:הל: פלאפון מפרסמת את המחירים של האייפון ראשונה
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
איפה ציינו את זה..?roy1234 כתב:בקשר ל"ביטוח" של המכשיר
אתה צריך לשלם 250 דולר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וואלה הם חיים בסרט...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
המחירים בשמיים ,
מה , לשלם סכום כזה כל חודש למוצר שכיח ?
שכחו שיש מיתון ...
יצטרכו לשכנע אותי מאד לחתום על התחייבות כספית כזאת
סליחה שאומר זאת , אבל מטומטם מי שקונה במחיר הזה . אני בהחלט יכול לחשוב על לקנות אייפון כאן ב3600 ש"ח . כי זה בערך המחיר אם אטוס לאיטליה , וכאן אני מקבל אותו בלי טיסה ובתשלומים . אבל מכאן להתחייב לסיפור של לקנות אותו בחבילה , יש דרך ארוכה מאודHuber כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3817479,00.html
עלות ה-iPhone הבסיסי בפלאפון: 5,781 שקלים
חברת הסלולר הראשונה לחשוף את מחירי הסלולרי של אפל בישראל היא פלאפון, שהחלה בשיווקו מוקדם מהצפוי. המחיר - ממש לא לכל נפש, כאשר העלות הכוללת של המכשיר (כולל זמן אוויר וגלישה) מתקרבת ל-6,000 שקלים בדגם הבסיסי...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
באיטליה תקבל מחיר כזה רק אם תעמוד על הראש ואם תקבל החזר מס.
אם תוסיף את מחיר הטיסה זה כבר יוצא יותר יקר...
אם תוסיף את מחיר הטיסה זה כבר יוצא יותר יקר...
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
טוב, נכון לעכשיו, לאחר הפרסומים של כל החברות, לפלאפון ההצעות הכי משתלמות - שאפו.
תוסיפו את העובדה שלפלאפון יש את הרשת הכי טובה - בנוק אאוט מוחלט מול האחרות, והרי לכם המנצחת הגדולה.
עכשיו נראה לאן זה יתפתח... לפי הדיווחים האחרונים, וההכנות הגרנדיוזיות, תגובות הקהל די צוננות...
תוסיפו את העובדה שלפלאפון יש את הרשת הכי טובה - בנוק אאוט מוחלט מול האחרות, והרי לכם המנצחת הגדולה.
עכשיו נראה לאן זה יתפתח... לפי הדיווחים האחרונים, וההכנות הגרנדיוזיות, תגובות הקהל די צוננות...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
המכשירים שנמכרים באיטליה מתומחרים כך (המחירים ביורו).
3G 8GB - 500.
3Gs 16GB - 620.
3Gs 32GB - 720.
זה אומר שהמחירים נעים בין 2,800 ש"ח ל-4,030 ש"ח.
זה המחיר רק למכשיר.
אל תבנו כ"כ על החזרי מס, לא תמיד תצליחו לקבל.
המכשיר הוא SimFree.
עכשיו, כל אחד יעשה את החשבון לעצמו אם משתלם לו לקנות כאן, עם חבילות ואחריות ולהיות קשור לחברה אחת, או להשיג מכשיר מחו"ל.
לכל אחד יש את השיקולים שלו, ומה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לאחר.
המחירים בארץ הם לא כאלו גבוהים ביחס לעולם, הם די עומדים בסטנדרטים העולמיים (ופה הופתעתי לטובה).
המחירים כן גבוהים ביחס למכשירים אחרים וביחס לחבילות אחרות, המכשיר הוא בהחלט לא לכל אחד.
מי שרוצה אייפון, וזה נכון לכל מקום, צריך לשלם עליו ולא מעט.
ד"א, המחירים למכשיר בלבד בארץ (לפחות בפלאפון)הם כאלה:
קחו בחשבון שכנראה שהמכשיר יהיה נעול רק לפלאפון (לא SimFree) ותהיו חייבים להתחייב לחבילה שלהם, למרות שאני לא יודע איך זה מתיישב ביחד עם חוק הניידות.
3G 8GB - 500.
3Gs 16GB - 620.
3Gs 32GB - 720.
זה אומר שהמחירים נעים בין 2,800 ש"ח ל-4,030 ש"ח.
זה המחיר רק למכשיר.
אל תבנו כ"כ על החזרי מס, לא תמיד תצליחו לקבל.
המכשיר הוא SimFree.
עכשיו, כל אחד יעשה את החשבון לעצמו אם משתלם לו לקנות כאן, עם חבילות ואחריות ולהיות קשור לחברה אחת, או להשיג מכשיר מחו"ל.
לכל אחד יש את השיקולים שלו, ומה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לאחר.
המחירים בארץ הם לא כאלו גבוהים ביחס לעולם, הם די עומדים בסטנדרטים העולמיים (ופה הופתעתי לטובה).
המחירים כן גבוהים ביחס למכשירים אחרים וביחס לחבילות אחרות, המכשיר הוא בהחלט לא לכל אחד.
מי שרוצה אייפון, וזה נכון לכל מקום, צריך לשלם עליו ולא מעט.
ד"א, המחירים למכשיר בלבד בארץ (לפחות בפלאפון)הם כאלה:
(מתוך YNET).מי שמעוניין לקנות iPhone במזומן ובהתחייבות לאחד ממסלולי הרשת הקיימים (לא מסלולי iPhone), המחירים הם להלן: למכשיר הבסיסי של 8G ישלם הלקוח 2,625 שקל, לגרסת ה-3GS ישלם 3,150 שקל ולמכשיר ה-32G ישלם 3,675 שקל. ניתן לקבל את המכשיר ב-36 תשלומים....
קחו בחשבון שכנראה שהמכשיר יהיה נעול רק לפלאפון (לא SimFree) ותהיו חייבים להתחייב לחבילה שלהם, למרות שאני לא יודע איך זה מתיישב ביחד עם חוק הניידות.
-
oferlaor
- מנהל

- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כשאני רכשתי את המכשיר משם, זה היה המחיר הנקוב באתרים של vodafone ו-TIM, ללא שום תוספת, הבנתי שזה כבר כולל את המיסוי...oferlaor כתב:theAman,
המחירים באיטליה מעט גבוהים יותר אם מוסיפים גם המיסוי....
בכל מקרה גם אם לא, והמחיר שם הוא עוד יותר גבוה, זה רק מחזק את הטענה שהמחירים פה הם די בסדר ביחס לעולם.
-
oferlaor
- מנהל

theAman,
צריך לבדוק את זה, לדעתי בחשבון זה יוצא יקר יותר.
רק בישראל מחירים של מוצרים זה כולל מע"מ.
צריך לבדוק את זה, לדעתי בחשבון זה יוצא יקר יותר.
רק בישראל מחירים של מוצרים זה כולל מע"מ.
עד כמה שהבנתי וקראתי כמה אשכולות בנושא זמנו באתר ובאתר של האייפון , ובכולם הם מתארים שהם נסעו ואיך הם וודאו שיקבלו החזר וקיבלו אותו בשדה התעופה . המחיר בוודאפון כולל מע"מ שלהם , ולכן אתה מקבל החזר מע"מ . אם אתה יודע בוודאות אחרת אשמח לדעתoferlaor כתב:באיטליה תקבל מחיר כזה רק אם תעמוד על הראש ואם תקבל החזר מס.
אם תוסיף את מחיר הטיסה זה כבר יוצא יותר יקר......
ולגבי המחיר , אתה צודק שזה גם עולה טיסה , ולכן זה רק אם ממילא אני רוצה לטוס לטיול ו/או אני מצליח למצוא מישהו ל"סנג'ר " אותו לזה . אבל לקנות בארץ ולהיות מחוייב למסלולים שלהם לא ממש נראה לי . גם ככה הפלאפון הזה יקר יחסית למתחרים שלו . אז אין לי בעיה לקנות , ואם יתנו לי 36 תשלומים אז בכלל , אבל אני לא אקנה כאן , אם בגלל התשלומים אני מחוייב לחברה מסויימת
מה עוד שאני לא קולט איך זה אפשרי , שהרי הם נאלצים לתת כאן SIMFREE בגלל חוק הניידות , אז איך הם יכולים למנוע ממישהו שבא לקנות אצלהם טלפון לשים שם במקום סים של חברה אחרת ?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני לא בטוח עד כמה simfree קשור לחוק הניידות. אם אני לא טועה אז חוק הניידות מדבר רק על המספר ולא על המכשיר, אפשר לנייד את המספר לכל מכשיר "לא נעול" שברשותך ולשייך אותו לכל חברה שתרצה אבל לא בהכרח למכשיר שנעול לחברה מסויימת.
אני חושב שאתה צודק. אין קשר בין הדברים. מדובר בניוד מספרים, לא ניוד מכשירים.sapir255 כתב:אני לא בטוח עד כמה simfree קשור לחוק הניידות. אם אני לא טועה אז חוק הניידות מדבר רק על המספר ולא על המכשיר, אפשר לנייד את המספר לכל מכשיר "לא נעול" שברשותך ולשייך אותו לכל חברה שתרצה אבל לא בהכרח למכשיר שנעול לחברה מסויימת....
משה
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כמדומני, היום אתה יכול להגיע עם מכשיר, להצטרף לספק ועדיין להנות ממסלולים והטבות של לקוח קיים.moco כתב:אני חושב שאתה צודק. אין קשר בין הדברים. מדובר בניוד מספרים, לא ניוד מכשירים.sapir255 כתב:אני לא בטוח עד כמה simfree קשור לחוק הניידות. אם אני לא טועה אז חוק הניידות מדבר רק על המספר ולא על המכשיר, אפשר לנייד את המספר לכל מכשיר "לא נעול" שברשותך ולשייך אותו לכל חברה שתרצה אבל לא בהכרח למכשיר שנעול לחברה מסויימת.......
לגבי SimFree, החברות מחוייבות בתום ההתחייבות לפתוח אותו לכל sim . זה יעלה לך כמה שקלים..
אתה יכול גם לפני תום ההתחייבות, אבל זה חסר כל הגיון..
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש פה השוואת מחירים בין הרשתות:
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=684279
הם התאמצו ובדקו בין כל הבלאגן הענק של החבילות, מה כל אחת מציעה, ועשו השוואה.
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=684279
הם התאמצו ובדקו בין כל הבלאגן הענק של החבילות, מה כל אחת מציעה, ועשו השוואה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מישהו שם לב לשתי האפשרויות האחרות באתר של אורנג'?
כאן יש פירוט לגבי קנייה ישירה של המכשיר
http://www.orange.co.il/iPhone/24393.html
כאשר מי שמשתמש מעל 299 ש"ח בחודש - מקבל חזרה את התשלום החודשי למכשיר במלואו - מלבד לדגם הבכיר בו נשארים 16 ש"ח אצל המפעיל.
לדעתי במסלולים האלה - זה יוצא שווה למדיי לא? כלומר מחירים כמו באיטליה - בלי להוריד מסים מצד אחד - אבל גם ללא בעיות של לנסות להוריד מסים ו/או טיסה ו/או לשלם במכס/מע"מ. (טוב לזה אין הרבה סיכוי). - סתם לדוגמא - הדגם הבכיר ע"פ שער האירו היום יוצא משהו כמו 4006 ש"ח (720 אירו - איך עושים סימן של אירו???) ובארץ לפי אורנג' - ולפני החזרים! 4096. אין גם לשכוח שבאורנג' - אתם משלם בתשלומים - ככה שזה ממש לא נורא
.
יש גם מסלולים אחרים כאן:
http://www.orange.co.il/iPhone/23942.html
שהם גם מעניינים ברמה מסוימת
תיקון
קודם כל יש חבילות עם 1GB ו 1000 דקות שיחה ו 500 SMS, רק שאלה מגיעים עם מקדמות - ועוד בנוסף, את ההפרש בין המקדמות למחיר המחירון משלמים ב-18 תשלומים - וכל עוד אתם באותה חבילה שבחרתם בהתחלה - תקבלו זיכוי - בלי קשר לשימוש (מן הסתם).
לא מעניין!
תשומת לב לתיקון לגבי החבילה השנייה.
כאשר מי שמשתמש מעל 299 ש"ח בחודש - מקבל חזרה את התשלום החודשי למכשיר במלואו - מלבד לדגם הבכיר בו נשארים 16 ש"ח אצל המפעיל.
לדעתי במסלולים האלה - זה יוצא שווה למדיי לא? כלומר מחירים כמו באיטליה - בלי להוריד מסים מצד אחד - אבל גם ללא בעיות של לנסות להוריד מסים ו/או טיסה ו/או לשלם במכס/מע"מ. (טוב לזה אין הרבה סיכוי). - סתם לדוגמא - הדגם הבכיר ע"פ שער האירו היום יוצא משהו כמו 4006 ש"ח (720 אירו - איך עושים סימן של אירו???) ובארץ לפי אורנג' - ולפני החזרים! 4096. אין גם לשכוח שבאורנג' - אתם משלם בתשלומים - ככה שזה ממש לא נורא
יש גם מסלולים אחרים כאן:
תיקון
קודם כל יש חבילות עם 1GB ו 1000 דקות שיחה ו 500 SMS, רק שאלה מגיעים עם מקדמות - ועוד בנוסף, את ההפרש בין המקדמות למחיר המחירון משלמים ב-18 תשלומים - וכל עוד אתם באותה חבילה שבחרתם בהתחלה - תקבלו זיכוי - בלי קשר לשימוש (מן הסתם).
לא מעניין!
תשומת לב לתיקון לגבי החבילה השנייה.
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 12/12/2009 13:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קח בחשבון כוכבית קטנה ליד "דקות שיחה" :Itay_Pollak כתב:מישהו שם לב לשתי האפשרויות האחרות באתר של אורנג'?
לדעתי במסלולים האלה - זה יוצא שווה למדיי לא? כלומר מחירים כמו באיטליה - בלי להוריד מסים מצד אחד - אבל גם ללא בעיות של לנסות להוריד מסים ו/או טיסה ו/או לשלם במכס/מע"מ. (טוב לזה אין הרבה סיכוי). - סתם לדוגמא - הדגם הבכיר ע"פ שער האירו היום יוצא משהו כמו 4006 ש"ח (720 אירו - איך עושים סימן של אירו???) ובארץ לפי אורנג' - ולפני החזרים! 4096. אין גם לשכוח שבאורנג' - אתם משלם בתשלומים - ככה שזה ממש לא נורא.
יש גם מסלולים אחרים כאן:
קודם כל יש חבילות עם 1GB ו 1000 דקות שיחה ו 500 SMS, רק שאלה מגיעים עם מקדמות - מצד שני רשום באותיות קטנות - שאת המקדמות משלמים ב-18 תשלומים - וכל עוד אתם באותה חבילה שבחרתם בהתחלה - תקבלו זיכוי - בלי קשר לשימוש (מן הסתם).
מעניין!...
" *דקות שיחה בחבילה ברשת orange בלבד "
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
טוב - אחרי עיון נוסף בכל הכוכביות והנקודות - תיקנתי שם את העניינים - המסלול השני משתלם רק לכאלה שבעיקר משוחחים עם אורנג' ושמדברים הרבה מאוד (כדי לא לשלם מקדמות)
מה שאני לא מבין זה למה החוסר קונסיסטנטיות - למה בחבילה הרגילה יש רק - 30 MB, אח"כ 150MB בתוספת תשלום, ואז קפיצה ל-5GB. בעוד בחבילות האחרונות - יש 250, 500 ו1 GB...
מעצבן!
מה שאני לא מבין זה למה החוסר קונסיסטנטיות - למה בחבילה הרגילה יש רק - 30 MB, אח"כ 150MB בתוספת תשלום, ואז קפיצה ל-5GB. בעוד בחבילות האחרונות - יש 250, 500 ו1 GB...
מעצבן!