24 - עונה 8
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
סיימתי לראות את שני הפרקים הראשונים, זה מרגיש ממש ממוחזר ולעוס.
ספויילרים:
כמו תמיד: קלואי מגוכחת, ג'ק מאכזב את קים, יש בוגד בממשל, מישהו משקר, שני חברי צוות מאוהבים, הCTU רודפים אחרי האדם הלא נכון, קלואי פורצת למקומות שאין לה גישה אליהם וג'ק מפר את החוק ויוצא למרדף.
נראה שפשוט ריעננו קצת את הקאסט שזה לא דבר רע, אבל פרדי פרינז ג'וניור נראה לא קשור והשחקן מפורסט גאמפ ממש מעצבן. מה שכן קייטי סאקהוף היא תוספת מבורכת.
ספויילרים:
כמו תמיד: קלואי מגוכחת, ג'ק מאכזב את קים, יש בוגד בממשל, מישהו משקר, שני חברי צוות מאוהבים, הCTU רודפים אחרי האדם הלא נכון, קלואי פורצת למקומות שאין לה גישה אליהם וג'ק מפר את החוק ויוצא למרדף.
נראה שפשוט ריעננו קצת את הקאסט שזה לא דבר רע, אבל פרדי פרינז ג'וניור נראה לא קשור והשחקן מפורסט גאמפ ממש מעצבן. מה שכן קייטי סאקהוף היא תוספת מבורכת.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מסכים עם הכל. התוספות לקאסט מאוד חלשות. פרט לנשיא המוסלמי\הודי. השחקן פשוט מ-ע-ו-ל-ה ואני מקווה שינצלו את היכולות שלו בצורה טובה בסדרה ולא יחסלו אותו תוך עשרה פרקיםsapir255 כתב:סיימתי לראות את שני הפרקים הראשונים, זה מרגיש ממש ממוחזר ולעוס.
ספויילרים:
נראה שפשוט ריעננו קצת את הקאסט שזה לא דבר רע, אבל פרדי פרינז ג'וניור נראה לא קשור והשחקן מפורסט גאמפ ממש מעצבן. מה שכן קייטי סאקהוף היא תוספת מבורכת....
Need more cowbell
צודק מילה במילהsapir255 כתב: ספויילרים:
כמו תמיד: קלואי מגוכחת, ג'ק מאכזב את קים, יש בוגד בממשל, מישהו משקר, שני חברי צוות מאוהבים, הCTU רודפים אחרי האדם הלא נכון, קלואי פורצת למקומות שאין לה גישה אליהם וג'ק מפר את החוק ויוצא למרדף....
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
כמו תמיד שג'ק מגיע ברגע האחרון עם האקדח ותוקע את הכדורים בדיוק איפה שצריך. אותי זה מרגש כל פעם מחדש, עד לצעקות התלהבות בבית 
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
Pavelz כתב:אניל קאפור ידוע כשחקן מעולה בבוליווד ( לנו הוא מוכר יותר מנער החידות)sapir255 כתב:.
ספויילרים:
פרט לנשיא המוסלמי\הודי. השחקן פשוט מ-ע-ו-ל-ה ואני מקווה שינצלו את היכולות שלו בצורה טובה בסדרה ולא יחסלו אותו תוך עשרה פרקים...
גם אני מקווה שישרוד , יותר פרקים...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
משהו לא ברור לי עם ה Time Line.
ההתמוטטות של רנה קרתה לפני הארועים של עונה 7 או בין 7 ל 8 ?
אם רנה היתה 16 חודשים עם המאפיה הרוסית אז היו צריכים לעבור כמה שנים בין עונה 7 ל 8 כי זה לא הגיוני שהיא חוזרת לרוסים בלי שלכאורה היתה בכלא.
ואם הבלגן שלה היה לפני עונה 7, אז למה אנחנו יודעים מזה רק עכשיו ?
ההתמוטטות של רנה קרתה לפני הארועים של עונה 7 או בין 7 ל 8 ?
אם רנה היתה 16 חודשים עם המאפיה הרוסית אז היו צריכים לעבור כמה שנים בין עונה 7 ל 8 כי זה לא הגיוני שהיא חוזרת לרוסים בלי שלכאורה היתה בכלא.
ואם הבלגן שלה היה לפני עונה 7, אז למה אנחנו יודעים מזה רק עכשיו ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

זה מה שגם אני מבין ( כי ה Time Line לא מאפשר משהו אחר ), רק שלא ברור לי למה מציגים את זה כאילו העבודה שלה עם הרוסים גרמה לה להתחרפן ובעצם לעזוב את ה FBI.Jayush כתב:עד כמה שאני הבנתי היא הייתה עם הרוסים בעברה הרחוק, ואילו ההתמוטטות קרתה בין 7 ל- 8....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
בפרק האחרון היא גם מיישמת אותן כשהיא חותכת לו את האצבע בשביל להוריד את האזיקון...Jayush כתב:זה לא איך שאני רואה שמציגים את זה. הרוסים זה פשוט אנקדוטה מהעבר הרחוק יחסית. למיטב הבנתי מתארים את הברייקדאון שלה כבא בעקבות כל הבלאגן ב- 7 (נחשפת לשיטות עבודה באואר-יות).
...
למרות שכמה שג'ק היה לוקח דברים לנקודות קיצון בתחקורים והוצאת מידע, אפשר לראות שהוא "מביע פליאה" על אופן הפעולה שלה וגם יש לה איזה טירוף וקצת חוסר אנושיות באיך שהיא התנהגה באותה סצנה.
חוצמזה, כמה שג'ק היה עושה תחקורים "קשים" היה אפשר לראות סוג של היגיון, העיניים שלה "ריקות"
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
חותכת אצבע? יותר כמו השחיזה לו את כל הכף יד
אחלה פרקים
ונראה כמו אחלה עונה.
הבלונדה הזאת עם השיער הארוך,ושחבר שלה מנצל אותה מרחוק - מאיפה שתי האהבלים האלה באו? יאללה להעיף
וג'ק (ז'ק
) תותח כתמיד
בעזרת ה' הלילה (מחר בשבילנו) עוד פרק - "מחכך ידיים בהנאה"

אחלה פרקים
הבלונדה הזאת עם השיער הארוך,ושחבר שלה מנצל אותה מרחוק - מאיפה שתי האהבלים האלה באו? יאללה להעיף
וג'ק (ז'ק
בעזרת ה' הלילה (מחר בשבילנו) עוד פרק - "מחכך ידיים בהנאה"
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
איזה תרגילים עושים לג'ק בשביל שימשיך איתנו עד סוף העונה...
אז רומן בין ג'ק למנומשת? הוא משום מה לא נראה לי הדמות שאני רוצה לראות במערכת יחסים.
מה הסיפור עם בלונדה והחבר ה G.I Joe שלה, זה סיפור צד בו הם מסתירים עכשיו גופות?
אז רומן בין ג'ק למנומשת? הוא משום מה לא נראה לי הדמות שאני רוצה לראות במערכת יחסים.
מה הסיפור עם בלונדה והחבר ה G.I Joe שלה, זה סיפור צד בו הם מסתירים עכשיו גופות?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

חייב להגיד שבניגוד לעונה הקודמת שהתחילה בצורה גרועה, העונה הזאת מתחילה בצורה משעממת להחריד.
מצידי של כל ניו יורק תעלה באש עם פטריה גרעינית ושג'ק באוור כבר יקבל דקירה בלב ולא סתם בטחול, כבד, כליות או איבר לא חשוב אחר
מצידי של כל ניו יורק תעלה באש עם פטריה גרעינית ושג'ק באוור כבר יקבל דקירה בלב ולא סתם בטחול, כבד, כליות או איבר לא חשוב אחר
Need more cowbell
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה פשוט יכול לא לצפות בתוכנית ..Pavelz כתב:חייב להגיד שבניגוד לעונה הקודמת שהתחילה בצורה גרועה, העונה הזאת מתחילה בצורה משעממת להחריד.
מצידי של כל ניו יורק תעלה באש עם פטריה גרעינית ושג'ק באוור כבר יקבל דקירה בלב ולא סתם בטחול, כבד, כליות או איבר לא חשוב אחר...
נראה לי הרבה יותר פשוט מלהחריב את ניו-יורק. זה סתם עולה מלא כסף..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Pavelz
- חבר מביא חבר

אני לא יכול להעביר שבוע בלי מנת ג'ק באוור. את LA כבר פיצצו לפני שתי עונות אז גם את ניו יורק אפשר לפוצץ.Lior_M כתב:אתה פשוט יכול לא לצפות בתוכנית ..Pavelz כתב:חייב להגיד שבניגוד לעונה הקודמת שהתחילה בצורה גרועה, העונה הזאת מתחילה בצורה משעממת להחריד.
מצידי של כל ניו יורק תעלה באש עם פטריה גרעינית ושג'ק באוור כבר יקבל דקירה בלב ולא סתם בטחול, כבד, כליות או איבר לא חשוב אחר...
נראה לי הרבה יותר פשוט מלהחריב את ניו-יורק. זה סתם עולה מלא כסף.....
אני מהמר שתוך 2,3 פרקים נראה את זה שוב.
Need more cowbell