המערכת שלי קיבלה חיזוק רציני (התחדשתי)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

ey_cat כתב:
zeev78 כתב:
RUJI כתב:תתחדש. נראה טוב. תהנה :) תראה פורנו ב-HD ותגיד לי איך הנמוכים שלו
...
לא לזה התכוון המשורר שהוא קנה את המפלצת הקטנה :) .
...
עמנם לא לזה התכוון המשורר אבל אני לא רואה התנגשות בין הדברים....
...
:lol:

moshebe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

big007 כתב:
zeev78 כתב:אני מחפש מפצל Y (נקבה ל2 זכרים) איכותי לכבל של הסאב, למישהו יש מושג איפה מוכרים כאלה דברים?
...
קודם כל תהנה ותתחדש.
לפי עניות דעתי אין צורך בכבל Y מפני שערוץ הסאב הוא מונו בכל מקרה.ומנסיון הסאב נשמע יותר טוב עם חיבור אחד במקום שניים כבל Y ,ואם תנסה תווכח בסאב יכול להכנס לטיפה עיוות שווה לנסות עם כבל פשוט לפי שאתה משקיע.
בהצלחה.
...

בעבר אמרו לי שכאשר מחברים את ה SUB עם מפצל Y הסאב עובד יותר חזק... האם זה נכון ?

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

moshebe כתב:
big007 כתב:
zeev78 כתב:אני מחפש מפצל Y (נקבה ל2 זכרים) איכותי לכבל של הסאב, למישהו יש מושג איפה מוכרים כאלה דברים?
...
קודם כל תהנה ותתחדש.
לפי עניות דעתי אין צורך בכבל Y מפני שערוץ הסאב הוא מונו בכל מקרה.ומנסיון הסאב נשמע יותר טוב עם חיבור אחד במקום שניים כבל Y ,ואם תנסה תווכח בסאב יכול להכנס לטיפה עיוות שווה לנסות עם כבל פשוט לפי שאתה משקיע.
בהצלחה.
...

בעבר אמרו לי שכאשר מחברים את ה SUB עם מפצל Y הסאב עובד יותר חזק... האם זה נכון ?
...
מסתבר שכן. ניסיתי לחבר את הסאב בלי מתאם והבאס נשמע יותר בעוצמה יותר חלשה, כנראה שצריך מתאם. קניתי מתאם פשוט של לקסוס (לפחות עד שאני אמצא משהו יותר נורמלי).

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ראיתי אתמול את הסרט אושן 13, שהגיע הקטע שבו המלון התחיל לרעוד כתוצאה מהחפירה שביצעו החברה של אושן, הסאב ביצע את העבודה בצורה מהממת, לא היו בומים כמו שרגילים לשמוע בסאבים פשוטים אלא רעידת אדמה! כל הבית שלי התחיל לרעוד . זה היה די מפחיד אבל קיבלתי שוב הוכחה שמדובר בסאב מאוד איכותי. כמו כן שידרגתי את כבל הY למונסטר (THX) ויש הבדל ניכר באיכות הבאס (עם יותר נפח).

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46463

שליחה

zeev78,
על ידי שימוש ב Y-Splitter אתה מכפיל את האות הנכנס ובכך מעלה את העוצמה ב 3dB.

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ziv_r כתב:zeev78,
על ידי שימוש ב Y-Splitter אתה מכפיל את האות הנכנס ובכך מעלה את העוצמה ב 3dB.
...
כמו כן האיכות של המפצל חשובה, אין טעם לחבר כבל איכותי למפצל שעולה 10 שקל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46463

שליחה

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

...
תודה על הקישור אבל אני אוהב להתבסס על הניסיון האישי שלי שאומר שיש שיפור באיכות הסאונד עם כבלים טובים עד גבול מסויים אשר משתנה בהתאם לאיכות של המערכת כולה והחלקים שממנה היא מורכבת.

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

שלחתי היום מייל לתמיכה טכנית של SUNFIRE לגבי חיבור הY וזו התשובה ששלחו לי בחזרה:

If you have one sub out connect it to the Left input. There is no benefit of a Y adaptor.

No more output with a Y. The signal is combined inside the unit so If any gain or loss occurred I would say a loss due the more connection points.

Brian Phillips

Tech. Support

אם הם אומרים את זה אז כנראה שזה נכון...

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”