Head = 0.37רונן כתב:מישהו יודע מה נתון ה SAR שלו ?...
Body = 0.74
1900MHz
אם זה נכון, זה לא רע בכלל!
http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Nex ... _4278.html
Head = 0.37רונן כתב:מישהו יודע מה נתון ה SAR שלו ?...

תודה.osherov כתב:Head = 0.37רונן כתב:מישהו יודע מה נתון ה SAR שלו ?...
Body = 0.74
1900MHz
אם זה נכון, זה לא רע בכלל!
http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Nex ... _4278.html...

1. לא יודע אם פטנטשל אפל אבל ה - HD2 הוא מולטי טאץ'.iakovl כתב:אנשים עדיין לא קולטים שמולטי טאץ זה פטנט של אפל? קצת דופק את העסק לא?
לגבי העברית, לא נתמך רשמית... SO? WHO CARE? דוחפים עברית לאנדרואיד בכמה דקות ויש לך עברית מלאה...
מצפן זה ממש לא יישום של תוכנה... GPS יכול לשמש כמצפן רק אם אתה בתנועה. ב-N1 (ובאייפון) יש מצפןStar-Blazer כתב: 2. יש לי בעיה עם חברת ענק כמו גוגל שמציינת מצפן..... הרי זה פיטצר תוכנה של ה - GPS.... אז מה הקטע?!?!?!?
זה כמו שיציינו שהוא מראה את השעה (שעון מעורר... וכו)
3. מלבד המסך שעדיף על ה - HD2 מבחינת איכות (אבל לא בגודל ה - HD2 הוא 4.3) וגודל ה - RAM לא ראיתי שום ייתרון של הגוגלפון הזה על ה - HD2........

אולי לא שמת לב, אבל לא טענתי לרגע שמצפן זה הבשורה של גוגל, להיפך - ציינתי שגם לאייפון יש מצפן...Star-Blazer כתב:וזאת הבשורה של גוגל?! מצפו בילד אין.....
באמת פעם אחרונה שהייתי תקוע בצומת הצ'ק פוסט בפקק אין סופי הייתי חייב מצפן....
כל מה שציינת זאת מערכת הפעלה.... קח את ה - HD2 (ואני סתם מביא אותו כדוגמא כי אני מכיר אותו יחסית טוב....) תתקין לו אמדרואיד (נניח שהיה ניתן) וקיבלת את אותו דבר לא?!?!?!?!?
ד"א ל - HD2 מסך קיבולי - דהיינו מולטי טאץ, לא יודע אם יצא לך לראות את ההלבשה על הWM 6.1 של הממשק של HTC אבל זה עושה עבודה נהדרת.... אתה ממש שוכח איזו מערכת הפעלה מסתתרת מאחורה. מייל בדחיפה, יש תרונות בתשלום לנושא הזה... מכל תיבת דואר שתרצה.
שורה תחתונה מה הבשורה על פי גוגל, מה החדשנות מה השוס הגדול של הנייד שלהם, של חברה של כמה עשרות מליארדי דולרים?!?!?!?!?
זאת הנקודה ושוב באמת אני לא מתכוון לזלזל או משהו כזה בגוגל אחרי הכל הם גוגל ואני בקושי יתוש בביצה המקומית.......

אין שם קושי טכנולוגי להוציא מכשיר שישאיר אותך פעור פה רק הבעייה תהיה שהוא יעלה לצרכן 1500$ ולכן אף אחד לא ירכוש אותו!!! החוכמה היא להוציא מכשיר במחיר סביר (530$ זה ללא ספק מחיר סביר) שידע לתת יותר מהמתחרים (ליתר דיוק המתחרה). מעבד 1 ג'יגה (לעומת 600MHz), מערכת Open Source (מערכת אטומה), מצלמה 5 מגה פיקסל (מול 3 מגה פיקסל), דפדפן איכותי, יכולת הרצת יישומים במקביל (אין), ממשק חוויתי, מערכת ניווט חינמית (עם כל הכבוד ל Waze זה עדיין לא יהיה Google Maps),מסך 3.7 אינצ' (מול 3.5 אינצ'), רזולוציה 800X480 (מול 480x320), זיכרון פנימי 512MB (מול 256MB), סוללה נשלפת (לא ניתן להוצאה), משקל 130 גרם (שוקל קצת פחות מהאייפון למרות שהצג שלו גדול יותר), יכולת וידאו 720x480 (לעומת 640x480). כל הנתונים אלה לבטח נותנים יותר מהמתחרה!!!Star-Blazer כתב:הנקודה שלי היא בדיוק מה שאמרת כחברת תוכנה כנראה שהם עשו עבודה מצונית....
אבל כחברת על שהוציאה לראשונה טלפון סלולרי כן ציפיתי לאיזו שהוא חידוש המצאת גלגל משהו ברמה שישאיר אותי פעור פה....
זאת בדיוק הנקודה שאני לא צריך את הטלפון בשביל מערכת ההפעלה שלהם........

ואז ביוני תחכה לינואר כדי לראות את הגירסה הבאה של ה Nexus כתגובה לאייפון החדש?!Itay_Pollak כתב:בקיצור - אין מה לעשות - צריך לחכות עד ליוני... לראות מה וכמה יהיה דור 4 של האייפון. עד אז לראות אם הNEXUS מקיים הבטחות וכמה הוא טוב אצל הEA. אז יהיה אפשר להחליט כמו בן אדם....