טיפים ותוכנות ל NMT

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #41 

Irus כתב:osherov,

אני מקווה שאתה מבין שזה היה בהומור, מה שאתה עושה יקל על השאר אח"כ... (Y)

ד"א, לי היו כמה בעיות עם ה-YAMJ הקיים, ולכן כרגע אני עובד במקביל עם ה-OVERSIGHT עד לבדיקת הממשק החדש. אולי בעתיד אחזור ל-YAMJ.
...
אני פשוט מצאתי skin שמתאים לי כמו כפפה ליד ולמעט הסרט הסורר הזה, ה YAMJ מצא לי הכל (iso-ים, ריפים של בלוריי, MKV, AVI ,divX, ריפים של DVD, סדרות טלויזייה (מכל סוג ומין מכל פורמט) וכו). כרגע אני באמת לא צריך יותר :)

אגב, אני לא מעוניין ב SKIN שתומך בעברית האנגלית הרבה יותר נוחה לנו לקריאה

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #42 

OVERSIGHT חוסר HD וגם לא תומך בBLURAY :(

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #43 

osherov,

מסכים איתך, גם אני מעדיף אנגלית, כשיהיה לך הפיתרון המושלם אל תשכח לדווח...

ashk,

אתה יכול להרחיב?

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #44 

מה קורה חברים?
איך גלשנו שוב ל JB??
לא היינו אמורים ללמוד כאן על ה NMT? (שאגב אני עוד לא יודע מה זה באמת וראה לי שזה יחכה עוד קצת... כי אחרי נסיונות רבים לשחק עם המגעים מאחורה ולהחליף את הקונקטורים ב 2 האחרים וכמובן אחרי פירמוט NTFS ה C-200 עדיין לא מזהה את הדיסק הפנימי...) :x :x
בקיצר נראה לי הלך הדיסק!!
למישהו יש רעיון לפני שאני מחפש דיסק אחר??

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

לפי מה שאתה אומר יש גם סיכוי לתקלה במכשיר, ניסית לפסול את זה ע"י חיבור דיסק אחר (רק לבדיקה)?

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #46 

Irus כתב:לפי מה שאתה אומר יש גם סיכוי לתקלה במכשיר, ניסית לפסול את זה ע"י חיבור דיסק אחר (רק לבדיקה)?
...
לא, כי אין לי דיסק נוסף..
העניין הוא שכאשר חיברתי אותו בהתחלה הוא זוהה ע"י ה C-200 ואפילו ראיתי את התוכן שבו... רק אחרי שניסיתי להגדיר NMT נראה היה שהצלחתי אבל מאותו רגע הדיסק לא זוהה יותר. אגב , הוא עובד ונון-סטופ... זה בסדר או שצריך לכבות מאחורה את המכשיר כאשר לר משתמשים (למשל בלילה)? (כי כאשר אני שולף אותו מהמגירה אני כמעט ומקבל כוויה מהחום שלו...

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

אצלי זה על סטנד-ביי והדיסק לא מתחמם, מאוד מוזר כל הנושא הזה.

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #48 

Irus כתב:אצלי זה על סטנד-ביי והדיסק לא מתחמם, מאוד מוזר כל הנושא הזה.
...
האם אתה שומע אותו עובד גם כאשר המכשיר על סטנד ביי??
מה אתה ממליץ לי לעשות??

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #49 

כשהוא בסטנד-ביי הוא נכנס למצב שינה, גם כשהמכשיר דולק ואין פעילות הוא נכנס למצב חיסכון או משהו כזה (אל תשכח שאצלי מדובר על כונן "ירוק".

במקרה שלך אני חושב שקודם כל צריך למצוא את הגורם לבעיה, לכן לפני שאתה רץ לקנות דיסק חדש, צריך לבדוק אם הכל בסדר במכשיר, לכן חשוב שתנסה להשיג דיסק כלשהו שמפורמט ל-NTFS על מנת לערוך השוואה.

קח בחשבון שיכול להיות מצב שהמכשיר בסדר וכך גם הדיסק, אבל מדובר על דגם שפשוט אין לו תאימות מלאה עם המכשיר.

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

Irus כתב:כשהוא בסטנד-ביי הוא נכנס למצב שינה, גם כשהמכשיר דולק ואין פעילות הוא נכנס למצב חיסכון או משהו כזה (אל תשכח שאצלי מדובר על כונן "ירוק".

במקרה שלך אני חושב שקודם כל צריך למצוא את הגורם לבעיה, לכן לפני שאתה רץ לקנות דיסק חדש, צריך לבדוק אם הכל בסדר במכשיר, לכן חשוב שתנסה להשיג דיסק כלשהו שמפורמט ל-NTFS על מנת לערוך השוואה.

קח בחשבון שיכול להיות מצב שהמכשיר בסדר וכך גם הדיסק, אבל מדובר על דגם שפשוט אין לו תאימות מלאה עם המכשיר.
...
וואלה.. טוב אני מקווה שאתה צודק!! בכל אופן מדובר על דיסק קשיש שעבר עליו הרבה... חחחח...
אני יארגן דיסק אחר, אני יכול להכניס אותו למגירה מבלי לפרמט אותו?? רק כדי לראות אם ה C-200 מזהה אותו??

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #51 

אם זה דיסק שכבר עובד, אז בעיקרון אין צורך לעשות לו אפיון ראשוני והמכשיר אמור לזהות אותו.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #52 

נפתרה תעלומת סרט הבלוריי הסורר שה YAMJ לא הצליח לזהות אצלי כסרט!!

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 11#1089411

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #53 

osherov כתב:נפתרה תעלומת סרט הבלוריי הסורר שה YAMJ לא הצליח לזהות אצלי כסרט!!

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 11#1089411
...
קבל ח"ח!! (Y)

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #54 

osherov כתב:קוביס,
באיזה שלב אתה מקבל את ההודעה הזאת? בשלב שאתה עדיין רואה את הסריקה של ה YAMJ (המסך השחור) או אח"כ כאשר ה Skin Creator מביא את הנתונים? בנוסף אתה יכול לרשום בדיק מהי ההודעה שאתה מקבל? איך הגעת למסקנה שזה משהו שקשור דווקא ל imagemagick?
...
מה קורה אריה...
אני מקבל את ההערה הזאת בשלב הסריקה (המסך השחור) והיא קופצת בכל פעם שהתוכנה סורקת סרט, אם אני לוחץ על אישור או Esc אז הסריקה נמשכת ובסרט הבא שוב ההערה קופצת:
[left]"c:/Document and Settings/user/My Documents/C-200/uniqe Black Glas 2.7 8 Covers/MediaInfo.exe is not valid Win32 application"[/left]

ניסיתי להתקין את ה imagemagic בכמה וריאציות אך ללא הועיל...
אני פשוט לט רואה עוד סיבה אחרת להערה הזאת...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #55 

קודם, תבדוק שאין לך בטעות את קובץ ה MediaInfo.exe בתוך תיקיית ה 'uniqe Black Glas 2.7 8 Covers', הוא צריך להיות רק בתיקית ה MediaInfo (אם יש לך אותו שם פשוט תמחוק אותו)

במידה והוא לא שם אז תוריד שוב את MediaInfo מכאן:
http://sourceforge.net/projects/mediain ... p/download
ותפרוס את הקבצים מקובץ ה zip לתוך תקיית ה MediaInfo שנמצאת בתיקית ה 'uniqe Black Glas 2.7 8 Covers '
(תן להם לדרוס את הקבצים הקיימים), עכשיו נסה שוב לסרוק....אני מניח שזה יפתור את הבעייה אצלך

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #56 

osherov כתב:קודם, תבדוק שאין לך בטעות את קובץ ה MediaInfo.exe בתוך תיקיית ה 'uniqe Black Glas 2.7 8 Covers', הוא צריך להיות רק בתיקית ה MediaInfo (אם יש לך אותו שם פשוט תמחוק אותו)

במידה והוא לא שם אז תוריד שוב את MediaInfo מכאן:
http://sourceforge.net/projects/mediain ... p/download
ותפרוס את הקבצים מקובץ ה zip לתוך תקיית ה MediaInfo שנמצאת בתיקית ה 'uniqe Black Glas 2.7 8 Covers '
(תן להם לדרוס את הקבצים הקיימים), עכשיו נסה שוב לסרוק....אני מניח שזה יפתור את הבעייה אצלך
...
מבטיח שאבדוק את זה בקרוב... אך לפני כן מבקש עזרה קטנה...
לאחר הרבה התעסקויות עם ה JB , סוף סוף הוא מזהה (כמעט) את כל הסרטים שלי!! העניין הוא שעכשיו הוא פתאום לא מצליח לפתוח אף סרט מה JB ( :( :? ), בעבר פתרנו את זה (בעזרתך) ע"י הגדרת הנתיב ב YAMJ כ B (אח"כ אגב משום מה שוב זה לא עבד ושיניתי שוב ל A ואז זה עבד...) עכשיו זה פשוט לא עובד!! (נשבע לך שלא נגעתי ב YAMJ)...
הדבר היחיד שעשיתי זה להוסיף ב PROPERTIES את האפשרות לסרוק גם את ISO ואת TS (מה שעזר לי למצוא את BATMEN ואת SWORDFISH)..
תודה מראש!! :D

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #57 

קוביס,
שינית-שינית משהו :)
אולי הכנסת דיסק און קי USB ל C-200, אולי שיחקת עם הדיסק SATA הפנימי, משהו בטוח השתנה
האם אתה יכול לראות כבר את ה C-200 שלך מהרשת? אם כן מהם השמות של הכוננים שאתה רואה כאשר אתה פותח את השיתופיות
ראה דוגמה אצלי

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #58 

osherov כתב:קוביס,
שינית-שינית משהו :)
אולי הכנסת דיסק און קי USB ל C-200, אולי שיחקת עם הדיסק SATA הפנימי, משהו בטוח השתנה
האם אתה יכול לראות כבר את ה C-200 שלך מהרשת? אם כן מהם השמות של הכוננים שאתה רואה כאשר אתה פותח את השיתופיות
ראה דוגמה אצלי
...
צודק.... לא ידעתי שלהכניס DOK נחשב ל"לעשות משהו"
בכל מקרה, אני לא מבין איך זה קשוא אחד לשני... מה זה משנה את שמות הכוננים?????
אגב, בגלל הבלאגן עם ה NMT אצלי (כונן קשיח ככל הנראה פשוט לא מתאים ל C-200) אני עוד לא רואה את ה C-200 מהרשת...
האם יש אפשרות לראות אותו מבלי קשר לכונן הפנימי / ל NMT??
להזכירך יש לי רשת אלחוטית, אני עם מחשב נייד וה C-200 מחובר עם כבל לראוטר..

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #59 

קוביס,
רק עכשיו גיליתי את השאלה שלך,
על מנת לגשת ולראות את ה C-200 שלך ממחשב ברשת אתה צריך להתקין על ה C-200 את התוכנות הפנימיות שלו ולהריץ את השירותיפ של שיתופיות (SAMBA Server או NFS Server). התוכנות האלה ניתנים להתקנה על כונן הפנימי במכשיר וגם על DOK שפורמט ל ext3 והתוכנות הותקנו עליו:
הנה המדריך לעשות את זה:
http://www.lundman.net/wiki/index.php/NMT:Apps

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

טיפ לגבי איך לדעת כמה מקום פנוי נשאר לכם בדיסקים המחוברים למכשיר ה PCH שלכם

שליחה #60 

הנה טיפ קטן למכשירי פופקורן (לפחות ככה זה ב C200),
אחת הבעיות שלי הייתה לדעת כמה מקום פנוי יש לי בכל אחד בהדיסקים שמחובר למכשיר (דיסק SATA הפנימי ושני הדיסקים החיצונים בחיבור USB). אני חייב את זה על מנת לדעת לאיזה דיסק להעתיק סרט ומתי אני צריך לרכוש דיסק נוסף בגלל שכל המקום אצלי אזל. בהתחלה הורדתי כל מיני תוכנות למכשיר (לדוגמה SysInfo 0.1) אבל הם הביאו לי רק תמונה חלקית. מתברר שהפתרון היה בסוף מאוד פשוט ומובנה בתוך המכשיר:
-על מנת לראות כמה מקום פנוי יש בדיסק SATA הפנימי-מתוך החלון הראשי במכשיר (לחיצה על מקש SOURCE בשלט) עומדים על האייקון של הכונן הפנימי ואז פשוט לוחצים בשלט על כפתור ה Info...מייד יופיע לכם על המסך חלון המציג את Free Space ו Total Size של דיסק ה SATA
-על מנת לראות כמה מקום פנוי יש לכם בכונני ה USB שחיברתם למכשיר-שוב, מהחלון הראשי אתם בוחרים ונכנסים לתוך האיקון של הדיסקים החיצוניים (זה עם הלוגו של ה USB) ואחרי שנכנסתם אתם בוחרים (עומדים) עד הכונן שמעניין אתכם ושוב לחיצה על כפתור Info בשלט תציג לכם את המידע המבוקש על הדיסק הנבחר

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”