The Witcher 2: Assassins of Kings הוכרז

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73215
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #41 

א. אם הייתי לחוץ, הייתי עושה PRE ORDER. אף פעם לא קרה לי שכ"כ חיכיתי למשחק שלא יכולתי לחכות כמה ימים עד שהוא יגיע אליי.

ב. מה מפריע לי DRM FREE אם אני רוכש את המשחק גם ככה? במיוחד אם ה DRM הזה לא מונע יותר מידיי מכלום:

[left]On April 14, 2011, CD Projekt announced during their CDP Days 2011 Spring Conference that retail copies of the game would feature SecuRom DRM. However, the protection would still allow for infinite installations on an infinite number of PCs, with the ability to play on up to five PCs at any one time.[/left]

ג. המעבר להפצה דיגיטלית הוא הכלי האולטימטיבי לחיסול שוק היד השנייה במשחקים. בתור אחד שמכר ורכש בערך שליש מהמשחקים שלו כך, אני אישית לא אתן יד לתופעה. מבחינתי משחק הוא מוצר שנרכש בכספי כמו כל מוצר אחר ואני אישית חושב שיש לי את כל הזכות שבעולם למכור אותו משומש בדיוק כמו שאני מוכר כל דבר אחר שאינני זקוק לו עוד.

ד. אין שום סיבה שבעולם שעותק דיגיטלי יעלה כמו עותק פיזי. אתם חוסכים את כל העלויות הקשורות להפצה פיזית ותשלומים לחברות צד שלישי (המפיצות, החנויות, חברות המשלוחים ועוד)? בכיף - תגלגלו את החיסכון לצרכן. אל תגבו סכום זהה על עותק פיזי ועל עותק דיגיטלי, לדעתי זו חמדנות.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #42 

אני מסכיר איתך בעיקרון לגבי תמחור של עותקים דיגטליים, אבל לדעתי כל מקרה לגופו. פה מדובר על משחק סופר-מושקע של חברה עצמאית ואני חושב שהוא שווה כל דולר ממחירו, גם מחיר מלא של 50$. ב-30$ אין בכלל התלבטות מבחינתי, הכסף צריך ללכת ישירות לחברה המפתחת במקום לאיזה חנות עלומה שלא ידוע מאיפה היא משיגה את העותקים שלה.

לגבי, עניין היד-שנייה, לא ממש סגור על עצמי בנושא הזה... אני יכול להבין מאיפה אתה מגיע- אני רוכש כמעט הכל מיד-שנייה- עם זאת משחקים (מדיה בכלל) אני רואה כמוצר תוכן לצריכה עצמית לעומת דברים אחרים כך שעם תמחור הוגן אין לי ממש בעייה עם זה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73215
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #43 

הפאטץ מספר 2 יצא - משפר המון ומשנה בהרבה את חווית המשחק. עכשיו המשחק ממש מהנה ולא מתסכל כמו בעבר.

הפאטץ' מכיל שינויים, תוספות, שיפורים וחבילות הרחבה (DLC) חדשות, והכל בחינם!

The Witcher 2: PC version 2.0 Developer Diary HD

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”