על איזה רקע מדובר?elimag כתב:erezsolan,
תודה רבה, הורדתי וזה עובד נפלא.
איך הופכים את הרקע כמו שמופיע בתמונות שהעלת?
האם זה אפשרי גם כשמשנים לעברית?
אני עובד עם myihome ופופקורן a-200...
לכל מי שמתקשקש עם ה YAMJ לסדרת ה POP 200...
-
esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- elimag
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
בתמונות שצרפת יש עטיפה ופרטי הסרט מופיעים על גבי תמונת רקע מתוך הסרט.
לדוגמא באטמן.
איך עושים שזה יראה ככה? אצלי מופיע הפרגוד האדום של מסך הקולנוע (חוץ מאבודים העונה האחרונה, שם קיבלתי תמונת רקע של קייט).
חוץ מזה הרצתי אתמול את תיקיית הסרטים שלי (hd) וברוב הסרטים לא הופיעו העטיפות בתפריט הראשי.
יצוין שהחלפתי מאנגלית לעברית על פי ההסבר שלך למעלה.
לדוגמא באטמן.
איך עושים שזה יראה ככה? אצלי מופיע הפרגוד האדום של מסך הקולנוע (חוץ מאבודים העונה האחרונה, שם קיבלתי תמונת רקע של קייט).
חוץ מזה הרצתי אתמול את תיקיית הסרטים שלי (hd) וברוב הסרטים לא הופיעו העטיפות בתפריט הראשי.
יצוין שהחלפתי מאנגלית לעברית על פי ההסבר שלך למעלה.
- elimag
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
או קיי הסתדרתי עם תמונות הרקע.
אני לא מצליח לקבל תקצירים בעברית למרות השינוי במאפיינים ל-mjb.internet.plugin=com.moviejukebox.plugin.SratimPlugin.
אפילו כשהשתמשתי בקבצי nfo המכילים קישור לדף באתר סרטים, עדיין קיבלתי תקצירים באנגלית.
אני לא מצליח לקבל תקצירים בעברית למרות השינוי במאפיינים ל-mjb.internet.plugin=com.moviejukebox.plugin.SratimPlugin.
אפילו כשהשתמשתי בקבצי nfo המכילים קישור לדף באתר סרטים, עדיין קיבלתי תקצירים באנגלית.
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 729
היי,erezsolan כתב:בבקשה: http://www.yousendit.com/download/THE0e ... YlB2Wmc9PQelimag כתב:erezsolan,
לא ניתן להוריד דרך הקישור הזה.
יש לך אפשרות לתקן? אני חייב להוריד את זה.......
נראה מדהים!!!
ואני מניח שאני שואל שאלת קיטבג אבל זה מתאים גם ל-A110, נכון?
אם כן תוכל בבקשה להעלות שוב את הקישור?
תודה,
יונתן
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
מכיוון שקיימת דרישה לחבילת "הדיוט" שכזאת עבור משתמשי ה YAMJ, רצוי לאחסן את החבילה במקום יותר יציב. SkyDrive יכול להיות פתרון כזה.
בנוסף, רצוי להוסיף לחבילה מספר דברים:
1. את ה GUI.
2. הגרסה האחרונה של ה YAMJ.
3. הגרסה האחרונה של MediaInfo.
1. את ה GUI.
3. הגרסה האחרונה של MediaInfo.
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

הדיוט גאהziv_r כתב:מכיוון שקיימת דרישה לחבילת "הדיוט" שכזאת עבור משתמשי ה YAMJ, רצוי לאחסן את החבילה במקום יותר יציב. SkyDrive יכול להיות פתרון כזה.
1. את ה GUI.
3. הגרסה האחרונה של MediaInfo....
-
esloan
-
- חבר ותיק

בבקשה, לינק יותר יציב ל DROPBOX.hunter22 כתב:היי,erezsolan כתב:בבקשה: http://www.yousendit.com/download/THE0e ... YlB2Wmc9PQelimag כתב:erezsolan,
לא ניתן להוריד דרך הקישור הזה.
יש לך אפשרות לתקן? אני חייב להוריד את זה.......
נראה מדהים!!!
ואני מניח שאני שואל שאלת קיטבג אבל זה מתאים גם ל-A110, נכון?
אם כן תוכל בבקשה להעלות שוב את הקישור?
תודה,
יונתן...
אחלה אתר אחסון ומומלץ מאוד. יש קישור בחתימה.
אגב, הלינק מכיל את ה YAMJ GUI לתיקון הנתיבים, MEDIAINFO. גרסת ה YAMJ יציבה לחלוטין.
http://bit.ly/d1qtCl
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

תודה רבה ארז!!! 
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

קיימת גרסה עדכנית יותר של MovieJukebox אשר מכילה הרבה תיקונים חשובים. כנ"ל גם לגבי ה MediaInfo.
-
esloan
-
- חבר ותיק

אולי, אבל לא גיליתי באגים בגרסה זו הרלוונטיים לי.ziv_r כתב:קיימת גרסה עדכנית יותר של MovieJukebox אשר מכילה הרבה תיקונים חשובים. כנ"ל גם לגבי ה MediaInfo....
בכל מקרה, שדרוג גרסה הוא טריוויאלי. אין נגיעה בספריות הדיפולטיביות למעט הסקין כמובן שיש לגבות לפני.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

erezsolan,
תציץ ב Release Notes. העובדה שלא מצאת את הבאגים, רק אומרת שכנראה לא זיהית אותם, אך הם בהחלט קיימים. חוץ מזה, אין טעם לעבוד עם גרסה ישנה כאשר קיימת חדשה יותר.
לגבי הטוענה שהחלפת גרסה הינה עניין טריויאלי, אני בהחלט מסכים, כנ"ל גם לגבי הגדרת הסקין המתאים, ההגדרות ב moviejukebox.properties ועוד, אך ככה פספסנו את הייעוד של החבילה הזאת אשר נועדה להדיוטים אשר לא מעוניינים להתעסק עם ההגדרות, אלא מעוניינים בחבילת Plug & Play.
בכל מקרה, זוהי החבילה "שלך", אז תנהג בה ככל העולה על רוחך
תציץ ב Release Notes. העובדה שלא מצאת את הבאגים, רק אומרת שכנראה לא זיהית אותם, אך הם בהחלט קיימים. חוץ מזה, אין טעם לעבוד עם גרסה ישנה כאשר קיימת חדשה יותר.
לגבי הטוענה שהחלפת גרסה הינה עניין טריויאלי, אני בהחלט מסכים, כנ"ל גם לגבי הגדרת הסקין המתאים, ההגדרות ב moviejukebox.properties ועוד, אך ככה פספסנו את הייעוד של החבילה הזאת אשר נועדה להדיוטים אשר לא מעוניינים להתעסק עם ההגדרות, אלא מעוניינים בחבילת Plug & Play.
בכל מקרה, זוהי החבילה "שלך", אז תנהג בה ככל העולה על רוחך
-
esloan
-
- חבר ותיק

טוב נו, בקרוב אעלה גרסה עדכנית.ziv_r כתב:erezsolan,
בכל מקרה, זוהי החבילה "שלך", אז תנהג בה ככל העולה על רוחך...
- guyyug
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
שים לב בגרסה שהעלתה אין רקע ל "קיר" לפחות לא בשינוי ההגדרות לעברית
וגרסה 1.9 משום מה לא מורידה פוסטרים בעברית אני פותח על זה שרשור נפרד
וגרסה 1.9 משום מה לא מורידה פוסטרים בעברית אני פותח על זה שרשור נפרד
גיא