קורס כיול בהדרכת עופר לאור נדחה ויתקיים ביום- 08/02/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
zeev,
התמחור עובד במקרה הזה הפוך. באיזה מחיר אני מוכן לצאת וללמד את שלמדתי בדרך הקשה.
מהרגע שיש תג מחיר לזה וברגע שאנחנו יכולים לחשב לאחור כמה אנשים אפשר באופן אפקטיבי ללמד באופן פרונטלי את החומר הזה, אז בעצם אנחנו יכולים בקלות לחשב את העלות הצפויה של הקורס למשתתף.
לדעתי אין משמעות לאורך הקורס, גם אם הקורס היה בשני סשנים של 5 שעות, אז המחסום העיקרי היה עלות.
לגבי קורס של ISF, צריך לזכור שלהם יש מקום קבוע, אנשים צריכים לטוס או להגיע לשם (לרוב, הקורסים לא מבצעים ברחבי המדינה), כך שאם תוסיף לזה גם את עלות השהות והטיסות, המחיר משמעותית יקר מכפי שכתבת.
בכל הנוגע לתמחור, הרי ידוע שכיול בארץ הוא בעייתי. בשביל שזה יהיה כלכלי צריך שתהיה הבנה בנושא מצד הצרכנים וזה לא קיים. לכן אין מודל כלכלי לכיול לצרכנים פרטיים. אנשים מצפים לכיול כחלק מחבילת היסוד של התקנה על ידי חנויות מתמחות. לכן, נדיר שאנשים יהיו מוכנים לשלם את מאות הדולרים שנחוצים לכך בשביל שטכנאי ISF יכייל להם את המקרן או את המסך.
אני אישית מאוד מקווה שהקורס יצא לפועל. אם לא יצא לפועל, נדע שאין מודל כלכלי לקורס כזה ופשוט לא נציע אותו.
התמחור עובד במקרה הזה הפוך. באיזה מחיר אני מוכן לצאת וללמד את שלמדתי בדרך הקשה.
מהרגע שיש תג מחיר לזה וברגע שאנחנו יכולים לחשב לאחור כמה אנשים אפשר באופן אפקטיבי ללמד באופן פרונטלי את החומר הזה, אז בעצם אנחנו יכולים בקלות לחשב את העלות הצפויה של הקורס למשתתף.
לדעתי אין משמעות לאורך הקורס, גם אם הקורס היה בשני סשנים של 5 שעות, אז המחסום העיקרי היה עלות.
לגבי קורס של ISF, צריך לזכור שלהם יש מקום קבוע, אנשים צריכים לטוס או להגיע לשם (לרוב, הקורסים לא מבצעים ברחבי המדינה), כך שאם תוסיף לזה גם את עלות השהות והטיסות, המחיר משמעותית יקר מכפי שכתבת.
בכל הנוגע לתמחור, הרי ידוע שכיול בארץ הוא בעייתי. בשביל שזה יהיה כלכלי צריך שתהיה הבנה בנושא מצד הצרכנים וזה לא קיים. לכן אין מודל כלכלי לכיול לצרכנים פרטיים. אנשים מצפים לכיול כחלק מחבילת היסוד של התקנה על ידי חנויות מתמחות. לכן, נדיר שאנשים יהיו מוכנים לשלם את מאות הדולרים שנחוצים לכך בשביל שטכנאי ISF יכייל להם את המקרן או את המסך.
אני אישית מאוד מקווה שהקורס יצא לפועל. אם לא יצא לפועל, נדע שאין מודל כלכלי לקורס כזה ופשוט לא נציע אותו.
- zeev
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
oferlaor
למקרה ולא הייתי נהיר דיו בהודעה הקודמת, אני נוטה להסכים עם התמחור שקבעתם.
כפי ציינת, אין בארץ (נכון להיום) נכונות צרכנית לשלם עבור שירותי כיול, מכך נגזר גם כפי הנראה חוסר הנכונות לשלם עבור שירות משלים כמו קורס בנושא.
למקרה ולא הייתי נהיר דיו בהודעה הקודמת, אני נוטה להסכים עם התמחור שקבעתם.
כפי ציינת, אין בארץ (נכון להיום) נכונות צרכנית לשלם עבור שירותי כיול, מכך נגזר גם כפי הנראה חוסר הנכונות לשלם עבור שירות משלים כמו קורס בנושא.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
- plazma
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
אני חושב ש 1200 שח עבור קורס בסיסי זה ממש מוגזם.
אני מציע שתעבור למודל אחר.
1. הקלט במצלמת וידאו קורס בנושא כיול בסיסי (כיול ע"י דיסק) מקוצר באורך שעה - שעתיים(מול אנשים או לא, זה לא משנה).
2. עריכת הוידאו. הוספת מסמכים, דפי מידע, תמונות וכו'
3. הצע את הקורס להורדה תמורת 50 ש"ח (או משהו דומה) וכן אפשרות להורדת דיסק כיול בתשלום.
- אפשר לשלב הוראות כיול בתוך דיסק כיול.
אני חושב שהמודל הזה יהיה יותר אטרקטיבי גם לאנשים שגרים רחוק מהמרכז.
קורס למתקדמים ולמי שמעוניין לעסוק בתחום, זה משהו אחר...
כתבו פה שעמודעות בארץ לנושא הכיול היא נמוכה. לכן, הצעת קורס בסיסי במחיר 1200 ש"ח, לא תואמת את דרישות השוק.
אני מציע שתעבור למודל אחר.
1. הקלט במצלמת וידאו קורס בנושא כיול בסיסי (כיול ע"י דיסק) מקוצר באורך שעה - שעתיים(מול אנשים או לא, זה לא משנה).
2. עריכת הוידאו. הוספת מסמכים, דפי מידע, תמונות וכו'
3. הצע את הקורס להורדה תמורת 50 ש"ח (או משהו דומה) וכן אפשרות להורדת דיסק כיול בתשלום.
- אפשר לשלב הוראות כיול בתוך דיסק כיול.
אני חושב שהמודל הזה יהיה יותר אטרקטיבי גם לאנשים שגרים רחוק מהמרכז.
קורס למתקדמים ולמי שמעוניין לעסוק בתחום, זה משהו אחר...
כתבו פה שעמודעות בארץ לנושא הכיול היא נמוכה. לכן, הצעת קורס בסיסי במחיר 1200 ש"ח, לא תואמת את דרישות השוק.
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
מה גם שכל החכמה זה הניואנסים בתמונה - שקצת קשה להעביר בתוכן ONLINE...
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

מי שרוצה להרשם - עדיין אפשר - הקורס בעוד שבועיים - ובעוד שבוע ניצור קשר עם הנרשמים לתשלום דמי הקדימה
המשך שבוע נעים
המשך שבוע נעים
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
הבנתי ששהקורס ב 8/2 יש מצב לדחות אותו בשלושב ימים ל12/2 אם כן אני מגיע אני בים המלח פשוט ועימכם הסליחה שלא יכולתי להגיע בקורס הראשון
- frankym
-
- חבר ותיק

טוב הנסיעה התבטלנ מנסיבות של עבודה ואני יכול להגיע אנא צרו קשר
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
כל מי שמעוניין, נא ליצור קשר עם איתי בשביל נושא התשלום מקדמה דרך PAYPAL.
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

הוספתי קישורים במאמר ובפתיחת השרשור לתשלום דרך PAYPAL.
- frankym
-
- חבר ותיק

שוב ביטלתם מתסכל משהו

- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
סליחה על ההקפצה (לא רוצה לפתוח דיון נוסף)
האם יש איזה קורס כיול בתקופה הקרובה ?? או שזה בוטל לחלוטין ?
האם יש איזה קורס כיול בתקופה הקרובה ?? או שזה בוטל לחלוטין ?