הרחקת נערים

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
c595428
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109

שליחה

c595428 כתב:
nadavck כתב:
Pavelz כתב:
mati כתב:
nadavck כתב:
guyezra כתב:nadavck,
רשמת בעצמך: לפני 15 שנה...
...
מצטער, אני לא מאמין שבני הנוער משתנים עד כדי כך... העולם בסופו של דבר מאוד פשוט :)
...
סף הגירוי שלהם עלה משמעותית,
יתכן שזה פשוט דור האינסטנט/ריאליטי/משחקי מחשב. הם זקוקים ליותר מגיטרה או מדורה כדי לרגש אותם. אולי לזרוק מישהו למדורה (6) .

כמובן שיש בקרבם עדיין כאלה "כמו פעם", אבל לצערי זהו מיעוט.
יש צורך במנגנוני הכוונה, מניעה והרתעה. הכוונה בלבד לא תעבוד!
...
אלכוהול אלכוהול אלכוהול
...
אוקי אז גילוי נאות - היה גם אלכוהול שם עם הגיטרות. ואף אחד לא הלך מכות, מקסימום לזרוק בקבוקי בירה ריקים על בתים נטושים בפרדסים של רחובות (כן, זה היה אני).
אלכוהול לא הופך בן אדם נעים ושוחר שלום לאיש אלים.

מאוד קל לצאת בסיסמאות באשר למי אשם באלימות בני הנוער, האשם הוא החברה וההורים. אם ההורים ישקיעו בילדים ויחשפו אותם לגירויים שונים מעבר לפיצוצים במערכות קולנוע ביתיות וגלישה באינטרנט אז הילדים ירצו להמשיך עם זה גם לבד.
...
אלכוהול כן גורם לאנשים להיות אלימים יותר זה לא סיסמא זאת מציאות הגבולות נמחקים כאשר שותים ללא הכרה מה שעושה רוב הנוער .
בואו לא נעשה משהו קיצוני תראו איך פתרו בעיה דומה ברוסיה פסקה אחרונה בדף :mrgreen:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=699154
...
sam22 כתב:גם לי היה אלכוהול וגם לי היה אולר בכיס
אבל נראה לי שיש היום הרבה יותר אלכוהול, הרבה יותר אולרים והאבה פחות אורך רוח
...
והרבה פחות פחד מהחוק והעונש שיקבלו .
הפיתרון לכל הבעיות האלו היא ענישה קשה יותר דבר ראשון ולאחר מכן אכיפה מוגברת .
אם היו מיישמים חצי מחוקים שיש המדינה לא היית נראת ככה .

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

הייתי בן 17 ושכבנו על הדשא אני וחבר עם קול בס עמוק ועוצמתי-2 בלילה פתאום קול של תריס נפתח ועל הראש של חבר

שלי עם הבאס נחת חצי אבטיח,בדיוק על הראש -בערך מגובה שלוש קומות
אמן מייסר

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

לא כל הנוער היום הוא אלים.
סתם מגזימים בתקשורת ומראים את זה ככה. רוב הנוער הוא בסה"כ רוצה להנות בימי שישי ולא יוצא במטרה לדפוק ת'ראש וללכת מכות.
וה"עשן החשוד" הוא לא סמים ברוב המקרים, הוא בא מנרגילה.

אגב, נערים לא מחפשים כל שבוע לצאת למסיבות, בארים ודברים שעולים כסף, רוב הזמן אין כח או כסף לזה אז בסה"כ מחפשים מקום שאפשר סתם לשבת עם חברים. הבעיה היא שאין איפה לשבת וכל מקום מזמינים מוקד וזה מציק.

אצלנו יש שני מקומות שאפשר לשבת בימי שישי ולעשות רעש, פארק מגדיאל ופארק ארבע עונות.
הראשון הוא פארק ממש קטן שאין איפה לשבת והשני הוא פארק יותר גדול אבל הוא רחוק להרבה אנשים מהבית.

בקיצר, פשוט צריך לעשות יותר מקומות שיהיה אפשר לעשות רעש. אגב, הרעש שאני מדבר עליו הוא לא רמקולים על פול ווליום של טראנסים עד הבוקר, זה בסה"כ דיבורים וצחוקים, אין מה להתרגש מזה.

לפותח דיון, בקשר לבעיה שלך, הייתי מציע לך להזמין משטרה / מוקד.

חזור אל “ללא קשר”