החרמון במלא הדרו + הירדן זורם בשצף + קשת לקינוח

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

zeev78,
רגוע...
זה נאמר כבדיחה
אין טעם לנפח את זה
העם דורש..... כל מיני דברים

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

sam22 כתב:zeev78,
רגוע...
זה נאמר כבדיחה
אין טעם לנפח את זה
...
בדיחה שהלוואי שתיהיה נכונה. מבחינתי ניפגש בדמשק ומשם ניכבוש גם את הפרסים הקמצנים האלה :wink:

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

שמעתי שניתן להשיג שם פיתרונות אקוסטים בזול (או בחינם בסיוע גליל או אם 16 :lol: ).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32774

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

theAman כתב:אריה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה, האמת היא שהייתי בתל אביב עד אחרי הצהריים, אבל כשחזרתי באמת צפון הרמה היה לבן, הר אודם, מרום גולן וכל האזור, אבל אלו המקומות הגבוהים.
קר פה מאד ואצלנו יורד גשם, במרגליות יורד שלג, אבל הוא לא נערם.
אני מניח שהשלג יישאר גם מחר, כך שאין בעיה, אבל אתה כנראה תפגוש פקקים גם בדרך לפה וגם בדרך חזרה(כולם חושבים כמוך), אז אני מציע שתיקח יום חופש באמצע השבוע ותבוא.
בכל מקרה, אם יהיה לך זמן, אתה מוזמן אלי, אם תגיע לאזור.

tiptip,
אחרי כל הגשם הזה, עדיין חסרים יותר מארבעה מטרים לכינרת, אז האופוריה הזו, נכון לעכשיו היא עדיין אשליה.
...
לא תצליחו לבאס אותי :)
אני מאמין שכל עם ישראל יעלה לחרמון וישאיר רק לנו את צפון רמת הגולן :wink:
באמצע שבוע זה לא קל לארגן את כל החבר'ה, שלא לדבר על זה שהשלג זה משאב יקר שקיים כמה ימים בודדים בחורף (גם בהרים הגבוהים) למעט החרמון! בנוסף כבר הבטחתי לקטן, והוא כבר סיפר לכולם בגן שהוא הולך לראות שלג אז אין סיכוי לבטל!!

אגב, בקשר לכינרת אני דווקא חושב שהמצב השנה יהיה סביר מאוד, לדעתי, הכנרת תעלה החורף לפחות עוד מטר וחצי (עד עכשיו היא עלתה מעט יותר ממטר אחד ובחורף ממוצע היא עולה כ 1.6 מטר). חודש פברואר הוא-הוא החדש הגשום בשנה שלא לדבר על חודש מרץ שגשום גם הוא ועוד צריך להזכיר את זה שכל הנחלים כבר זורמים במלוא עוצמתם בצפון

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

אריה, תחליט מה שתחליט, אם יש לך זמן, תקפוץ לביקור.
אני ממליץ לך לא להגיע לקרית שמונה ולעלות מפה לכיוון הרמה, אלא לעלות לרמת הגולן כבר ממחניים. ככה גם תרוויח טיול ברמה וגם תחסוך את התנועה שפה(גם שם תהיה תנועה, אבל פחות).  

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

theAman כתב:אריה, תחליט מה שתחליט, אם יש לך זמן, תקפוץ לביקור.
אני ממליץ לך לא להגיע לקרית שמונה ולעלות מפה לכיוון הרמה, אלא לעלות לרמת הגולן כבר ממחניים. ככה גם תרוויח טיול ברמה וגם תחסוך את התנועה שפה(גם שם תהיה תנועה, אבל פחות).  
...
אני מגיע עם כמה משפחות ככה שקשה יהיה לי לעצור אצלך, למרות שאני אהיה ממש באזור :(
אגב, אני מתכנן לטפס על הרמה עוד מחמת גדר (למבוא חמה), בעיני כבישי דרום רמת הגולן הם מהיפים בארץ, בעיקר בחורף!!

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

osherov כתב:
theAman כתב:אריה, תחליט מה שתחליט, אם יש לך זמן, תקפוץ לביקור.
...
אני מגיע עם כמה משפחות ככה שקשה יהיה לי לעצור אצלך, למרות שאני אהיה ממש באזור :(
אגב, אני מתכנן לטפס על הרמה עוד מחמת גדר (למבוא חמה), בעיני כבישי דרום רמת הגולן הם מהיפים בארץ, בעיקר בחורף!!
...
אם תעלה מחמחת גדר, בכלל תרוויח.
אני מסכים איתך, הכבישים הללו הם באמת מהיפים בארץ ואם לא יהיה מעונן, תרוויחו נופים מרהיבים.
כל מקרה אתה מוזמן גם עם עוד כמה אורחים...

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

אבי אם ייצא לך להיות בפלורידה, אראה לך את הכביש הכי יפה שראיתי בחיים. כלומר את הנוף הכי יפה שראיתי מכביש...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

טוב עשיתם לי חשק
עכשיו אני מתכנן חור בעבודה באמצע השבוע
לקחת את הגדולים לחרמון

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

רק להיזהר ברמת הגולן!

5 פצועים מפיצוץ מוקש בגולן - בן 11 במצב קשה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3845034,00.html

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

לא שזה עוזר עכשיו
אבל אני מקווה שזה שטות של אנשים ולא בעיות בסימון בגלל השלג ומזג האוויר
אם קרסו גדרות ונפלו שלטים זו סכנה אמיתית

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

חזרנו לא מזמן מהטיול שעשינו היום לצפון רמת הגולן :)
מזג אויר, מדהים! הכל ירוק! הכל זורם! הכל פורח! והכי חשוב בצפון הרמה הכל כמעט לגמרי לבן!
בדרך לשם נסענו מחמת גדר שבדרום הרמה, בדרך עצרנו במפל עיט ומשם בצומת המפלים פנינו מזרחה ומשם הכיוון לעין זיוון-הר אביטל! באזור מצפה קונייטרה הכל כבר היה לבן משלג :) אך, שם גם התחיל עומס תנועה מרגיז עקב המוני ישראל שהחליטו דווקא שם להיעצר ולחסום את הכביש, רק בשביל להצטלם ולבנות איזה בובת שלג (n) כעבור מספר דקות עברנו את הפקק, והגענו למסעדה הדרוזית, פנייה שמאלה והוף הדרך אנחנו ביער אודם. שם מצאנו לנו איזה פינה שקטה "וישחררנו" את הילדים! בשבילם זאת היתה חוייה חד פעמית (למי שעושה את זה רק לא לשכוח להביא...כפפות לילדים ובגדי החלפה לכולם!!). כעבור שעה וחצי התחלנו לרדת ממסעדה לכיוון קרית שמונה אבל אז הדהד לנו ה Waze שיש פקק מטורף מאזור הפנייה לנווה אטיב עד קרית שמונה.........כמובן שלא האמנתי ורק שהתקרבנו לאזור אפשר היה לראות את הטור הארוך של הרכבים. אז אחרי עצירה קצרה במפל סהר המרשים עשינו חזור ובעזרת ה Waze ניווטנו לנו על מנת להימנע מכל פקקי הצפון עד....לצומת גולני. יש להגיד שהצלחנו במשימה אבל זה גרם לנו לעשות מעקף דרך גשר אריק (למי שמכיר). קצת לפני צ. גולני פירקנו כמה שיפודים בנימר והבייתה, אגב הפקק היחיד המרגיז שנתקענו בו היה זה שבאזור צומת המוביל (לא מבין מה זה החארטה שבנו שם!!)
היה באמת כיף לא נורמלי, בעיקר לילדודס!!!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 06/02/2010 20:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ועוד קצת
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 06/02/2010 20:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי

שליחה

איזה יופי של תמונות!!!!!!

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אריה, אני שמח שנהניתם.
רציתי לשים תמונות שצילמתי היום מאזור הבית שלי לכיוון החרמון, בשביל שמואל, אבל התמונות שלך נראות הרבה יותר טוב, אז אני מוותר.
הפקק הזה לכיוון קרית שמונה הוא רגיל בשבתות הללו, זה משהו איום ונורא.
ואתה צודק, צומת המוביל (או שמא עכשיו צריך לקרוא לזה כיכר המוביל), זה באמת משהו שגובל בפשע.

שמואל, אתה מוזמן לקפוץ לביקור אם תגיע לאזור (חוץ מיום שלישי, אני לא אהיה בבית).

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

:)
תודה
אני בודק איך אני דוחף את זה השבוע
כנראה אקח צימר ללילה אחד
טיול גברים

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אבי,
אני כל שנה באופן קבוע עולה לפחות פעם אחת בחורף לחרמון ויורד בסוף היום (עצבני מאוד), עם כל עמך לקרית שמונה, אבל אני בחיים לא ראיתי פקק כזה ארוך של מכוניות משם!! (וזה עוד היה ב 14:00 ולא ב 16:00). אני ירדתי עם הרכב מהכביש היורד ממסעדה ובמקביל ראיתי את הכביש היורד מנווה אטיב. היה פקק עומד (לא זז!) מאזור קלעד נמרוד עד לקריית שמונה (צומת מצודות?), בדר"כ כשיורדים מהחרמון יש פקק אבל הוא די זורם עד לאזור הבאנייס, הפעם זה נראה לי מאוד-מאוד חריג!

אולי סוף סוף תבין שכדאי לך לעזוב את כל הפקקים בצפון ולעבור לבית באזור המרכז!! תאמין לי שבשבת אין אצלנו תנועה בכלל :wink:
שלא לדבר על זה, שעושה רושם שאתה גם ככה יורד למרכז לפחות פעמיים בשבוע :roll:

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

keyser כתב:אבי אם ייצא לך להיות בפלורידה, אראה לך את הכביש הכי יפה שראיתי בחיים. כלומר את הנוף הכי יפה שראיתי מכביש...
...
אחי גר במיאמי לתקופה של שנתיים, הוא סיפר לי על כמה כבישים יפים באזור.
לצערי, ואני מתבייש להודות בזה, עדיין לא יצא לי להגיע לארה״ב. :(

חזור אל “ללא קשר”