התחדשתי בפלזמה פנאסוניק v-10 גודל 58 אינצ' יש תמונות ..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152

שליחה

broitman כתב:"אני רואה שאתה חי בסרט מוזר אם אתה כותב שפלזמה של פנסוניק טובה יותר ממסך הליד של סמסונג .

תצאו כבר מהסרט הזה של פנסוניק זה פשוט כבר לא לעיניין . " :roll:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=120

אהה...ותתחדש כמובן... :lol:
...
סחתיין על הנבירה...
איך מצאת את זה בת'רד של מעל 10 עמודים.

9000es, קבל ממני ח"ח רציני!!
לא יצא לי לקרוא את כל הת'רד ההוא או להיות חלק ממנו אבל אני שמח לראות שלא כבלת את עצמך מאחורי המחשבה שסמסונג (או כל חברה אחרת) הם הכי טובים ועל אף דעתך שנראיתה כנחרצת מצאת לנכון לבחון מסך מתוצרת אחרת, ובקניית אותו מסך למעשה הודית והסכמת לשנות דעתך!
יפה מאוד!

ציינתי את זה בת'רד של "מי אנחנו"- התחביב הכי גדול שלי (על אף שאני יותר פעיל כאן...) מגיל מאוד מאוד קטן הוא מכוניות ומתחילת שנות ה-90, כשהייתי בן 10 בערך, אני חולה BMW. לפעמים אני רואה מכוניות יפייפיות, או במחירים הגיוניים ושהאחזקה והטיפול שלהם הם סבירים, וכשאני חושב על כאלה אני מרגיש כאילו אני "בוגד" באהבה האמיתית שלי, החלום שלי, הBMW. קח למשל את הAudi A8\S8 או A5, הן כ"כ יפות שאני שמח שעוד לא הגעתי לשלב בו אני נאלץ לבחור...

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

,תחדשו ותהנו, נראה מדהים (Y)
אור שפע ואהבה

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

Re: 9000es, תראה מה מצאתי לך...

שליחה

tvholic כתב:
broitman כתב:"אני רואה שאתה חי בסרט מוזר אם אתה כותב שפלזמה של פנסוניק טובה יותר ממסך הליד של סמסונג .

תצאו כבר מהסרט הזה של פנסוניק זה פשוט כבר לא לעיניין . " :roll:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=120

אהה...ותתחדש כמובן... :lol:
...
סחתיין על הנבירה...
איך מצאת את זה בת'רד של מעל 10 עמודים.

9000es, קבל ממני ח"ח רציני!!
לא יצא לי לקרוא את כל הת'רד ההוא או להיות חלק ממנו אבל אני שמח לראות שלא כבלת את עצמך מאחורי המחשבה שסמסונג (או כל חברה אחרת) הם הכי טובים ועל אף דעתך שנראיתה כנחרצת מצאת לנכון לבחון מסך מתוצרת אחרת, ובקניית אותו מסך למעשה הודית והסכמת לשנות דעתך!
יפה מאוד!

ציינתי את זה בת'רד של "מי אנחנו"- התחביב הכי גדול שלי (על אף שאני יותר פעיל כאן...) מגיל מאוד מאוד קטן הוא מכוניות ומתחילת שנות ה-90, כשהייתי בן 10 בערך, אני חולה BMW. לפעמים אני רואה מכוניות יפייפיות, או במחירים הגיוניים ושהאחזקה והטיפול שלהם הם סבירים, וכשאני חושב על כאלה אני מרגיש כאילו אני "בוגד" באהבה האמיתית שלי, החלום שלי, הBMW. קח למשל את הAudi A8\S8 או A5, הן כ"כ יפות שאני שמח שעוד לא הגעתי לשלב בו אני נאלץ לבחור...
...
tvholic שלום לך .

אין לי שום סנטמינטים לשום מותג שהוא ...... הכל עניין של מסך סופר איכותי ותמכור נכון ....

פנאסוניק הוכיחו השנה שהם בעלי מסכי הפלזמה הטובים ביותר שיש . והתמחור שלהם די טוב .....
במצב כזה אני לא מחכה יותר מידי ....... . פשוט רוכש את ההכי טוב שיש במחיר שהוא די סביר למסך בסדר גודל כזה .

לילה טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

tiptipon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
שם מלא: גיא ברוך

שליחה

תתחדש נראה מעוווולה :)
שתהיה לך צפיית HD מהנה ...

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

tiptipon כתב:תתחדש נראה מעוווולה :)
שתהיה לך צפיית HD מהנה ...
...
tiptipon
העניין הוא שהיא מעולה גם בשידורי SD . אבל את מרבית היכולת שלה היא נותנת בשידור מנגן בלוריי .
פשוט מאוד עד שלא רואים לא מבנים איזה יכולת אדירה יש למסך הזה .

יום טוב לך . (f)
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 22/01/2010 22:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

אין קשר בין TIPTIPON וביני :wink:
אור שפע ואהבה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”