זיהוי גודל דיסק ב-MAXHD
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
זה עם דיסק של 320GB
נכון. שנת ייצור הדיסק יוני 2009 . אני חושב שבממירים החדשים יותר יש דיסקים של 500 ג'יגה.yes-man כתב:זה עם דיסק של 320GB...
הייתי פותח את הממיר שלי שקיבלתי אותו לפני שבוע וחצי, אבל אני לא רוצה להתעסק עם זה.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עכשיו אני מבין למה השנאי חיצוני חח אין מקום לכלום ובטח רצו שלא יהיה עודף חום..roee7777 כתב:תמונה של ה- YESMAXHD מבפנים (לא אני צילמתי ,מפורום אחר)
http://img717.imageshack.us/i/yesmaxhd.png/...
אם זה דיסק של WD וחיבור רגיל מה הבעיה לכול "המקליטים" וה "אוגרים" לקחת את הדיסק בלי לפרס לחבר את ה SATA למחשב להעתיק לדיסק הפרטי.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

השנאי חיצוני מהסיבות שציינת ובנוסף זה חוסך החלפת ממיר ואיבוד התוכן במקרה שיש תקלה בשנאי.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מישהו בדק את זה?theAman כתב:המידע על ה-HDD מוצפן....
שהמידע מוצפן? ואם אני ישים אותו במחשב איך אני יראה את זה?
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

מניח שלא תראה כלום, אבל נסה ותהנה.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
ממיר שהותקן השבוע: מדבקה כחולה ..
נראה לכם שניתן לעשות משהו בנושא ?
נראה לכם שניתן לעשות משהו בנושא ?
נערך לאחרונה על ידי noam12121212 ב 29/04/2010 16:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מתקינים לי ביום שני בבוקר ותן לי להגיד לך שהדבר הראשון שאני הולך לבדוק במכשיר איזו מדבקה יש לו עם זו לא יירוקה הטכנאי עם המכשיר עושים סיבוב פרסה חדnoam12121212 כתב:ממיר שהותקן השבוע: מדבקה כחולה ..
נראה לכם שניתן לעשות משהו בנושא ?...
הובטח לי והובהר לי ע"י הנציגה שכל מי שמתקין YES TOTAL כולל VOD מקבל את ה- 500
אני אדווח ביום ב'
התקינו לי אתמול TOTAL.
על הקופסה של הממיר ליד מדבקת הלוגו הגדולה של YESMAXHD ישנה מדבקה עגולה קטנה ירוקה אך אינני יודע לבדוק
האם אכן הממיר של 500GB. מאידך, אני דווקא מחזק את דברי זיו שהממיר הוא לא המאגר האופטימלי,
ונועד יותר להקליט "בינתיים" משהו שאתה מעוניין לצפות בו במיידי אך ברור לך שתפספס כי אתה עסוק למשל באותו זמן.
אני בכל אופן לא חושב שאשתמש בו יותר מדי, והזמנתי אותו בדיוק מפני מה שאמרתי, אך מי יודע, אני חדש עם MAX..
אגב, הטכנאים של יס, הגיעו 2, לא ידעו וממש גמגמו וניסו לחפש בתפריטים ובהגדרות את נפח הדיסק לבקשתי. אולי זו המדיניות והם שחקנים טובים..
אגב2, בגלל טעות של טכנאי בזק שהיה באותו בוקר בהתקנת הקו, נודע לי חצי שעה לפני הגעת טכנאי יס שאין אינטרנט בבית, מה שגרם לחוסר אפשרות
בהתקנת ובהגדרת הVOD. הם יצטרכו לבוא שוב..
שלא נדבר על כך שלא הצלחתי לארגן טלוויזיה נוספת זמנית והם לא הסכימו בשום פנים להביא את הממיר השני שהזמנתי.
הנציג אמר לי שאאלץ להזמינם שוב כשהטלוויזיה השניה תגיע להתקנת הממיר השני. ההגעה הנוספת הזו תהיה לדבריו בעלות 199 ש"ח..
על הקופסה של הממיר ליד מדבקת הלוגו הגדולה של YESMAXHD ישנה מדבקה עגולה קטנה ירוקה אך אינני יודע לבדוק
האם אכן הממיר של 500GB. מאידך, אני דווקא מחזק את דברי זיו שהממיר הוא לא המאגר האופטימלי,
ונועד יותר להקליט "בינתיים" משהו שאתה מעוניין לצפות בו במיידי אך ברור לך שתפספס כי אתה עסוק למשל באותו זמן.
אני בכל אופן לא חושב שאשתמש בו יותר מדי, והזמנתי אותו בדיוק מפני מה שאמרתי, אך מי יודע, אני חדש עם MAX..
אגב, הטכנאים של יס, הגיעו 2, לא ידעו וממש גמגמו וניסו לחפש בתפריטים ובהגדרות את נפח הדיסק לבקשתי. אולי זו המדיניות והם שחקנים טובים..
אגב2, בגלל טעות של טכנאי בזק שהיה באותו בוקר בהתקנת הקו, נודע לי חצי שעה לפני הגעת טכנאי יס שאין אינטרנט בבית, מה שגרם לחוסר אפשרות
בהתקנת ובהגדרת הVOD. הם יצטרכו לבוא שוב..
שלא נדבר על כך שלא הצלחתי לארגן טלוויזיה נוספת זמנית והם לא הסכימו בשום פנים להביא את הממיר השני שהזמנתי.
הנציג אמר לי שאאלץ להזמינם שוב כשהטלוויזיה השניה תגיע להתקנת הממיר השני. ההגעה הנוספת הזו תהיה לדבריו בעלות 199 ש"ח..
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

מציע לך לבדוק ( אם לא בדקת) שהממיר מוגדר על 1080I , אצלי המתקינים השאירו את זה על 720P..didi77 כתב:התקינו לי אתמול TOTAL.
בהתקנת ובהגדרת הVOD. הם יצטרכו לבוא שוב..![]()
הנציג אמר לי שאאלץ להזמינם שוב כשהטלוויזיה השניה תגיע להתקנת הממיר השני. ההגעה הנוספת הזו תהיה לדבריו בעלות 199 ש"ח.....
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

אצלי בAUTO כל הממשק והערוצים ברזולוציה נמוכה (SD)