצוב תעשייתי הוא מקצוע רלוונטי, במיוחד כשזה מגיע לעולם האביזרים ומכונות האספרסו.
אין ספק שזה יותר passion מאשר מרדף אחרי השקל, אפילו מתוך הדרך שבה אתה מדבר ניכר כי זה נושא שקרוב לליבך מעבר לכוס הקפה בבוקר.