Nexus One - ההשקה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #41 

רונן כתב:מישהו יודע מה נתון ה SAR שלו ? :אההם:
...
Head = 0.37
Body = 0.74
1900MHz
אם זה נכון, זה לא רע בכלל!
http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Nex ... _4278.html

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #42 

osherov כתב:
רונן כתב:מישהו יודע מה נתון ה SAR שלו ? :אההם:
...
Head = 0.37
Body = 0.74
1900MHz
אם זה נכון, זה לא רע בכלל!
http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Nex ... _4278.html
...
תודה.

אם זה נכון , אני מתחיל להתחמם :ריר:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #43 

עפר,
אל תשכח דבר בסיסי

הוא פתוח
העם דורש..... כל מיני דברים

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #44 

iakovl כתב:אנשים עדיין לא קולטים שמולטי טאץ זה פטנט של אפל? קצת דופק את העסק לא?
לגבי העברית, לא נתמך רשמית... SO? WHO CARE? דוחפים עברית לאנדרואיד בכמה דקות ויש לך עברית מלאה
...
1. לא יודע אם פטנטשל אפל אבל ה - HD2 הוא מולטי טאץ'.
2. יש לי בעיה עם חברת ענק כמו גוגל שמציינת מצפן..... הרי זה פיטצר תוכנה של ה - GPS.... אז מה הקטע?!?!?!?
זה כמו שיציינו שהוא מראה את השעה (שעון מעורר... וכו)
3. מלבד המסך שעדיף על ה - HD2 מבחינת איכות (אבל לא בגודל ה - HD2 הוא 4.3) וגודל ה - RAM לא ראיתי שום ייתרון של הגוגלפון הזה על ה - HD2.....

ב - HD2 מערכת ההפעלה שודרגה להפליא מבית תכנתי HTC..... עושה עבודה מצויינת.

נראה לי שזה יותר היפ סביב גוגל.... אבל ביננו אחרי הכל זה טלפון של HTC (שעושה דברים נהדרים) עם לוגו של גוגל..... לא יותר.
הייתי מצפה מחברה כמו גוגל להמציא את הגלגל (כמו שעשתה אפל עם המולטי טאץ או נינטנדו עם ה - WII) ולא לחרטט עם טלפון משוכלל ומצויין אבל שיש אחרים לא פחות טובים ממנו......) ובכל זאת קצת צניעות מצידי... אני בטוח שהאנשים בגוגל יודעים הרבה יותר טוב ממני מה הם עושים ( או שלא אחרי גוגל ידועים בזה שהם הרבה פעמים יורים לכל הכיוונים ולא מעט מהדברים שלהם נגנזים בהמשך :mrgreen: )

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #45 

Star-Blazer כתב: 2. יש לי בעיה עם חברת ענק כמו גוגל שמציינת מצפן..... הרי זה פיטצר תוכנה של ה - GPS.... אז מה הקטע?!?!?!?
זה כמו שיציינו שהוא מראה את השעה (שעון מעורר... וכו)
3. מלבד המסך שעדיף על ה - HD2 מבחינת איכות (אבל לא בגודל ה - HD2 הוא 4.3) וגודל ה - RAM לא ראיתי שום ייתרון של הגוגלפון הזה על ה - HD2.....
...
מצפן זה ממש לא יישום של תוכנה... GPS יכול לשמש כמצפן רק אם אתה בתנועה. ב-N1 (ובאייפון) יש מצפן
מגנטי אמיתי.

יתרון על ה-HD2? מערכת הפעלה טובה יותר, ניווט קולי בילט-אין, מייל בדחיפה מ-Gmail, ועוד ועוד...

Batnun

.

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

וזאת הבשורה של גוגל?! מצפן בילד אין.....
באמת פעם אחרונה שהייתי תקוע בצומת הצ'ק פוסט בפקק אין סופי הייתי חייב מצפן....

כל מה שציינת זאת מערכת הפעלה.... קח את ה - HD2 (ואני סתם מביא אותו כדוגמא כי אני מכיר אותו יחסית טוב....) תתקין לו אנדרואיד (נניח שהיה ניתן) וקיבלת את אותו דבר לא?!?!?!?!?

ד"א ל - HD2 מסך קיבולי - דהיינו מולטי טאץ, לא יודע אם יצא לך לראות את ההלבשה על הWM 6.1 של הממשק של HTC אבל זה עושה עבודה נהדרת.... אתה ממש שוכח איזו מערכת הפעלה מסתתרת מאחורה. מייל בדחיפה, יש פתרונות בתשלום לנושא הזה... מכל תיבת דואר שתרצה.

שורה תחתונה מה הבשורה על פי גוגל, מה החדשנות מה השוס הגדול של הנייד שלהם, של חברה של כמה עשרות מליארדי דולרים?!?!?!?!?
זאת הנקודה ושוב באמת אני לא מתכוון לזלזל או משהו כזה בגוגל אחרי הכל הם גוגל ואני בקושי יתוש בביצה המקומית....

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #47 

Star-Blazer כתב:וזאת הבשורה של גוגל?! מצפו בילד אין.....
באמת פעם אחרונה שהייתי תקוע בצומת הצ'ק פוסט בפקק אין סופי הייתי חייב מצפן....

כל מה שציינת זאת מערכת הפעלה.... קח את ה - HD2 (ואני סתם מביא אותו כדוגמא כי אני מכיר אותו יחסית טוב....) תתקין לו אמדרואיד (נניח שהיה ניתן) וקיבלת את אותו דבר לא?!?!?!?!?

ד"א ל - HD2 מסך קיבולי - דהיינו מולטי טאץ, לא יודע אם יצא לך לראות את ההלבשה על הWM 6.1 של הממשק של HTC אבל זה עושה עבודה נהדרת.... אתה ממש שוכח איזו מערכת הפעלה מסתתרת מאחורה. מייל בדחיפה, יש תרונות בתשלום לנושא הזה... מכל תיבת דואר שתרצה.

שורה תחתונה מה הבשורה על פי גוגל, מה החדשנות מה השוס הגדול של הנייד שלהם, של חברה של כמה עשרות מליארדי דולרים?!?!?!?!?
זאת הנקודה ושוב באמת אני לא מתכוון לזלזל או משהו כזה בגוגל אחרי הכל הם גוגל ואני בקושי יתוש בביצה המקומית....
...
אולי לא שמת לב, אבל לא טענתי לרגע שמצפן זה הבשורה של גוגל, להיפך - ציינתי שגם לאייפון יש מצפן...
אני מעדיף שכשאני הולך לאן שהוא, ונעזר בתוכנת הניווט, שאני אדע מה הכיוון הנכון בלי קודם ללכת כמה
עשרות מטרים...

מערכת הפעלה - אולי לא שמת לב, אבל גוגל היא לא חברת חומרה אלא תוכנה. נכון, אם תשים אנדרואיד
על ה-HD2 (שגם מיוצר על ידי HTC) תקבל אותו דבר - אז מה? מה אתה בדיוק מנסה להגיד בזה?

אין קשר בין מסך קיבולי (וגם ל-N1 יש מסך קיבולי) למולטי טאץ. המסך של ה-N1 תומך במולטי טאץ מבחינת
חומרה, זה רק שאלה של יישום בתוכנה (ובעיות פטנטים).

השוס הגדול של גוגל זה מערכת ההפעלה, היישומים של גוגל, והאינטגרציה עם שרותי האינטרנט.

ניווט קולי מעולה חינם (נכון, יש פתרונות בתשלום), מייל בדחיפה מ-Gmail, סנכרון של לוח שנה וספר
כתובות (נכון, יש פתרונות בתשלום) וכו'.

גישה הרבה יותר פתוחה מאייפון, יותר אופציות למפתחים לגישה לחומרה, ודרך אגב - הרבה יותר זול מה-HD2

Batnun

.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #48 

אני מאוד התרשמתי מהמכשיר.
מגרה ביותר

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

הנקודה שלי היא בדיוק מה שאמרת כחברת תוכנה כנראה שהם עשו עבודה מצונית....
אבל כחברת על שהוציאה לראשונה טלפון סלולרי כן ציפיתי לאיזו שהוא חידוש המצאת גלגל משהו ברמה שישאיר אותי פעור פה....
זאת בדיוק הנקודה שאני לא צריך את הטלפון בשביל מערכת ההפעלה שלהם.....

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #50 

Star-Blazer כתב:הנקודה שלי היא בדיוק מה שאמרת כחברת תוכנה כנראה שהם עשו עבודה מצונית....
אבל כחברת על שהוציאה לראשונה טלפון סלולרי כן ציפיתי לאיזו שהוא חידוש המצאת גלגל משהו ברמה שישאיר אותי פעור פה....
זאת בדיוק הנקודה שאני לא צריך את הטלפון בשביל מערכת ההפעלה שלהם.....
...
אין שם קושי טכנולוגי להוציא מכשיר שישאיר אותך פעור פה רק הבעייה תהיה שהוא יעלה לצרכן 1500$ ולכן אף אחד לא ירכוש אותו!!! החוכמה היא להוציא מכשיר במחיר סביר (530$ זה ללא ספק מחיר סביר) שידע לתת יותר מהמתחרים (ליתר דיוק המתחרה). מעבד 1 ג'יגה (לעומת 600MHz), מערכת Open Source (מערכת אטומה), מצלמה 5 מגה פיקסל (מול 3 מגה פיקסל), דפדפן איכותי, יכולת הרצת יישומים במקביל (אין), ממשק חוויתי, מערכת ניווט חינמית (עם כל הכבוד ל Waze זה עדיין לא יהיה Google Maps),מסך 3.7 אינצ' (מול 3.5 אינצ'), רזולוציה 800X480 (מול 480x320), זיכרון פנימי 512MB (מול 256MB), סוללה נשלפת (לא ניתן להוצאה), משקל 130 גרם (שוקל קצת פחות מהאייפון למרות שהצג שלו גדול יותר), יכולת וידאו 720x480 (לעומת 640x480). כל הנתונים אלה לבטח נותנים יותר מהמתחרה!!!
אגב, למכשיר יש מפענח לפורמט H.264 AVC, מעניין איזה תכנים הוא יהיה מסוגל לפענח עם המעבד החזק שלו!!!

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #51 

הנה מפרט המקודדים/מפענחים, מאד מרשים.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #52 

הנה משהו שהצחיק אותי, תרחיקו ילדים (במיוחד כאלה שמבינים אנגלית)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #53 

בקיצור - אין מה לעשות - צריך לחכות עד ליוני... לראות מה וכמה יהיה דור 4 של האייפון. עד אז לראות אם הNEXUS מקיים הבטחות וכמה הוא טוב אצל הEA. אז יהיה אפשר להחליט כמו בן אדם.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #54 

theAman כתב:הנה משהו שהצחיק אותי, תרחיקו ילדים (במיוחד כאלה שמבינים אנגלית)
...
סרטון גדול :lol:

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #55 

מסכים עם Star Blazer.
אומנם אני מאוד מתרשם מהמאמץ של גוגל בנושא הסמארטפונים ובמיוחד מה Droid וה Nexus אבל אם הם רוצים לנצח את אפל הם צריכים להביס אותם במגרש הביתי של אפל - חדשנות ויצירתיות. הן בצד הטכנולוגי ובנוסף בצד השיווקי.
הדבר היחיד שמפריע לי ב iPhone 3Gs הוא החוסר במולטי טאסקינג (ולא אני לא רוצה לעשות JB מסיבות כאלה ואחרות). ברגע שאפל ישחררו את הנושא הזה והם יתנו שדרוג באמת רציני ליכולות המולטימדיה שלהם: מצלמת סטילס + ווידאו באמת איכותיים ואולי גם ישחררו קצת את ה BT Stack אז יהיה להם בקלות מכשיר שמנצח את כל המתחרים.
ודבר נוסף, לדעתי גוגל חייבים כבר לפתור את הבעיה המשפטית של ה multi touch. אז ישלמו תמלוגים לאפל, ביג דיל. גם אפל בקרוב יתחילו לשלם המון תמלוגים לנוקיה שעד היום הם הצליחו להתחמק מהם. יש בשוק הזה כ"כ קומבינציות מטורפות של טכנולוגיה וסטנדרטים מכל המינים שפשוט אי אפשר לבנות מכשיר שיבוסס על טכנולוגיות אקסקלוסיביות לגמרי.
Need more cowbell

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #56 

עכשיו אני באמת מתחיל להשתגע! חיכיתי שייצא הנוקיה N900, חיכיתי עוד קצת כדי שייצאו ביקורות והתרשמויות....החלטתי לקנות - ועכשיו זה! מה יהיה?!?!

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #57 

Itay_Pollak כתב:בקיצור - אין מה לעשות - צריך לחכות עד ליוני... לראות מה וכמה יהיה דור 4 של האייפון. עד אז לראות אם הNEXUS מקיים הבטחות וכמה הוא טוב אצל הEA. אז יהיה אפשר להחליט כמו בן אדם.
...
ואז ביוני תחכה לינואר כדי לראות את הגירסה הבאה של ה Nexus כתגובה לאייפון החדש?!
אין ולא יהיה לזה סוף (זה אולי מה שכל כך יפה בזה)

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #58 

כמו כל מוצר, צריך לקנות את הטוב ביותר שאתה יכול להרשות לעצמך באותו רגע.
אם תמשיך לחכות, תהיה כמוני עם טלויזיה CRT בסלון :lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73236
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #59 

נקווה שאת זה לא פירסמו - טבלת השוואה בין המכשירים:

http://www.billshrink.com/blog/wp-conte ... l-cost.jpg
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 07/01/2010 13:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #60 

Huber 8O ס
סתכל בהודעה 52...

שלח תגובה