ארבעה ערוצי HD חדשים ביס
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
אז עכשיו צריך להוסיף עוד בשביל FOX SPORTS HD?...אין גבול לחמדנות...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
קרא את מה שכתבתי בעמוד הקודם.ivanhoe888 כתב:אז עכשיו צריך להוסיף עוד בשביל FOX SPORTS HD?...אין גבול לחמדנות......
אם יש לך ספורט 5HD אז לא צריך להוסיף כלום.
אם אין לך ואתה רוצה רק את FOX SPORTS HD אז זה עולה 14 ש"ח לחודש (אם אני לא טועה).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- gro111
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1519
גם אצלי MTV HD, משדר בDD כל הזמן
וגם אצלי FOX HD סגור/חסום
מה הקשר למיקום? הרי הסיגנל מתקבל מהלווין לצלחת, אז מה משנה המיקום?
וגם אצלי FOX HD סגור/חסום
מה הקשר למיקום? הרי הסיגנל מתקבל מהלווין לצלחת, אז מה משנה המיקום?
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
המיקום רלבנטי רק ללקוחות הוט
- soos37
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
גם אני יכול לשחק משחקים - אני אתחבר בתחילת עונת הפוטבול ואני אתנתק אחרי הסופרבול...איינשטיין כתב:קרא את מה שכתבתי בעמוד הקודם.ivanhoe888 כתב:אז עכשיו צריך להוסיף עוד בשביל FOX SPORTS HD?...אין גבול לחמדנות......
אם יש לך ספורט 5HD אז לא צריך להוסיף כלום.
אם אין לך ואתה רוצה רק את FOX SPORTS HD אז זה עולה 14 ש"ח לחודש (אם אני לא טועה)....
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
יופי של תוספת הערוצים החדשים של ה HD
בסה'כ כבר 11 ערוצי HD , חסר לי רק ערוץ דוקו HD
מעניין כמה ייקחו על ערוץ הספורט 1 HD של צארלטון שיעלה בקרוב ( 15 שקל ? ) . בכל מקרה זה יהיה ערוץ טוב עם HD של כדורגל אנגלי ואיטלקי וNBA, ונקווה שגם כדורגל ישראלי ?? מקווה שערוץ 5 או צארלטון יתחילו לשדר לנו גם כדורגל ישראלי ב HD
הפוקס HD קצת מיותר ובאמת עדיף לתחזק אותו או להביא במקומו את ESPNHD
עופר , ידוע לך אם אם יש סיכוי שנראה בקרוב ESPNHD ביס ??
וNBAHD ? אפילו בתוספת תשלום ?
בסה'כ כבר 11 ערוצי HD , חסר לי רק ערוץ דוקו HD
מעניין כמה ייקחו על ערוץ הספורט 1 HD של צארלטון שיעלה בקרוב ( 15 שקל ? ) . בכל מקרה זה יהיה ערוץ טוב עם HD של כדורגל אנגלי ואיטלקי וNBA, ונקווה שגם כדורגל ישראלי ?? מקווה שערוץ 5 או צארלטון יתחילו לשדר לנו גם כדורגל ישראלי ב HD
הפוקס HD קצת מיותר ובאמת עדיף לתחזק אותו או להביא במקומו את ESPNHD
עופר , ידוע לך אם אם יש סיכוי שנראה בקרוב ESPNHD ביס ??
וNBAHD ? אפילו בתוספת תשלום ?
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אני רוצה ערוץ היסטוריה ו Discovery ב HD. באין ברירה אני מוכן לוות על Discovery ב HD כי ממילא סירסו ועיקרו את הערוץ הזה מתוכן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
מאווווד הייתי רוצה לראות היסטוריה HD
לאחר הצצה ב MTV - איכס
ולא בDD
לאחר הצצה ב MTV - איכס
ולא בDD
העם דורש..... כל מיני דברים
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
חלקכם "הורגים"
אותי עם הרצון שלכם לקבל את ערוץ פוקס ספורט HD בחינם
יס הוסיפו ערוץ ספורט חדש שלא הובטח לאף אחד מאיתנו ואתם מצפים שהם יביאו לנו אותו בחינם. יביאו אותו לכל מי שמנוי על חלק מתכני ה HD, למה שיעשו את זה? מי שלא מעוניין בערוץ החדש לא חייב להתחבר וימשיך לקבל את אותם התכנים הרגילים בהם הוא צפה לפני כן (זה לא שתהיה כאן זליגת תכנים כמו שהתרחש בזמנו עם ערוצי ספורט5, ספורט 5+ וספורט 5Live ומי שמעוניין לראות ערוץ הספורט חדש מן ההיגיון שהוא צריך לשלם על זה. לדעתי, זה נחמד בפני עצמו שמי שכבר משלם על ערוצי הספורט HD לא צריך לשלם שום סכום נוסף על הערוץ החדש
יס הוסיפו ערוץ ספורט חדש שלא הובטח לאף אחד מאיתנו ואתם מצפים שהם יביאו לנו אותו בחינם. יביאו אותו לכל מי שמנוי על חלק מתכני ה HD, למה שיעשו את זה? מי שלא מעוניין בערוץ החדש לא חייב להתחבר וימשיך לקבל את אותם התכנים הרגילים בהם הוא צפה לפני כן (זה לא שתהיה כאן זליגת תכנים כמו שהתרחש בזמנו עם ערוצי ספורט5, ספורט 5+ וספורט 5Live ומי שמעוניין לראות ערוץ הספורט חדש מן ההיגיון שהוא צריך לשלם על זה. לדעתי, זה נחמד בפני עצמו שמי שכבר משלם על ערוצי הספורט HD לא צריך לשלם שום סכום נוסף על הערוץ החדש
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
אתה מפספס חלק מהבעיהosherov כתב:חלקכם "הורגים"אותי עם הרצון שלכם לקבל את ערוץ פוקס ספורט HD בחינם
![]()
יס הוסיפו ערוץ ספורט חדש שלא הובטח לאף אחד מאיתנו ואתם מצפים שהם יביאו לנו אותו בחינם. יביאו אותו לכל מי שמנוי על חלק מתכני ה HD, למה שיעשו את זה? מי שלא מעוניין בערוץ החדש לא חייב להתחבר וימשיך לקבל את אותם התכנים הרגילים בהם הוא צפה לפני כן (זה לא שתהיה כאן זליגת תכנים כמו שהתרחש בזמנו עם ערוצי ספורט5, ספורט 5+ וספורט 5Live ומי שמעוניין לראות ערוץ הספורט חדש מן ההיגיון שהוא צריך לשלם על זה. לדעתי, זה נחמד בפני עצמו שמי שכבר משלם על ערוצי הספורט HD לא צריך לשלם שום סכום נוסף על הערוץ החדש...
יש לי ממיר HD (זאפר) מינואר 2008.
בשנה הראשונה היו מעט מאוד תכנים ואינסוף באגים.
השאיפה שלי לראות כמה שיותר תכנים וכמה שיותר מהר. אני משלם על התענוג כבר שנתיים סכום לא מבוטל.
אני גם יכול להמשיך ולספר שבעת המכירה של ממירי ה HD הראשונים הובטחו ערוצים, שידורים על ימין ועל שמאל. בפועל מעט מאוד התקיים.
כבונוס, ציפיתי לקבל מיס הצעה אטרקטיבית לשדרג ל MAX HD. אז בהתחלה ההצעה היתה 30 לחודש, עכשיו היא ירדה ל 20 לחודש... אני עוד אופטימי.
רק בישראל מצ'פרים לקוחות חדשים על פני לקוחות נאמנים. ה 9 שנים שלי ביס מוכיחים את זה.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אריה,
אתה צוחק?
הוא הובטח לנו עוד בביקור ב YES ובמסיבת העיתונאים שהיתה באותם ימים.
מאז... רק תרוצים
אתה צוחק?
הוא הובטח לנו עוד בביקור ב YES ובמסיבת העיתונאים שהיתה באותם ימים.
מאז... רק תרוצים
העם דורש..... כל מיני דברים
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
לגבי מה שאריה כתב, אני מאוכזב היות ו-yes מנתקים כאן הם זיקה שהם הגדירו בהתחלה
אם אתה יכול לראות את הערוץ ב-SD תוכל לראות אותו ב-HD.
כך זה בערוצי הסרטים, הסדרות וכו'
היות וספורט לא מעניין אותי אני אתמודד עם האכזבה.
אם אתה יכול לראות את הערוץ ב-SD תוכל לראות אותו ב-HD.
כך זה בערוצי הסרטים, הסדרות וכו'
היות וספורט לא מעניין אותי אני אתמודד עם האכזבה.
- osherov
-
- גורו Android

שחר לא מסכים,שח_מט כתב:אתה מפספס חלק מהבעיהosherov כתב:חלקכם "הורגים"אותי עם הרצון שלכם לקבל את ערוץ פוקס ספורט HD בחינם
![]()
יס הוסיפו ערוץ ספורט חדש שלא הובטח לאף אחד מאיתנו ואתם מצפים שהם יביאו לנו אותו בחינם. יביאו אותו לכל מי שמנוי על חלק מתכני ה HD, למה שיעשו את זה? מי שלא מעוניין בערוץ החדש לא חייב להתחבר וימשיך לקבל את אותם התכנים הרגילים בהם הוא צפה לפני כן (זה לא שתהיה כאן זליגת תכנים כמו שהתרחש בזמנו עם ערוצי ספורט5, ספורט 5+ וספורט 5Live ומי שמעוניין לראות ערוץ הספורט חדש מן ההיגיון שהוא צריך לשלם על זה. לדעתי, זה נחמד בפני עצמו שמי שכבר משלם על ערוצי הספורט HD לא צריך לשלם שום סכום נוסף על הערוץ החדש...
יש לי ממיר HD (זאפר) מינואר 2008.
בשנה הראשונה היו מעט מאוד תכנים ואינסוף באגים.
השאיפה שלי לראות כמה שיותר תכנים וכמה שיותר מהר. אני משלם על התענוג כבר שנתיים סכום לא מבוטל.
אני גם יכול להמשיך ולספר שבעת המכירה של ממירי ה HD הראשונים הובטחו ערוצים, שידורים על ימין ועל שמאל. בפועל מעט מאוד התקיים.
כבונוס, ציפיתי לקבל מיס הצעה אטרקטיבית לשדרג ל MAX HD. אז בהתחלה ההצעה היתה 30 לחודש, עכשיו היא ירדה ל 20 לחודש... אני עוד אופטימי.
רק בישראל מצ'פרים לקוחות חדשים על פני לקוחות נאמנים. ה 9 שנים שלי ביס מוכיחים את זה....
יס לא אשמים אלא אתה
אם התכנים לא היו טובים לך מספיק או יותר נכון, בשבילך, הם לא שווים את הכסף אז אל תתחבר
אף אחד לא חייב אותנו להשתמש בערוצי HD זאת הייתה בחירה שלנו! אם היינו רוצים, היינו יכולים לחכות עד שיהיו מספיק ערוצים שיהפכו את התכנים למספקים ביחס למחיר
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
אתה טועה ומטעה . שיס יצאה עם הMAXHD וערוצי ה HD הובטח מראש את הערוץ FOXSPORTHD כמו שהובטח גם EUROSPORTHD בתוך חבילת הבסיס של הHD ללא תוספת תשלום . התוספת היחידה שהייתה מותנת בתשלום היה ספורט 5HD .osherov כתב:חלקכם "הורגים"אותי עם הרצון שלכם לקבל את ערוץ פוקס ספורט HD בחינם
![]()
הFOXSPORTHD לא עלה כמה חדשים מבעיות טכניות שהועלו כאן בשרשורים אחרים וכעת לא ברור לי למה כן דורשים עליו תשלום בנפרד למי שלא מחובר ל5HD , כמו שלא דורשים תשלום נוסך על ה EUROSPORTHD
לי בכל מקרה זה לא משנה כי אני מנוי על ספורט 5HD , אבל למען ההגינות .... הובטח , גם הובטח , ובחינם ( כלומר בחבילת הבסיס) .
- osherov
-
- גורו Android

sam22 ו yes-man ו ירקרק,
מי הבטיח? מה בדיוק הבטיחו? מתי זה הובטח?
לי לא הובטח כלום למעט המחיר של הממיר ומחיר החבילה לערוצי ה HD שהתחברתי אליהם!
זה שאיזה מוקדנית, אולי, אמרה לי בזמנו בטלפון שיס מתכננים להשיק עוד הרבה מאוד ערוצים חדשים בקרוב, זה בעיני ממש לא משהו רציני ובטח לא משהו שהתייחסתי או בניתי עליו כשהזמנתי את ה HD שלהם
מי הבטיח? מה בדיוק הבטיחו? מתי זה הובטח?
לי לא הובטח כלום למעט המחיר של הממיר ומחיר החבילה לערוצי ה HD שהתחברתי אליהם!
זה שאיזה מוקדנית, אולי, אמרה לי בזמנו בטלפון שיס מתכננים להשיק עוד הרבה מאוד ערוצים חדשים בקרוב, זה בעיני ממש לא משהו רציני ובטח לא משהו שהתייחסתי או בניתי עליו כשהזמנתי את ה HD שלהם
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
באמת מצחיק שהם לא גבו כסף על היורוספורט ועל פוקס הם כן רוצים.
הם עושים מה שבא להם.........
הם עושים מה שבא להם.........
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם