אתה לא רציני עם השעון המעורר, נכון?
שיפור סאונד במערכת, באופן משמעות, וללא כסף
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 826
למה כוונתך ב"רציני" ? לכך שאני ניסיתי זאת או חושב להמליץ על כך למישהו? בשום פנים ואופן לא!!!!MartinHSabag כתב:nvinyl66,
אתה לא רציני עם השעון המעורר, נכון?...
אם כוונתך לסיפור - כן, זה סיפור רציני מאוד שהיתה לו השפעה מאוד רצינית על חברת TICE. ...
נועם
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

ומרטין
אפרופו רציני...
בהתחשב בכך שכתבתי משהו די ארוך ושאתה התיחסת רק לחלק הקוריוזי שלו (כדוגמא לנושא הדיון כמובן), התשובה שלך מעט לא רצינית ולא ממש מראה שקראת (או הבנת) מה שכתבתי.
אני חושב שחלק מהתגובות בשרשור הזה (והתלונות על היחס שאנשים כותבים כשהם מציעים משהו) קשורה מאוד לאופן התגובות של מנהלי הפורום.
יש לך דעה - זה יפה מאוד. אבל הרבה פעמים היא נאמרת בציניות ובפסקנות שאינה במקומה.
אפרופו רציני...
בהתחשב בכך שכתבתי משהו די ארוך ושאתה התיחסת רק לחלק הקוריוזי שלו (כדוגמא לנושא הדיון כמובן), התשובה שלך מעט לא רצינית ולא ממש מראה שקראת (או הבנת) מה שכתבתי.
אני חושב שחלק מהתגובות בשרשור הזה (והתלונות על היחס שאנשים כותבים כשהם מציעים משהו) קשורה מאוד לאופן התגובות של מנהלי הפורום.
יש לך דעה - זה יפה מאוד. אבל הרבה פעמים היא נאמרת בציניות ובפסקנות שאינה במקומה.
נועם
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
nvinyl66, אתה לוקח את הדברים בצורה הלא נכונה.
דעותי ידועות ואין אני מרגיש צורך לחזור עליה כל פעם ובטח שלא בצורה צינית.
אני חלוק איתך, לא מהיום, על נושא המבחן העיוור למשל, ואני לא שב ומעלה את הטיעונים כדי לנגח את מה שאתה חושב על זה, למשל.
לא התייחסתי לשאר הדברים כי לא ראיתי צורך לכך, אבל כן רציתי לשאול (בפליאה) על חיבור שעון מעורר לרשת החשמל, כי זה פשוט מעלה אצלי לפחות, תהיות שאולי יש כמה אנשים בתעשיה הזו שצריכים לקבל איזה פרס נובל או משהו....ברצינות.
דעותי ידועות ואין אני מרגיש צורך לחזור עליה כל פעם ובטח שלא בצורה צינית.
אני חלוק איתך, לא מהיום, על נושא המבחן העיוור למשל, ואני לא שב ומעלה את הטיעונים כדי לנגח את מה שאתה חושב על זה, למשל.
לא התייחסתי לשאר הדברים כי לא ראיתי צורך לכך, אבל כן רציתי לשאול (בפליאה) על חיבור שעון מעורר לרשת החשמל, כי זה פשוט מעלה אצלי לפחות, תהיות שאולי יש כמה אנשים בתעשיה הזו שצריכים לקבל איזה פרס נובל או משהו....ברצינות.
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

מרטין
נו באמת די כבר. תקרא ברצינות מה שכתבתי ואולי תפסיק כבר לכתוב שאלות לגבי מידת ההתלהבות שלי מחיבורים של שעונים מעוררים או שעוני קוקיה לרשת החשמל. אתה יכול גם לא לקרוא כמובן, אבל אז בטובך תשתדל לא להגיב ובטח לא בציניות.
אני סבור שכל מי שיקרא מה כתבתי יראה דעה מאוזנת שאפילו נקיטת עמדה מסויימת אין בה ( הביטוי "יושב על הגדר" אומר לך משהו?).
ולגבי המבחנים העיוורים- אני לא סבור שהנושא עלה עכשיו ומודה לך מכל לב על שחסכת את שבטך ממני. אצילי מאוד אבל עדיין איני סבור שאתה מבין את הבעיתיות בהם מכיון שאתה מבין בדברים הטכניים באודיו ולא במה שמסביבו (הביטוי פסיכואקוסטיקה שאחד החברים כאן עשה בו שימוש מזלזל בשירשור אחר חשוב מאוד כשעושים השוואות עיוורות).
אותי מרגיזות אמירות לא אינטלגנטיות ופסקניות שהם בפירוש כוחניות. לאורך זמן, ישארו כאן רק אלה שמסכימים איתך - קרקע נרחבת לדיון פורה כמובן.
נו באמת די כבר. תקרא ברצינות מה שכתבתי ואולי תפסיק כבר לכתוב שאלות לגבי מידת ההתלהבות שלי מחיבורים של שעונים מעוררים או שעוני קוקיה לרשת החשמל. אתה יכול גם לא לקרוא כמובן, אבל אז בטובך תשתדל לא להגיב ובטח לא בציניות.
אני סבור שכל מי שיקרא מה כתבתי יראה דעה מאוזנת שאפילו נקיטת עמדה מסויימת אין בה ( הביטוי "יושב על הגדר" אומר לך משהו?).
ולגבי המבחנים העיוורים- אני לא סבור שהנושא עלה עכשיו ומודה לך מכל לב על שחסכת את שבטך ממני. אצילי מאוד אבל עדיין איני סבור שאתה מבין את הבעיתיות בהם מכיון שאתה מבין בדברים הטכניים באודיו ולא במה שמסביבו (הביטוי פסיכואקוסטיקה שאחד החברים כאן עשה בו שימוש מזלזל בשירשור אחר חשוב מאוד כשעושים השוואות עיוורות).
אותי מרגיזות אמירות לא אינטלגנטיות ופסקניות שהם בפירוש כוחניות. לאורך זמן, ישארו כאן רק אלה שמסכימים איתך - קרקע נרחבת לדיון פורה כמובן.
נערך לאחרונה על ידי nvinyl66 ב 19/03/2006 21:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
נועם
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

הנה, שוב הלינק הארוך הזה. שתבין על מה כתבתי.
http://www.stereophile.com/historical/784/index.html
http://www.stereophile.com/historical/784/index.html
נועם
- MartinHSabag
-
- מנהל

- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

MartinHSabag כתב:נועם,
אני ממש לא מבין למה אתה נפגע.
אני קורא שוב ושוב מה כתבתי ולא מצליח.
לא נפגעתי, התרגזתי. אתה לא טורח לקרוא מה שאני כותב, ושואל בתמיהה מה דעתי על השעון. זה לא רלוונטי מה דעתי עליו (ואני סבור ששוב, אם היית קורא היית רואה שאיני בדיוק מתלהב ממנו)....
נועם
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

"ולמען להסיר כל ספק- אני לא חיברתי שעון מעורר בחדר שבו המערכת שלי אבל גם מגהץ אין לי שם. [חיוך] ".
אני סבור שזה דיבר בעד עצמו גם בפעם הראשונה שכתבתי את זה.
אני סבור שזה דיבר בעד עצמו גם בפעם הראשונה שכתבתי את זה.
נועם
- MartinHSabag
-
- מנהל

טוב, נו, פה זה כבר מתחיל להיות מגוחך.
לא טענתי שאתה חיברת, שאתה מאמין בזה או שאתה תומך בזה.
שאלתי אותך בידידות, בפליאה.
אם מישהו מספר לך משהו ואתה פתאום שואל אותו:
"דיי, לא נכון !, אתה רציני?"
מה זה אומר, שאתה חושב שהוא משקר? שהוא מאמין בזה?
זו השתתפות בשיחה, ותו לא.
לא טענתי שאתה חיברת, שאתה מאמין בזה או שאתה תומך בזה.
שאלתי אותך בידידות, בפליאה.
אם מישהו מספר לך משהו ואתה פתאום שואל אותו:
"דיי, לא נכון !, אתה רציני?"
מה זה אומר, שאתה חושב שהוא משקר? שהוא מאמין בזה?
זו השתתפות בשיחה, ותו לא.
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

יאללה, די עם זה. אם זה היה בידידות ופליאה. אז התשובה היא "כן...היו אנשים שהאמינו בזה" ו"לא..אני חושב שזה היה גימיק שסחט המון כסף מאנשים". ואם זה היה בידידות ובפליאה - בוא נמשיך עם הידידות ובשלב זה נעזוב את הפליאה. איך?
נועם